Idézet: hobizoli - Dátum: 2009. szept. 7., hétfő - 17:23
Pl azert, mert mas bringasok szerint a piros neki nem piros, mint ahogy Stop tabla sem az csak az autosoknak, aztan piroson atgangolva elver egy gyalogot, ahogy ugyanezt a beleszarok a Stop tablaba is megteheti, mert hogy o szerinte jobban atlatja forgalmat, meg mekktudááni.
Semmivel sem kulonb ebbol a szempontbol a piroson attekeres sem, mint a Stop-n, csak azert mert bringas.
40-rol mennyin allsz meg piroson attekerve amikor belep eled a gyalog a neki zoldon?
Uttesten mesz, akkor ugy kozelekedsz ahogy a KRESZ ott engedi, nem ahogy beleszarva mindenbe megszoktad. Meg mi ez mar hogy erre moddoljuka KRESZ-t Ennyi erovel akkor lehetne autopalyna is 160, mert ugyis sokan annyival mennek meg tobbel Vagy majd azt is bevezetjuk, hogy azert mert Marcsi neni Juli neni meg Aranka neni mar 32 eve egymas mellett teker haza vasarnap a templombol a misérol, akkor ezentul ezt is lehet, sot ha csatlakozik hozzajuk a rétessütőklub tobbi tagja is, akkor egeszpalyas utlezaraskent jonnek 8-n egymas mellett a 2x1 savban, es felre mindenki az arokba. Hat meg a kisfaszomat, azt
hobizoli
Piros, piros, piros. Háromszor is piros... nem tudsz erről leszakadni, ugye?

A piros az esetek 99%-ában azt jelenti, hogy állj meg b+, mert MÁSOK közlekednek neked keresztbe. Nekik ugye ilyenkor ZÖLD van. A stop tábla meg mit jelent? Jórészt lóf*aszt, de leginkább annyit, hogy állj meg, mert nem belátható, stb... és TALÁN jár még arra valaki.
Nem azt mondom, hogy ne álljon meg, sőt ha nem látja be vagy vmi más van, akkor álljon meg (ha értelmes helyre rakták a táblát akkor ez úgyis teljesül), de ne mossuk már össze a jelzőlámpás pirossal.
Idézet: Diablovazze - Dátum: 2009. szept. 7., hétfő - 17:34
Tehát összegzésképpen: Én szopjak folyamatosan, mert ő szabálytalan és korábban akar odaérni... Aham...
Arról volt szó milyen lehetőségek vannak a szabálymódosításra. Erre írtam, hogy ez beleférhet.
Most a te ellenérved a "szopok"-ra annyi, hogy ő meg szabálytalan. És ha nem lenne az? Csak mert én valós fizikai problémákat vetettem fel, de neked azon kívül, hogy "kikéred magadnak" nincs más gondod...
Ill. bocs, van: a köv. hsz-ben már konkrét, fizikailag is (nem csak "autós agyban") létező problémákat írsz:
Idézet: Diablovazze - Dátum: 2009. szept. 7., hétfő - 17:31
Kened, kened

A stop táblákat sem véletlen találták ki
BTW nem az a baj, hogy folyton kerülgetni kell, hanem nagyon sok helyen egyszerűen nincs hely kerülgetni. Jópofa szöveg az előzés, de sajna városban sok helyen életszerütlen.

Minden egyes alkalommal, amikor vissza kell "előzni" (gyakorlatban 5-10 centire mellette elsuhanni) baromi balesetveszélyes és nem az autósra nézve. Ha meg a szerencsétlen beesik a kerekek alá és esetleg keresztül találok rajta menni, akkor egyrészt az én qrvaanyám, másrészt lesittelnek, harmadrészt meg mi lesz a lelkiismeretemmel? Mindezt egy olyan pöcs miatt, aki képtelen a leg elemibb módon a saját érdekében betartani a KRESZT....
Ezzel meg az a rohadt nagy gond, hogy általános problémákat írsz. Nehéz kikerülni, balesetveszélyes, szűk a sáv, stb.... vegyük már észre, hogy ez meg ÁLTALÁNOS PROBLÉMA, nem A TE PROBLÉMÁD. Ha nem megy előre akkor nem neked kell kerülgetni, hanem majd más fog szopni vele. Az mennyivel jobb? Mármint úgy általában a forgalom és a közlekedők szempontjából, nem neked, mert most szerintem nem a te problémáidról beszélünk.
Semmivel.
De ez alapján az írás alapján már megint nem azt kell eldönteni, hogy előremehet-e hanem hogy van-e helye az úttesten vagy mehet hova akar.
Idézet: hobizoli - Dátum: 2009. szept. 7., hétfő - 18:30
Eltelt 30+ ev. Raferne egy upgrade.
Ha az uttesten tiltja, de jardan nem mehet, akkor hol kell mennie, a falon?

:Đ
Ilyesmik a problémák...
Szerkesztette: vipisrac 2009. 09. 07. 17:47 -kor