Idézet: Jahno - Dátum: 2012. 06. 27. 12:10
Ezt már valahol hallottam, a 90-es kilométer környékén. Másik autóson valamikor emlegettem a műszaki hiba faktort is, akkor azt mondták, az faszság. Erre Matizon elszakadt a kuplung, az vicces, mikor előzősnél mondjuk éppen visszatolod harmadikba. Váltó is beállt már, meg itt városban és egyéb helyen szoptam, mindig meg bírtam fejteni a kigurulást.
Van, hogy igen, van, hogy nem.
Pár éve ismerős Citromjában (ha jól emlékszem?) elszállt az elektronika, nem volt áram. Oszt vontatni se lehetett, mer' ha nem volt rajta a gyújtás, akkor a fékek behúztak.
Vagy volt rokony, akinek az érdi emelkedőn a kapaszkodósávban fogyott el a benzin. Kicsit dadogott a motor, jé, mi van ezzel a kocsival, oszt' már meg is állt. Rögtön lett nagy tülekedés meg dudálás mögötte.
Vagy lásd az előzőekben belinkelt csilláros kamiont a pályalehajtón.
Ha ilyen helyen lehalsz egy ilyen géppel, mit csinálsz? Ha akkora lendületed nincs, hogy kigurulj, akkor ott megállsz. Oszt' hívhatod a Fekete Lacit, hogy tolja odébb.
Persze 1000-ből 1 ilyen van, és 999 esetben meg el tudsz gurulni biztonságosabb helyre.
Vagy volt ismerős, aki ellopott és belső sávban hagyott kocsinak ment ködben. Mondjuk ez nem műszaki hiba, mégis ott állt. Szerinte azóta se jogos, hogy visszaugrott a bónusza.
Ezer és egy oka lehet, hogy van előtted valami.