Idézet: MisterY - Dátum: 2011. 12. 03. 11:32
Sajnos több az, mint 10%, de ami még nagyobb baj, hogy nem az a gond, hogy ők nem tudnak, hanem hogy nem akarnak odafigyelni a közlekedés többi résztvevőjére.
Meg tele vannak az utak mindenfele balfaszallattal.
Este megyek meloba tegnap, soroksari Auchan kivezeto parhuzamosan az M5-l, megy elottem egy Agila 40-l, amugy 80 van megengedve. Ravillogok, aztan mar mire odaertunk az M5-re mar fel is gyorsult 55-60-ra is...
Regi M0-n meg a 55-60-l csettego mazsolak, a kamion gyakorlatilag jobbrol elozi.
Reggel jovok haza csepel-erzsebet-kispest keresztul, kispesten Ady Endre ut, fordulnek balra az Ulloi-re, all elol egy Uzuki, mogotte egy a kocka utani, mar gombolyu kasznis Ibiza. Nezem, de faszul all az az Ibiza itt elottem, balra dol

. Na, zőőőőőőd. Allunk. Na, Uzukis feleszmel, elindul, mogotte a Ibiza is, hat en harmadikkent a lampa alatt, akkor mentem, amikor mar sargara valtott... amikor fordulok, akkor nezem, hogy az Ibiza bal elso kereke mar foszlanyokban veri a kerekjaratot, meg szikrazik a felni az aszfalton.
Lehuzodik jobbra buszmegallo fele, utolerem az Uzukist, aki 20-l (igen, jol olvastad, husszal) tart felvezetést, mint vmi safety car. Van ott 100-150m utan egy keresztutca, na ott mar levakuztam, hogy huzzal bele vagy allj felre vagy vmi b+... na, erre megint felebredt, mar mentunk is 40-45-l az Ulloi fele. Persze lattam, hogy zold van, de amiire odaerunk az termeszetesen piros lett, ahogy kell.
Allunk, eccercsak megerkezik am az Ibiza is...
Jott mogotte egy Ducato, kiszall belole a pilota, odamegy az Ibiza-hoz (kivancsi voltam, mi lesz, ablak le...), aszondjajaz Ibiza-snak:
-Te, ezzel miert nem allsz meg, csak szetvereted a kerekjaratot dobbetetet az auton, meg a felni is szarra megy, kereket kene cserelni, nem?
-Aaa csak ide megyek mar kobanyaig...
-Ezzel...? (aztan visszment a Ducato-ba, mert mar zold lett)