Idézet: Jahno - Dátum: 2012. 01. 11. 21:43
Néha még ennyi hely sem kell, nem rég anyáztam egy cikázós taxisra, az 3 méternél már ráhúzta a mellette jövőre.
Rám is húzták már, aztán mivel a kormányon meg sem mozdult a kezem (néha hullanyugodt vagyok, akkor egyedül voltam, szépen nyugisan, egyensúlyból ki nem billenthetően

), annyit láttam, hogy hirtelen ő rántott egyet még rajta. Szerintem érezte, hogy valami nem stimmel, vagy aszitte, hogy majd jól összefosom magam - hát van, amikor nem.
Nekem olyan szokik lenni (kimondottan 1 körforgalomban), hogy 10-ból 1-szer bejönnek elém, pedig tekerem neki rendesen, ráadásul a belső íven, kifelé manővernek még a látszatát is elkerülendő. De sokszor jönnek be úgy, hogy aki bejön, fasz@n bámul maga elé. Volt olyan, hogy picit dudáltam, erre akkorát satuzott, hogy majd' leesett az orra. Asszem nemigen vette észre, hogy balról jön ott valaki...
De ma párbajoztam abban a körforgóban: megyek belül, jobbról már messziről látni, hogy érkezik a játékos, jó sebességgel (utolsó utáni pillanatban szoktak fékezni, ezek is azt hiszik, összefossa magát mindenki tőlük), aztán én is nyomtam a gázt, ő is nyomta, végül beengedtem, mert ha nem, akkor még lehet, hogy koccanunk is. Defenzív vezetés rulez, hülye én sem vagyok, de láthatóan rossz szándékkal vezetnek egyesek. Volt olyan is, hogy hasonló "párbaj"-t késett le a gémer 1 tizeddel, aztán végül ő satuzott, még le is dudált, közben talán rájött, hogy én voltam a körforgóban...
És ez 1 sima 1 sávos körforgó. A vezetési morál néha veri a padlót errefelé. Utóbbi időben Pestet találtam jobbnak ebből a szempontból, simán közlekedek, beengednek (nem csak 2, hanem 4 sárgával persze), megköszönik, ha én engedek be,
interaktívak. Na, nálunk nem azok, ebből vannak a bajok.
Szerkesztette: Warrior 2012. 01. 11. 23:50 -kor
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."