HWSW Informatikai Kerekasztal: Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett? Értékeld!

#661 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 30. 09:04

Üzenet megtekintéseIdézet: sQr` - Dátum: 2010. 10. 30. 10:02

Talán ha ismered a játékot, vagy netalán olvasod a tesztet kiderül és nem engem röhögsz ki feleslegesen...

Jó, értem én, nem egy szokásos bevezetőt akartál írni, hanem valami jópofát...
A teljes tesztet meg nem olvasom el, mert a játék maga nem érdekel, a rövid verzió elég volt. :)
Qwerty4

#662 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 31. 19:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Kyuubi - Dátum: 2010. 09. 11. 17:19

Mirror's Edge
Most toltam végig 9, vagy talán 10-edjére, ismét szünet nélkül az egészet. Még mindig a világ legjobb játéka, egyedüli hibája pedig még mindig az hogy cirka 2 és fél óra alatt végigjátszható.

Gondolom izin csinálod eztet?
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#663 Felhasználó inaktív   BGEE 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 31. 20:02

The Force Unleashed II

Botrányosan rövid, else hittem hogy vége lett amikor láttam a készítők listáját mindaddig nagyon tetszett játékmenetben jobb mint az 1. De a történet se olyan jó és hát nagyon de nagyon rövid.....

#664 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 01. 17:38

Star Wars - The Force Unleashed (2009)

Még a megjelenése után nem sokkal kezdtem el, sőt egészen pontosan 2009.11.01-én kezdtem el vele játszani, így most pontosan egy év után kijelenthetem végigvittem.

kb 2/3-ánál hagytam abba, egy szűk óra alatt befejeztem, összesen 8 óra játékidő volt, amire nemrég még azt mondtam volna, hogy fika, de mai viszonyok között már nem is számít olyan kevéskének sajnos.

Nézdahátam akciójáték, pörgős, pusztítsd el ami él és mozog stílusban. A történet valahol az Episode III és IV között játszódik, utóbbihoz közelebb, egész jól sikerült beleilleszteniük, csak héhány hülyeség volt benne, de a lényeg, hogy tetszett a történet, ilyen játékban mivel nem te alakítod a történetet, csak úszol az árral mást nem lehet elvárni. Nincsenek válaszutak, újrajátszási potenciál tehát nullánál is kevesebb, különösképpen annak köszönhetően, hogy néha hihetetlenül nehéz a játék, a legtöbb bossfight kínszenvedés, ép ésszel biztos nem állnék neki újra, ajánlott ütésálló és masszív billentyűzet és egér beszerzése mielőtt valaki nekiáll.

A játékmenet jó pörgős volt, de túl sok a kombó és speciális mozgás amit tudni kéne ahhoz, hogy hatékonyan lehessen játszani, én leginkább csak a nyomkodom össze vissza az akciógombokat taktikát alkalmaztam, valószínű ennek is köszönhető, hogy néha nehezebbnek bizonyulta játék, mivel nem használtam a kombókat.

Az irányítás alapból korrekt, de két dolog van, ami frusztráló és a játékélmény rovására megy: a targeting és a célzás. forcelightning sose arra irányul amerre én szeretném, ha pl van előttem egy ellenfél meg egy szélőhető tárgy a háttérben mindig a tárgyra irányul, rengeteg gondom volt emiatt. Másik probléma a tipikus darthvader képesség a tárgyak nekireptetése az ellenfélnek használata. 20-ból egyszer dobta arra amerre szerettem volna, így inkább nem is használtam ezt a képességet, pedig hasznos lett volna sokszor. A bossfightok meg teljesen kiszámíthatatlanok, néha kaszabolom kaszabolom és a health-ja egy mm-t sem mozdul, máskor meg megy lefele rendesen, nem jöttem rá mitől függ, szerintem csak szerencse kérdése, hogy sikerül e úgy megütni, hogy csökkenjen is a healthja, másik baj a bossfightokkal, hogy ilyenkor mindig bezár a játék egy kis területre és a kamera is átvált valami spéci nézetre, olyan lesz mint egy platformjáték, így a célzás és irányítás még nehezebb.

Az átvezetők alatt ami nem tetszett az a karakteranimáció meg a szereplők mimikája nagyon mesterkélt és elfuserált volt, kár volt ezzel rontani a hangulatot.

Az alternatív befejezést sajnos nem tudtam kipróbálni, mert ahogy végigjátszottam valamiért eltüntette a mentésemet a játék, és amit berakott az a játék majdnem legelejére mutat.

+
  • Történet
  • Hangulat
  • Pörgős játékmenet

-
  • Kiszámíthatatlan, szinte csak a szerencsén múló bossfightok
  • Irányítási problémák
  • Karakteranimáció átvezetőkben
  • Rövid
  • Néha túl nehéz, és frusztráló, amikor 26x-ra állsz neki ugyanannak a pályarésznek vagy főellenségnek.
  • Nincs újrajátszási potenciál

8/10

#665 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 01. 19:00

mehet a második :-D (az jobb)

#666 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 01. 22:39

Üzenet megtekintéseIdézet: M@Xtreme - Dátum: 2010. 11. 01. 19:00

mehet a második :-D (az jobb)

Igazából azért jutott eszembe befejezni mert mégse kezdhettem neki annak úgy, hogy ennek a felénél tartok.

#667 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 02. 13:11

Resident Evil 5 (2009)

Csak a 4-hez tudom hasonlítani a sorozatból, mivel az 5 előtt csak vele játszottam.Ahhoz képest nem csalódás, kevésbé ijesztő/horroros, de a grafikája gyönyörű, ismeri az egeret alapból, a mentési rendszer is jó lett.Tehát a pc port végre igényes!

Pozitívumok:
-Afrika, maga a helyszín jó választás (nem csak az USA-ból meg Európából áll a világ...)
-ha már helyszín, akkor az itt sokféle van (pl. jellegzetes afrikai falu, lápvidék, hajó, vulkán, barlang, stb.)
-hangulatos, a játékmenet is az (bár közel sem olyan hangulatbomba, mint a 4)
-kiváló átvezető videók, néha QTE-vel (amit imádok)
-szimpatikus a két főszereplő (Chris Redfield, Sheva Alomar)
-a rosszarcok is szimpatikusak a maguk módján, karakteresek, emlékezetes arcok, stílusosak (pl. Wesker, Excella)
-"Resident Evil életérzés"
-gyönyörű grafika (gyors és stabil rendszerrel)
-elfogadható a mentési- és a vásárlási rendszer is (bár kevésbé érdekes, mint az írógépes és az úton álló árus megoldás)
-korrekt nehézség, kihívás van, de mégsem robban fel dühében az ember egy-egy résznél
-irányítás is OK, egy túlélő horrornál alapkövetelmény az irányítás nehézkessége, hogy így még kiszolgáltatottabb érzést keltsen a játékosban
-hangulatos menü
-ellenek, bossok (jó harcolni a Las Plagas parazitával megfertőzöttekkel)
-hangok
-a credits zenéi is jók, igazi levezetőnek való
-extrák, kincsek, fegyverek, fejlesztések ...
-korrekt játékidő
-az is bejön, hogy egyáltalán van társunk
-(magyarítás) - ezért külön köszönet a magyarítóknak

Negatívumok:
-kicsi inventory és nem lehet növelni
-nem igazán horror (kivéve a labor elején mikor a sok karmolást látni a falon, plusz a nagy bogarak)
-játék közben a zenei felhozatal nem olyan jellegzetes, mint a 4. résznél
-Sheva néha elég bugyutácskán viselkedik, sokszor nem is jön utánad, hívni kell
-lehetett volna egy kicsit több fejtörő, érdekes feladat
-van pillanat, mikor unalomba fullad, de hamar feldobják az étvezető videók a hangulatot

Végülis jó volt vele játszani, a tavalyi év egyik legjobb játéka!De a 4. rész jobb, még ha valósággal trágya is volt a pc verzió...

Értékelés:9.6/10
Qwerty4

#668 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 02. 14:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2010. 11. 01. 22:39

Igazából azért jutott eszembe befejezni mert mégse kezdhettem neki annak úgy, hogy ennek a felénél tartok.

Én megtettem, első résznél a csillagrombolót nem bírtam legyőzni és már féltettem az egerem testi épségét. :)
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#669 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 02. 15:11

Üzenet megtekintéseIdézet: iljicSke - Dátum: 2010. 11. 02. 14:22

Én megtettem, első résznél a csillagrombolót nem bírtam legyőzni és már féltettem az egerem testi épségét. :)

Ott én is sokáig szenvedtem, de csak azért mert nem tudtam mi a megfelelő technika. A végén már kb 5mp alatt intéztem el az összes érkező tie fighert :-D

Az a trükk, hogy nem szabad rángatni az egeret, hanem minél lassabban de folyamatosan, megszakítás nélkül kell húzni lefelé, amikor mondja.

#670 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 03. 09:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Qwerty4 - Dátum: 2010. 11. 02. 13:11

Resident Evil 5 (2009)

Én pont most nyomom. Hogyan kell legyakni a nagy alabárdos hóhért az első pályán? :D Állandóan kinyír, bele eresztek 3 tárat és nem történik semmi... Tippeket kérek. :)
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#671 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 03. 09:20

Üzenet megtekintéseIdézet: McElroy - Dátum: 2010. 11. 03. 09:10

Én pont most nyomom. Hogyan kell legyakni a nagy alabárdos hóhért az első pályán? :D Állandóan kinyír, bele eresztek 3 tárat és nem történik semmi... Tippeket kérek. :)

Nem kell kinyírni csak maradj életben egy ideig és öld a többi zombit
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#672 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 03. 10:44

Üzenet megtekintéseIdézet: iljicSke - Dátum: 2010. 11. 02. 14:22

Én is ott adtam fel és bántam meg, hogy megvettem. Addig sem volt túl jó a játék, de az a rész mindent visz. Én kontrollerrel nyomtam, azzal vmivel könnyebb volt, de a 2 milliárd kombó amit megtaníttat veled aztán értelme semmi hááát... tényleg olyan, mint ameilyennek Mumia leírta... Legrosszabb sw játék amivel játszottam.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#673 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 03. 12:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2010. 11. 02. 15:11

Ott én is sokáig szenvedtem, de csak azért mert nem tudtam mi a megfelelő technika. A végén már kb 5mp alatt intéztem el az összes érkező tie fighert :-D

Az a trükk, hogy nem szabad rángatni az egeret, hanem minél lassabban de folyamatosan, megszakítás nélkül kell húzni lefelé, amikor mondja.

Azt hiszem erre még rájöttem én is, csak kicsi volt hozzá az asztalom... :laugh:
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#674 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 03. 12:44

Üzenet megtekintéseIdézet: iljicSke - Dátum: 2010. 11. 03. 12:07

Azt hiszem erre még rájöttem én is, csak kicsi volt hozzá az asztalom... :laugh:

Én is ezzel használtam ki az óriás egéralátétem teljes hosszát először :-D

#675 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 04. 19:06

Call of Duty: Black Ops
Hát... Amikor elkezdtem éreztem, hogy ez nem olyan mint a többi. Nem csak fejlesztő lett más, hanem más irányba fordult a CoD.
A grafika szép, 1-2 bug nagyon durva. (Pl. van egy korlát ráugrottam, az ajtóra néztem feljebb mentem, eltűnt az ajtó, lejjebb megint volt...)
Alex Mason egy nagyon szerethető karakter, és még a főtársai is: Woods, és Reznov . Attól tartok, hogy az eddigi legjobb CoD-ot kaptuk!!
A történet eszméletlen jó, imádtam! És ami fantasztikus hogy nem 4 órás (veteranon is ) kampány hanem 8-9. (veteranon) A zombi mód is igen fasza! A multi mapokat még nem néztem, de sort kerítek rá!

Ami jó...

+szép grafika
+eszméletlen történet
+szerethető karakterek
+jó zombi mód
+hosszú kampány
+szakadó testrészek ...

Ami rossz...
- Nagyon durva bugok
- ...De csak a kézfej szakad, és a láb
- Nem lehet abbahagyni!

Ez egy nagyon jó játék ajánlom mindenkinek! (Nem kell hurrogni a Werzióért, én megfogom venni, csak már nem bírtam ki :Đ )
9.7/10
Original nick: p.balou
Kép
Ez a 3. xboxom! Összesen eddig: 4 3LED.

#676 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 04. 20:36

Üzenet megtekintéseIdézet: A Gátvéder! - Dátum: 2010. 11. 04. 19:06

Call of Duty: Black Ops
Hát... Amikor elkezdtem éreztem, hogy ez nem olyan mint a többi. Nem csak fejlesztő lett más, hanem más irányba fordult a CoD.
A grafika szép, 1-2 bug nagyon durva. (Pl. van egy korlát ráugrottam, az ajtóra néztem feljebb mentem, eltűnt az ajtó, lejjebb megint volt...)
Alex Mason egy nagyon szerethető karakter, és még a főtársai is: Woods, és Reznov . Attól tartok, hogy az eddigi legjobb CoD-ot kaptuk!!
A történet eszméletlen jó, imádtam! És ami fantasztikus hogy nem 4 órás (veteranon is ) kampány hanem 8-9. (veteranon) A zombi mód is igen fasza! A multi mapokat még nem néztem, de sort kerítek rá!

Ami jó...

+szép grafika
+eszméletlen történet
+szerethető karakterek
+jó zombi mód
+hosszú kampány
+szakadó testrészek ...

Ami rossz...
- Nagyon durva bugok
- ...De csak a kézfej szakad, és a láb
- Nem lehet abbahagyni!

Ez egy nagyon jó játék ajánlom mindenkinek! (Nem kell hurrogni a Werzióért, én megfogom venni, csak már nem bírtam ki :Đ )
9.7/10

Most már nem izgulok azért hogy előrendeltem. Elvileg holnap át is veszem!

#677 Felhasználó inaktív   Feromon 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 11. 04. 20:47

Üzenet megtekintéseIdézet: seci92 - Dátum: 2010. 11. 04. 19:36

Most már nem izgulok azért hogy előrendeltem. Elvileg holnap át is veszem!

Honnan rendeled elő hogy neked már hnap meglesz?

#678 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 04. 20:59

Medal of Honor

Nekem a végére egész megtetszett! Simán megér 5-6 ezret használtan!

#679 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 11. 04. 21:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Daveout - Dátum: 2010. 11. 04. 20:59

Medal of Honor

Nekem a végére egész megtetszett! Simán megér 5-6 ezret használtan!

ezt akartam hallani!
Kép
Kép
Kép

#680 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 04. 21:23

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 11. 04. 21:17

ezt akartam hallani!

Tudom! :rolleyes: