HWSW Informatikai Kerekasztal: Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett? Értékeld!

#241 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 18. 13:03

elmentést tudnal adni? :respect:  :Đ bnő véletlen törölte  :omg:  :Đ
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#242 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 18. 13:06

Idézet: dani83 - Dátum: 2009. ápr. 18., szombat - 13:03

Ennél már csak az a tutibb, hogyha lvl 70 WoW karit töröl  :D , amiről szintén nincs biztonsági mentés  :Đ

#243 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 18. 13:56

Idézet: dani83 - Dátum: 2009. ápr. 18., szombat - 15:03

Hát én tudok adni, csak az a baj, hogy csak automatikus mentés van és nem biztos ott tudod folytatni, ahol abbamaradt, de meg lehet próbálni, én feltöltöm hátha tudsz vele valamit kezdeni. :)  :Đ
Qwerty4

#244 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 18. 14:07

KATT!!!
Sok szerencsét.
Itt csak az utolsó automatkus mentés van.Így ment a játék, nem volt mit tennem.Más játéknál szoktam minden pálya/küldetés legelején menteni, hogy megmaradjon, de itt nem nagyon lehetett.
Qwerty4

#245 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 18. 18:33

:respect:  :respect:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#246 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 22. 11:30

Zeno Clash (2009, tegnap adták ki)

- auto-lock néha bezavar (kozelharcban ráragad a célkereszt egyik ellenfélre, igaz lehet utána váltogatni a célpontokat)
- nem lehet eltenni/eldobni a fegyvereket
(a fenti kettore valószínuleg majd várható patch mert sokan kovetelik)
- némelyik beszédhang nem annyira minoségi
- pár pályán kevés a tereptárgy

+ melee rendszer nagyon szórakoztató
+ kellemes torténet
+ atmoszféra
+ egyedi helyszínek, ellenfelek és fegyverek
+ lehet hogy csak 4 óra a játékido de tobbszor végig lehet vinni, vannak achievementek és challenge szobák

Nyilván vannak hibái hiszen egy indie csapat elso játéka, de ha megnézem hogy milyen sz*rokat képesek egyes cégek teljes áron kiadni akkor ez mellettuk professzionálisnak tunik. A játék árát megnézve egyébként sem lehet egy szavam sem  :up:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Kép
Kép
Kép
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#247 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 25. 11:07

Kurva hangulatosak a helyszínek, szép képek. :)
Qwerty4

#248 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 25. 12:20

Egyedi játék, próbáld ki. Már készul hozzá egy DLC meg az SDK is (ingyenes lesz hozzá minden) :)
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#249 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 25. 13:14

Tényleg unikumnak tűnik, de egyenlőre nem próbálom ki, mert valahogy nincs kedvem új játékot tesztelni a sok unalmas végigszenvedett cucc után. :o
Inkább azon gondokodom mit játszhatnék újra, most az Undying áll nyerő pozicióban, azután a Thief széria egészen és végül a Doom 3.Majd valmelyiket felinstalálom, s elleszek vele. :)
Qwerty4

#250 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 25. 13:33

Nem is értem miért játszol szar cuccokkal mikor annyi jó játék létezik. Csak az idodet meg a turelmedet pazarolod :) Ha nem tudsz donteni akkor szólj, tudok mit ajánlani :D

Arx Fatalis
CoD2
Enclave
Fahrenheit
Fallout Tactics
Majesty
Mechwarrior 4
Overlord: Raising Hell
Project Eden
Shadowgrounds Survivor
Spellforce
Star Trek Voyager Elite Force 1 és 2
Star Wars Republic Commando

Ezek régebbiek és meglepo módon érdemes oket végigvinni. Ha nagyon FPS-ezni akarsz de belefér az RPG vonal is akkor Arx Fatalis mindenek felett, egyébként CoD2 vagy Star Trek Elite Force példának kedvéért (vagy akár a Republic Commando is, esetleg a Mech4 de ez már picit más kategória) :up:

#251 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 25. 13:44

A listából már párat ki is próbáltam, sőt kedvenceim is vannak közötte (pl. Fahrenheit).
Az Arx Fatalist már vagy 2007 nyara óta meg akarom nézni, mindig ott volt a várandós listán, aztán sokszor le is került, meglátjuk.A CoD2-t elég volt egyszer végigvinni, azt még annak idején élveztem is, ma már ami CoD az halálra is van ítélve. :D
Most asszem marad egyenlőre az Undying, belelovagoltam magam.Rengeteg kiváló jelenet és feeling van benne. :)

Szerkesztette: Qwerty4 2009. 04. 25. 13:45 -kor

Qwerty4

#252 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 25. 13:53

Zeno Clash

Nem részletezném igazán a dolgot.. Először még tetszett. Aztán ahogy előrehaladtam, inkább idegesített minthogy élveztem volna.
1 szó mint, 100, ez nem az én játékom volt :)

#253 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 25. 21:31

X-Men Origins Wolverine

Nem nagyon vagyok oda az ilyen típusú (Devil May Cry, Infernus stb.) játékokért. Nem is tudom pontosan miért kezdtem el ezzel játszani. Talán megtetszett a grafikája. Tényleg a grafika nagyon szép, ráadásul egyáltalán nem nagy étkű a játék már ami gépigényt illeti. Egy 4850-essel egy-két akadástól eltekintve 1280-1024-es felbontáson teljesen jól ment.

Tetszettek a pályákon lévő rejtvények bár nem volt nagy kihívás a feral vision miatt, a játék nem emelkedett Braid-i magasságokba a nehézséget illetően. A harcrendszer sem volt valami nagyszám, a legjobb taktika általában az, hogy összevissza kell nyomkodni a gombokat és biztos sikerre vezet.

A történet megfogott volna, ha a cutscene-k (amiket egyébként nem lehetett skippelni) alatt lett volna normális hang. :mad: Eddig egyetlen X-Men filmet sem láttam, de úgy nagyjából tudom miről/kikről szól.

Egyszer végig lehet vinni, mert nem túl hosszú játék, de ebből ennyi épp elég volt. Felejthető, de érdekes módon szórakoztató is egyben. A 12.000,- forintos árcédula nagyon, nagyon túlzó, ennyit biztosan nem ér.

Összességében: 6/10

#254 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 15:27

Kép

...avagy what the fuck is this shit?

Aki régebb óta ismer, az tudja hogy az egyik kedvenc játékom a pár éve megjelent, és viszonylag nagy sikernek örvendő Chronicles of Riddick escape from butcher bay című alkotás.

Gondolom mondanom sem kell hogy már a bejelentés óta tűkön ülve vártam a "folytatást".
Külön örültem annak hogy a DA motorjával, lehetőségünk nyílik újra végigjátszani az előző epizódot is.  Mint "fanatikus" alap hogy így is kezdtem bele rögtön a game-be.
..és mint később kiderült, jobb lett volna ha a régi epizód után le is teszem a játékot. Akkor megkíméltem volna magam 1 hatalmas csalódástól...
Ahogy a címben is írtam, kb 1 óra játék után tényleg csak ennyi jutott eszembe hogy what the fuck is this shit?  :blink:
Mit csináltak ebből? Egy elb*szott quake 4et?
A kieg eleje sem fogott meg, de a második fele.. nos az tényleg a legalja.hu kategória..Menj előre, nyírj ki 25 robotot az ultragáz "robbanó levegőt" köpdöső fegyvereddel. ..menj le a csatornába, megint puffants le 40 robotot. Na kb ez megy végig.
A történet 0, és nem nehéz kitalálni hogy számomra a hangulat is efelé közelített.

Nem ezt vártam a starbreeztõl, nagyon nem. Ennyi fejlesztési idő alatt ezt sikerült összehozni? Gratulálok.

Az elfogultságom és az előző epizód miatt kap 55%-ot.

Szerkesztette: M@Xtreme 2009. 05. 29. 15:36 -kor

#255 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 17:51

Furcsa módon nekem tetszett de az biztos hogy elmarad az elso résztol. Kicsit ugyan dominál a hent (ez igaz) de egy pillanatig sem untam, ez meg manapság nagy szó. Korulbelul olyan az Escape From Butcher Bay után a Dark Athena mint az Arx Fatalis-a után Dark Messiah. Csalódás mert ugyanaz a fejleszto de maga a játék más és azért boven jó :)

#256 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 31. 22:11

Kép

Call of Duty: Modern Warfare [2. alkalommal]

...multi miatt került újra a gépemre a játék, ami mellett gondoltam újra belenézek az SP részbe, tekintve hogy megjelenése után nem sokkal játszottam végig és igencsak tetszett. Azt kell hogy mondjam, a második végigjátszás ugyan olyan mély nyomott hagyott bennem. Immár minden grafikai beállítást maximumra tehettem és nagyobb natív felbontást választottam...a látvány lenyűgöző volt, mindez akár pillanatnyi lassulások nélkül. A játék SP része az eddigi legizgalmasabb epizód kétség kívül. Rendkívül változatos, adrenalin pumpáló, ötletes...egyszóval pazar. A multi részről zárszóként pedig csak annyit, hogy aki kedveli a műfajt, az tegyen vele egy próbát. Megéri, hiszen nem hiába van még most is az első résznek is aktív játékos rétege...arról nem is beszélve, hogy a 4. rész számtalan újítása igencsak jót tett a sorozat ezen részének is.

+ Grafika (gyönyörű még mai szemmel is és kitűnően optimalizált)
+ Történet
+ Multiplayer
+ Sniperes pálya önmagában
+ Elejétől a végéig pörgős...

- ...az eleje és a vége között túl kevés idő telik el. : ] 

Értékelés: 9.5/10
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#257 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 05. 18:56

Kép

A tavalyi év egyik leghangulatosabb játékát sikerült végigtolnom a minap. Ugyan a sztori írói sok helyről átemeltek dolgokat, mégis sikerült egy egyedi hangulatú történetet összehozniuk megfelelő háttérrel (a rajzfilmet nem láttam, de a képregényfilmet a hivatalos weboldalról igen). Tetszett, hogy a sci-fi mellett egy kis X-akták-feelinget is sikerült becsempészni. Remek grafika, elfogadható irányítás, kiváló történet, kellő nehézség, elképesztő hang és zene, kellően hosszú játékmenet - szerintem ezek jellemzik a legjobban a Holt űrt.
Ami nem tetszett, az a néha feleslegesen sok mászkálás, illetve néha kicsit irreális nehézség (a csápos részeket utáltam a legjobban).
Mivel a magyar verzióval játszottam, szeretnék erről is pár szót mondani. A fordítás jól sikerült, relatíve kevés a "Nagybetűvel kezdem a Főneveket"-szindróma. Viszont ami furcsa volt: a játékban minden szöveges textúra le van fordítva, emiatt roppant furcsa volt számomra, hogy a számítógép-képernyőkön, ajtókon, lifteken magyarul van minden, miközben mindenki angolul beszélget - nekem a Mirror's Edge megoldása jobban tetszett (ránéztünk valamire és alul feliratként jött a fordítás).

Értékelés: 8.3/10

#258 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 05. 19:23

Nekem is tetszett a dead space, és ez még rá is tett egy lapáttal :D

Kép

(a képet a játék megjelenésekor készítettem :D )
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#259 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 05. 19:41

Idézet: Valdy - Dátum: 2009. jún. 5., péntek - 20:23

a képet a játék megjelenésekor készítettem :D

Amit valaki jól le is nyúlt, ugyebár. :D
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#260 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 05. 20:02

Idézet: Csokis - Dátum: 2009. jún. 5., péntek - 20:41

Amit valaki jól le is nyúlt, ugyebár. :D

Naja, már a fényképeket is lopják  :(  :Đ
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.