Idézet: Daihelyon - Dátum: 2011. 08. 30. 16:43
Hála az Istennek nem vagyok allergiás semmire, ahogy elnézem te se, a különbség annyi, hogy én át tudom érezni.
Nagyon nem ugyan az futni az erdőben méhek között, mint 80-90-130-al vezetni a kocsiban.
Persze, mert futás közben ha megtámadnak a méhek, akkor a kaptárból rád szállhat több száz is egyszerre, és totál szétcsípnek, míg a kocsiban egy csíp meg.
Azért ha kicsit elgondolkozol rajta, akkor elég nagy böszmeség olyat írni, hogy tartson magánál ellenszert, mert az ilyen emberek tartanak, csak nagyon nem mindegy, hogy a nappaliban vagy egy erdőben való futás közben kell beadni, esetleg autópályán 130-al. És mint írtam, embere vállogatja a reakciós tüneteket. Ez nem az, hogy most kibirom-e fájdalmat, hanem hogy meghal-e ott helyben vagy sem. Még nem volt benne részem, de szerintem nagyon szar lehet 130-al, beszűkült légcsővel kormányozni.
Nagyon nem ugyan az futni az erdőben méhek között, mint 80-90-130-al vezetni a kocsiban.
Igen?
És meddig tart lehúzódni a leálló sávba???
Átlagosabb, mint hinnéd. A félelem ezeknél az embereknél (betegeknél, mert azok) hihetetlen dolgokra képes. Némelyik se lát, se hall abban az állapotban. Hülye példa, de kb olyan tüneteket tudnak produkálni egyesek, mint mikor valaki epilepsziás rohamot kap. Annak is magyarázhatod olyankor nyugodtan, hogy ez most minek kell.
Nem kell(ett) kezeltetni, kicsit már nyugodtabban viseli, önképzés révén. (Amolyan stressz túlcsordulásos kezelés.)
Akkor ne vezessen járművet. Ennyi.
Pl. epilepsziás ember sem vezethet.