HWSW Informatikai Kerekasztal: KRESZ II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 883
  • 884
  • 885
  • 886
  • 887
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

KRESZ II. Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#17681 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 14. 14:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Tigger - Dátum: 2011. 05. 13. 21:24

Azért 2-3 héten belül megkapod az értesítést, ha van valami.

Hmm... akkor lehet az a trafi csak allt, nem is mukodott amikbe en belefutottam? 3 trafiba is belefutottam marcius ota az M7-esen 160+al... egyikrol se jott ertesites.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#17682 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 14. 14:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2011. 05. 14. 15:16

Hmm... akkor lehet az a trafi csak allt, nem is mukodott amikbe en belefutottam? 3 trafiba is belefutottam marcius ota az M7-esen 160+al... egyikrol se jott ertesites.

vagy csak épp nem Rád irányult a figyelmük

-C0pp3rM!n3-

#17683 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 14. 14:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 05. 14. 14:56

... Főképp úgy, hogy eddig nem volt "szokás", gyakorlatilag szemet hunytak fölötte. ...

Pedig biztos, hogy érted, hogy sz@rul csinálták akkor is. Itt és most jól csinálták. Lehet, hogy a bünti mértéke magasnak tűnik, de ha megnézed, hogy hány gyalog megy át másodpercenként a zeb... az úttesten, akkor majd talán meggondolod, s azt mondod: hadd legyen híre ennek is, nincs abból baj. Hadd tanuljanak valamiből azok a gyalogok, akik nem akarják elfogadni, hogy vannak rájuk is vonatkozó szabályok.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#17684 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 14. 14:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Diopapa - Dátum: 2011. 05. 14. 15:08

... kerékpáros bizonygatta, hogy neki lehet a piroson átmenni, mert magasabban van mint az autós és jobban belátja a forgalmat. ...

Ez komoly? Hát akkor odamegyek, oszt lelövöm, mert én meg úgy érzem, rám nem vonatkozik az az aprócska szabály, ami megtiltja, hogy lelőjem. Tiszta hülyék vannak, aki ilyet bizonygat, annak emelni kéne a gyógyszer-adagot.

Egyre többször jönnek előre a 2 kerekűek jobbról-balról már zöldnél, bőven mozgó sor mellett is.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#17685 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 14. 14:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Coppermine - Dátum: 2011. 05. 14. 15:20

vagy csak épp nem Rád irányult a figyelmük

-C0pp3rM!n3-

Az elmosódott lézercsíkkal nem tudnak mit kezdeni. :smoker:

#17686 Felhasználó inaktív   keton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 14. 17:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2011. 05. 14. 15:29

Ez komoly? Hát akkor odamegyek, oszt lelövöm, mert én meg úgy érzem, rám nem vonatkozik az az aprócska szabály, ami megtiltja, hogy lelőjem. Tiszta hülyék vannak, aki ilyet bizonygat, annak emelni kéne a gyógyszer-adagot.

Egyre többször jönnek előre a 2 kerekűek jobbról-balról már zöldnél, bőven mozgó sor mellett is.

Csak nehogy meghallja ezt az érvelést egy buszos, kamionos... :D
(tényleg egyre több bringás megy át a piroson...)

#17687 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 14. 18:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Diopapa - Dátum: 2011. 05. 14. 15:08

Egy tilosban átmászásból hamar levezetted a sz*r gazdasági helyzetet, grat :) Durva demagógia plusz nem is igaz ebben a formában :) Attól még, mert eddig szemet hunytak felette, nem jelenti azt, hogy ezután is szemet kell. Ezért írtam, hogy az autósokat minden szirszarral b*sztatják, még sincs belőle index főoldalas cikk, szegíny megélhetési piroson átszaladgáló gyalogost megbünteti a csúnya rebiszes rendőrbácsi, akkor meg egyből ott a cikk. Kicsit vicces :) Szerintem sem azzal foglalkoznak a rendőrök amivel kell, állítom normális nyomozati munka csak a legritkább esetben folyik, de attól még a kettős mércét is utálom :) Múltkor valami biciklista blogon az egyik sötétzöld kerékpáros bizonygatta, hogy neki lehet a piroson átmenni, mert magasabban van mint az autós és jobban belátja a forgalmat. Kiváncsi vagyok, a kamionos (aki még magasabban van és simán átmegy a piroson + biciklistán) is ezt mondja-e szegény megboldogult biciklista édes anyukájának a temetésen ...

Nem a tilosban átmenésből vezettem le, hanem most mindenhol ez folyik, mindenre rámennek, amiből 2 fillért be lehet hajtani.
Nemsokára tényleg az lesz, hogy az adókat is felemelik visszamenőleg, aztán fizess be még 25% SzJA-t az utóbbi 5 (vagy 10?) éves keresetedre.

És persze, nem jelenti azt, hogy ezután is szemet kell hunyni felette, de szerintem túlzás 20 rongy egy piroson átszaladásért.

#17688 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 14. 18:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2011. 05. 14. 15:29

Majdcsak elfogynak ...

#17689 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 15. 13:54

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#17690 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 15. 17:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2011. 05. 15. 14:54

Höhö, mekkora répa :D
De mire nagy nehezen kiálltak addigra épp visszajött :)

Vannak néha ilyen seggfejek.
Egyszer a Déli pu-nál az egyik távolsági buszmegállóba állt be egy terepjárós seggfej.
Épp vasúti sztrájk volt, tele a buszmegálló emberekkel, mindenki ideges, mindenki várja a buszt, mindenki odavan, hogy vajon fel fog-e férni az utolsó buszra, 16:45 kor, mer' utána csak másnap megy már.
Egy terepjáró meg beáll a buszmegállóba, a sofőr benne tollászkodik. Éppen jön is a busz, nem fér be. Elkezd dudálni. Pasika kiszáll, elkezd üvöltözni, a buszos kinyitja az ajtót, ő meg magyaráz kifelé, hogy nem tud beférni, az út közepén nem veheti fel az utasokat.
Erre az ürge: ő akkor is elmegy most, mer' nem lehet parkolóhelyet találni, és különben is, pár perc múlva jön vissza, ha nem veszi fel az utasokat az út közepén, akkor várjuk meg. És tényleg elindult a járdán.
Szóltam neki hogy jóember, látod mennyi ideges ember van itt, nem örülnél te, amikor visszajössz pár perc múlva, addigra páran kiszurkálnák a kerekeidet meg bevernék az összes ablakodat, nem?
Erre nézett nagyot, látszott hogy nagyon nehezen forog valami az agyában, mer' jó 10 mp-re lefagyott, mire sikerült értelmeznie ezt az egy mondatot, aztán hőbörögve beült és elgurult.

#17691 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 16. 10:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 05. 15. 18:46

Höhö, mekkora répa :D
De mire nagy nehezen kiálltak addigra épp visszajött :)

Ennyire magas a szegély?! Miért nem ment arra?

Meg a vége is érdekes, amikor visszajön két srác a nyomot eltűntetni... (visszatolják az eltolt kocsit) :rolleyes:

Szerkesztette: chris77 2011. 05. 16. 10:15 -kor

#17692 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 16. 10:30

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 05. 16. 11:10

Ennyire magas a szegély?! Miért nem ment arra?

Meg a vége is érdekes, amikor visszajön két srác a nyomot eltűntetni... (visszatolják az eltolt kocsit) :rolleyes:

Szerintem ja, elég magasnak tűnik még ezen a kicsi felvételen is.

A két srác szerintem azok, akik tologatták a kocsikat. Az egyik arra balra ment el, amerről jött a két srác, a másik meg a kocsival hajtott ki a képből, de nem látszott, merre fordult a parkoló kijáratánál.

#17693 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 16. 17:08

Idézet

Hétfő kora délután a fonyódi rendőrök és az Állami Autópálya-kezelő Zrt. munkatársai figyeltek fel arra: az M7-es sztrádán a forgalommal szemben halad egy horvát rendszámú, piros, Renault Megan típusú személyautó Nagykanizsa irányába. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság eszteregnyei autópálya alosztályának munkatársai azonnal az ámokfutó után indultak, de csak Nagykanizsánál, az M7-es 206-os kilométerénél tudták félreállítani.

Arról egyelőre a Zala- és a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságon sem nyilatkoztak, hogy hol hajtott fel az autós a sztrádára. Információink szerint azonban majdnem negyven kilométert tett meg forgalommal szemben. Ennek ismeretében csodával határos, hogy egyetlen balesetet sem okozott. Az pedig kérdéses: miként nem sikerült már hamarabb megfékezni az ámokfutót?

Salamon Róbert, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: felmerült annak gyanúja, hogy a horvát állampolgárságú sofőr ittas, ezért vér - és vizeletminta-vételre előállították. Hozzátette: az autós ellen eljárást indítottak.

#17694 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 16. 17:11

Keszthely Hévíz Nyugat-Balaton Közösségi Fórumrendszere

#17695 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 16. 17:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2011. 05. 16. 18:11

Idézet

Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken lévő közlekedési jelzőlámpákba.

Idézet

A Tapolcai útról nyíló Martinovics utca felére 30-as sebességkorlátozás vonatkozik, itt már legalább 5-ször láttam mérni a yard-ot 2005-ben. Ez egy széles, frissen felújított, jó minőségű utca, egyik kollégámat itt 50-nel kapták el itt a nyáron, a jogsiját 1 hónapra vonták be.

Illetve minden május 1-én telepítenek nagyjából 60 automata traffipaxot Budapesten... :-)

#17696 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 05. 16. 17:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 05. 16. 18:21

Illetve minden május 1-én telepítenek nagyjából 60 automata traffipaxot Budapesten... :-)

Lámpákban nem trafi van, hanem piros utáni fotózást tolják pár helyen. Trafis hoaxot egy ideje nem láttam.
Make love not Wor.

#17697 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 16. 17:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 05. 16. 18:23

Lámpákban nem trafi van, hanem piros utáni fotózást tolják pár helyen. Trafis hoaxot egy ideje nem láttam.

Idén is körbement, én legalább 3 helyről megkaptam.

#17698 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 16. 21:06

Autópályán, forgalommal szemben haladni tartósan. Nem tűnik fel neki, hogy tőle balra nincs út, hanem jobbra van "minden". :omg:

#17699 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 16. 23:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 05. 16. 18:27

Idén is körbement, én legalább 3 helyről megkaptam.

Szamuely utcával, és Reitter sarok utáni első jelzőlámpával.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#17700 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 17. 08:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 05. 16. 18:23

Trafis hoaxot egy ideje nem láttam.
Múltkor ismerős bizonygatta, hogy debizonyazúgyvan, nem akartam már vitatkozni vele. Ha jól benne van a köztudatban, akkor még igazi trafi se kell, anélkül is meglassítanak sokan.

Téma megosztása:

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 883
  • 884
  • 885
  • 886
  • 887
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.