HWSW Informatikai Kerekasztal: KRESZ II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 971
  • 972
  • 973
  • 974
  • 975
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

KRESZ II. Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#19441 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 01. 11. 21:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 01. 11. 16:53

Miért, téged folyamatosan előzgetnek, ha nagyobb távolságot tartasz? Ne mondd már. Merthogy a nagyobb távolság miatt még lehet tempósan haladni... :smoker:

Bp-n az Üllőin pl. minden kilométeren bejönnek eléd, ha van 10 méter hely. Ez normál tempóban max. egy-másfél percenként történik.

Autópálya dettó, "kamion mögött nehogy fékeznie kelljen" típus 10-ből 6-7-szer kijön - aztán én fékezek. Pedig valós 130-cal szoktam általában járni - ha véletlen többel megyek, nem panaszkodom, benne van.

#19442 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 11. 21:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2012. 01. 11. 21:14

Bp-n az Üllőin pl. minden kilométeren bejönnek eléd, ha van 10 méter hely. Ez normál tempóban max. egy-másfél percenként történik.

Siman, az oruletbe tudnak kergetni azok a totymorgok akik tul nagy tavot tartanak maguk elott... ott a lyuk, mindjart mindenki oda fordul ki es ezert a totymorgo fekez, es ujra gyorsit (meg persze mindenki mogotte). Tobb savos uton meg folyamatosan sorolnak be ele, ezert a parhuzamos sav gyorsabban halad az ove meg lassabban.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#19443 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 01. 11. 21:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2012. 01. 11. 21:14

Néha még ennyi hely sem kell, nem rég anyáztam egy cikázós taxisra, az 3 méternél már ráhúzta a mellette jövőre.
Make love not Wor.

#19444 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 11. 22:05

takszisok szeretnek olyat játszani, hogy semmi index, csak elkezdik rámhúzni a kormányt két méter helynél is, hogy majd biztos fékez. hát lófaszt :Đ eddig mindegyik rájött, hogy a törött autó neki nagyobb szopás.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#19445 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 11. 22:09

Idézet

Hát tényleg, milyen már az, hogy nem akar a kamion mögött bennmaradni, há' én jövök! Csak nem fogom elvenni a gázról a lábam? Háhiszen azt nyomni kell!

Háhiszen meg én vagyok a legfőbb mérvadó. Engem ott is előznek… ahol nincs is előzés. De én jól mérlegelve annak veszem. Mert én…

:lollypop:

Szerkesztette: Eleanor 2012. 01. 11. 22:09 -kor

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#19446 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 11. 22:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2012. 01. 11. 22:09

:lollypop:

A lényeg, hogy megint átjött a lényeg. :Đ

http://www.youtube.c...Zp4DM8cbo#t=48s

#19447 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 11. 23:35

Üzenet megtekintéseIdézet: closed - Dátum: 2012. 01. 11. 21:02

... Ezt betudtam annak, hogy sokan nem bírják elviselni, ha egy kis büdös szirszar megy előttük....

Az is lehet, meg talán az is, hogy 2 kerekű, így eleve könnyebb előzni, nagyobb "csábítást" jelent számukra. Én pl. magamon figyeltem meg, hogy ahol autót nem előzök, motorost sokkal könnyebben - megjegyzem, mert kevésbé is veszélyes, mivel jobban el lehet férni egymás mellett, stb.

Hát, akit "zavar", hogy előtte megy valaki más, az nem az útra való.

Idézet

az átlag mazsolánál sokkal gyorsabban ér célba
Ezt azért nagyon nem hiszem, max. valamivel gyorsabban. Merthogy az átlag az megy a forgalommal együtt. Nagyvárosban nem hiszem, hogy az átlag az csak tötymörög, azaz ha valaki sokkal "jobb" akar lenni, akkor rengeteg manővert kell végeznie az átlagon felül.

Ha teszi mindezt biztonságosan, szabályt betartva, nem veszélyeztetve másokat, akkor azt lehet mondani, hogy ámen, mert végülis szabad. De - akiket én ismerek hasonlóak - ha tényleg veszélyes helyzeteket teremt, akkor már más a dolog.

Szerkesztette: Warrior 2012. 01. 11. 23:40 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#19448 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 11. 23:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 01. 11. 21:43

Néha még ennyi hely sem kell, nem rég anyáztam egy cikázós taxisra, az 3 méternél már ráhúzta a mellette jövőre.

Rám is húzták már, aztán mivel a kormányon meg sem mozdult a kezem (néha hullanyugodt vagyok, akkor egyedül voltam, szépen nyugisan, egyensúlyból ki nem billenthetően :) ), annyit láttam, hogy hirtelen ő rántott egyet még rajta. Szerintem érezte, hogy valami nem stimmel, vagy aszitte, hogy majd jól összefosom magam - hát van, amikor nem. :smoker:

Nekem olyan szokik lenni (kimondottan 1 körforgalomban), hogy 10-ból 1-szer bejönnek elém, pedig tekerem neki rendesen, ráadásul a belső íven, kifelé manővernek még a látszatát is elkerülendő. De sokszor jönnek be úgy, hogy aki bejön, fasz@n bámul maga elé. Volt olyan, hogy picit dudáltam, erre akkorát satuzott, hogy majd' leesett az orra. Asszem nemigen vette észre, hogy balról jön ott valaki...

De ma párbajoztam abban a körforgóban: megyek belül, jobbról már messziről látni, hogy érkezik a játékos, jó sebességgel (utolsó utáni pillanatban szoktak fékezni, ezek is azt hiszik, összefossa magát mindenki tőlük), aztán én is nyomtam a gázt, ő is nyomta, végül beengedtem, mert ha nem, akkor még lehet, hogy koccanunk is. Defenzív vezetés rulez, hülye én sem vagyok, de láthatóan rossz szándékkal vezetnek egyesek. Volt olyan is, hogy hasonló "párbaj"-t késett le a gémer 1 tizeddel, aztán végül ő satuzott, még le is dudált, közben talán rájött, hogy én voltam a körforgóban...

És ez 1 sima 1 sávos körforgó. A vezetési morál néha veri a padlót errefelé. Utóbbi időben Pestet találtam jobbnak ebből a szempontból, simán közlekedek, beengednek (nem csak 2, hanem 4 sárgával persze), megköszönik, ha én engedek be, interaktívak. Na, nálunk nem azok, ebből vannak a bajok.

Szerkesztette: Warrior 2012. 01. 11. 23:50 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#19449 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 02:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2012. 01. 11. 21:40

Siman, az oruletbe tudnak kergetni azok a totymorgok akik tul nagy tavot tartanak maguk elott...

Várj csak, a tötymörgés és a nagy követési távolság tartása az 2 dolog! Olyan tötymörgő meg nincs, aki kis követési távolságot tartana... :smoker:

Aki meg nagy követési távolságot tart, egyáltalán nem biztos, hogy tötymörög, hisz attól még simán tudja követni a forgalom tempóját, hogy nem megy a másik seggébe.

#19450 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 02:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2012. 01. 11. 22:17

A lényeg, hogy megint átjött a lényeg. :Đ
...

Szerintem meg sz@rul nem ment át, de sebaj. :)

Vagy azt hiszed, Eleanor kolléga okoskodik? Merthogy csak megmutatja a tükröt. Itt fentebb szépen meg lett magyarázva, hogy az 5-6 egymásba koccanó kocsi esete teljesen érthető, s normál körülmények között előfordul.

S hogy a 22-eshez is szóljak: nem tudni ki normális, ki őrült, de egy bolond világban bolond az, aki normális.

Aztán lehet bizonygatni sokmindent, de azt, hogy egy sokrésztvevős baleset normális, az bizony nem normális.

ps.: még valamit kihagytam a "miért nem jönnek be elém"-hez: én szokom figyelni a tükröket ugyanis, nagyjából szinte folyamatosan. Nekem valahogy így tanították: a szem szépen pásztázik normál esetben is, de ha olyan van, akkor beleakad a tükörbe. Aztán ha látom, hogy valaki nagyon jampizni akar, én is fel szoktam zárkózni az előttem haladóra, ezáltal felvéve a ritmust. Ha rám közelítenek, vagy figyelem, s segítek, vagy odalépek, persze nem áthágva semmi szabályt. Olyan nemigen van, hogy nem foglalkozok vele, merthogy figyelem a többieket, talán néha jobban is mint kéne.
Nagyobb távot ösztönösen olyan helyeken tartok, ahol nem tartok fel másokat. Többnyire ezért vagyok a kocsisor végén, mint az elején. De lefogadom, ebből sem az fog átmenni. Végülis forgalmat csak itt láttam, meg képeken, meg hallottam egy emberről, akinek volt egy ismerőse, aki már látott. :smoker:

Szerkesztette: Warrior 2012. 01. 13. 02:52 -kor

#19451 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 07:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 01. 13. 02:47

Szerintem meg sz@rul nem ment át, de sebaj. :)

Vagy azt hiszed, Eleanor kolléga okoskodik? Merthogy csak megmutatja a tükröt. Itt fentebb szépen meg lett magyarázva, hogy az 5-6 egymásba koccanó kocsi esete teljesen érthető, s normál körülmények között előfordul.

S hogy a 22-eshez is szóljak: nem tudni ki normális, ki őrült, de egy bolond világban bolond az, aki normális.

Aztán lehet bizonygatni sokmindent, de azt, hogy egy sokrésztvevős baleset normális, az bizony nem normális.

ps.: még valamit kihagytam a "miért nem jönnek be elém"-hez: én szokom figyelni a tükröket ugyanis, nagyjából szinte folyamatosan. Nekem valahogy így tanították: a szem szépen pásztázik normál esetben is, de ha olyan van, akkor beleakad a tükörbe. Aztán ha látom, hogy valaki nagyon jampizni akar, én is fel szoktam zárkózni az előttem haladóra, ezáltal felvéve a ritmust. Ha rám közelítenek, vagy figyelem, s segítek, vagy odalépek, persze nem áthágva semmi szabályt. Olyan nemigen van, hogy nem foglalkozok vele, merthogy figyelem a többieket, talán néha jobban is mint kéne.
Nagyobb távot ösztönösen olyan helyeken tartok, ahol nem tartok fel másokat. Többnyire ezért vagyok a kocsisor végén, mint az elején. De lefogadom, ebből sem az fog átmenni. Végülis forgalmat csak itt láttam, meg képeken, meg hallottam egy emberről, akinek volt egy ismerőse, aki már látott. :smoker:

Úgy van. :smoker:

De azt azért kifejthetnéd, hogy a tükörpásztázással (bármilyen meglepő, nemcsak te csinálod így ;-)) hogyan fogod látni, hogy a másik sávban ugyan, de előtted lévő nem fog beugrani eléd, mondjuk autópályán.

lamex tükre: nem szoktam kimenni szabályosan érkező elé úgy, hogy (aláhúzom) lassítania kelljen, ha nagyon mehetnékem van, inkább visszagangolok 90-nél 3-ba, aztán gyí. Bár furcsa pont tőled hallani a tükröt. ;-) A "teljesen normális" és a "szabály szó szerinti tartásának következménye" két külön dolog.

Szerkesztette: Carmaged 2012. 01. 13. 07:47 -kor

#19452 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 14:27

Idézet

Felborult a vétlen suzukis Szoboszló előtt
2012-01-13 13:13

Debrecen – Úgy előzött, hogy jöttek szembe. Sajnos nem példa nélküli eset. A szembejövő vétlen suzukis az árokban állt meg, a tetjére borulva. Ketten

Január 8-án, nem sokkal dél előtt egy egyelőre ismeretlen rendszámú, gyártmányú és típusú, feltehetően almazöld színű autó tartott a 4-es főúton Debrecen irányából Hajdúszoboszló felé. A 215-ös kilométerszelvényhez érve az ismeretlen autós előzni kezdett egy sötétkék gépjárművet, át is tért már a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba. A vele szembejövő az ütközés elkerülése érdekében kénytelen volt jobbra rántani a kormányt, emiatt az árokba hajtott és a tetejére borulva állt meg. A Suzuki megrongálódott, a benne tartózkodó két személy megsérült. Az előzést végrehajtó, valamint a megelőzött jármű vezetői a helyszínről megállás nélkül továbbhajtottak.

Ki látta?

A baleset körülményeinek tisztázása céljából a rendőrség kéri, hogy a két ismeretlen jármű vezetője jelentkezzen a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, vagy telefonon az 52/558-510/ 56-49-es melléken, hivatali munkaidőn túl pedig a 107-es, illetve a 112-es segélyhívó számokon. A rendőrség munakatársai olyan személyek jelentkezését is várják, akik a baleset körülményeiről, illetve az ismeretlen járművezetőkkel kapcsolatban bármilyen érdemi információval rendelkeznek.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#19453 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 14:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2012. 01. 13. 07:46

Úgy van. :smoker:

De azt azért kifejthetnéd, hogy a tükörpásztázással (bármilyen meglepő, nemcsak te csinálod így ;-)) hogyan fogod látni, hogy a másik sávban ugyan, de előtted lévő nem fog beugrani eléd, mondjuk autópályán.
...

nyilván botor dolog, hogy páran vagy sokan csináljuk, az a baj, hogy sokan nem, simán kiugranak az érkező elé. A kérdésed nem világos: ha már elmellőzött, miért nézném a tükörben, hisz már nem ott van. :omg:

Hogy még világosabb legyen: talán nem azért nem jönnek be elém, mert már elmellőztek, hanem azért, mert nem is mellőzgetnek el. Aki elmellőz, az bejön elém természetesen. De ha céges géppel megyek, nem kell csak 130 körül haladni, nem fognak gyakran előzgetni.

Idézet

Bár furcsa pont tőled hallani a tükröt.
Én örülök, hogy csalódtál. :smoker:

Szerkesztette: Warrior 2012. 01. 13. 14:49 -kor

#19454 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 15:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 01. 13. 02:40

Várj csak, a tötymörgés és a nagy követési távolság tartása az 2 dolog! Olyan tötymörgő meg nincs, aki kis követési távolságot tartana... :smoker: Aki meg nagy követési távolságot tart, egyáltalán nem biztos, hogy tötymörög, hisz attól még simán tudja követni a forgalom tempóját, hogy nem megy a másik seggébe.

Egy fenet, aki nagy tavolsagot tart az totymorog, hiszen minden alkalommal amikor megelozik, besorolnak, befordulnak a resbe elotte, ujra ki kell epitenie azt... ez meg csak ugy lehetseges ha lassit.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#19455 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 18:06

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2012. 01. 11. 22:05

takszisok szeretnek olyat játszani, hogy semmi index, csak elkezdik rámhúzni a kormányt két méter helynél is, hogy majd biztos fékez. hát lófaszt :Đ eddig mindegyik rájött, hogy a törött autó neki nagyobb szopás.

Persze, dehogy akarja ő megtörni a kocsiját.
Amíg javítják, az neki (vagy a cégének) kiesés, hisz addig nem tud melózni.
Csak bepróbálkozik, aztán aki félénkebb, az beengedi, aki meg nem, az nem engedi be.

#19456 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 13. 18:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2012. 01. 13. 07:46

Persze, ha a szemből jövő átrántja a kormányt, és hirtelen átugrik a sávodba éppen eléd fél méterrel, akkor nem tudsz mit csinálni, mer' mire kapcsolnál, rég lejárt a fél méter. Kitalálhatunk ilyen példát is.

De a valóságban a tömeges balesetek nagy része elkerülhető volna. Tipikusan az fodul elő, hogy megy egymás mögött a sok birka, oszt' ha az elsőnek fékeznie kell valamiért, akkor a többi mire reagál és fékezni kezd, már nincs elég út megállniuk, és nekimennek.
Tavaly érte ismerőst baleset: ő megállt egy hármas koccanás mögött, ami éppen előtte történt egy átszaladó kutya miatt. Érdekes módon ő meg tudott állni (igaz, sofőr, biztos kicsit több a rutinja benne), de az előtte haladő kettő nem, és a legelől menőt hibáztatták, hogy miért nem baszta inkább el a kutyát, és miért fékezett.
Erre 2 perc múlva hátulról belezúgott egy kisfurgon, meg mögötte egy román pár.

Ennyit arról, hogy egy hatos balesetet nem lehet elkerülni ...

#19457 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 14. 04:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2012. 01. 13. 15:57

Egy fenet, aki nagy tavolsagot tart az totymorog, hiszen minden alkalommal amikor megelozik, besorolnak, befordulnak a resbe elotte, ujra ki kell epitenie azt... ez meg csak ugy lehetseges ha lassit.

Samott

Szerintem az tötymörög, akinél a követési távolsága folyton csak növekszik, azaz lassabb, mint a forgalom :omg: Nem gondolod? :smoker: :)

A tötymörgés az, ami lassít. A forgalom tempójával való közlekedés nagyobb távot tartva gyakorlatilag semmit sem lassít a forgalmon. Ezt gondold végig. merthogy enyhén szólva picit nehezebb előzni az ilyet, mint aki 50-es táblánál 35-tel cammog!

Én arról beszélek (az istennek sem akarják itt megérteni), hogy tolom neki városban bazeg 56-tal, de nagyobb távot tartok, nemigen szoktak előzgetni. Aki mégis, az már tuti génhibás. Ja, igen, érdekes módon nem tartom fel a forgalmat. Szerinted tötymörgök? Szerintem kurv@ra nem.

Az tötymörög, aki lassabban halad, mint a forgalom, ezáltal feltart! Aki nagy távot tart, de felveszi a tempót, azt mégis hogy a pics@ba tudják előzgetni? :D ne már hogy hajnalban nevetőgörcsöt kapjak...

S még mindig mondom: lehet nagyobb távot tartva is tempósan haladni, sőt.

A te indoklásod logikailag nagyon hibás, mert ha valakit előzgetnek, akkor nem követési távolság-kérdés merül fel, hanem lassú haladás. Remélem leesik, mire gondoltam.

Szerkesztette: Warrior 2012. 01. 14. 04:47 -kor

#19458 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 14. 04:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 01. 13. 18:20

...
Erre 2 perc múlva hátulról belezúgott egy kisfurgon, meg mögötte egy román pár.

Ennyit arról, hogy egy hatos balesetet nem lehet elkerülni ...

Itt arról szoktak prédikálni, hogy ha mindenre fel kellene készülni, akkor a leeső zongora előtt is meg lehetne állni. Jól tudjuk, hogy ez (ahogy írod) akkora marhaság, mint 1 ház. Mert nincs értelme, nem lehet mindenre felkészülni.

De belátható (bár itt sokan nem hiszik), hogy azért az előttem haladó az mégsem a "hirtelen megjelenő" kategória. Azt látom, ott megy előttem, figyelem, semmi hirtelen. Aztán arra fogni, hogy "hirtelen fékezett", nagyjából annyi, mint arra fogni, hogy UFO-t láttam. Van, aki elhiszi, van, aki nem, de bruttózott baromság természetesen, mert hát akkor ezek szerint simán bárkin és bármin át lehet szabályosan rongyolni. Na azért ez nem így működik.

S a következő fokozat, ami gyorsabban történik a vezető szemszögéből: az úton levő akadály kérdése. Sokan (valami túlvilági logika szerint) gondolják, hogy ott sem kell tudni megállni, mert hisz szerintük az is "hirtelen". A nagy lóf@szt. Az álló járművet (főleg ha ki is van világítva) KÖTELEZŐ észlelni, ráadásul időben. Aki nem teszi, az már átalszik 1 másodpercet. Sz@rul nem képesek bevallani amúgy a vezetők, hogy bénáztak, pedig egyre több az ilyen balfék. Talán nem is az a baj, hogy valaki hibázik, hanem az, hogy minden egyes ilyen esettel egyre nagyobb lesz az EGO-ja, a végén meg örüljünk ha mi élünk még. Ugyan már... :)

KRESZ szerint bizony meg KELL tudni állni az úton levő akadály előtt is, ami ott van (nem elénk esik le, hanem ott van). Azért írom, mert sok vezető egyszerűen képtelen még erre is. Aztán másokon röhögnek. Ugyan már... :)

ps.: ha én belemegyek az előttem fékezőbe, vagy neadj' isten az úton levő akadályba (utóbbira nagyobb az esély mindenkinél amúgy), akkor legalább befogom a pofám, s tudni fogom, hogy én b@sztam el. Nem dobálózok mindenféle szabályokkal. Merthogy szabályban ott van, hogy nagyon nem kéne ennek megtörténnie.

Szerkesztette: Warrior 2012. 01. 14. 04:55 -kor

#19459 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 14. 09:49

Szombaton hajnalban az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a kőröshegyi Völgyhídon egy román rendszámú autó ütközött egy szintén román rendszámú kamionnal...

:blush: