Idézet: IThomas - Dátum: 2004. április 10, szombat - 11:34
Persze,csak gondolj bele hogy leszedsz egy 700Mb-os filmet,amiben mondjuk van 3 hiba.Nyilván emiatt nem fogod újra letölteni.És szépen visszaosztod,a 3 hibával együtt.Aztán megint letölti töled valaki többszálon,akkor már 6 hiba lesz,ő is visszaosztja mert miért is ne,és így tovább és így tovább...
Én már töltöttem le 1! szálon nem egy filmet,amit eleve hibásan osztott meg a kedves felhasználó.Tuti hogy ő osztotta meg hibásan mert újra letöltöttem tőle,(mert LANos volt)és újra ugyanazokon a helyeken jelentkezett a hiba...Ennyi.
Én ezt hívom "Kazaa-effekt"-nek.. ugyanis kazaa-val fordult elő, hogy egy 60 megás videót sokadik kísérlet után végül úgy oldottam meg, hogy letöltöttem 5 példányban, és abból raktam össze egy működő verziót..
És ez fenyegeti a dc-t is, ha ezek elterjednek.
OK, ha valaki netalán megtenné, hogy nem oszt vissza hibás cuccokat, ami a fenti okfejtés miatt ugye elég kicsi valószínűségű, akkor használható lenne..
De ha megnézed a hubok main chatjét.. a multkor magyarázta valaki, hogy videókhoz pl tök jó a több szálú letöltés, de játékokhoz sz*r, mert azok hibásak lesznek.. Erre kérdem: vajon van benne olyan rutin, ami direkt elrontja a játékokat és a videókat nem? .. Hát attól a felhasználótól se szeretnék tölteni.
A másik, amit PLaci nevű felhasználó magyarázott a multkor nekem sg fórumon.. (nem kell sg-t véleményezni, akárhogy is nézzük, ott is dc felhasználók vannak és azoktól is ugyanolyan eshetőséged van, hogy töltesz, mint bárki mástól).. Szóval ott mesélte, hogy "videókhoz valóban rossz, mert elrontja, de játéokhoz, isokhoz és minden máshoz tökéletes, mert azoknak nem baj, ha hibásak lesznek"
Na most ez két kiragadott példa volt. Ilyen hozzáálású felhasználók kezébe te adnál ezek után többszálú kienst? és szívesen le is töltenéd a megosztásukat?
update:
nos, hogy ne a levegőbe beszéljek, megkerestem:
Idézet: Placi
Válasz minden többszálú letöltés ellenzőnek:
Avi-kra tényleg szar a többszálú letöltés, gyakran vét kritikus hibát, az tény...
Viszont CD image-ekre, és RAR-okra tökéletes!
>>erről van szó<< .. bocsi, sg-t nem lehet rendesen linkelni, egy idő után elavul a link, ha pl kicsúszik a 3. oldalról a hosszászólás.. 10450-estől kezdődik
Szerkesztette: FleetCommand 2004. 04. 10. 11:52 -kor