Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett? Értékeld!
Elküldve: 2008. 12. 31. 21:56
Ez tetszett! Én nem tudnám így felsorolni mikkel játszottam.
Acer 5536g • Playstation 3 Slim • LG 42LD550
Elküldve: 2009. 01. 01. 00:51
Idézet: sQr` - Dátum: 2008. dec. 31., szerda - 21:56
Ez tetszett! Én nem tudnám így felsorolni mikkel játszottam. 
szép lista Qwerty4.
thnx a sok infót érdekes volt szemezgetni.
Elküldve: 2009. 01. 01. 13:45
THX.
Ha szemezgetni szeretnél thomas, képekről is, akkor mindegyikről találsz pár tucatot is a screenshotos topikban.
Amúgy én se tudtam volna mind megjegyezni, de mivel ilyen listairogatós típus vagyok, szívesen jegyzeteltem mindig egy lapra mit játszottam/próbáltam ki az évben.Így az írás előtt már előttem volt a teljes lista a címekkel, azután csak kibővítettem egy rövid, szubjektív véleménnyel.
Ha szemezgetni szeretnél thomas, képekről is, akkor mindegyikről találsz pár tucatot is a screenshotos topikban.
Amúgy én se tudtam volna mind megjegyezni, de mivel ilyen listairogatós típus vagyok, szívesen jegyzeteltem mindig egy lapra mit játszottam/próbáltam ki az évben.Így az írás előtt már előttem volt a teljes lista a címekkel, azután csak kibővítettem egy rövid, szubjektív véleménnyel.
Qwerty4
Elküldve: 2009. 01. 10. 15:51
Half-Life 2 - Episode Two (2007) (x2)
Igazi felüdülés és jó érzés fogott el már első végigjátszásra is, hogy végre sikerült kimozdulniuk az előző epizód sivárságából.Az alapjátékhoz képest sokkal gyengébb volt, látványban is és játékélményben is.Csak végigrohantunk a 17-es Városon, mondjuk a robbanás a végén tetszett.De amúgy csalódás volt.Olyan szinten, mint az első sorozat Blue Shiftje.
Az Ep1-hoz képest sokkal változatosabb a környezet, még HL-ban nem látott helyszínek jelentek meg.Nem ártott egy ilyen természetjáró-túra, a felújított Source-motor segítségével a látvány lebilincselő volt, az erdők, hegyek mind gyönyörűek voltak.
Az új ellenek nagyjából tetszettek, egy élmény a hunterekkel szembeszállni.A bogaras részt viszont nem csíptem annyira.
Végre nagyobb a kihívás is, a végső harc ugyan már könnyebb volt, mert azóta körbejárta a netet az a tipp, hogy az autóval üsd el a Hunter-teamet.De elsőre sokat kinlódtam vele, fegyverekkel nehéz elbánni abban a helyzetben velük.
Negatívumok:
-a katonák még mindig nagyon buta ellenségek
-barlangos rész a bogarakkal
-későn érkezett (áá már nem is olyan késő, a 3. ep.-re mégtöbbet kell várni)
Pozitívumok:
-gyönyörű és gyors, hagulatos látvány
-striderek, hunterek, velük a nagy csaták
-hangulat
-Alyx
-drámai végkifejlet
-kieg léte ellenére elég tartalmas és hosszú
Értékelés:-
Igazi felüdülés és jó érzés fogott el már első végigjátszásra is, hogy végre sikerült kimozdulniuk az előző epizód sivárságából.Az alapjátékhoz képest sokkal gyengébb volt, látványban is és játékélményben is.Csak végigrohantunk a 17-es Városon, mondjuk a robbanás a végén tetszett.De amúgy csalódás volt.Olyan szinten, mint az első sorozat Blue Shiftje.
Az Ep1-hoz képest sokkal változatosabb a környezet, még HL-ban nem látott helyszínek jelentek meg.Nem ártott egy ilyen természetjáró-túra, a felújított Source-motor segítségével a látvány lebilincselő volt, az erdők, hegyek mind gyönyörűek voltak.
Az új ellenek nagyjából tetszettek, egy élmény a hunterekkel szembeszállni.A bogaras részt viszont nem csíptem annyira.
Végre nagyobb a kihívás is, a végső harc ugyan már könnyebb volt, mert azóta körbejárta a netet az a tipp, hogy az autóval üsd el a Hunter-teamet.De elsőre sokat kinlódtam vele, fegyverekkel nehéz elbánni abban a helyzetben velük.
Negatívumok:
-a katonák még mindig nagyon buta ellenségek
-barlangos rész a bogarakkal
-későn érkezett (áá már nem is olyan késő, a 3. ep.-re mégtöbbet kell várni)
Pozitívumok:
-gyönyörű és gyors, hagulatos látvány
-striderek, hunterek, velük a nagy csaták
-hangulat
-Alyx
-drámai végkifejlet
-kieg léte ellenére elég tartalmas és hosszú
Értékelés:-
Qwerty4
Elküldve: 2009. 01. 14. 20:00
Defense Grid.
Egyszerusege egyszeruen nagyszeru. Nagyon jol elvoltam vele az elmult 2 napban. szinte vegig nyomtam.
Az utolso palya az meg vegkepp huzos volt azt vagy 15X kezdtem ujbol es ugy is csak ugy sikerult a vegere ernem hogy 1 core om maradt.de mar azt is elloptak csak nem sikerult visszaerniuk vele az alieneknek.
szal huzos volt.
A tobbi palya azert nem volt ennyire gaz persze volt egy par ujrakezdes de hat az kell.
Szal mindenkinek ajanlom ezt a kis jatekot!
Egyszerusege egyszeruen nagyszeru. Nagyon jol elvoltam vele az elmult 2 napban. szinte vegig nyomtam.
Az utolso palya az meg vegkepp huzos volt azt vagy 15X kezdtem ujbol es ugy is csak ugy sikerult a vegere ernem hogy 1 core om maradt.de mar azt is elloptak csak nem sikerult visszaerniuk vele az alieneknek.
szal huzos volt.
A tobbi palya azert nem volt ennyire gaz persze volt egy par ujrakezdes de hat az kell.
Szal mindenkinek ajanlom ezt a kis jatekot!
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet
Elküldve: 2009. 01. 18. 12:56

Huha ez nagyon vegyes lesz
Először is kezdeném az alapötlettel, ami remek. Végre a fejlesztők "mertek" valami újat alkotni (még ha nem is szakítottak gyökeresen a jól megszokott hagyományokkal)
Másodszor említeném a megvalósítást, ami szintén kitűnő lett 1-2 dologtól eltekintve.
Ha túltettük magunkat azon, hogy a játék leggyengébb pontja a HW-s fizika támogatás, (rengeteg embernél fagy, a játék miatt, bugos, etc, ami azért is merész mert pont ezzel reklámozták
Ha már ue3.. akkor:
...nézzük a grafikát:
A pályadesign, tökéletes, bár kissé kihaltak a belső terek. Ellenben ami nagyon gáz, az a vakító fehérség. Egy idő után már borzalmasan zavaró tud lenni.
A karakterek kidolgozottsága többszerivel nagyon jó, és mint említettem a remek portolásból kifolyólag, a gépigény is meglepően apró. ( külön tetszett a mass effectből már jól ismert, "liftezés közben töltöm a pályát" feature"
A játékmenet:
Nos ez megint az a fajta játék amit az ember először baromira élvez, aztán ahogy halad előre, kezd kissé unalmas lenni. No azért elaludni nem lehet rajt erre figyeltek a fejlesztők, de azért kicsit több változatosság is lehetett volna bent.
A történetet nem említeném külön pontban, maradjunk abban hogy elmegy.
Ami szintén újdonság, az a realisztikus karakter mozgás. Vére az embernek nincs olyan érzése van hogy 1 fegyvert irányít
Zenék/Hangok:
Amennyire tetszett a trailer zenéje anno (Alcorus - Shine) a játék alatt felcsendülő mjuzikok' 90%-a pont annyira nem fogott meg. Sokkal többet vártam a dolog ezen részétől. Nagyon sokat dobott volna a gameplayen valami normálisabb soundtrack.
Egyéb/szavatosság etc:
Ismét remek ötletnek találtam szintén a time trial modot, amivel rendesen ki lehet tolni az amúgy elég rövidkére sikeredett játékidőt. Kérdés hogy kinek van hozzá kedve ugye
Szóval összességében, csalódtam is meg nem is. Kb azt kaptam amit az előzetesek mutattak, ám sajna 1 idő után nagyon unalmas lesz az egész.
80%
Szerkesztette: M@Xtreme 2009. 01. 18. 12:59 -kor
Elküldve: 2009. 01. 18. 14:14
Kicsit javítanám magam, a kapkodás átka 
Idézet
Végre az embernek nincs olyan érzése hogy 1 fegyvert irányít.
Elküldve: 2009. 01. 18. 23:25

Star Trek: Elite Force és Star Trek: Elite Force 2
+ akkor is teljesen élvezheto ha valaki nem éppen egy Star Trek fan (pl. én)
+ jó kis Quake 3 motor
+ igényes, nem kiszámítható és izgalmas torténet
+ szorosan osszefugg a két rész
+ csapattagoknak van egyénisége
+ kuldetések kozotti interaktív átvezetok
+ változatos és kidolgozott pályák
+ akciódús és lopakodós kuldetések keverése
+ korrekt grafika
+ filmbol ismert színészek
- Quake 3 motor nem mai gyerek, van pár megmosolygtató megoldás
- néha butácska csapattagok

Értékelés: 8/10, érdemes végigvinni
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2009. 01. 19. 10:48
Tegnap fejeztem be a Mass Effect-et hosszú kihagyás után. Azt hiszem végig kell még tolnom párszor hogy több verziót is lássak
Elküldve: 2009. 01. 21. 16:24
Mirror's Edge (2009)
Kezdjem ott, hogy az alapotlet igen jó, de újítás/innováció szerintem nincs.Egyesek szerint innovatív, sztem csak idáig is ismert elemeket vonultat fel, koncentrálva a háztetőkon való járkálásra.Ennyi.
Már jópár éve ugrándozhatunk PoP-val (mondjuk azt nem szertem) vagy Sam Fisherrel is mászkálhattunk magas épületek tetején.
A tobbi pontokba szedve, végülis a fórum nem a regények műfaja...
Negatívumok:
-túl steril/monoton a kornyezet, olyan mintha mindenhol pár perce takarítottak volna
-az ellenek meglehetősen bugyuták
-rossz fizika, ez is inkább az ellenekre jellemző, ahogy hátraesnek miután lelőttem őket vagy ahogy a lépcsőkon mozognak, 10 évvel ezelőtti szint
-HDR-bomba, pár nem túl jó grafikai megoldás
-Faith nyogése egy idő után fültépő
-audio, zene
-unalmas részek a játékban:gyakorló pálya + az azutáni pálya + 6., 7., 8. fejezet - sajnos a végére unalomba fulladt
-nagyon nehéz helyszíneken a mentési rendszer is még tesz egy lapáttal rá, ügyességi játékban sztem nyugodtan lehetne
quick-save is, hogy ne őroljék az emberek idegeit mégjobban
-rovid volt és mégis túl hosszú
-unalmas torténet, az én érdeklődésemet nem igazán keltette fel, nem egy Witcher-story az biztos
-jobb lett volna TPS-ben megvalósítani a játékot
-3 éven belül biztos nem játszanám újra
Pozitívumok:
-néha nagyon hangulatos az egész
-magyar feliratok
-grafika, ha nem szorszálhasogató az ember, akkor nyugodtan ki lehet mondani, a legjobbak kozott van
-izgalmas, hangulatos részek:1.-5. fejezet + 9. fejezet
-átvezetők/liftezés kozben tolt, végre egy ilyen praktikus dolog is eszükbe jutott
-menü
-Faith jó csaj
Végülis nálam a felső kozépkategória szintet üti, a negatívumok ellenére is.
Értékelés:7.6/10
Kezdjem ott, hogy az alapotlet igen jó, de újítás/innováció szerintem nincs.Egyesek szerint innovatív, sztem csak idáig is ismert elemeket vonultat fel, koncentrálva a háztetőkon való járkálásra.Ennyi.
Már jópár éve ugrándozhatunk PoP-val (mondjuk azt nem szertem) vagy Sam Fisherrel is mászkálhattunk magas épületek tetején.
A tobbi pontokba szedve, végülis a fórum nem a regények műfaja...
Negatívumok:
-túl steril/monoton a kornyezet, olyan mintha mindenhol pár perce takarítottak volna
-az ellenek meglehetősen bugyuták
-rossz fizika, ez is inkább az ellenekre jellemző, ahogy hátraesnek miután lelőttem őket vagy ahogy a lépcsőkon mozognak, 10 évvel ezelőtti szint
-HDR-bomba, pár nem túl jó grafikai megoldás
-Faith nyogése egy idő után fültépő
-audio, zene
-unalmas részek a játékban:gyakorló pálya + az azutáni pálya + 6., 7., 8. fejezet - sajnos a végére unalomba fulladt
-nagyon nehéz helyszíneken a mentési rendszer is még tesz egy lapáttal rá, ügyességi játékban sztem nyugodtan lehetne
quick-save is, hogy ne őroljék az emberek idegeit mégjobban
-rovid volt és mégis túl hosszú
-unalmas torténet, az én érdeklődésemet nem igazán keltette fel, nem egy Witcher-story az biztos
-jobb lett volna TPS-ben megvalósítani a játékot
-3 éven belül biztos nem játszanám újra
Pozitívumok:
-néha nagyon hangulatos az egész
-magyar feliratok
-grafika, ha nem szorszálhasogató az ember, akkor nyugodtan ki lehet mondani, a legjobbak kozott van
-izgalmas, hangulatos részek:1.-5. fejezet + 9. fejezet
-átvezetők/liftezés kozben tolt, végre egy ilyen praktikus dolog is eszükbe jutott
-menü
-Faith jó csaj
Végülis nálam a felső kozépkategória szintet üti, a negatívumok ellenére is.
Értékelés:7.6/10
Qwerty4
Elküldve: 2009. 01. 21. 16:31
Érdekesek ezek a Mirror's edge leírások, mert szövegben mindenki leírja, hogy unalmas meg ez rossz benne az rossz benne és mégis 7-8 pontokat adtok neki.
Elküldve: 2009. 01. 21. 17:14
Én személy szerint azért adtam meg a 7.6 pontot, mert voltak részek amelyek valóban bejottek.Kb. fele.Ha egész végig unalmas lett volna még akkor is kapott volna 6-ot.
De nálam nagyrésze a negatívumoknak apróság, szóval nem nagy pontlevonó.
De nálam nagyrésze a negatívumoknak apróság, szóval nem nagy pontlevonó.
Qwerty4
Elküldve: 2009. 01. 21. 18:12
Nekem a main theme zenéje (Lisa Miskovsky) nagyon bejött...
ellenben a pályák alatti zenék monotonok és idegesítőek... Én boxon toltam végig, nekem bejött, viszont az üldözős részeket utálam....
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2009. 01. 21. 19:29
Idézet: Warton - Dátum: 2009. jan. 21., szerda - 16:31
Érdekesek ezek a Mirror's edge leírások, mert szövegben mindenki leírja, hogy unalmas meg ez rossz benne az rossz benne és mégis 7-8 pontokat adtok neki.
Nálam pl. 10/10 és szidni sem nagyon tudom. Egyedül a vakító és kikapcsolhatatlan bloom/hdr zavart, de élményben nekem tökéletes volt - és ami nagyon tetszett, hogy sok év óta az első valódi újítás játékfronton. Őszintén megmondom, nem emlékszem mikor élveztem ennyire egy játékot.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2009. 01. 21. 19:44
Én egyáltalán nem éreztem forradalminak.De demokrácia van, mindenki gondoljon azt amit akar. :o
Qwerty4
Elküldve: 2009. 01. 21. 19:57
Hirtelen nekem sem jut eszembe hasonlo platformjatek ami belsonezetbe rejtozott. Ilyen szempontbol kellemes ujdonsag volt
De jateknak kicsit keves, gondolom ezert is vettek meg olyan kevesen ami miatt ugy dontott a fejlesztok/kiado hogy nem lesz masodik resz. Modnak elment volna de igy olyan 7 pontot adnek ra en is. Kicsit szenvedes vegigvinni, a szavatossag meg 0. Ahogy a Portalnal is de azt vegig elvezetes volt jatszani.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2009. 01. 21. 21:02
Ha már minden leírja a véleményét, nekem meg ez egy 10/10-es játék. Első perctől az utolsóig élveztem és ha a vizsgaidőszaknak vége én kezdem is újra. A story is tetszett, a megvalósítás is, pont jókor jöttek be újabb elemek, fordulatok így soha nem laposodott el. A time trialok elég ideig lekötik az embert a főjáték után is. Ami nagy hiba, hogy nincs normális multiplayer, ezért én 9-et adnék rá. Zenét nem értem miért szólják le egyesek, téma zene nagyon jó, a játék közben pedig jó ahogy felpörög, nekem nem volt idegesítő, csak hozzátett a hangulathoz.
Jó, én kicsit más szemmel nézek a játékra, mivel én csináltam is. Én is ugráltam háztetőről háztetőre és ezt az érzést elég jól visszaadja.
Jó, én kicsit más szemmel nézek a játékra, mivel én csináltam is. Én is ugráltam háztetőről háztetőre és ezt az érzést elég jól visszaadja.
Acer 5536g • Playstation 3 Slim • LG 42LD550
Elküldve: 2009. 01. 21. 23:17
Mirror's Edge
+ Optimákolt motor
+ ütős design, atomdurva graf (bár néhol túl világos)
+ zene, hangok
- túl egyszerű
- néha frusztráló játékmenet
- sablon sztori
- utca szinten sincs civil
7/10
Összességében jó játék volt, csak az árazását rontották el:)
+ Optimákolt motor
+ ütős design, atomdurva graf (bár néhol túl világos)
+ zene, hangok
- túl egyszerű
- néha frusztráló játékmenet
- sablon sztori
- utca szinten sincs civil
7/10
Összességében jó játék volt, csak az árazását rontották el:)
Elküldve: 2009. 01. 21. 23:30
Prince of Persia Prodigy
+ jól fut
+ remek design, effektek
+ addiktív játékmenet
- néha frusztráló közelharcok
- lehetett volna több cselekmény
8/10
Kellemes meglepetés volt
+ jól fut
+ remek design, effektek
+ addiktív játékmenet
- néha frusztráló közelharcok
- lehetett volna több cselekmény
8/10
Kellemes meglepetés volt
Elküldve: 2009. 01. 22. 07:58

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Azt kell mondjam hogy (még így oroszul is) az utóbbi idők talán legjobb shootere amivel játszottam. Fantasztikus hangulat, viszonylag változatos helyszínek, remek grafika és optimalizáció.
A játék alatt felcsendülő zenék átlagosak, ellenben az orosz szinkron borzalmas
A játék történetét passzolom, így azt most nem értékelném.
Ami tetszett
- Remek hangulat
- Fegyver bővítési/kereskedési lehetőség
- Interaktív "gombnyomkodós" részek (no mondjuk ez sok esetben idegesítő is volt)
- Nagyon szép grafika
- Tökéletes optimalizáció. (nem tudom hogy a dolog ezen részén a ruszkik munkálkodtak e, de ha igen, akkor követelem hogy az összes portolást ők csinálják a jövőben
- Bonuszként: Pofás menü
Ami nem
- Az utolsó előtti robotos map..
- 1-2 kisebb bug (főleg a fizikával kapcsolatban. De ez nagyon nagyon elenyésző)
9/10
Összességében azt kell mondjam, sokkal jobban tetszett mint a GOW1

Súgó
A téma zárva.