Psychotoxic (2005)
Írás:2008. június 20.
Gondolom nem sokaknak sikerült végigvinni, mert vagy már a demotól vagy az első pályától (ami sztem még a budget szintet sem éri el) fejvesztve futottak.Kb. ez marad a színvonal a végéig is, egyszerű észtelen öldöklés, kivéve pár pálya erejéig ahol megmutatták a fejlesztők, hogy azért képesek valamire, de a szint sajnos nem marad meg.Szóval volt pár jó húzásuk.
A sztori egy lerágott csont, női főhősünk, Angie Prophet, aki egyébként sokféle különleges képességgel rendelkezik (az emberi elmében képes kutatni, időlassítás, egészségnövelés, védőburok) meg kell mentse az emberiséget a gonosztól, aki "zombivá" (őrültté) akarja változtatni az emberiséget porszemnyi robotok légkörbe juttatásával.
Negatívumok:
-az egész egy bughalmaz, minden megtalálható:textúra bug, script bug, hang bug, gyorstöltéskor kilépés, stb.
-nem valami előnyös sztori, ráadásul nagyon bénán előadva
-hangok késnek, vagy nem jó hangot játszik le (sokszor a víz hangja bejött amikor nem lett volna szükség rá), de önmagukban a hangok is a legrosszabb kategóriába tartoznak
-rossz szinkron, Angie is úgy nyög mikor meglövik mintha akkor élvezne
-a zenei aláfestét is pocsék, ócska techno legtöbbször, idegesítő
-nevetséges ellenfelek, ahogy mozognak/szöknek/kinéznek az kész komédia, tehát AI az nagyon a béka s*ge alatt van
-sok pocsék, unalmas, erőltetett, hosszú pálya egyhangú játékmenet (lőni, lőni)
-első, FBI-os pálya (külön megemlítendő, sztem minden idők egyik legrosszabb pályája)
-fegyverek, kevés és rossz
-néha semmi hangulat
-néhol a grafika rettenetes
-túl hosszú
Pozitívumok:
-akad pár jó/igazán hangulatos pálya (mások elméjében)
-a hoteles pálya (hangulatbomba)
-ötlet is, de csak ritkán
-pár nagyon szép helyszín
-különleges képességek
Értékelés:40%
Hiába szórakoztam néha jól, nem tudta levetkőzni a gagyi mivoltát.

Súgó
A téma zárva.