HWSW Informatikai Kerekasztal: KRESZ II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

KRESZ II. Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#361 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 29. 11:23

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. júl. 29., kedd - 11:31

Ugyanez pepitában az összes Velencei-tó parti települések (összesen 4) + Baracska. Szóval 5 településen végig 40-es tábla. Szezonban azt mondom, oké, de hogy pl télen, amikor olyan kihalt a környék, mint Pripjaty, mi a francnak?

Hogy nagy sebességgel, zajjal, koromterheléssel járj az autópályán... de hát úgyis tudod. :)

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#362 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 29. 11:51

Idézet: Eleanor - Dátum: 2008. júl. 29., kedd - 12:23

Hogy nagy sebességgel, zajjal, koromterheléssel járj az autópályán... de hát úgyis tudod. :)

Eskü mondom, ha lenne napi matrica, ott járnék. De nincs, azért meg nem fogok 4 napost venni (szezonban emelt tarifával), hogy 3 napot "bukjak". Sokan vannak ezzel így, biztos vagyok benne, hogy ha lenne napi matrica 6-700, vagy akár 1000 ft-ért is, 30-as táblák nélkül is kiürülne a 7-es főút, de legalábbis nagymértékben csökkenne a forgalom és az ezzel járó terhelés.

#363 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 29. 13:11

Idézet: szeder - Dátum: 2008. júl. 29., kedd - 11:54

Zaj?

86ason van x db falu. ebből ha jól emlékszem 3 faluban van 30as tábla végig. a többiben nincs.
most akkor vagy minden faluban legyen (nehogy), vagy egyikben sem. :think:

-C0pp3rM!n3-

#364 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 29. 13:28

Idézet: Eleanor - Dátum: 2008. júl. 29., kedd - 12:23

jaja, idő az péz
koromterhelést meg Daedalus nevében visszautasítom  :D
Ciciman is on borda

#365 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 29. 14:07

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. júl. 29., kedd - 12:51

Eskü mondom, ha lenne napi matrica, ott járnék. De nincs, azért meg nem fogok 4 napost venni (szezonban emelt tarifával), hogy 3 napot "bukjak". Sokan vannak ezzel így, biztos vagyok benne, hogy ha lenne napi matrica 6-700, vagy akár 1000 ft-ért is, 30-as táblák nélkül is kiürülne a 7-es főút, de legalábbis nagymértékben csökkenne a forgalom és az ezzel járó terhelés.

A négynapos matrica valójában egynapos, csak négynek írják. ;) Ha nem veszel, azt hiszed, hogy nem dobsz ki három napot.Valójában pedig mehetsz még annyit, ha akarsz.
Én nem szoktam filózni, ha bárhová köll menni és van pálya, akkor irány azon.Annyit megér.Régen a régi 3-ason mentem Pestre, Gödöllőtől agyrém, a Veres Péter úton meg már szentségeltem, mert lépésben haladtunk.Azóta én pályázok.
Egyébként nem hiszem el, hogy a mai világban a napijegy ne lenne megoldható.Főleg, hogy telefonon is lehet rendelni.Ha mégse, a benzin útalapjából kijönne bőven.Vagy a régen elbontott kapuk árából.Így mindenkinek megmaradna a jó szájíze.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy a négynapos kinek a találmánya. :think:
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#366 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 29. 14:25

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. júl. 27., vasárnap - 12:07

Én ezen a részen rendszeresen közlekedem. A múltkor a vám-os autó is ezt csinálta.
Van ott egy parkoló sáv és állandóan jobbról előrepofátlankodnak, egy idő után megunom és elállom az útjukat.
Miből gondolják, hogy nekem nincs dolgom?!
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#367 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 29. 14:35

Nálam egyébként ez verte ki a biztosítékot....

És még aznapra jutott egy ilyen is.
www.radioQ.hu

#368 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 29. 14:39

Ilyenkor kell 3-4 embert összeszedni és szépen odébb pakolni a verdát... (Persze egy Hummert nehezebb...) :D Vagy aljas módon levenni a rendszámtáblákat és betenni a kocsi alá, hogy csak akkor vegye észre, ha indul.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#369 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 29. 14:49

Idézet: Harlequin - Dátum: 2008. júl. 29., kedd - 15:35

Nálam egyébként [/URL=http://harlequin.uw.hu/bunko.jpg]ez verte ki a biztosítékot....[/URL]

majdnem hasonló helyzetben - cég előtt egy koszos szuzuki (szó szerint koszos) állt be úgy a járdára, hogy nem lehetett tőle a járdán közlekedni csak úgy, ha megkerülte az ember az autót - erőteljes lendülettel ráugrottam a k*csög motorháztetejére, ami szépen meg is hajlott... többet nem állt oda. Azóta hasonló műveletet hajtott végre egy hányás-zöld Micra, annak a tükreit hajtottuk be plusz az ablaktörlőit felemeltük (nem tettünk benne kárt). Ebből értett a kisasszony, és nem állt úgy többet a járdára.

-C0pp3rM!n3-

#370 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 29. 15:07

Idézet: Coppermine - Dátum: 2008. júl. 29., kedd - 15:49

majdnem hasonló helyzetben - cég előtt egy koszos szuzuki (szó szerint koszos) állt be úgy a járdára, hogy nem lehetett tőle a járdán közlekedni csak úgy, ha megkerülte az ember az autót - erőteljes lendülettel ráugrottam a k*csög motorháztetejére, ami szépen meg is hajlott... többet nem állt oda. Azóta hasonló műveletet hajtott végre egy hányás-zöld Micra, annak a tükreit hajtottuk be plusz az ablaktörlőit felemeltük (nem tettünk benne kárt). Ebből értett a kisasszony, és nem állt úgy többet a járdára.

-C0pp3rM!n3-

Jellemző. A szuszkát összebaszni, egy egy micrához, ami ráadásul csajé, nem mertek nyúlni, mi?
Amugy csókoltatom az ilyen igazságosztókat, kiváncsi vagyok, melyik lett volna a könnyeb? Ha a csaj anyáz le hangtalanul miközben csak mész az utcán és szól a fejedben a Bittersweet Symphony, vagy ha a retkes szuzzancsból száll ki egy 2 méteres festő-mázoló, és a valagadba dugja a pemzlit keresztben.
Sosem értettem, mi kell ahhoz, hogy valaki igy összebassza valakinek a kocsiját, de úgy fest egyeseknek ennyi is elég. Van fingod mellesleg arról, mennyibe kerül egy swift motorházfedél, plusz szinre fujatni? Csak a félreértések elkerülése végett, nem ingyen osztogatják azt sem.
Mindenesetre, a lényeg hogy te érzed, hogy helyesen cselekedtél, és ez a lényeg. Aki pedig téged plusz 3 méter megtételére kényszerit, az valóban megérdemli. Főleg, ha suzukis. Nem lett volna elég a koszba beleirni, hogy állj máskor máshova, paraszt?

#371 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 29. 15:12

Hát jah, az önbíráskodás gáz. Főleg ilyenért és így.  :(
Egy cetli elég lett volna. Nekünk egyszer a garázskijáratot állta el egy szintén a környéken lakó Mercis, annak elég volt egy cetli az ablakba, hogy ugyanmár.

#372 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 29. 15:20

Cetli és toll nincs feltétlen nálad, de a kosz, az adja magát. Már az irástudóknak.
Haveromék a tűzoltólaktanya előtt a Ford KA-ról a két első doblemezt szaggaták le, miközben odább hoppoltatták, mert pont a bejáratban parkolt le a csaj, de kapott cetlit kik voltak a "bűnösök" és hol találja őket.

#373 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 29. 15:22

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. júl. 29., kedd - 12:51

Csakhogy a tábla az önkormányzat, a sztráda meg az autópálya... és amikor Pista bácsi nem beszél Mari nénivel, meg különbenis... akkor nekem aztán ne mongya senki, hogy a zebrán a gyalogosnak előnye lenne, há' nem tud várni?

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#374 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 29. 15:24

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. júl. 29., kedd - 16:07

Nem lett volna elég a koszba beleirni, hogy állj máskor máshova, paraszt?

A parkolós csávónak otthagtyam egy cetlit "Gratulálok te tukkó p@raszt!" felirattal. A károkozást én se tolerálom annak ellenére, hogy bizony van akinek ez kell, hogy rendet tanuljon.
Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy mi lenne, ha az én autómmal csinálnák (ugyanakkor hülyeség, mert soha!!! nem parkoltam szabálytalanul)...
www.radioQ.hu

#375 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 29. 15:26

Azért tegyük hozzá, hogy a járdát full elállni sem grállovagos móka, s a többség nem véletlenül, nemodafigyelés miatt csinálja, hanem tudatosan, mert saját magán kívül nagy ívben b@szik mindenre és mindenkire. Akkor mást miért érdekelne, hogy pl. a bunkónak mennyibe kerül a motorházteteje? Oda-vissza alapon. Csak egy kicsit kéne kevésbé egymás ellen és jobban egymásért élnünk.
A károkozás kissé szélsőséges, de valahol érthető. Nem vagyunk egyformák.

Szerkesztette: Drummaster 2008. 07. 29. 15:28 -kor

#376 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 29. 15:26

Nem kell, hogy szabálytalan legyél, elég ha "rossz" helyen teszed. Mellesleg, kapásból tudok neked mondani vagy 3 helyet ahol simán tudsz parkolni úgy szabálytalanul, hogy nem is tudsz róla.

#377 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 29. 15:28

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. júl. 29., kedd - 16:26

Nem kell, hogy szabálytalan legyél, elég ha "rossz" helyen teszed. Mellesleg, kapásból tudok neked mondani vagy 3 helyet ahol simán tudsz parkolni úgy szabálytalanul, hogy nem is tudsz róla.

1:
2:
3:
www.radioQ.hu

#378 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 29. 15:29

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. júl. 29., kedd - 16:26

Azért tegyük hozzá, hogy a járdát full elállni sem grállovagos móka, s a többség nem véletlenül, nemodafigyelés miatt csinálja, hanem tudatosan, mert saját magán kívül nagy ívben b@szik mindenre és mindenkire. Akkor mást miért érdekelne, hogy pl. a bunkónak mennyibe kerül a motorházteteje? Oda-vissza alapon. Csak egy kicsit kéne kevésbé egymás ellen és jobban egymásért élnünk.

Ja hogy te egy 30k+os kárt egálba raksz azzal, hogy valakinek amugy a tényleges bunkósága miatt neked kerülnöd kell 4 métert? Hát, nem tudom...
Eleanort meg, amennyit lovagol ezen a rohadt nemengedemátgyalogost kérdésen, egyszer istókuccse elgázolom valahol szabálytalan átkeltében, csak lássam meg :D

#379 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 29. 15:33

Idézet: Harlequin - Dátum: 2008. júl. 29., kedd - 16:28

1:
2:
3:

Most konkrét, amit meg tudok neveznio, az egy van, tudom, bukó, de akkor is. Hetedik kerület, damjanich és nefelejcs sarka előtt,a  garay piac felé: nincs felfestve, csak 1 rokiparkoló, de a tábla, amit nem látsz ha balra nagy ivben fordulsz rá a parkolóra, az 4re hivatkozik. Beállsz, és nem a hősök tere fele indulsz, akkor nem nézel a tábla felé, elmész, már meg is van a baj.
jahh, mégegy: 8 ker, józsef utca---pff....megnemmondom milyen utca sarka, 28as szám környéke: kresz szerint, ha egy kereszteződés egyirányú, akkor abban az irányban nem kell betartani az amugy előirt 5 méteres távolságot. Kivéve, ha valami idióta, jóval odébb elhelyezett tábla másképp nem rendelkezik. A kollegámnak igy lakatolták le a kocsiját pár éve, vitte a paragrafust, ők meg őt kézenfogva a tábla tövébe.

#380 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 29. 15:34

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. júl. 29., kedd - 16:29

Ja hogy te egy 30k+os kárt egálba raksz azzal, hogy valakinek amugy a tényleges bunkósága miatt neked kerülnöd kell 4 métert? Hát, nem tudom...

Nem, én elvi kérdést csináltam most belőle. Ha ő leszarja, hogy nekem kerülni kell, de lehet, hogy a babakocsis anyukának, vagy kerekesszékesnek arra sem lesz helye, akkor más meg leszarja, mennyibe kerül kiklopfoltatni a motorháztetőt.

Téma megosztása:

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.