HWSW Informatikai Kerekasztal: Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett? Értékeld!

#261 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:58

Kép

Quake 4

...mivel most már megfelelő géppel rendelkezem, sorra kerülnek elő a pár éves játékok (azokhoz megfelelő  :Đ ), amik anno emiatt kimaradnak. Nagyon óvakodtam a Quake 4-től, tekintve hogy Doom III motor dolgozik alatta és én azt bizony nehezen viselem. Emiatt nem is bírtam végigvinni az előbb említett produktumot. Amit viszont a Queake sorozat új része adott, arra nem számítottam. Bár néha itt is zavartak a motor sajátosságai, jó pár helyen olyan igényesen használták fel, hogy így...évekkel a megjelenés után is igencsak kellemes volt a szemnek. Ez mondjuk nem vonatkozik a hátterekre, ami hát...alacsony felbontású spriteháttér? Kicsit elütött. Ami viszont lényeges, hogy az akció az elejétől a végéig pörgött, kellően változatos volt a teletűzdelt járműből irtós részekkel és ami a legfontosabb, bár néha húztam a szám a játékra, még is megvolt a "na csak még ezt a szintet", vagy hogy "megvárom míg betölt, mentek és vége mára" ...aztán persze csak tovább vittem. Itt jegyezném meg, hogy én elég hosszúnak is éreztem, 8 óra biztosan megvolt, vagy akár 10 is és jól eltaláltan, fokozatosan nehezedett (na jó. inkább csak a végét éreztem nehezebbnek). Az ellenfelek jól kidolgozottak, változatosak voltak, a pályák bár ugye idegen sci-fi bolygón csodát nem lehet tenni...így is megfeleltek. Egyszer megérte végigjátszani.

+ Mai szemmel is szép grafika
+ Pergő akció elejétől a végéig
+ Kis változatosság a járműves részekkel
+ Átalakulás...
+ Csapattársak jelenléte hangulat szempontjából...

- ...de olyan mint ha ott sem lennének harc szempontjából.
- Háttereket picit igénytelennek éreztem...
- Vége nem elég katariztikus...
- Annyira nem átütő hangulatú stuff.

Értékelés: 7/10
Acer 5536g • Playstation 3 Slim • LG 42LD550

#262 Felhasználó inaktív   neoguy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 11:32

F.E.A.R. 2

+ Szép, optimalizált grafika
+ hangulatos lövölde

- íjesztegetések inkább idegesítőek, mint félelmetesek
- továbbra is unalmas fps, gyenge játékmenet
- bár változatosabb mint az 1, de még mindig kevés

6/10
Szinte ugyanaz mint az első rész, csak szebb. Az akció ott van a toppon, de végig ugyanaz a játékmenet, és ugyanolyan jellegtelen a története, nem motiválja az embert, hogy haladjon előre.

#263 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 12. 14:33

F.E.A.R. (2005) (x2)

Nem gondoltam volna, hogy újból végigjátszom, de csak megesett.Most azonban pont neki való vassal.Anno ati 9250-el, 256 MB memoval és sempron 2500+-al kinlódtam végig majdnem minimumon és még úgy is akadozott.Most ezzel nem volt problémám, szerencsére, csakis a játékra koncentráltam, döcögés nélkül maximumon.
A játék kiváló, ami a  legtöbbet ad az az atmoszféra.A helyszínek jól lettek kiválasztva:rakpart, irodák, gettó városrész, a bunker.A legjobban az utolsó fejezeteket kedveltem.Azért is, mert több volt a paranormális esemény és mert nem annyira egyhangú, mint az irodai részek.Imádtam azt a sötétséget, ami a játékban volt egész végig, de a menekülés után a hajnali hangulat is igen jól esett.De a sötét, halk éjszakai világ egyszerűen lehengerlő lett.Ez az amiből soha nem elég, ez az amiért ez a játék annyira jó.
További vélemény a + és - csoportosításban.

Negatívumok:
-néha monotonná válik
-csak három fegyó lehet nálunk egyszerre
-a sztori nem egészen korrekt
-kevés féle ellenség, ilyen hosszú játékidőhöz még vagy 3-at 4-et hozzá kellett volna passzoljanak

Pozitívumok:
-teljes mértékben megért két végigjátszást és ez nagy szó
-fantasztikus hangulat, sötétség
-játékmenet, slow motion
-fegyverek, mind bejönnek, főleg a "robbanós" és "hústalanító"
-mondjuk elég hosszú (14 óra volt összesen, amíg végigvittem most)
-háttérzenék, zajok, hangok
-teljesen jó grafika, nekem semmi kivetnivalóm nincs benne
-tárgyak, katonák mozgása, fizikája
-helyszínek
-paranormális események
-az ellen intelligenciája, kitűnő
-egyedi a game, még a testvér Condemnedhez sem hasonlít és semmi máshoz sem
-menü stílusa
-az utolsó nagy robbanás
-(magyarítás)

Értékelés:-
Qwerty4

#264 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 20. 13:56

Jedi Outcast

pozitív: összességében még most is szépnek mondható játék, nekem elég jól hozta a SW hangulatot, különösen a Bespin szint
negatív: nehéz

Sacred 1+Underworld

pozitív: miután a kezelését átlátja az ember, egyszerű, de nagyszerű játék
negatív: mint mind hack'n' slash játéké: a hosszú játékmenet során a mellékküldetések egy idő után unalmassá válnak
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#265 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 12:39

Mass Effect

2. végigjátszás: először újdonságnak hatott, de második végigjátszás se vont le az értékéből, és így visszagondolva nem is mellékküldetésekkel volt a gondom, hanem csak a hegyek idiótaságával, szóval nálam ez az egyetlen negatív dolog, meg talán az inventory és shopolási lista, illetve talán a fegyverek egyhangúsága, de pozitív szinte minden más és ehhez még hozzámegy az újrajátszatóság, így tömören ennyi  :)
MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote

BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil

#266 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 25. 15:02

F.E.A.R. - Extraction Point (2006) (x2)

Valami miatt most másodszorra ez a kieg jobban bejött, mint korábban.De úgy sem éri el szerintem az alap szintjét.Vannak kiemelkedő részek, de vannak gyenge és haszontalannak tűnő lineáris pályák is, mondjuk az egész annak tűnhet, mivel csak az cél a játék folyamán, hogy elérjük a kórház tetején a kivonási pontot.Mint kiegészítő, 6-7 óra bőven elég volt.
A továbbiakban pontokba szedve A F.E.A.R. elemzésem alapján, amit néha kiegészítek, néha törlök vagy úgy hagyom eredetiben, mivel szinte semmi különbség közöttük, még annak ellenére sem, hogy más a fejlesztőgárdája, jól tovább vitték a F.E.A.R. szellemiségét.

Negatívumok:
-néha monotonná válik
-csak három fegyó lehet nálunk egyszerre
-tulajdonképpen nullává degradálódott a sztori
-még mindig kevés ellen
-pár fegyó hiányzott

Pozitívumok:
-fantasztikus hangulat (mostmár nem egészen), sötétség
-játékmenet, slow motion
-a játékidő teljesen OK
-háttérzenék, zajok, hangok
-teljesen jó grafika, nekem semmi kivetnivalóm nincs benne
-tárgyak, katonák mozgása, fizikája
-helyszínek (főleg a kórház)
-paranormális események
-az ellen intelligenciája, kitűnő
-menü stílusa
-a végjáték
-(magyarítás)

Értékelés:-

Szerkesztette: Qwerty4 2009. 06. 25. 15:05 -kor

Qwerty4

#267 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 19. 00:51

Call of Juarez: Bound In Blood

Még nem sikerült végigvinnem Very Hardon, mert még a XIV. fejezetnél vesztegelek, de Mediumon már egyszer végigvittem, úgyhogy ér ez a kis beszámoló. Az első részt is végigvittem nagyon tetszett annak a játéknak a fele, amikor Ray-jel kellett menni és lövöldözni, a bokorban bujkálós részek annyira nem jöttek be. A Bound in Blood szerencsére ezt a kettősséget megszüntette és a lövöldözős rész lett a dominánsabb.

Szerintem ebben a játékban a történet és az igazi vadnyugati hangulat viszi el a prímet. A történetet olykor-olykor megszakítja néhány  GTA-szerű mellékküldetés, amikoris több mellékküldetés közül választhatunk, ahol egyedi feladatokat kell végrehajtani a főtörténettől teljesen függetlenül. Remélhetőleg a következő rész már ilyen jellegű mellékküldetésekre fogja a nagyobb hangsúlyt helyezni, a lineáris játékmenettel szemben. Olyasmit képzelek el, mint a Far Cry 2, csak vadnyugati környezetben. Óriási, nyitott tér, több várossal, random küldetésekkel. Jah tudom, itt rajtam kívül senki sem szereti az FC2-t. :rolleyes: Na mindegy.

Szépnek mondható a grafikája, bár tény, hogy láttunk már szebbet is, de legalább nincs nagy gépigénye a játéknak. Technikai téren egyetlen dolog zavart mégpedig az, hogy a hullák túl gyorsan "szívódnak fel". Erre vonatkozó beállítási lehetőséget nem találtam, de biztos lehet valahogy berhelni. Ja még valami, túl kevés féle ellenség textúra van. Nagyon hervasztó amikor már huszadik embert lövöm le az ugyanolyan kék nadrágban, piros ingben és világos barna kovboj kalapban, értem én, hogy a vadnyugaton nem volt annyiféle ruhabolt, de azért nehogymá...

Néhány apróbb idegesítő dolog is bekerült a játékba. Az egyik az ominózus lovaskocsis rész, meg az ágyús rész, rögtön a játék elején. Amikor állsz egy lovaskocsiban vagy ágyú mögött és nem tudsz semerre mozdulni csak lőni. Hála istennek csak nagyon ritkán ismétlődnek a hasonló jelenetek a játék későbbi szakaszában. A másik idegesítő dolog a párbaj, valahogy nem igazán jönnek be a párbajok, főleg azért mert szinte minden egyes alkalommal ugyanolyan, csak más környezetben és más személlyel kell párbajozni. Eléggé unalmassá válik, főleg a játék végére. Én vettem volna belőle egy jópárat. Kb. kettőt hagytam volna benne a Juarezeset meg a Barnsby-sat, aztán kész. Nagyon idegesítővé válhat a 10. sikertelen próbálkozás után. :mad: Néha túlságosan is scriptelt a játék mindig potnosan ugyanott jönnek az ellenfelek ugyanakkor lőnek ugyanúgy. Ezeken az apróbb hibákon azért könnyedén túlléphetünk.

Az abszolút lineáris játékmenet és a túlzott "scripteltség" miatt olyan érzése van az embernek mintha egy Call of Duty klónnal játszana vadnyugati környezetben. Valószínűleg a Call of Juareznek is lesz még egy-két folytatása, teszem hozzá gyorsan, hogy szerencsére, mert ez egy jó játék és a piac nem mondható telítettnek a vadnyugati shooterek tekintetében. A 8000,- forintot simán megéri, főleg akkor, ha a multija is jó. 10-15 óra tiszta játékidő lehet benne, ha valaki nem a legkönnyebb fokozaton, valamennyi mellékküldetést végigviszi. (Amúgy szerintem hülyeség legkönnyebb fokozaton végigszaladni rajta, mert nem veszed észre a játék szépségeit és hangulatát, még akkor is, ha egy kicsit frusztráló az, hogy sokadszor kell neki gyűrközni ugyanannak a résznek.)

Pozitívumok:
+alacsony gépigény
+viszonylag szép grafika
+történet

Negatívumok:
-kicsit lehetett volna hosszabb
-ágyús, lovaskocsis stb. küldetések (ki kellett volna hagyni őket)
-párbajok

95%

Bocs, hogy egy kicsit hosszú lett a beszámoló. :o

#268 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 19. 08:16

Idézet: DGabor_ - Dátum: 2009. ápr. 6., hétfő - 20:21

MadWorld@Wii

9/10. Abszolút beteg játék, összvissz 3 szín (fekete, fehér... és vérpiros  :Đ ), Sin City utánérzés. Nekem bejött.

Ezt PC-n nagyon kipróbálnám
[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

#269 Felhasználó inaktív   Glorfindel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 20. 18:53

Idézet: Sityi - Dátum: 2009. jún. 5., péntek - 19:56

Kép

A tavalyi év egyik leghangulatosabb játékát sikerült végigtolnom a minap. Ugyan a sztori írói sok helyről átemeltek dolgokat, mégis sikerült egy egyedi hangulatú történetet összehozniuk megfelelő háttérrel (a rajzfilmet nem láttam, de a képregényfilmet a hivatalos weboldalról igen). Tetszett, hogy a sci-fi mellett egy kis X-akták-feelinget is sikerült becsempészni. Remek grafika, elfogadható irányítás, kiváló történet, kellő nehézség, elképesztő hang és zene, kellően hosszú játékmenet - szerintem ezek jellemzik a legjobban a Holt űrt.
Ami nem tetszett, az a néha feleslegesen sok mászkálás, illetve néha kicsit irreális nehézség (a csápos részeket utáltam a legjobban).
Mivel a magyar verzióval játszottam, szeretnék erről is pár szót mondani. A fordítás jól sikerült, relatíve kevés a "Nagybetűvel kezdem a Főneveket"-szindróma. Viszont ami furcsa volt: a játékban minden szöveges textúra le van fordítva, emiatt roppant furcsa volt számomra, hogy a számítógép-képernyőkön, ajtókon, lifteken magyarul van minden, miközben mindenki angolul beszélget - nekem a Mirror's Edge megoldása jobban tetszett (ránéztünk valamire és alul feliratként jött a fordítás).

Értékelés: 8.3/10

Pont most van folyamatban. Nagyon hangulatos, de tényleg 18+. Hihetetlen mennyiségű vér van benne :p
Az elején nagyon zavart, hogy a karakter kissé baloldalt foglal helyet a képernyőn, meg hogy a fegyvereket elég nehézkes módon lehet váltani, legalábbis szerintem.

Bioshock lett volna tervbe véve, de a fránya steames verzió meg se moccan Win7 alatt. :(

#270 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 10:04

Kép

Végre sikerült szert tennem egy olyan VGA-ra, amivel (szinte) kompromisszumok nélkül tudtam játszani a játékkal, így hát végre neki is vágtam. Azt kell mondjam, hogy nem estem tőle hanyatt. A történet nem egy nagy eresztés, a "mentőakció" hamarjában átcsap alien vadászatba és... ennyi. De azt hiszem ez elég is volt, nem azon volt a lényeg.

Pro:
- még mindig áll-leejtő grafika... (a kölünböző efekteket is baromi jól megcsinálták. Amikor becsapódik melletünk egy töltény, vagy felrobban egy gránát, netán lefagyaszt a nagy monszta, mind mind látványos, hozzátesz az élményhez. A MB megvalósítása is remek, ~20%-ra levéve kifejezetten hozzátett az élményhez)
- ...és fizika (inkább az elején kapott szerepet, amikor darabokra lehetett lőni a kis kunyhókat a szigeten, később már nem sok szerepe volt)
- nano-suit (bár hasonló volt már más játékokban is)
- látványos és változatos helyszínek (sziget, alien-űrhajó belseje, mirelit sziget, gyártelep, anyahajó; remekül kidolgozva)
- járművek (egész korrektre sikerült az irányítás, és viszonylag sokféle jármű is van)
- hangulat (igaz nem sok eredetiség van benne, ugyanazokat a kliséket használja, mint a többi, de valahogy működik.)

Konntra:
- iszonyatos gépigény (az esetek 90%-ban kifogástalanul ment, de egy majd' két éves játéknak egy pillanatra sem kellene megröccennie sem)
- buta AI (még a legnehezebb fokozaton sem jelentett kihívást a játék... a végső monszta kinyírása is túl könnyű volt)
- elég rövid
- nano-suit (sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle. Csak pár olyan helyzet volt, ahol többféle képpen is lehetett használni, általában egyértelmű volt, hogy melyik funkciót KELL. Kár.)
- újrajátszási faktor nulla (pedig a nano-suit-tal meglett volna a lehetőség)

Összességében: 8/10 (felfelé kerekítve)
Végül is jót játszottam, de mondjuk egy CoD4-hez viszonyítva nem sok pluszt ad, pedig a lehetőség benne volt. A multiról nem tudok nyilatkozni, de szerintem az sem váltja meg a világot.

(Most jöhet a Warhead. :cool: )
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#271 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 12:27

Legutoljára a Giana Sisters-t Nintendo DS-en. :D 9/10, mert kevés pálya van benne (80db). :(
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#272 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 16:35

_DooM_:

Idézet

hangulat (igaz nem sok eredetiség van benne, ugyanazokat a kliséket használja, mint a többi, de valahogy működik.)

A Crysisnak szerintem semmi hangulata, kivéve Core pályán.
Qwerty4

#273 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 16:47

szerinted, tegyük hozzá.

#274 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 16:50

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2009. júl. 23., csütörtök - 18:47

szerinted, tegyük hozzá.

Miért kell hozzátenni feltétlenül?Biztos se nem Doom, se nem a  te véleményedet mondtam, egyértelmű...
Qwerty4

#275 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 18:31

Nemtom en csak a Warhead-el jatszottam de az 1 vegigtolas utan (4 ora) elegge unalmas lett. Talan csak a legelso palya erdekes mert elegge nyitott es lehet garazdalkodni, de utana csak "oke". Egyetertek az elottem szoloval, a nano ruha vicces, egy ideig, utana szinte vegig a Shield vagy mit (amitol kevesebbet sebzodsz) fogod hasznalni, helyenkent a lathatatlansagot.

#276 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 18:38

Én sem ájultam el tole. Nagyon techdemó szaga van (talán okkal) de egynek elment. A multi viszont nagyon nagyon jó (volt). Leszámítva a hackereket. Meg a glitcheket. Meg az exploitokat. Meg az imba patcheket.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#277 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 18:42

Magyarul az egesz multi tonkre volt teve, max a koncepcio volt fun. Wars-oztam egy kicsit, kb 2 orat, de elegem is lett belole.

#278 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 19:12

Idézet: Qwerty4 - Dátum: 2009. júl. 23., csütörtök - 17:35

_DooM_:

A Crysisnak szerintem semmi hangulata, kivéve Core pályán.

Nem csak a pályákra gondoltam (bár azért a dzsungelnek vagy a végén a hajós résznek is megvan a maga hangulata, nomeg ugye a Core-nak), hanem az átvezető animációkra, játék közben a rádióbeszélgetésekre.
Nem egy nagy szám, nem azt mondom, de nekem tetszett. Mintha egy kissé agyatlan, de COOL sci-fi akciófilmben lettem volna.
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#279 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 21:09

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. júl. 23., csütörtök - 18:42

Magyarul az egesz multi tonkre volt teve, max a koncepcio volt fun. Wars-oztam egy kicsit, kb 2 orat, de elegem is lett belole.

Pontosan. Legjobb multiplayeres FPS volt amivel valaha is játszottam. Míg meg nem jottek a hackerek meg nem kezdték el használni az exploitokat. Visszasírom a bétát :D
Most már csak a Natural Selection 2-ben bízom, más multis FPS most nem érdekel.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#280 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 08. 09:35

Belief & Betrayal (2007 v. 2008?)

Egy Jonathan nevű fickóval kezdjük new yorki lakásában, éppen Miamiba készül, szedi a cuccait, miközben egy érdekes telefon érkezik a londoni rendőrségtől, miszerint veszélyben van és hamarosan Londonba kell utaznia.Hát nem kicsit dühös, Miamiba szívesebben utazott volna, mint a ködös Londonba.Ott megtudja, hogy nagybátyját megölték, akit már korábban halottnak hitt.Stb, stb.Majd további bonyodalmakba keveredik, új emberekkel ismerkedik meg, akiket csakugyan irányíthatunk, pl. Alan vagy Damien.Velük nyomozunk a nagybáty halála ügyében, de nemcsak.Közben ereklyekeresésbe is fogunk.
A kaland során meglátogatjuk Rómát (Vatikán), Velencét, Franciaországot is.De legtöbbet Londonban tartózkodunk.Szerintem igazán pofásra sikerültek a  helyszínek.
Jó kis feladványok vannak benne, érdekes, de szerencsére nem túl bonyolultak.

Negatívumok:
-videok
-néha nehézkes kezelés (de úgy nagy általánosságban OK)

Pozitívumok:
-hangulat
-helyszínek
-"feladványok"
-történet
-játékmenet

Értékelés:88%
Qwerty4

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első