HWSW Informatikai Kerekasztal: DC++ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

DC++

#221 Felhasználó inaktív   kilroy 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 15. 23:47

Létezik olyan (BC)DC verzió, amiben lehet egymás után következő szavakra keresni?
azaz
"Live in Amsterdam" (mint a Google-ban)
keresést NE
live AND in AND Amsterdam-nak értelmezze...

#222 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 16. 00:00

Idézet: kilroy - Dátum: 2004. máj. 16, vasárnap - 0:47

Létezik olyan (BC)DC verzió, amiben lehet egymás után következő szavakra keresni?
azaz
"Live in Amsterdam" (mint a Google-ban)
keresést NE
live AND in AND Amsterdam-nak értelmezze...

Ha jól tudom, jelenleg az egyetlen bővítési lehetőség a szavak kizárása a minusz jellel:

Live in amsterdam -mp3

pl, ha nem akarsz "mp3" amsterdamokat kapni..
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#223 Felhasználó inaktív   INT21H 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 16. 11:04

Sziasztok.
Lehet hogy hülye kérdés, de hogy tudom megnézni a saját file-jaim TTH-értékét?
Van erre valami külön progi?

Azért kellene, mert arra gyanakszom, hibás verziót töltöttem le valamiből. Szeretném megnézni ugyan az-e a file, mint ami több más usernek megvan.
"Hanyatló kultúránknak az egyik legkórosabb eleme a járandósági felfogás (entitlement culture) ami szerint az állampolgárnak jár minden, az is, amiért soha életében nem fizetett."

"I meditate diligently every morning. The subjects are life and love. I quit after 3 seconds."

#224 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 16. 11:38

Idézet: INT21H - Dátum: 2004. máj. 16, vasárnap - 12:04

Sziasztok.

Azért kellene, mert arra gyanakszom, hibás verziót töltöttem le valamiből. Szeretném megnézni ugyan az-e a file, mint ami több más usernek megvan.

ha meg van osztva, akkor:
file > open filelist
és ott megnyitod a saját filelistádat-

Szerkesztette: BigDil 2004. 05. 16. 11:44 -kor

#225 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 16. 12:07

Idézet: INT21H - Dátum: 2004. máj. 16, vasárnap - 12:04

Sziasztok.

Ha megosztod a fájlt és frissíted a listát, kiszámolja a hasht hozzá. A hash értékének kiszámolása után a következő fájl-lista frissítés után a listádban is benne lesz.. utána a fájl menü open filelist (fájl > fájl-lista megnyitsa) segítségével megnyithatod a saját lsitádat és abban megnézheted ;)

szerk: hm egy kicsit elkéstem :)

Szerkesztette: FleetCommand 2004. 05. 16. 12:09 -kor

Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#226 Felhasználó inaktív   INT21H 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 16. 15:07

Idézet: BigDil - Dátum: 2004. máj. 16, vasárnap - 10:38

ha meg van osztva, akkor:
file > open filelist
és ott megnyitod a saját filelistádat-

Kösz szépen, működik a dolog!
A probléma ott volt, hogy a MyList.bz2-ben nem találtam hash-t, de a files.xml.bz2-ben már igen.
Miért volt két file-lista?
Talán kompatibilitási okokból tárolja így a DC? :think:
"Hanyatló kultúránknak az egyik legkórosabb eleme a járandósági felfogás (entitlement culture) ami szerint az állampolgárnak jár minden, az is, amiért soha életében nem fizetett."

"I meditate diligently every morning. The subjects are life and love. I quit after 3 seconds."

#227 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 16. 15:28

Idézet: INT21H - Dátum: 2004. máj. 16, vasárnap - 16:07

Kösz szépen, működik a dolog!
A probléma ott volt, hogy a MyList.bz2-ben nem találtam hash-t, de a files.xml.bz2-ben már igen.
Miért volt két file-lista?
Talán kompatibilitási okokból tárolja így a DC? :think:

0.307-től kezdve van új, xml formátumú fájl-lista. Ha két, xml-listát támogató dc tölt egymástól, akkor az xml listát tölti a hashekkel együtt. Egyéb esetben (régi dc tölt tőled pl xml-támogatás nélkül), akkor a korábbi, Mylist.bz2-t használja

#228 Felhasználó inaktív   kilroy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 22:27

Idézet: FleetCommand - Dátum: 2004. máj. 16, vasárnap - 1:00

Ha jól tudom, jelenleg az egyetlen bővítési lehetőség a szavak kizárása a minusz jellel:

Live in amsterdam -mp3

pl, ha nem akarsz "mp3" amsterdamokat kapni..

igen, de ez azért nem ugyanaz..
íme egy fejlesztési lehetőség, ami pár perc alatt megoldható (vagy lehet, hogy nem is?) és nagyon hasznos lenne.  :)

#229 Felhasználó inaktív   Alone 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 18. 09:37

BCDC++ letöltés közben elszállt a gépem.
Folyamatban volt egy DVD iso letöltése, lassan 3 hete.
Valami fájlméret-hibára való hivatkozással a letöltést nem tudja folytatni.
Feltételezem, hogy a queue.xml-ben valami más van beírva, mint az eddig letöltött fájl tényleges mérete. De nem bírtam rájönni, hogyan tudnám kijavítani.

Tud valaki segíteni?

#230 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 15:52

Idézet: Alone - Dátum: 2004. máj. 18, kedd - 10:37

BCDC++ letöltés közben elszállt a gépem.
Folyamatban volt egy DVD iso letöltése, lassan 3 hete.
Valami fájlméret-hibára való hivatkozással a letöltést nem tudja folytatni.
Feltételezem, hogy a queue.xml-ben valami más van beírva, mint az eddig letöltött fájl tényleges mérete. De nem bírtam rájönni, hogyan tudnám kijavítani.

Tud valaki segíteni?

Nekem ilyenkor úgy tudta folytatni, hogy a TC-vel a file végéből levágtam pár megát. Ez persze, csak akkor jó, ha folyamatosan szedi le a file-t és nem csinál egy tdc-t amit feltölt.

#231 Felhasználó inaktív   Gabox 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 23:34

hi!

van egy rakás befejezetlen letöltésem, de fogalmam nincs már hogy melyik hubon vannak. a dc ezt nem írja ki csak a felhasználó nevét. rá tudnák keresni vhogy  :think:

thx

#232 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 00:31

Nyomj a filon egy jobb egérgombot és ott a Find Alternativ opcióval rákereshetsz alternatívákra...
Nézd meg, hogy a méret az ugyanakkora legyen és simán töltsd le amit kidob rá. (elvileg, ha ugyanaz a file, akkor folytatja)

#233 Felhasználó inaktív   Alone 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 19. 05:23

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. máj. 18, kedd - 16:52

Nekem ilyenkor úgy tudta folytatni, hogy a TC-vel a file végéből levágtam pár megát. Ez persze, csak akkor jó, ha folyamatosan szedi le a file-t és nem csinál egy tdc-t amit feltölt.

Köszönöm, bejött  :)

#234 Felhasználó inaktív   Gabox 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 10:28

Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 1:31

Nyomj a filon egy jobb egérgombot és ott a Find Alternativ opcióval rákereshetsz alternatívákra...
Nézd meg, hogy a méret az ugyanakkora legyen és simán töltsd le amit kidob rá. (elvileg, ha ugyanaz a file, akkor folytatja)

nos ezek elég ritka cuccok és jó pár helyet végig kéne néznem mire találnák belőlük másikat. ezenkívűl ha már leszedtem belőlük vmennyit akkor sztném inkább azt folytatni ha lehet. tényleg nincs más lehetőség?
esetleg vmi külső progi  :think:

#235 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 13:28

De mondom, hogy folytatja. :)
És nem kell mindent végignézned... Az összes HUB on keres, ahol fenn vagy. Ennél jobbat hogy akarsz?

#236 Felhasználó inaktív   INT21H 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 16:23

Sziasztok!
Sajnos sikerült elbénáznom megint valamit a tűzfalbeállításaimmal, de nem tudok rájönni mi lehet.

Tudok csatlakozni hub-okra, látok mindenkit, csevegni is tudok.
Csak sem keresni, sem letölteni (pl. file-listát) nem tudok (connecting...timeout -ez van).

Az a port, amit a DC-ben beállítottam, nyitva van. Mit csinálok rosszul? :confused:

#237 Felhasználó inaktív   Gabox 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 16:29

Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 14:28

De mondom, hogy folytatja. :)
És nem kell mindent végignézned... Az összes HUB on keres, ahol fenn vagy. Ennél jobbat hogy akarsz?

akkor még1x: fogalmam sincs hogy a párszáz hub közül melyiken vannak. ezt szeretném kideríteni.

#238 Felhasználó inaktív   INT21H 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 22:51

Idézet: INT21H - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 15:23

Sziasztok!
Sajnos sikerült elbénáznom megint valamit a tűzfalbeállításaimmal, de nem tudok rájönni mi lehet.

Tudok csatlakozni hub-okra, látok mindenkit, csevegni is tudok.
Csak sem keresni, sem letölteni (pl. file-listát) nem tudok (connecting...timeout -ez van).

Az a port, amit a DC-ben beállítottam, nyitva van. Mit csinálok rosszul? :confused:

Megoldás: Be volt kapcsolva a windows XP tűzfala. Ki kellett kapcsolni, mert összeakadt a másikkal. :omg:
Éppen az Internet Connection Sharing-gel szórakoztam, és az automatikusan bekapcsolta. Értem én, miért csinálta így a MS, de legalább szólhatott volna a telepítő.  :reklamacio:

Murphy törvénykönyve szerint: Ha csinálsz egy olyan rendszert, amit az idióták is tudnak használni, akkor csak az idióták fogják használni.
MS-féle kiegészítés: Ha esetleg nem volnál idióta és mégis használod, a rendszer gondoskodik róla, hogy idiótának érezd magad.

#239 Felhasználó inaktív   kilroy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 00:39

Ha BCDC 0.401ax-ről 0.307-re downgradelek, akkor megtarthatom a beállításaimat illetve folytathatom a letöltéseimet?
Ugye ennél a verziónál még kikapcsolható a hashing?

#240 Felhasználó inaktív   gsc73 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 07:35

Idézet: kilroy - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 1:39

Ha BCDC 0.401ax-ről 0.307-re downgradelek, akkor megtarthatom a beállításaimat illetve folytathatom a letöltéseimet?
Ugye ennél a verziónál még kikapcsolható a hashing?

gyakran kiakad a 4-es ?, mert én is pont downgrad-en gondolkozom...

A választ sajnos nem tudom, de érdeklődéssel várom...

g.

Szerkesztette: gsc73 2004. 05. 20. 07:36 -kor

kedvenc szavaim: palack, flakon, kredenc, fridzsider, ibrik, trafik, komód, szvetter, cekker (bevásárlószatyor), fregoli, rezsó, sparhelt, vájdling, szifon, gardrób, partvis, spejz, tégely, pléh, drót, dunsztos üveg, abrosz, dunyha, lavór, papundekli, sámli, hokedli...szocreál. (és a "hamár" szó, ami akár milliókba is kerülhet...:)

Téma megosztása:

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.