HWSW Informatikai Kerekasztal: KRESZ II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 369
  • 370
  • 371
  • 372
  • 373
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

KRESZ II. Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#7401 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 02. 10:45

Idézet: Warrior - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 9:01

Nem is lehet, s nem is lennél vétkes. Ezt senki sem vitatta.

Csakhogy itt egyáltalán nem biztos, hogy bármi is hirtelen és váratlanul történt volna..  :smoker:

Nem is állítottam, hogy biztosan így volt.
Azt nézd meg, amire azt írtam: ott volt egy kijelentés, hogy a kerékpáros bármit is csinált, az autós a hibás.
Meg hogy a reflektor elvilágít 50 méterre, és az alatt meg kellett volna állnia tudni.
Erre írtam a fentit. Lehet nem volt 50 métere, hanem 5 se.

Mind1. Én kiszálltam a témából ...
:smoker:

#7402 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 12:21

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 11:45

Nem is állítottam, hogy biztosan így volt.
Azt nézd meg, amire azt írtam: ott volt egy kijelentés, hogy a kerékpáros bármit is csinált, az autós a hibás.
Meg hogy a reflektor elvilágít 50 méterre, és az alatt meg kellett volna állnia tudni.
Erre írtam a fentit. Lehet nem volt 50 métere, hanem 5 se.

Mind1. Én kiszálltam a témából ...
:smoker:

Akkor a kerékpáros a holdról pottyant a felezővonal közepére? Fogadd el, hogy ott tekert ittasan a felezővonalon, a Mercis meg olyan gyorsan jött, hogy mire megvilágította a lámpa, addigra már esélye sem volt megállni.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#7403 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 12:42

Idézet

Fáradjatok át ezzel pls. a KRESZ topicba.

Szoval az van, hogy kocsog voltam mer 130-135el eloztem egy mikrobuszt es ket kamiont amikor mogem megerkezett egy 7es bmw es villogott es dudalt es kb 1 meterre volt tolem... kb feluton voltam az elozesben de inkabb lassitotam 80ra majd visszasoroltam a mikrobusz ele es elengedtem a turelmetlen bimmerest, mondvan mennyen a f*szba isten hirevel. Paraszt vagyok? Igen. Ennyi. Ha csak mogemer valoszinuleg gyorsitok majd a kamion utan besorolok. Ha egyszer-ketszer villant akkor tartom a tempom es utana sorolok be.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#7404 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 12:46

Mondjuk refivel én a szplessből is látnám vagy kéccáz méterről egyenes úton, ha valami kicsit is mutat a láthatósági mellényzet. A mercinek meg sokkal jobb lámpája van.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#7405 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 13:44

Idézet: Boba - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 13:42

Szoval az van, hogy kocsog voltam mer 130-135el eloztem egy mikrobuszt es ket kamiont amikor mogem megerkezett egy 7es bmw es villogott es dudalt es kb 1 meterre volt tolem... kb feluton voltam az elozesben de inkabb lassitotam 80ra majd visszasoroltam a mikrobusz ele es elengedtem a turelmetlen bimmerest, mondvan mennyen a f*szba isten hirevel. Paraszt vagyok? Igen. Ennyi. Ha csak mogemer valoszinuleg gyorsitok majd a kamion utan besorolok. Ha egyszer-ketszer villant akkor tartom a tempom es utana sorolok be.

föloldozlak, menj békével
Ciciman is on borda

#7406 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 13:48

Idézet: fram - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 14:44

3 miatyank es 2 udvozlegy

hobizoli
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#7407 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 13:53

Koszonom fram atya. :Đ
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#7408 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 15:18

Idézet: fram - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 14:44

Idézet

Ezékiel 25:17 Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője és az elveszett gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!
:)

Szerkesztette: Warrior 2009. 09. 02. 15:18 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#7409 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 19:24

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 10:02

Írtam, csak vissza kéne olvasni 1-2-t...  :rolleyes: Sztem a 70 teljesen elfogadható tempó...

Az a baj, ha 70-l vered el is RIP neki, mert amikor 3m-l vagy mogotte 70-l es o akkor csalinkazik be eled jobbrol a padkarol derekszogben balra, akkor meg vki beirna, hogy hatde miert nem mentel csak 50-l, mert de akkoris LQtad es o piássága meg akkoris meghótt, mint 90-nél vagy eppen 130-nál elverve.

Ez a "sebesseget ugy kell megvalasztani..." trallala vaker, egy gumiszabaly, de ha ez szerint kozlekedenel akkor gyakorlatilag nem is kozlekedhetnel egy metert sem, csak egy helyben allhatnal ket kezzel kapaszkodva kormanyba, es azon kivul semmi, mert mi van ha...

Piásoknak nincs helye kozuti forgalomban sajat maga vezette semmivel -max egy jarmu utasakent-, aki meg nem lehet ott, azt nem lehet elutni sem se 20-l, se 70-l, se 130-l.

hobizoli
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#7410 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 19:40

Idézet: hobizoli - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 20:24

Piásoknak nincs helye kozuti forgalomban sajat maga vezette semmivel -max egy jarmu utasakent-, aki meg nem lehet ott, azt nem lehet elutni sem se 20-l, se 70-l, se 130-l.

Most volt a hiradoban, nyilatkozott a pultoscsaj, hogy akkor este csorikamat mar a kocsmaba se engedtek be, mert olyan reszeg volt. :(

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#7411 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 20:03

Idézet: hobizoli - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 20:24

Az a baj, ha 70-l vered el is RIP neki, mert amikor 3m-l vagy mogotte 70-l es o akkor csalinkazik be eled jobbrol a padkarol derekszogben balra, akkor meg vki beirna, hogy hatde miert nem mentel csak 50-l, mert de akkoris LQtad es o piássága meg akkoris meghótt, mint 90-nél vagy eppen 130-nál elverve.

Igen én is így gondolom, de erre írtam, hogy ha 70-el csapom el, akkor (talán) a lelkiismeretem nyugodtabb, mert "én mindent megtettem". Ha 130-al okoznék balesetet tuti rosszabbul érezném magam. BTW nem viccből mondtam az S klasse éjjellátó rendszerét, ha nekem lett volna rá annyi zsetonom, biztos azt rendelem bele extrának nem pedig a seggmaszírozós/fingelszívós bőrülést....

#7412 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 20:04

Idézet: Samott - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 20:40

Most volt a hiradoban, nyilatkozott a pultoscsaj, hogy akkor este csorikamat mar a kocsmaba se engedtek be, mert olyan reszeg volt. :(

Samott

Jah meg hozzátette, hogy felült a kerékpárjára és távozott... Persze az se szólt neki, hogy papa tökrészegen ne menjen már ki az útra....

#7413 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 21:54

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 21:04

Jah meg hozzátette, hogy felült a kerékpárjára és távozott... Persze az se szólt neki, hogy papa tökrészegen ne menjen már ki az útra....

Voltál már valaha részeg?

#7414 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 23:37

Idézet: Samott - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 19:40

Samott

Ez nem jelent semmit. Lehet, hogy a biciklit is lopta, az sem vág a témába.

Az egyedüli kérdés az, hogy az ütközést megelőző 1-20 másodpercben:
1. folyamatosan haladt a felezővonal környékén?
2. féktávolságon belül váratlanul kanyarodott az autó elé? (szemből, jobbról, fentről, mindegy)

Ha az 1. pont az igaz, akkor az autós a hunyó. Akkor is, ha seggrészeg volt a biciklis. Majd posztumusz elmarasztalják.
Ha a 2. pont áll fenn, akkor jó helyzetben van az autós, feltéve, hogy a látási viszonyoknak megfelelő sebességgel tolta a merdzsót. Az útszakaszra érvényes max sebességet már nem is említem.

Szerkesztette: Miki2 2009. 09. 02. 23:50 -kor

Tárgyi tudástól nem elhomályosított éleslátással tekintek a világra.

#7415 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 03. 00:11

De az is lehet, hogy a sáv közepén cangázott, és bevágott a felező felé, amikor előzni akarta a szembe sávban a merci. A focisember meg látva, hogy merre mozdul, megpróbálta visszarántani a saját sávba, hogy kikerülje, csak már nem lehetett.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#7416 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 09. 03. 00:21

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 21:04

Szívósak ám ezek ott vidéken, pultosnak meg valami szaftos okosságot kellett mondani a TVnek.
Make love not Wor.

#7417 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 03. 05:19

Idézet: Miki2 - Dátum: 2009. szept. 3., csütörtök - 0:37

...

Az autos is durvan gyorsabban haladt mint a megengedett. Nincs artatlan az ugyben.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#7418 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 03. 07:41

Idézet: Samott - Dátum: 2009. szept. 3., csütörtök - 6:19

Az autos is durvan gyorsabban haladt mint a megengedett. Nincs artatlan az ugyben.

Samott

Csak 1 halott. Ő már aligha gondolkozik, mit hogyan fog legközelebb csinálni. Az autós még megteheti. Van erre reális esély? :)
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#7419 Felhasználó inaktív   keton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 03. 09:02

Idézet: Miki2 - Dátum: 2009. szept. 3., csütörtök - 0:37

Ez nem jelent semmit. Lehet, hogy a biciklit is lopta, az sem vág a témába.

Persze. Ha hullarészegen, szabálytalanul közlekedve autóval balesetet szenvedek, majd én is ezt fogom mondani a rendőröknek. Há' miért nem vett észre a másik?

#7420 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 03. 09:37

Idézet: Warrior - Dátum: 2009. szept. 3., csütörtök - 8:41

Csak 1 halott. Ő már aligha gondolkozik, mit hogyan fog legközelebb csinálni. Az autós még megteheti. Van erre reális esély? :)

És egy a gyilkos... de számos a cinkos, hisz csak az a lényeg, hogy "nyomd a gázt fiam... ha látsz, ha nem látsz... majd jól elkenjük a szart mindenkire, nehogymán én legyek a hibás."

(Az a hülye fatönk, ha az van ott...)

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

Téma megosztása:

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 369
  • 370
  • 371
  • 372
  • 373
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.