Mertem remélni hogy a Dirt után, ismét nem kell csalódnom a Codemastersben. A GRID pályafutását igazából az első előzetes képek/videók óta figyelemmel kísértem, és mondanom sem kell hogy vártam mint a messiást
Mivel PC-re nagyon kevés a normális autós játék, nagyon kíváncsi voltam hogy mit sikerül összedobniuk a srácoknak.
Mivel autós game-ről lévén szó nem bocsátkozok regényírásba, hisz nem is lehetne
Ami tetszett:
- Remek grafika
- Nagyon jó optimizáció. Látszik hogy sokat dolgoztak etéren a fejlesztők.
- Az eddigi legjobb és legvalósághűbb sebességérzet amit autós játékban láttam
- Viszonylag sok autó
- Nagyon jól felépített carrier mod
- A Flashback autós játékban egyedi, és viszonylag remek ötlet
- Nagyszerű fizika (ezalatt elsősorban a törésmodellt értem)
- Az irányíthatóságot sikerült (szerintem) eltalálniuk de..
..és ami nem:
- ..de sajnos a fejlesztőknek nem ártott volna eldönteni hogy az arcade vonalat szeretnék erősíteni, vagy inkább a szimulátor sttílust szeretnék képviselni játékukkal. Mert a game egyiknek sem felel meg egyértelműen. (ha arcade, akkor legyen az, és ha 2cm-re lemegyek a fűre, ne forduljon nekem keresztbe a kocsi stb..)
- A Demolition derby szvsz baromi nagy baklövés volt. Hálistennek csak 1x kellett végigszenvedni.
- Kevés pálya
- Kevés zene
- Kevés a drift versenyek száma, és ami van, azt is nevetségesen könnyű
- A la-mans versenyek kifejezetten szegényesek grafikai szempontból
- Lehetne több versenytípus, mivel a végére kissé monotonná válik a játék
- Bár ez nem csak erre a játékra igaz, de miért nem lehet a replay-eket lementeni? Miért nem tudják ezt megoldani? (megjegyzem konzolnál van rá lehetőség)
- A kocsik részletesebb személyreszabását kár volt kihagyni..
Mindent összevetve nagyon tetszett a játék minden hibája ellenére is. Csalódtam is meg nem is. Csalódtam azért, mert szvsz ebből kicsivel többet is ki lehett volna hozni (no ennek ellenére tényleg remek játék) A dirtnél néhol kicsit többet, és néhol kicsit kevesebbet hozott (a dirt kicsit talán változatosabbnak tűnt a különféle járművek miatt)
Viszont annak is rengeteg hibája volt. Szal asszem kijelenthetem hogy PC-n nálam eddig ez a best
91%
Szerkesztette: M@Xtreme 2008. 07. 12. 09:09 -kor

Súgó
A téma zárva.