HWSW Informatikai Kerekasztal: KRESZ II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 372
  • 373
  • 374
  • 375
  • 376
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

KRESZ II. Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#7461 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 04. 00:42

Casual bkv amúgy is drágább, mint a kocsi  :cool:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#7462 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 09. 04. 01:27

Idézet: MisterY - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 1:18

A nyárzáró ötlete tetszik  :cool:

Meg is szerveztem, majd hideg ellen tekerünk a termosztáton. Ha esik, akkor van terasz. Meg a valami. Úgysem szomszédoltunk még az idén, jön Csozsi is. Legalábbis remélem :-)
Make love not Wor.

#7463 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 06:18

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 2:27

Meg is szerveztem, majd hideg ellen tekerünk a termosztáton. Ha esik, akkor van terasz. Meg a valami. Úgysem szomszédoltunk még az idén, jön Csozsi is. Legalábbis remélem :-)

Tanyára, vagy lépcsőházba, projektorral, pizzával?
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#7464 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 06:28

Egyébként ja. Dohányzás vezetés közben éppoly figyelemelterelő, meg kézlefoglaló, mint a telefonálás, vagy akár az alkohol, a cigi hiánya lehet éppúgy gond is. De az egekbe adóztatással nem értek egyet. A masszív alkoholista, vagy dohányos szenvedélybeteg, fügő. Nem hiszem, hogy további lokális konfliktusgerjesztésen kívül el lehetne érni konzekvens eredményt egy nagy mértékű adóemeléssel. A büntetés talán visszatartóbb lehet és persze a nagy szavak: A társadalom nevelése, a függők kivezetése ebből. De azokat, akik az élmény miatt alkoholizálnak, vagy cigiznek (utóbbit nehéz átélni, annyi finom dohány létezik, de hogy miért a "nyers" cigit szívják legtöbben, sose fogom érteni) felelősséggel, ne büntessük már.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#7465 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 06:53

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. szept. 3., csütörtök - 20:28

Jó, a Fókusztól mit vársz ...

Meg ha kijön a tévé és megkérdezik, akkor miért ne mondanád el? Igen, részeg volt. Nincs abban semmi titok. A haverja is elmondta, hogy ő tanácsolta, hogy a kertek alatt menjen valami kis mellékúton, aztán mégse ott ment.
Jó, hát a kiscsaj mosolygott, pedig szomorú eset. Biztos örült, hogy benne lesz a tévében.

Itt is volt olyan alak a környéken, hogy folyton részegen ment haza a szomszéd településre sötétben, az utóbbi 5 évben (azóta ismertem) 8-10-szer elgázolták, törött már el mindene, mégse tanult belőle. Aztán egyszer úgy elgázolták, hogy vége is lett.
Aztán még micsoda mákja volt, mert mást meg józanon elgázolnak egyszer, aztán kampó.

Jó az ilyen részeges állatot pont lesz*rom, de aki elöti azzal mi lesz? Éljen ezzel a tudattal? Egy ismerősöm járt így, kisteherrel ment bp-en, gyakorlatilag egy mama úgy lépett ki elé, hogy már ott volt, gyakorlatilag a jobb elejével kapta el, a néni meghalt. Felmentették, mert abban a szituációban nem tehetett semmit, de az ember tönkrement bele, a vállakozása is befuccsolt, gyakorlatilag tönkre tette a mamika az életét... :down:  Persze van az országban elég sutyerák aki hírből sem ismeri a lelkiismeretet, szóval őket biztos nem hatná meg...
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#7466 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 06:55

Idézet: Warrior - Dátum: 2009. szept. 3., csütörtök - 21:02

Amolyan természetes volt, hogy mi van abban, meghalt, hát meghalt... Beletörődés hiánya, szerintem nem is gondolt rá, hogy az elhunyt rokonai is nézhetik a műsort, ilyenek, vagy ésszel nem érte fel.

A csaj valóban szerepelni akart.

Még azt a hazugságot is elfogadtam volna, hogy hát igen próbáltam mondani neki, hogy ne üljön már biciklire, de nem hallgatott ő senkire! De ez a pont leszarom mi lesz vele pedig naponta találkoztam vele mentalitás nem tetszik...

#7467 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 08:51

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 6:55

Még azt a hazugságot is elfogadtam volna, hogy hát igen próbáltam mondani neki, hogy ne üljön már biciklire, de nem hallgatott ő senkire! De ez a pont leszarom mi lesz vele pedig naponta találkoztam vele mentalitás nem tetszik...

Hát nem tudom.
Attól, hogy naponta ott ivott, egyáltalán nem biztos, hogy bensőséges kapcsolat alakult ki közöttük (sőt, lehet egy hülye bunkó volt, aztán örül a lány, hogy nem jön többet; persze lehet nem)
Te megsiratnád a közértes eladót vagy a kocsmában a pultost vagy a buszsofőrt, ha egyik nap valaki más van ott helyette, mert meghalt?
Te is ugyanúgy leszarod a többi embert, akikkel naponta találkozol.

Szerk: Miért hazudjon, hogy próbálta lebeszélni, ha nem?
Gondolom ezer dolga volt, mindenki egyszerre ivott, nem volt ideje még a távozó vendég után is kimenni és megnézni, hogy gyalog vagy biciklivel indul-e, meg magyarázni és próbálni meggyőzni.

Szerkesztette: Sparow2 2009. 09. 04. 08:53 -kor

#7468 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 09:08

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 7:55

... De ez a pont leszarom mi lesz vele pedig naponta találkoztam vele mentalitás nem tetszik...

Egyetértek. Nem akarok sarkítani, de pl. egy ilyen csaj ne kamerába mosolyogjon, hanem tükörbe.  :smoker:
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#7469 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 09:08

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 7:55

:offtopic:

Mindamellett hogy nem szimpatikus a spine soot, unszimpatikus, grammar nacik ussetek :D (bar tegyuk hozza, hogy egy kocsmaba elvileg felnott emberek jarnak, a kocsmarosno meg nem ovoneni), azt azert megmagyarazhatnad hogy "pont leszarom mi lesz vele pedig naponta találkoztam vele" miert rosszabb annal hogy "pont leszarom mi lesz vele pedig naponta találkoztam vele, de alszent segg is vagyok, ezert azt hazudom, hogy le akartam beszelni rola?"

Nem vilagos :)
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#7470 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 09:10

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 9:51

...
Te megsiratnád a közértes eladót vagy a kocsmában a pultost vagy a buszsofőrt, ha egyik nap valaki más van ott helyette, mert meghalt? ...

Nem. Éppen azért tisztelném, ha már meghalt, plusz a rokonait, akik esetleg nézik a tévét...

Ha engem is megkérdeznek, legalább valami átélésféleséget kiraknék az arcomra a tévében, vagy ilyesmi. Mert ebből az nem jön le.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#7471 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 09:18

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 0:55

Szerintem meg a fagyi legyen 800/gombóc

:up:

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 0:55

és jobban adóztassuk meg a zöld autókat.

:fuck:

#7472 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 09:21

En azt ereztem a (noveren talan?) hogy szomoruak, de ugy erzik ez valahol torvenyszeru volt, hogy egyszer igy fog jarni. A pultos lanyon is ezt ereztem, hogy nem vot kulonosebben meglepodve az allapotan... az elet kegyelten, lehet hogy az elso nehany alkalommal meg megprobaltak lebeszelni, de mara mar belattak ok is, hogy remenytelen. Eddig midig meguszta, most jott egy gyorshajto, aki mar nem tudta kikerulni.

(egyebkent felenk van egy mondas: azert jar kocsival a kocsmaba, mert a biciklirol leesne hazafele ;))

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#7473 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 09:23

Idézet: Ndrew - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 10:18

:fuck:

Most mit idegeskedsz, ez enyem peldaul kek... :Đ Valassz mas szint es meguszod az adoemelest :)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#7474 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 09:31

Idézet: Samott - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 10:23

Most mit idegeskedsz, ez enyem peldaul kek... :Đ Valassz mas szint es meguszod az adoemelest :)

Samott

Pedig a Szellő István azt mondta, hogy a ződ autók adókedvezményt kapnak. Azért vettünk ilyet. Valamit félreértettem? :Đ

#7475 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 09:43

Idézet: Warrior - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 9:10

Nem. Éppen azért tisztelném, ha már meghalt, plusz a rokonait, akik esetleg nézik a tévét...

Ha engem is megkérdeznek, legalább valami átélésféleséget kiraknék az arcomra a tévében, vagy ilyesmi. Mert ebből az nem jön le.

Lehet ehhez buta volt a lány, vagy nem figyelt magára.
Kedves, kis szimpatikus lány. Most jobb volna, ha eljátszaná, hogy de sajnálom?

#7476 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 09:51

Idézet: kroozo - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 10:08

:offtopic:

Mindamellett hogy nem szimpatikus a spine soot, unszimpatikus, grammar nacik ussetek :D (bar tegyuk hozza, hogy egy kocsmaba elvileg felnott emberek jarnak, a kocsmarosno meg nem ovoneni), azt azert megmagyarazhatnad hogy "pont leszarom mi lesz vele pedig naponta találkoztam vele" miert rosszabb annal hogy "pont leszarom mi lesz vele pedig naponta találkoztam vele, de alszent segg is vagyok, ezert azt hazudom, hogy le akartam beszelni rola?"

Nem vilagos :)

A csaj ugyan olyan nulla senki marad, de mondjuk ÉN nem bosszankodom rajta, szal' NEKEM jobb lett volna :)

#7477 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 09:58

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 9:51

A csaj ugyan olyan nulla senki marad, de mondjuk ÉN nem bosszankodom rajta, szal' NEKEM jobb lett volna :)

És miért bosszankodsz ezen?
Gondolom nem ismerted se a halottat, de a kocsmároslányt, se a focistát.
Akkor nem mindegy Neked???

Nincs elég saját problémád, amin bosszankodhatnál?
:)

#7478 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 10:26

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 10:58

És miért bosszankodsz ezen?
Gondolom nem ismerted se a halottat, de a kocsmároslányt, se a focistát.
Akkor nem mindegy Neked???

Nincs elég saját problémád, amin bosszankodhatnál?
:)

Ez itt off, nyilván van egy rakat saját problémám, többek köztt az is, hogy nehezen viselem a mindenbe belesz*rok/mindenkire sz*rok mentalitást...

#7479 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 10:35

En is ilyen vagyok... naponta joparszor fel is huzom sajna magam. Nem tesz jot az idegeskedes, melohelyen epp eleg szivas avn.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#7480 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 10:55

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 11:26

nehezen viselem a mindenbe belesz*rok/mindenkire sz*rok mentalitást...

Én is meg tudok döbbenni egyes emberek ilyetén hozzáállásán, szerencsére környezetemben még nem annyira jellemző, lehet azért tűnik fel annyira.

Téma megosztása:

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 372
  • 373
  • 374
  • 375
  • 376
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.