DC++
Elküldve: 2004. 01. 27. 23:04
Hogy a fenébe képes megenni ez a program 46% CPU időt??? (P4@3,5 GHz, HT enabled)"
Nekem a különböző átalakított verziók csinálták ezt!
Érthetetlen!
Egyébként még mindíg "Unknown Address"! HELP!!!
Elküldve: 2004. 01. 28. 01:41
idézet:
Ezt írta georged:
Sziasztok!
Gondom a következő:
Adott a DC++ 0.306
A Public hubs list URLhez a "http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config"
van beírva. Amióta újra telepítettem a Win XPt, a csatlakozásnál a következő üzenetet kapom:
Download Failed: Unknown address(http://dcinfo.sytes....hublist.config)
Mért nem megy fel??? Mit csináljak, hogy működjön?
[ 2004. január 23.: georged szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Szerintem ez csak véletlen egybeesés a win ujratelepitésével... nekem is kb egy hete nem jönnek be a magyar hublisták, és én nem telepitettem ujra a rendszert. De én azt csináltam, hogy megszereztem a kedvenc hub-jaim címét, és azt beraktam a Kedvenc hubok listájára, és igy amikor elinditom a DC-t, akkor rögtön már rá is lép a kedvenc hub-jaimra, és a többi kedvenc meg ott van a kedvencek listájában.
Elküldve: 2004. 01. 28. 20:22
Megpróbálnám én is!
Elküldve: 2004. 01. 30. 21:49
idézet:
Ezt írta nyunyu:
Eppen azon filozom en is, hogy visszarakom a BCDC 0.262a-t, mert az csak 17MB-t evett, ez meg 58-at
Mi a rakert zabal ennyit?
Nem marad eleg memoriam, ha netalan jatszani szeretnek mellette...
[szerk]Es konstans sebesseggel no a memoriahasznalat, masodpercenkent 8KB-val.
Szoval valahol leket kapott a program, elfelejtodott felszabadulni vmi valtozo, ami aztan ujra meg ujra lefoglalodik.
Vissza is raktam a 262-ot, igaz, azzal joval nehezebb csatlakozni a nagy hubokra, meg random szakadok lefele.
[ 2004. január 24.: nyunyu szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Hát sajnos ez a betegsége.Egy picit veszekedtem a FC-vel, kiderült, hogy ő nem készítette, csak magyarosította.
Szóval marad az eredeti sima DC++ 0.306, ez kb. 8~12 megát eszi meg.
![]()
Elküldve: 2004. 01. 31. 09:44
idézet:
Ezt írta Fym:
Mielőtt kivágnám a francba a DC-t, egy dolgot áruljatok el:
Hogy a fenébe képes megenni ez a program 46% CPU időt??? (P4@3,5 GHz, HT enabled) :confused:[/quote]
Nem tudom, hogy az eredetiben a hashing benne van-e már, de sok módosított kliens először hasheket készít, ami zabálja a prociidőt, és el is tart egy darabig. Ezt elvben csak egyszer fogja végigcsinálni, de addig lefogja a gépet. Nekem a zDC++ 0.306a tipikusan 1-3%-ot eszik egy Athlon XP 1800+-ból.
Elküldve: 2004. 02. 05. 10:01
idézet:
Ezt írta georged:
Tudnál írni nekem pár ilyen hub címet?
Megpróbálnám én is![/quote]
[url="http://"http://195.70.46.92/hublista.html"]http://195.70.46.92/hublista.html[/url]
Elküldve: 2004. 02. 05. 10:04
idézet:
Ezt írta nr4tw:
Nem tudom, hogy az eredetiben a hashing benne van-e már, de sok módosított kliens először hasheket készít, ami zabálja a prociidőt, és el is tart egy darabig. Ezt elvben csak egyszer fogja végigcsinálni, de addig lefogja a gépet. Nekem a zDC++ 0.306a tipikusan 1-3%-ot eszik egy Athlon XP 1800+-ból.[/quote]
jaja, valami nem stimmel nálad, Fym. nekem bcdc++ 0.306 egy celeron800-ason 5-6%.![]()
Elküldve: 2004. 02. 05. 17:44
Hat nalam valami iszonyu nagy gebasz van mostanaban...
Az a baj hogy nem tudom eldonteni hogy nalam hibazik-e valami,vagy az internet lett szar...
Szoval az a helyzet hogy mar egy jo ideje hasznalom a BCDC++t nagy megelegedesre.Beallitottam 8k upload limitet,es igy gyonyoruen jott az adat a LAN-osoktol 49k-val.Szedhetett rolam akar 6 ember is,a 8k upload limit miatt mindig gyors VOLT a letoltes...A hangsuly a VOLT-on van ugyanis kb masfel hete mintha ez az upload limit nem is letezne...Hiaba szednek tolem csak 8k-val a letoltesek eszmeletlenul lelassulnak abban a pillanatban ahogy elkezd rolam tolteni valaki...
Es az egeszben az a hihetetlen hogy fel eve hasznalom mar a BCDC-t,es SOHA nem volt vele ilyen problema,csak kb masfel hete.Probaltam mar tobb klienst is,kiprobaltam mar a kis kuldesi buffer beallitast is semmilyen eredmenyre nem vezetett...Azt hozza kell tenni hogy kb 2 hete installaltam xp-t,es nagyjabol azota van ez a problema,de nem vagyok abba biztos hogy ez a ket dolog osszefugg,mert mar annyi mindent kiprobaltam,halozat ujratelepites stb,hogy teljesen tanacstalan vagyok...Ha valaki tudna nekem tippeket adni,vagy valami velemenyt,NAGYON megkoszonnem...
Elküldve: 2004. 02. 07. 00:56
-1. más dolgot nem lehet a bcdc++ mellett csinálni, mert akkor a kliens fagy, vagy 5-35 perccel később
-2. az upload limit mintha nem is létezne, főleg a kábelesek és a lanosok tudják valahogy kikerülni...a többieké valahogy lasssú marad, de néha le is szakadoznak--
(HASHing kikapcsolva, a tömörített forgalmazás mennyit ronthat a dolgon??)
-----------------
várok egy új kliensre...
Elküldve: 2004. 02. 07. 06:24
Próbáljátok meg esetleg az oDC-t, ha nDC-t nem szeretitek.
Elküldve: 2004. 02. 07. 09:49
idézet:
Ezt írta WEbshark:
dettó ugyanez a probléma,
-1. más dolgot nem lehet a bcdc++ mellett csinálni, mert akkor a kliens fagy, vagy 5-35 perccel később
-2. az upload limit mintha nem is létezne, főleg a kábelesek és a lanosok tudják valahogy kikerülni...a többieké valahogy lasssú marad, de néha le is szakadoznak--
(HASHing kikapcsolva, a tömörített forgalmazás mennyit ronthat a dolgon??)
-----------------
várok egy új kliensre...[/quote]
a lanosok azért tudják kikerülni, mert nekik marad elég sávszélük mindenre. asszem a kábelesek viszont nem tudják annyira kikerülni..monnyuk náluk az is számít ha jól tudom épp eccerre hányan vannak fent ugyanazon szolgáltatótól.
egyedül az adsl-esek nyögnek ezzel a download/upload gonddal, mivel hiába van neked papíron 384/64, vagy 512/128, vagy akármennyi, nem külön kezeli, hanem egyként. ezt el kell tűrni, nincs mese. énis morgok emiatt rendesen.
ami nekem jól működik kliens, az a DC++ 0.306 -os verzió.
annyi trükköm van (véletlen fedeztem fel, máig nemtom hogy lehetséges,), hogy van kerio tűzfalprogim fent a gépen, tehát passzívnak kellene lennem. DE, a dc beállításaiban aktívnak vagyok beállítva, és tudok tölteni mind aktívtól, min PASSZÍVTÓL is. hogy utóbbi miért, ne kérdezzétek, de megy.
| Idézet (*Iguana*) |
| Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek. |
---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.
Elküldve: 2004. 02. 07. 09:52
itt továbbra is éjjel-nappal megy a bcdc, rendesen működő limittel (hajnalban limit nélkül), pár százalékos procihasználattal. mit rontottam el?
Elküldve: 2004. 02. 07. 14:55
Elküldve: 2004. 02. 07. 16:27
idézet:
Ezt írta vacak:
Következő lenne a problémám: Norton Personal Firewall-t használok, és szeretnék aktív lenni. DC-n le is írták, hogy hogyan kell beállítani, de sehol nem találok olyan lehetőséget, hogy hogy meg tudjak nyitni egy portot. Van egyáltalán erre lehetőség a tűzfalban? Ha igen, hol?[/quote]
Bár ez a Mac-es NPF, de ezt volt a legkönnyebb előbányászni guglival.
Szóval:
Norton Personal Firewall comes pre-installed with many different filters for various Internet savvy applications. You can add your own filters and decide what kind of access to allow, give your filter a name, icon, and port number and description!
![]()
Elküldve: 2004. 02. 08. 12:07
idézet:
Ezt írta obersmith:
annyi trükköm van (véletlen fedeztem fel, máig nemtom hogy lehetséges,), hogy van kerio tűzfalprogim fent a gépen, tehát passzívnak kellene lennem. DE, a dc beállításaiban aktívnak vagyok beállítva, és tudok tölteni mind aktívtól, min PASSZÍVTÓL is. hogy utóbbi miért, ne kérdezzétek, de megy.[/quote]
Szoftveres tűzfallal nem kunszt, mert így tényleg aktív vagy. Én is aktívban csatlakozom Sygate tízfalon keresztül. Ha elég jó (vagy túlzottan engedékeny - nézőpont kérdése) a SW tűzfal, egyből úgy állítja be, hogy nem is kell rule-okkal bajlódni, simán lehetsz aktív. A berhelés HW tűzfalnál (router) szokott kezdődni, ott kell portforwarddal meg mittudoménmivel vacakolni, hogy aktív lehess.
Elküldve: 2004. 02. 10. 20:22
Mire való igazából a moglo, DC-n is használható? Ha igen, csak azokon a hubokon keres, amire felléptem? Usereket keres, vagy bármilyen anyagot?
Elküldve: 2004. 02. 12. 00:58
[ 2004. február 12.: kondenzator szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 13. 15:10
Ati forever.
Elküldve: 2004. 02. 13. 15:16
[/url]Az oldalon található mintegy 100 magyar HUB címe, adata,
Sok-sok magyar és nemzetközi HUB lista,
A DC++ progi használatával, beállításaival kapcsolatos részletes leírása.
[url="http://"http://hunhub.freeweb.hu/"]http://hunhub.freeweb.hu/[/url]

Súgó
A téma zárva.