HWSW Informatikai Kerekasztal: KRESZ II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 937
  • 938
  • 939
  • 940
  • 941
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

KRESZ II. Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#18761 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 10. 25. 07:23

Üzenet megtekintéseIdézet: fram - Dátum: 2011. 10. 25. 07:51

:Đ

hüje

----------

számomra ebben az a döbbenet, hogy nem veszi észre, hogy nem lát?
mert városban, közvilágítás mellett meg lehet lenni tompított nélkül
de borult időben a pusztában?

Jó az. Én egyszer átkötöttem olyanra, azóta nem foglalkozok a lámpával.

Azért ez nem olyan egyértelmű, hogy nem lát, mert elég kevés külső fényre van szükség ahhoz, hogy az autó saját világítása már ne legyen számottevő mellette. Fél hat, franc tudja, tegnap épp akkoriban mentem, de mintha akkor még elég világos lenne ahhoz, hogy az autó saját világítása a látásban elhanyagolható tényező legyen.

Viszont fasz azért, mert nem esik le neki, hogy a lámpa nem csak azért van, hogy ő lásson, hanem azért is, hogy őt is lássák, és a többieken érdekes módon világít, akkor talán neki is be kellene kapcsolnia...
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#18762 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 25. 07:53

Üzenet megtekintéseIdézet: potyo - Dátum: 2011. 10. 25. 08:23

Azért ez nem olyan egyértelmű, hogy nem lát, mert elég kevés külső fényre van szükség ahhoz, hogy az autó saját világítása már ne legyen számottevő mellette. Fél hat, franc tudja, tegnap épp akkoriban mentem, de mintha akkor még elég világos lenne ahhoz, hogy az autó saját világítása a látásban elhanyagolható tényező legyen.

Viszont fasz azért, mert nem esik le neki, hogy a lámpa nem csak azért van, hogy ő lásson, hanem azért is, hogy őt is lássák, és a többieken érdekes módon világít, akkor talán neki is be kellene kapcsolnia...

Ja, mint juniusben a fasz vagy pont hu biciklis Majoshaza es Dunavarsany kozt az 51-sen este fel tiz korul.
Megyek Dunavarsany fele, utolerek egy Transit-t, fustol is ahogy szoktak, meg repeszt vagy 70-l, nezem, szembol aaa most jonnek csak ki Dunavarsanyrol az autok, boooooven van helyunk, index ki, savvaltas es abban a pillantban megszakadt a szembe jovo auto fenye egy pillanatra, neztem is :wtf: , erre fel pillanat mulva amikor pont amikor odaertem a Transit melle, akkor mentem el egy szemben tekero bringas mellett is, gyakorlatilag 3-n mentunk egyszerre egymas mellett, a bringas meg en egy savban, meg mellettem jobbra a Transit a "helyén"
O persze biztos faszan latott engem, en meg csak akkor lattam meg ot, amikor elmentem mellette, hogy aztaqrva itt vmi még ment

Se lampa, se melleny nem volt rajta, minek aaaaaz, o latja a tobbieket, akik vilagitanak.
Csak tukorben utananezve lattam, hogy hatul villogott rajta vmi, hogy legalabb onnan ne verjek el, de szembol aaaa, oda minek
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#18763 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 25. 07:59

Üzenet megtekintéseIdézet: hobizoli - Dátum: 2011. 10. 25. 07:38

Azert felelmetesen fasz nemelyik droid, mert delutan fel hatkor szakado esoben borult sotet felhos isoben nulla vilagitassal megy az M5-n meg az M0-n

Hogy mi a f....t nem lehet azt a sz....rt "skandinav opcio"-t kotelezove tenni, amikor 10+ eve minden ki.... auto tudja, es ket klikkeles lenne abban a q... szervizben, hogy jaro motornal default tompitott fennyel vilagit az egybites nukuikú droid autoja, ha mar o maga segghuje ahhoz, hogy felkapcsolja ijen latasi viszonyok mellett onmagatol is.

Par hete egy fekete WagonR+ jott hajnalban az M5 kulso savban nulla vilagitassal.
Nezem a tukorben, amikor besorolnek, vazzeg tokre mintha itt vmi mozogna... jon egy feketelyuk? Aztan elment mellettem...

Úgy tudom, hogy néhány éve minden új autó így jön ki a szalonból. Vagy nem?
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#18764 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 25. 08:01

Egyaltalan nem vagyak agressziv, 15-20 eve lehet, hogy valakit utoljara felboritottam, de az ilyennel -plane, ha a szivbajt es a majdnem balesetet hozza ram- neha nagyon bizsereg, hogy nyomnek egy satut, egy rukvercet, kiszallnek es egy olyat lebasznek neki, hogy befordul az arokba (es teljesen naivan remelnem, hogy nem kell elmagyaraznom a delikvensnek, miert tettem ezt). Es nem erdekel, hogy ramhivna a rendoroket, megvarnam.

Szerkesztette: asdf 2011. 10. 25. 08:07 -kor

Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#18765 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 25. 08:02

Üzenet megtekintéseIdézet: hobizoli - Dátum: 2011. 10. 25. 08:53

Ja, mint juniusben a fasz vagy pont hu biciklis Majoshaza es Dunavarsany kozt az 51-sen este fel tiz korul.
Megyek Dunavarsany fele, utolerek egy Transit-t, fustol is ahogy szoktak, meg repeszt vagy 70-l, nezem, szembol aaa most jonnek csak ki Dunavarsanyrol az autok, boooooven van helyunk, index ki, savvaltas es abban a pillantban megszakadt a szembe jovo auto fenye egy pillanatra, neztem is :wtf: , erre fel pillanat mulva amikor pont amikor odaertem a Transit melle, akkor mentem el egy szemben tekero bringas mellett is, gyakorlatilag 3-n mentunk egyszerre egymas mellett, a bringas meg en egy savban, meg mellettem jobbra a Transit a "helyén"
O persze biztos faszan latott engem, en meg csak akkor lattam meg ot, amikor elmentem mellette, hogy aztaqrva itt vmi még ment

Se lampa, se melleny nem volt rajta, minek aaaaaz, o latja a tobbieket, akik vilagitanak.
Csak tukorben utananezve lattam, hogy hatul villogott rajta vmi, hogy legalabb onnan ne verjek el, de szembol aaaa, oda minek

Gyalogok ugyan ez. Ő lát reggel mert szépen ki vagy világítva, ők meg jó sötét őszi/téli kollekcióban feszítenek, esetleg az ablak is nedves/párás, de vedd észre, meg nyilván a csúszós úton állj is meg, ha véletlen kiszédül eléd....
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#18766 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 25. 08:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Diopapa - Dátum: 2011. 10. 25. 08:59

Csak a ledes menetfeny vilagit fixen, az meg egy eve, ha kotelezo, talan masfel (es a legyartottra vonatkozik, nem a szalonbol kigurultra, ott meg ugye meg siman vannak tavalyi autok is). De furasag, az uj yarison nem remlik, hogy lenne ilyen, de majd jol megnezem valamikor.
Archív:

#18767 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 25. 08:07

Üzenet megtekintéseIdézet: asdf - Dátum: 2011. 10. 25. 09:04

De furasag, az uj yarison nem remlik, hogy lenne ilyen, de majd jol megnezem valamikor.

Világíthat a normál tompított is, nem? Nem muszáj lednek lennie tudtommal. Meg szerintem egy halogén egy normál tükör mögött sokkal értelmesebb is a maga sárgás fényével erre a célra, mint egy pontszerű led vagy xenon fényforrás egy projektoros lámpában...
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#18768 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 25. 08:12

a "sz....rt" jelzőre értettem, nem a skandináv világításra :-)
Ciciman is on borda

#18769 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 25. 08:29

Üzenet megtekintéseIdézet: asdf - Dátum: 2011. 10. 25. 09:04

Csak a ledes menetfeny vilagit fixen, az meg egy eve, ha kotelezo, talan masfel (es a legyartottra vonatkozik, nem a szalonbol kigurultra, ott meg ugye meg siman vannak tavalyi autok is). De furasag, az uj yarison nem remlik, hogy lenne ilyen, de majd jol megnezem valamikor.

Nem kötelező Magyarországon, csak engedélyezett.

#18770 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 25. 08:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Diopapa - Dátum: 2011. 10. 25. 08:59

Egy sem jön szerintem így ki.

#18771 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 25. 15:55

Na, szoval 2012. januartol bevezetett uj modellekre kell allitolag a nappali menetfeny kotelezoen. A tobbiek csak eloredolgoznak meg divatoznak ;)
De egy ilyen ledes szerintem szazszor jobb, mint a fixen vilagito helyzetjelzo.
Archív:

#18772 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 25. 22:11

... akkor talán neki is be kellene kapcsolnia...

Pontosan. A szabályok szerint a lámpát nem azért kell bekapcsolnia, mert szerinte ő most nem lát jól anélkül, hanem rossz látási viszonyok és szürkület/éjszaka esetén gondolkodás nélkül kötelező, még akkor is, ha ő amúgy fainul lát mindent. Na, erre sok droid rágondolkodik, oszt ha ő lát, akkor nem kell. :)
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#18773 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 25. 22:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 10. 25. 09:29

Egy sem jön szerintem így ki.

Haver 5-6 éves Octaviája bizony így gurult ki frissen, nulla km-esen.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#18774 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 25. 22:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2011. 10. 25. 23:11

Pontosan. A szabályok szerint a lámpát nem azért kell bekapcsolnia, mert szerinte ő most nem lát jól anélkül, hanem rossz látási viszonyok és szürkület/éjszaka esetén gondolkodás nélkül kötelező, még akkor is, ha ő amúgy fainul lát mindent. Na, erre sok droid rágondolkodik, oszt ha ő lát, akkor nem kell. :)

Számos lakossági panasz után döntött úgy a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH), hogy 2012 januárjától a Magyarországon futó X6-os BMW-kre is kell irányjelzőt szerelni.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#18775 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 26. 05:33

Tokmind1, mert aminek body computere is van mar ('90-s evek vegi fejlesztszesektol kezdve mar kb minden), ott csak jelzed a kapcsoloval, hogy vilagitani szeretnel es az ECU kapcsolja be a vilagitast. Ekkor nincs elektronyikai kapcsolat a kapcsolod meg a lampicskuk kozott, ezert a kapcsolo allapotatol fuggetlenul is vilagithat a pilacs, ha ez be van allitva az ECU-ban.