Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett? Értékeld!
Elküldve: 2009. 04. 18. 13:03
elmentést tudnal adni?
:Đ bnő véletlen törölte
:Đ
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2009. 04. 18. 13:06
Idézet: dani83 - Dátum: 2009. ápr. 18., szombat - 13:03
elmentést tudnal adni?
Ennél már csak az a tutibb, hogyha lvl 70 WoW karit töröl
Elküldve: 2009. 04. 18. 13:56
Idézet: dani83 - Dátum: 2009. ápr. 18., szombat - 15:03
elmentést tudnal adni?
Hát én tudok adni, csak az a baj, hogy csak automatikus mentés van és nem biztos ott tudod folytatni, ahol abbamaradt, de meg lehet próbálni, én feltöltöm hátha tudsz vele valamit kezdeni.
Qwerty4
Elküldve: 2009. 04. 18. 18:33
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2009. 04. 22. 11:30
Zeno Clash (2009, tegnap adták ki)
- auto-lock néha bezavar (kozelharcban ráragad a célkereszt egyik ellenfélre, igaz lehet utána váltogatni a célpontokat)
- nem lehet eltenni/eldobni a fegyvereket
(a fenti kettore valószínuleg majd várható patch mert sokan kovetelik)
- némelyik beszédhang nem annyira minoségi
- pár pályán kevés a tereptárgy
+ melee rendszer nagyon szórakoztató
+ kellemes torténet
+ atmoszféra
+ egyedi helyszínek, ellenfelek és fegyverek
+ lehet hogy csak 4 óra a játékido de tobbszor végig lehet vinni, vannak achievementek és challenge szobák
Nyilván vannak hibái hiszen egy indie csapat elso játéka, de ha megnézem hogy milyen sz*rokat képesek egyes cégek teljes áron kiadni akkor ez mellettuk professzionálisnak tunik. A játék árát megnézve egyébként sem lehet egy szavam sem

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

- auto-lock néha bezavar (kozelharcban ráragad a célkereszt egyik ellenfélre, igaz lehet utána váltogatni a célpontokat)
- nem lehet eltenni/eldobni a fegyvereket
(a fenti kettore valószínuleg majd várható patch mert sokan kovetelik)
- némelyik beszédhang nem annyira minoségi
- pár pályán kevés a tereptárgy
+ melee rendszer nagyon szórakoztató
+ kellemes torténet
+ atmoszféra
+ egyedi helyszínek, ellenfelek és fegyverek
+ lehet hogy csak 4 óra a játékido de tobbszor végig lehet vinni, vannak achievementek és challenge szobák
Nyilván vannak hibái hiszen egy indie csapat elso játéka, de ha megnézem hogy milyen sz*rokat képesek egyes cégek teljes áron kiadni akkor ez mellettuk professzionálisnak tunik. A játék árát megnézve egyébként sem lehet egy szavam sem

C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2009. 04. 25. 12:20
Egyedi játék, próbáld ki. Már készul hozzá egy DLC meg az SDK is (ingyenes lesz hozzá minden)
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2009. 04. 25. 13:14
Tényleg unikumnak tűnik, de egyenlőre nem próbálom ki, mert valahogy nincs kedvem új játékot tesztelni a sok unalmas végigszenvedett cucc után. :o
Inkább azon gondokodom mit játszhatnék újra, most az Undying áll nyerő pozicióban, azután a Thief széria egészen és végül a Doom 3.Majd valmelyiket felinstalálom, s elleszek vele.
Inkább azon gondokodom mit játszhatnék újra, most az Undying áll nyerő pozicióban, azután a Thief széria egészen és végül a Doom 3.Majd valmelyiket felinstalálom, s elleszek vele.
Qwerty4
Elküldve: 2009. 04. 25. 13:33
Nem is értem miért játszol szar cuccokkal mikor annyi jó játék létezik. Csak az idodet meg a turelmedet pazarolod
Ha nem tudsz donteni akkor szólj, tudok mit ajánlani
Arx Fatalis
CoD2
Enclave
Fahrenheit
Fallout Tactics
Majesty
Mechwarrior 4
Overlord: Raising Hell
Project Eden
Shadowgrounds Survivor
Spellforce
Star Trek Voyager Elite Force 1 és 2
Star Wars Republic Commando
Ezek régebbiek és meglepo módon érdemes oket végigvinni. Ha nagyon FPS-ezni akarsz de belefér az RPG vonal is akkor Arx Fatalis mindenek felett, egyébként CoD2 vagy Star Trek Elite Force példának kedvéért (vagy akár a Republic Commando is, esetleg a Mech4 de ez már picit más kategória)
Arx Fatalis
CoD2
Enclave
Fahrenheit
Fallout Tactics
Majesty
Mechwarrior 4
Overlord: Raising Hell
Project Eden
Shadowgrounds Survivor
Spellforce
Star Trek Voyager Elite Force 1 és 2
Star Wars Republic Commando
Ezek régebbiek és meglepo módon érdemes oket végigvinni. Ha nagyon FPS-ezni akarsz de belefér az RPG vonal is akkor Arx Fatalis mindenek felett, egyébként CoD2 vagy Star Trek Elite Force példának kedvéért (vagy akár a Republic Commando is, esetleg a Mech4 de ez már picit más kategória)
Elküldve: 2009. 04. 25. 13:44
A listából már párat ki is próbáltam, sőt kedvenceim is vannak közötte (pl. Fahrenheit).
Az Arx Fatalist már vagy 2007 nyara óta meg akarom nézni, mindig ott volt a várandós listán, aztán sokszor le is került, meglátjuk.A CoD2-t elég volt egyszer végigvinni, azt még annak idején élveztem is, ma már ami CoD az halálra is van ítélve.
Most asszem marad egyenlőre az Undying, belelovagoltam magam.Rengeteg kiváló jelenet és feeling van benne.
Az Arx Fatalist már vagy 2007 nyara óta meg akarom nézni, mindig ott volt a várandós listán, aztán sokszor le is került, meglátjuk.A CoD2-t elég volt egyszer végigvinni, azt még annak idején élveztem is, ma már ami CoD az halálra is van ítélve.
Most asszem marad egyenlőre az Undying, belelovagoltam magam.Rengeteg kiváló jelenet és feeling van benne.
Szerkesztette: Qwerty4 2009. 04. 25. 13:45 -kor
Qwerty4
Elküldve: 2009. 04. 25. 13:53
Zeno Clash
Nem részletezném igazán a dolgot.. Először még tetszett. Aztán ahogy előrehaladtam, inkább idegesített minthogy élveztem volna.
1 szó mint, 100, ez nem az én játékom volt
Nem részletezném igazán a dolgot.. Először még tetszett. Aztán ahogy előrehaladtam, inkább idegesített minthogy élveztem volna.
1 szó mint, 100, ez nem az én játékom volt
Elküldve: 2009. 05. 25. 21:31
X-Men Origins Wolverine
Nem nagyon vagyok oda az ilyen típusú (Devil May Cry, Infernus stb.) játékokért. Nem is tudom pontosan miért kezdtem el ezzel játszani. Talán megtetszett a grafikája. Tényleg a grafika nagyon szép, ráadásul egyáltalán nem nagy étkű a játék már ami gépigényt illeti. Egy 4850-essel egy-két akadástól eltekintve 1280-1024-es felbontáson teljesen jól ment.
Tetszettek a pályákon lévő rejtvények bár nem volt nagy kihívás a feral vision miatt, a játék nem emelkedett Braid-i magasságokba a nehézséget illetően. A harcrendszer sem volt valami nagyszám, a legjobb taktika általában az, hogy összevissza kell nyomkodni a gombokat és biztos sikerre vezet.
A történet megfogott volna, ha a cutscene-k (amiket egyébként nem lehetett skippelni) alatt lett volna normális hang.
Eddig egyetlen X-Men filmet sem láttam, de úgy nagyjából tudom miről/kikről szól.
Egyszer végig lehet vinni, mert nem túl hosszú játék, de ebből ennyi épp elég volt. Felejthető, de érdekes módon szórakoztató is egyben. A 12.000,- forintos árcédula nagyon, nagyon túlzó, ennyit biztosan nem ér.
Összességében: 6/10
Nem nagyon vagyok oda az ilyen típusú (Devil May Cry, Infernus stb.) játékokért. Nem is tudom pontosan miért kezdtem el ezzel játszani. Talán megtetszett a grafikája. Tényleg a grafika nagyon szép, ráadásul egyáltalán nem nagy étkű a játék már ami gépigényt illeti. Egy 4850-essel egy-két akadástól eltekintve 1280-1024-es felbontáson teljesen jól ment.
Tetszettek a pályákon lévő rejtvények bár nem volt nagy kihívás a feral vision miatt, a játék nem emelkedett Braid-i magasságokba a nehézséget illetően. A harcrendszer sem volt valami nagyszám, a legjobb taktika általában az, hogy összevissza kell nyomkodni a gombokat és biztos sikerre vezet.
A történet megfogott volna, ha a cutscene-k (amiket egyébként nem lehetett skippelni) alatt lett volna normális hang.
Egyszer végig lehet vinni, mert nem túl hosszú játék, de ebből ennyi épp elég volt. Felejthető, de érdekes módon szórakoztató is egyben. A 12.000,- forintos árcédula nagyon, nagyon túlzó, ennyit biztosan nem ér.
Összességében: 6/10
Elküldve: 2009. 05. 29. 15:27

...avagy what the fuck is this shit?
Aki régebb óta ismer, az tudja hogy az egyik kedvenc játékom a pár éve megjelent, és viszonylag nagy sikernek örvendő Chronicles of Riddick escape from butcher bay című alkotás.
Gondolom mondanom sem kell hogy már a bejelentés óta tűkön ülve vártam a "folytatást".
Külön örültem annak hogy a DA motorjával, lehetőségünk nyílik újra végigjátszani az előző epizódot is. Mint "fanatikus" alap hogy így is kezdtem bele rögtön a game-be.
..és mint később kiderült, jobb lett volna ha a régi epizód után le is teszem a játékot. Akkor megkíméltem volna magam 1 hatalmas csalódástól...
Ahogy a címben is írtam, kb 1 óra játék után tényleg csak ennyi jutott eszembe hogy what the fuck is this shit?
Mit csináltak ebből? Egy elb*szott quake 4et?
A kieg eleje sem fogott meg, de a második fele.. nos az tényleg a legalja.hu kategória..Menj előre, nyírj ki 25 robotot az ultragáz "robbanó levegőt" köpdöső fegyvereddel. ..menj le a csatornába, megint puffants le 40 robotot. Na kb ez megy végig.
A történet 0, és nem nehéz kitalálni hogy számomra a hangulat is efelé közelített.
Nem ezt vártam a starbreeztõl, nagyon nem. Ennyi fejlesztési idő alatt ezt sikerült összehozni? Gratulálok.
Az elfogultságom és az előző epizód miatt kap 55%-ot.
Szerkesztette: M@Xtreme 2009. 05. 29. 15:36 -kor
Elküldve: 2009. 05. 29. 17:51
Furcsa módon nekem tetszett de az biztos hogy elmarad az elso résztol. Kicsit ugyan dominál a hent (ez igaz) de egy pillanatig sem untam, ez meg manapság nagy szó. Korulbelul olyan az Escape From Butcher Bay után a Dark Athena mint az Arx Fatalis-a után Dark Messiah. Csalódás mert ugyanaz a fejleszto de maga a játék más és azért boven jó
Elküldve: 2009. 05. 31. 22:11

Call of Duty: Modern Warfare [2. alkalommal]
...multi miatt került újra a gépemre a játék, ami mellett gondoltam újra belenézek az SP részbe, tekintve hogy megjelenése után nem sokkal játszottam végig és igencsak tetszett. Azt kell hogy mondjam, a második végigjátszás ugyan olyan mély nyomott hagyott bennem. Immár minden grafikai beállítást maximumra tehettem és nagyobb natív felbontást választottam...a látvány lenyűgöző volt, mindez akár pillanatnyi lassulások nélkül. A játék SP része az eddigi legizgalmasabb epizód kétség kívül. Rendkívül változatos, adrenalin pumpáló, ötletes...egyszóval pazar. A multi részről zárszóként pedig csak annyit, hogy aki kedveli a műfajt, az tegyen vele egy próbát. Megéri, hiszen nem hiába van még most is az első résznek is aktív játékos rétege...arról nem is beszélve, hogy a 4. rész számtalan újítása igencsak jót tett a sorozat ezen részének is.
+ Grafika (gyönyörű még mai szemmel is és kitűnően optimalizált)
+ Történet
+ Multiplayer
+ Sniperes pálya önmagában
+ Elejétől a végéig pörgős...
- ...az eleje és a vége között túl kevés idő telik el. : ]
Értékelés: 9.5/10
Acer 5536g • Playstation 3 Slim • LG 42LD550
Elküldve: 2009. 06. 05. 18:56

A tavalyi év egyik leghangulatosabb játékát sikerült végigtolnom a minap. Ugyan a sztori írói sok helyről átemeltek dolgokat, mégis sikerült egy egyedi hangulatú történetet összehozniuk megfelelő háttérrel (a rajzfilmet nem láttam, de a képregényfilmet a hivatalos weboldalról igen). Tetszett, hogy a sci-fi mellett egy kis X-akták-feelinget is sikerült becsempészni. Remek grafika, elfogadható irányítás, kiváló történet, kellő nehézség, elképesztő hang és zene, kellően hosszú játékmenet - szerintem ezek jellemzik a legjobban a Holt űrt.
Ami nem tetszett, az a néha feleslegesen sok mászkálás, illetve néha kicsit irreális nehézség (a csápos részeket utáltam a legjobban).
Mivel a magyar verzióval játszottam, szeretnék erről is pár szót mondani. A fordítás jól sikerült, relatíve kevés a "Nagybetűvel kezdem a Főneveket"-szindróma. Viszont ami furcsa volt: a játékban minden szöveges textúra le van fordítva, emiatt roppant furcsa volt számomra, hogy a számítógép-képernyőkön, ajtókon, lifteken magyarul van minden, miközben mindenki angolul beszélget - nekem a Mirror's Edge megoldása jobban tetszett (ránéztünk valamire és alul feliratként jött a fordítás).
Értékelés: 8.3/10
Elküldve: 2009. 06. 05. 19:23
Nekem is tetszett a dead space, és ez még rá is tett egy lapáttal 

(a képet a játék megjelenésekor készítettem
)

(a képet a játék megjelenésekor készítettem
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2009. 06. 05. 19:41
Idézet: Valdy - Dátum: 2009. jún. 5., péntek - 20:23
a képet a játék megjelenésekor készítettem 
Amit valaki jól le is nyúlt, ugyebár.
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Elküldve: 2009. 06. 05. 20:02
Idézet: Csokis - Dátum: 2009. jún. 5., péntek - 20:41
Amit valaki jól le is nyúlt, ugyebár. 
Naja, már a fényképeket is lopják
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

Súgó
A téma zárva.