Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett? Értékeld!
Elküldve: 2015. 09. 25. 15:22
God of war 3 ps4 remastered.
A fejtorok nem jottek be a harcok viszont kiralyak, a foellensegek is. Nagyjabol azt kaptam amit vartam es elveztem szinte teljesen vegig a jatekot.
A fejtorok nem jottek be a harcok viszont kiralyak, a foellensegek is. Nagyjabol azt kaptam amit vartam es elveztem szinte teljesen vegig a jatekot.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2015. 09. 29. 23:05
Sunset overdrive
Grafika remek, zenek is elmennek altalaban. Jatekmenet sokszor jo de neha borzaszto mod eroltetetten jopofa es faraszto, idegesito. Volt par jo pillanat de teljes szivvel nem merem senkinek se ajanlani. Nekem tetszett, de nem lesz a kedvencem es ujrajatszani se fogom azthiszem.
Grafika remek, zenek is elmennek altalaban. Jatekmenet sokszor jo de neha borzaszto mod eroltetetten jopofa es faraszto, idegesito. Volt par jo pillanat de teljes szivvel nem merem senkinek se ajanlani. Nekem tetszett, de nem lesz a kedvencem es ujrajatszani se fogom azthiszem.
Elküldve: 2015. 09. 30. 21:31
Mad Max -be toltam bele már 25 órát. És baromi élvezetes és addiktív. El van találva nagyon a grafika és a játékmenet. És még a vezetési fizika is korrekt a stílushoz képest. Elsőre talán FarCry3 utánzásnak tűnhet, de csak a jó dolgokat vették át belőle, a rosszakat nem. Valami elképesztő mennyiségű tartalom van a játékban, először azt hittem, hogy majd tele lesz copy & paste erődökkel, meg bázisokkal, meg menedékhelyekkel, de eddig még két hasonlót sem láttam. A statisztika szerint most tartok 43%-nál, persze ebben benne van a legutolsó legeldugottab loot megszerzése is, amire biztos nem fogok sort keríteni. De így is szerintem még 10-15 óra biztos van benne mire végzek a fő sztorival és megunom a mellékküldetéseket. Majd ha végzek vele biztos írok bővebben is róla, csak ajánlani akartam már előre is. Baromire megérte azt a 20 USD-t amibe került cdkeys.com-on előrendelve. Most meg már 15-ért adják, ennyiért ajándék. Nem kell félni az oldaltól, lehet paypal-al fizetni, és steam kódot adnak, ami nekem simán aktiválódott.
Elküldve: 2015. 10. 01. 14:15
Idézet: Mumia - Dátum: 2015. 09. 30. 22:31
..Baromire megérte azt a 20 USD-t amibe került cdkeys.com-on előrendelve. Most meg már 15-ért adják, ennyiért ajándék. Nem kell félni az oldaltól, lehet paypal-al fizetni, és steam kódot adnak, ami nekem simán aktiválódott.
Erről jut eszembe a maross.hu-ról hallottatok már?
Legális lehet?
Elküldve: 2015. 10. 02. 10:04
Idézet: chris77 - Dátum: 2015. 10. 02. 06:57
Nekem egy barátom javasolta, de hasonló okok miatt nem sok bizodalmam van az oldal felé.. 

szerintem illegális steam kulcsot eladni
--- Internet is just a bigger floppy disk ---
Elküldve: 2015. 10. 02. 10:20
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 02. 10:04
szerintem illegális steam kulcsot eladni
Ezt mond a humblebundlenak, meg a g2play és társai cégeknek, akik már évek óta kereskednek legálisan kulcsokkal.
Itt a probléma valószínűleg inkább az, hogy egy 14 éves srác próbál zsebpénzt kibővíteni és közben adót csal...

"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan

Elküldve: 2015. 10. 11. 10:55
Idézet: Mumia - Dátum: 2015. 10. 11. 00:24
Idézet
A játékban vannak apróbb bugok, de semmi komoly nem volt egészen a 3. patch megjelenéséig, amivel egy olyan hibát sikerült belegenerálniuk a játékba ami kinyírja azt. Mivel nem fog működni a térkép többé, ami elég nagy gond mert így nem tudod, hogy hová mész. És a fast travel-t sem tudod használni. Így bármennyire is ajánlom a játékot, most ne vegye meg senki, legalábbis addig amíg ki nem javítják ezt a hibát, mert ha előjön akkor játszhatatlan lesz a játék, ami frusztrációt okoz. Szóval erős fekete pont emiatt a fejlesztőknek.
Ez most komoly?!

Azt hittem, hogy csak a crackelt xaroknál fordulhat ilyen elő..

Kapják be!

Elküldve: 2015. 10. 12. 11:40
Azt nem értem mit pecseltek rajta, megjelenéskor vettem meg és 1 vagy 2 hét alatt toltam végig, de alig volt benne bug.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Elküldve: 2015. 10. 12. 12:47
Heavy Rain.
Regi jatek, millio leiras van rola. Sok hulyeseve van de nekem bejott. Megizzadtam a vegere de megerte a belefektetett idot.
Feelingre mint beyond two souls de ez nekem jobban tetszett. Foldhozragadt.
Regi jatek, millio leiras van rola. Sok hulyeseve van de nekem bejott. Megizzadtam a vegere de megerte a belefektetett idot.
Feelingre mint beyond two souls de ez nekem jobban tetszett. Foldhozragadt.
Elküldve: 2015. 10. 12. 20:22
Idézet: chris77 - Dátum: 2015. 10. 12. 17:52
És megvan még neked a játék?
Steames, nem értem a kérdést

Elküldve: 2015. 10. 13. 21:41
Idézet: chris77 - Dátum: 2015. 10. 13. 13:43
CSak azért kérdem, hogy esetleg megpróbálnád lepeccselve, hogy valóban bugos a térkép?!
Mert akkor nem venném meg eredetiben semmiképp..
Mert akkor nem venném meg eredetiben semmiképp..
Rengetegen írják steam fórumban is, hogy szar nekik. Én azt hittem megúsztam mert patch után még vagy 1 hétig játszottam amikor kijött a bug. Ami valójában egy savegame bug, mivel új játékot kezdve elmúlik, de ugye ki akar újat kezdeni amikor már sokszor 10 órát beleölt egy végigjátszásba.
Elküldve: 2015. 10. 14. 06:54
Idézet: Mumia - Dátum: 2015. 10. 13. 22:41
Rengetegen írják steam fórumban is, hogy szar nekik. Én azt hittem megúsztam mert patch után még vagy 1 hétig játszottam amikor kijött a bug. Ami valójában egy savegame bug, mivel új játékot kezdve elmúlik, de ugye ki akar újat kezdeni amikor már sokszor 10 órát beleölt egy végigjátszásba.
És a patchelés kötelező?
Bocs, hogy ennyit kérdezek, de nemigen vagyok tisztában a steamelős dolgokkal.

Szerkesztette: chris77 2015. 10. 14. 06:59 -kor
Elküldve: 2015. 10. 14. 08:23
Nekem egyetlen egy bajom van csak a Steam-mel: viszonylag drága. Legalábbis az új játékok. Az akciók jók szoktak lenni.
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"
But first you must learn how to smile as you kill"
Elküldve: 2015. 10. 14. 14:00
Idézet: chris77 - Dátum: 2015. 10. 14. 07:54
És a patchelés kötelező?

Elvileg nem. Játékonként lehet állítgatni, persze defaultból be van nyomva, de ki lehet kapcsolni. A kérdés az inkább, hogyha most frissen letöltöd melyiket kapod meg? Szerintem a latest-et kapod meg.
Elküldve: 2015. 10. 14. 14:22
Idézet: Mumia - Dátum: 2015. 10. 13. 22:41
A map nekem már az elején bugzott kicsit néha. Vannak a fejlesztős side questek, amiket csinálhatsz, hogy vizet, lőszert meg mittudomén még mit szerezhetsz a bázishoz, ott ha benyomtam egy questet, hogy kövesd, néha nem jelentek meg mind, illetve olyan is volt, hogy megcsináltam már mindent, összeszedtem mindent, erre kerestem egy campet és nem találom, aztán kiderült, hogy megváltoztatta az ikonját arra a side questes kis markerre

Amúgy kár érte, tényleg rég láttam ennyire jól összerakott bugmentes cuccot releasekor. Minimum vgam volt mégis ment ultra alatt eggyel, szinte alig kellett valamit levenni, kilépni, lefagyni egyszer sem sikerült neki.Gondolom most a bugfixekkel se sietnek, mert mostanában indult be a just cause marketinhenger aztán inkább arra mennek el az erőforrások.
Szerkesztette: BoGab 2015. 10. 14. 14:23 -kor