HWSW Informatikai Kerekasztal: KRESZ II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

KRESZ II. Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#241 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 25. 08:27

Nincs mély rutinom. Ellenben akik menteni voltak, azoknak van. Ha beballagsz a 12ben a tádéba a tűzoltólaktanyába, talán elmesélik neked, milyen volt kb 10 métere az árokban roncsozás közben megtalálni a gyerekkosarat, benne a kiskrapekkal. Ha még emlékeznek rá, mert ők meg nem ezt-azt láttak, hanem olyan dolgokat, amiket még a rambo4 rendezője is nehezen tudna elképzelni.
Örülök, hogy máris sikerült pontos sebességet is felállitani, illetve pontosan tudod a balesetben szereplő jármű szélvédőjének rétegfelépitését.
Nem, nem láttam fényképet a balesetről, se a linken, se sehol. Csak zavar, hogy máris műszaki állapotot köpködsz, miközben ugyanúgy nem tudsz semmiről te sem, ahogy mi sem, mert te sem voltál ott. Irták volna, hogy telibe kapta a gyalogost? Hogy? Merről? Lehet hogy elkapta a kormányt, ferdén elcsapta a gyalogot, annak meg beszakitotta az oldalablakot, és mikor megborultak, a már kitört ablakon kieső utast maga alá temette a roncs. Ki irta, hogy az ajtón esett ki? Te, saját vezetési tudásod tökéletességében, és az autót elpusztithatatlanságának biztos tudatában lepocskondiázod mindenki másét, minden csak azért történhet, mert elhanyagolt, elavult, és különben is. Elárolom, hogy egy vadonatúj kisteher tervezésénél nem az NCAP csillagok hajszolása van az első helyen, egy komolyabb puffnál, borulásnál, telibevert masszivabb akadálynál bármelyik magasépitésű modert kisbuszban, kisteherben, pickupban és dzsipben úgy összetöröd magad mint a szart.
Ekkora műszaki tapasztalattal amúgy miért nem a haszongépjárműiparban kamatoztatod a tudásodat, már ha megkérdezhetem, persze csak visszafogottan.

#242 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 08:56

Arról is essen szó, hogy a kisbusz utánfutózott. Nem tudom, mekkora lehetett, de egy nagyobbfajta a tehetetlenségi erejével csúnya dolgokat tud csinálni.

#243 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 09:05

Nem kell, hogy nagy legyen, egy szaros lady is keresztbe tudja rántani a kocsit ha nincs szerencséd. Márpedig, mikor a sztrádán kiló körül egy támolygó embert meglátva valaki izomból elkapja a kormányt, ott már a szerencse régen kiszállt a játékból.

#244 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 09:26

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. júl. 25., péntek - 9:56

Arról is essen szó, hogy a kisbusz utánfutózott. Nem tudom, mekkora lehetett, de egy nagyobbfajta a tehetetlenségi erejével csúnya dolgokat tud csinálni.

S akkor megint a műszaki állapotnál (is)  tart(6)unk... mert nem mindegy, melyik fék - ha van - és mikor kezd el fogni, nem mindegy milyen gumirece - ha van -, és nem mindegy, melyik gondolat - ha van - ....

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#245 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 09:35

Idézet: Eleanor - Dátum: 2008. júl. 25., péntek - 10:26

S akkor megint a műszaki állapotnál (is)  tart(6)unk... mert nem mindegy, melyik fék - ha van - és mikor kezd el fogni, nem mindegy milyen gumirece - ha van -, és nem mindegy, melyik gondolat - ha van - ....

Nem feltétlenül kell rossz műszaki állapotnak fennállnia ahhoz, hogy egy lényegében elszabadult utánfutó rombolni kezdjen...

#246 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 09:35

És essen arról, hogy egy tökéletes világban jönne egy ember kék overallban, balgán kívül hordott piros alsógatyában, piros pléddel a hátán, nagy S betűvel a mellyén, és MINDENKIT megmentene.

#247 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 09:41

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. júl. 25., péntek - 10:35

És essen arról, hogy egy tökéletes világban jönne egy ember kék overallban, balgán kívül hordott piros alsógatyában, piros pléddel a hátán, nagy S betűvel a mellyén, és MINDENKIT megmentene.

Áhh, már belefáradtam... :D

#248 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 09:42

kép + videó a főcím után ... http://www.boon.hu/hirek/borsod-abauj-zemp...080724-06153528
Ciciman is on borda

#249 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 09:54

a szalagkorlatnak nem kelett volna megfognia, ohgy ne keruljon az árokba? vagy a korláton cska átborult?
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#250 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 10:04

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. júl. 25., péntek - 9:27

Irták volna, hogy telibe kapta a gyalogost? Hogy? Merről?

"Az autó a férfit frontálisan eltalálta."

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. júl. 25., péntek - 9:27

Lehet hogy elkapta a kormányt, ferdén elcsapta a gyalogot, annak meg beszakitotta az oldalablakot, és mikor megborultak, a már kitört ablakon kieső utast maga alá temette a roncs. Ki irta, hogy az ajtón esett ki?

Kép Kép

A többi nyílt személyeskedésre nem válaszolnék, megoldottad a szavahihetőséged minősítését önmagad.

Szerkesztette: *Macika* 2008. 07. 25. 10:08 -kor

Gondolkoztál már ma?

#251 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 10:11

Idézet: *Macika* - Dátum: 2008. júl. 25., péntek - 11:04

"Az autó a férfit frontálisan eltalálta."

Kép

A többi nyílt személyeskedésre nem válaszolnék, megoldottad a szavahihetőséged minősítését önmagad.

Diablo ezt linkelte :
http://index.hu/poli...ar/gazolas0724/
Én ezt olvastam ott:

Az M30-as autópályán sétáló gyalogost ütött el csütörtökön hajnalban egy utánfutós mikrobusz Emődnél. A férfi a helyszínen meghalt. Az autó utasai közül egy meghalt, kettőt sérülésekkel kórházba kellett szállítani.

Az ütközés után az ukrán rendszámú kisbusz egyik utasa kirepült a járműből, a mikrobusz felborult, és maga alá temette, ez okozta a halálát, közölte Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A sérültek állapotáról egyelőre nincs információ.

A Budapest felé tartó kisbusz utánfutója leszakadt a járműről, és ötven méterrel arrébb állt meg. Az autópályán sétáló férfi feltehetően ittas volt. A baleset miatt lezárt útszakaszt nyolc óra után megnyitották a forgalom előtt.

Ebben szó nincsen frontális ütközésről. Legközelebb a szavahihetőségem megkérdőjelezése és a személyeskedés előtt, közvetlenül, leszel szives belinkelni további infókat is, ha azok árnyalják a képet. Ugyanis, hiszed vagy sem, nem okoz számomra perverz kielégülést a balesetek folyamatos nyomonkövetése. Ellenben, azt, hogy az autó műszaki állapota okozta volna az utas kirepülését, továbbra sem látom igazoltnak. Azzal pedig, hogy nem reagálsz, te is minősited magad egy bizonyos szinten, de azt már eddig is tudtam: igazad pedig neked van. Mindig.

#252 Felhasználó inaktív   szeder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 10:47

200-ból 5 autós áll meg a zebra előtt a gyalogos miatt

#253 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 10:51

Idézet: szeder - Dátum: 2008. júl. 25., péntek - 11:47

Ki lehet a másik 4?  :think:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#254 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 11:07

Idézet: szeder - Dátum: 2008. júl. 25., péntek - 11:47

Jellemző az origóra hol tesztel: a prielle-budafoki sarkán, ahol apritasz lefele a lágymányosiról. 4 sávos nagy forgalmú útvonalon, ahol iszonyat mennyiségű autós akar eljutni, és ahol nem mellesleg, ezer éve kellene több lámpás gyalogosátkelő. De azért, az autósnak a kurva anyját.

#255 Felhasználó inaktív   szeder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 11:09

A zebra az ott is zebra.

#256 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 11:34

És minden katonai derékszíj szinével harmonizáló színű ember is tolvaj, ugye?

#257 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 12:47

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. júl. 25., péntek - 11:51

Ki lehet a másik 4?  :think:

Egynek jó vagyok én. Épp tegnap gondolkodtam, hogy most már kiszállok és szájbaverem a mögöttem jövőt. Feleségemért mentem a melóhelyére, az odavezető útszakasz meglehetősen forgalmas, egyik oldalról lakótelep, másik oldalról hivatalok, óvoda és lakóházak. Zebrához közeledek, látom, hogy jobbról család babakocsival át akar menni. Lassítottam hát és villantás, meg intés, hogy go. Család megköszöni, mögöttem meg egy gyökér nekiáll villogni, meg integetni, meg méltatlankodni, holott ő is látta, hogy miért lassítok ill. állok meg. Paraszt.

#258 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 13:02

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. júl. 25., péntek - 13:47

Egynek jó vagyok én. Épp tegnap gondolkodtam, hogy most már kiszállok és szájbaverem a mögöttem jövőt. Feleségemért mentem a melóhelyére, az odavezető útszakasz meglehetősen forgalmas, egyik oldalról lakótelep, másik oldalról hivatalok, óvoda és lakóházak. Zebrához közeledek, látom, hogy jobbról család babakocsival át akar menni. Lassítottam hát és villantás, meg intés, hogy go. Család megköszöni, mögöttem meg egy gyökér nekiáll villogni, meg integetni, meg méltatlankodni, holott ő is látta, hogy miért lassítok ill. állok meg. Paraszt.

:) Nem olyan régen történt, hogy megyek a körforgalomban (hazafelé tartottam az asszonnyal), látom, hogy tép befele egy fehér furgon, a sofőr fülén telefon, még csak nem is lassít. Belesatultam, hogy ne jöjjön nekem, nyomom a dudát. Erre rámnéz, tisztán látszik, hogy meg van lepődve és megáll. Elindulok, megyek tovább, fehér furgonunk mögöttem. Belemászik a seggembe 10 centire és villogtat. Hozzáértem a fékpedálhoz, erre akkorát satuzott, hogy két utcával arrébb is hallani lehetett. Megyek tovább, furgonunk megint mögöttem. Hazaérek, leparkolok, sofőrünk elémvág és megáll. Kiszállok, letekeri az ablakot. Odalépek megkérdem mi a gondja. "Nekem ne szidd az anyámat köcsög!!" (?) Nézek rá mi baja van. "Láttam, hogy szidtad az anyámat velem ne szórakozzál, nem tudod ki vagyok én! és egyébként is meg akartam állni a körforgalomnál! Utána meg belelépsz a fékbe? Velem szórakozol?? Egyik reggel arra ébredsz, nincs meg a kocsid!!! Azt hiszed érdekel??" Akkor annyit mondtam neki hogy: "Ha nem érdekel, akkor miért nem húzol el innen a faszba?" Majd hátat fordítottam neki és neki álltam kipakolni az autóból amit vásároltunk. Erre gázt adott és elment.  :omg:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#259 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 13:58

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2008. júl. 25., péntek - 13:02

:) Nem olyan régen történt, hogy megyek a körforgalomban (hazafelé tartottam az asszonnyal), látom, hogy tép befele egy fehér furgon, a sofőr fülén telefon, még csak nem is lassít. Belesatultam, hogy ne jöjjön nekem, nyomom a dudát. Erre rámnéz, tisztán látszik, hogy meg van lepődve és megáll. Elindulok, megyek tovább, fehér furgonunk mögöttem. Belemászik a seggembe 10 centire és villogtat. Hozzáértem a fékpedálhoz, erre akkorát satuzott, hogy két utcával arrébb is hallani lehetett. Megyek tovább, furgonunk megint mögöttem. Hazaérek, leparkolok, sofőrünk elémvág és megáll. Kiszállok, letekeri az ablakot. Odalépek megkérdem mi a gondja. "Nekem ne szidd az anyámat köcsög!!" (?) Nézek rá mi baja van. "Láttam, hogy szidtad az anyámat velem ne szórakozzál, nem tudod ki vagyok én! és egyébként is meg akartam állni a körforgalomnál! Utána meg belelépsz a fékbe? Velem szórakozol?? Egyik reggel arra ébredsz, nincs meg a kocsid!!! Azt hiszed érdekel??" Akkor annyit mondtam neki hogy: "Ha nem érdekel, akkor miért nem húzol el innen a faszba?" Majd hátat fordítottam neki és neki álltam kipakolni az autóból amit vásároltunk. Erre gázt adott és elment.  :omg:

A minimum lett volna beverni egyet rögtön, ahogy lehúzza az ablakot. Azért vannak ilyen faszfejek, mert az emberek 99%-a beparázik tőlük ilyenkor és semmit nem tesz.
Most kapott volna egyet, többet nem állt volna neki senkit követni, meg ugatni.

#260 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 14:18

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. júl. 25., péntek - 13:47

Egynek jó vagyok én.

Kettő maradt...
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

Téma megosztása:

• (1051 Oldal)