Idézet: Carmaged - Dátum: 2011. 12. 05. 18:30
...
Egyékbént kíváncsi lennék, hogy ha nem látszik az úton, hogy nincs felsózva abban az egy kanyarban, akkor mit csinálsz. ...
Lehet, hogy megcsúszok. De attól még én leszek a hülye. Nem így van?
ps.: nem kell folyamatosan figyelni minden pillanatban, te szerintem azt nem figyelted 2 percig, amit írtam. Nem fárasztom magam legközelebb. Legyen elég annyi, hogy számítani kell rá. Kiemelés nélkül is.

Nem tudja kizárni a csúszást 100%-ig, ennyire én sem vagyok hülye (még ha bepróbálkoznak annak nézni, akkor sem).
Én is pl. érdekes módon, ha csúszós az út, gyakrabban ráfékezgetek, gyakran csúsztatom meg picit, hogy "a kezemben legyen a mozdulat" ha kell. S volt, amikor hasznos volt, volt, amikor túlzás, s volt, amikor semmit sem ért mert nem számítottam rá. Irányíthatatlanná csak 1-szer vált alattam, de az egyenesben volt (csak hogy örülhess is valaminek, miután full hülyének vagyok nézve), azóta párszor megcsúszok, érdekes, mindig sikerül reagálni. (majd jól megkapom, hogy mivel párszor csúszok, még sz@rabbul vezethetek).
Sőt, amikor első (s második) telemet éltem, még fel is mentem a padkára anno, sikerült pár nagyobbat csúszni, persze sérülések nélkül. De valahogy tanultam belőle, azóta óvatosan vezetek, s tudod mit figyelek meg? Hogy még így is ott vagyok mások seggében.
A régi, 1., 2. éves csúszásaimat amúgy nyári gumikkal sikerül. Amióta téliek vannak, érdekes, nemigen csúszik. Persze ha jeges, az ellen nem véd. De ahol felsózott, ónos, akármilyen, baszki ott lehet, hogy tényleg sok a 20, kanyarban pláne. Nem hiszem, hogy én jobban csináltam volna, egyáltalán nem. De ha velem történik, simán rájövök, hogy én b@sztam el, majd legközelebb nem fogom.
ps.: á, bocsika, mégiscsak: nem kell szkennelni az utat, de szerintem csúszós úton (merthogy ez nem meglepetésként ér, nem csöppensz hirtelen bele) mégiscsak figyelni kell, folyamatosan. És jobban kell számítani a csúszásra, hiszen csúszik az út, függetlenül attól, hogy sós vagy sem.
Szerkesztette: Warrior 2011. 12. 05. 18:46 -kor
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."