HWSW Informatikai Kerekasztal: DC++ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

DC++

#901 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 19. 00:16

306-os BCDC tuti nem irta ki,  azt hasznaltam fel evig :)

#902 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 17:26

Idézet: FleetCommand - Dátum: 2005. jan. 18., kedd - 10:38

A TTH-nak mindenképpen egyeznie kell, épp ezért egyszerűbb, ha nem is az "Alternatíva keresése" opciót használod, hanem inkább a "Search by TTH" (Keresés TTH alapján) nevű parit, az biztos, hogy csak a megfelelő találatokat fogja kihozni.

Ezzel kapcsolatban nekem is lenne kérdésem.  Ha TTH alapján keresek, nagyon ritkán ad ki találatot (aktív mód). Ha ugyanazt keresem alternatíva alpján, ugyanazt a fájlt sokkal több helyen megtalálja, mégsem azonos a TTH-juk(név, hossz, megegyezik és mégse jó az RMDC-nek). Főleg akkor zavaró, ha nem megkezdett letöltést akarok folytatni, hanem a letöltési sorban lévő olyan fájlt keresek, aminek offline, vagy eltűnt a forrása.Főleg mp3-omról van szó, ahol a név és méret egyezése már elég lehet a letöltéshez. Meg lehet ezt vhogy oldani vmelyik progiban? (főleg hogy automatikusan keresse meg és töltse le)

#903 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 17:53

Idézet: mexel - Dátum: 2005. jan. 19., szerda - 17:26

Ezzel kapcsolatban nekem is lenne kérdésem.  Ha TTH alapján keresek, nagyon ritkán ad ki találatot (aktív mód). Ha ugyanazt keresem alternatíva alpján, ugyanazt a fájlt sokkal több helyen megtalálja, mégsem azonos a TTH-juk(név, hossz, megegyezik és mégse jó az RMDC-nek). Főleg akkor zavaró, ha nem megkezdett letöltést akarok folytatni, hanem a letöltési sorban lévő olyan fájlt keresek, aminek offline, vagy eltűnt a forrása.Főleg mp3-omról van szó, ahol a név és méret egyezése már elég lehet a letöltéshez. Meg lehet ezt vhogy oldani vmelyik progiban? (főleg hogy automatikusan keresse meg és töltse le)

A leggyakoribb TTH-jú változatot válaszd már az elején. BCDC, és gondolom a többi rá épülő módosított kliens egyből egy csoportba is rendezi az azonos TTH-jú találatokat (filenévtől függetlenül), és kiírja, hogy hány usernek van meg az adott változat.

Kép

#904 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 19:28

Idézet: BigDil - Dátum: 2005. jan. 19., szerda - 18:53

A leggyakoribb TTH-jú változatot válaszd már az elején. BCDC, és gondolom a többi rá épülő módosított kliens egyből egy csoportba is rendezi az azonos TTH-jú találatokat (filenévtől függetlenül), és kiírja, hogy hány usernek van meg az adott változat.

köszi, ez jó ötlet, most már csak a meglévő cuccokkal kell vmit kezdenem

#905 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 18:13

Én is kérdeznék, StronDCben miert irja mindenre h all segments taken (because of number of segments) amikor csak  1-1 segment jön a DVD méretű fileoknál?

Szarul volt beallitva...

Szerkesztette: Wyco 2005. 01. 20. 18:21 -kor

http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#906 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 18:21

Idézet: Wyco - Dátum: 2005. jan. 20., csütörtök - 18:13

Én is kérdeznék, StronDCben miert irja mindenre h all segments taken (because of number of segments) amikor csak  1-1 segment jön a DVD méretű fileoknál?

Életemben nem használtam StrongDC-t, de nem lehet valahol állítani a maximális szegmensek számát filetípus szerint?

Idézet: Wyco - Dátum: 2005. jan. 20., csütörtök - 18:13

Szarul volt beallitva...

:)

Szerkesztette: BigDil 2005. 01. 20. 18:25 -kor

#907 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 18:26

De lehet csak visszamenőlegesen nem számit mit állitottam be. Ezert nem volt hajlando rendesen menni.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#908 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 18:26

Vagy azt lehet, vagy azt, hogy adott szegmensmennyiséget mekkora méretnél használjon, de ha nem tud róla, akkor valszeg nem is állította el, alapból pedig egész jó beállítások vannak.  :up:
Üdvözlettel:
Gabi

#909 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 00:23

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2005. jan. 20., csütörtök - 18:26

Vagy azt lehet, vagy azt, hogy adott szegmensmennyiséget mekkora méretnél használjon, de ha nem tud róla, akkor valszeg nem is állította el, alapból pedig egész jó beállítások vannak.  :up:

Alapbol ki van kapcsolva a tobbszegmenses letoltes a CD-image-kre :)

Amugy meg File/Settings/Segment Downloading (alulrol a harmadik)

#910 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 09:17

:respect:

Ha már itt vagy, és nem találtam választ:
az up to date rmdcben mindig felugrik, ha fav user conn./disconn., pedig csak a pmek jelzése van bekapcsolva. A zenész topicban ajánlot only fav... nincs kipipálva. Annyit tudtam tenni, hogy a legrövidebb időre tettem a kijelzését, de idegesítő, amikor felugrik a tálca, és beugrik egy kis ablak. Van rá ötleted?
Üdvözlettel:
Gabi

#911 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 11:44

Nincs elottem a gepem, de a mostani StrongDC-kben is van hasonlo funkcio, "balloon popups" neven. (Settings/StrongDC/Balloon popups)
Ott lehet allitani, milyen esemenyre ugorjon fel, meg windows ablakkent, vagy szovegbuborekkent.

#912 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 11:49

Jah, itt mindne ki van kapcsolva, kivéve a pm, és van külön kapcsoló arra, hogy csak a fav userekre ugráljon, ez pedig nincs bejelölve. Úgy tűnik  egy bug.  :reklamacio:
Üdvözlettel:
Gabi

#913 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 23. 08:47

Milyen érdekes a BCDC++ 0.668ax, nagyon erősen lefogta a p1 gépet, alig lehet használni vele, pl. 1 karakter leütési megjelenítés kb. 10-20mp, így kerestem a lehető legrégebbit, DC++ 0.305-t. Azzal nincs gond és príma. :reklamacio: Szerencsére nem panaszkodott az egyik operátor, hogy váltsd újra. :D
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#914 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 23. 09:19

bolic valószínű az a hashelés :) ld: View >> Indexing progress
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#915 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 23. 17:03

Idézet: FleetCommand - Dátum: 2005. jan. 23., vasárnap - 10:19

bolic valószínű az a hashelés :) ld: View >> Indexing progress

Azt már rég megtörtént, kb. 6 óra alatt végigpásztázta a 40 gb megosztást p1 gépen. :D Ezután béna. :( Érdekes, hiszen az erősebb gépen nem jelzett lagolást. :eek:
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#916 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 23. 20:52

Hugom felrakott a gepemre egy DC 0.668-at.

Haaaaaaat, meglehetosen fapad a StrongDC utan :)

#917 Felhasználó inaktív   suham 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 23. 23:15

Üdv,

létezik valamilyen orvosság a StrongDC-nél fellépő "no free block" nevű betegség kezelésére? Rettenetesen idegesítő. Ma kezdtem el használni, minden nagyon szép, nagyon jó a fileok letöltésének 95 százalékáig, de utána kínszenvedés.

Szerkesztette: suham 2005. 01. 23. 23:15 -kor

#918 Felhasználó inaktív   Peregrinus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 23. 23:32

Idézet: suham - Dátum: 2005. jan. 23., vasárnap - 23:15

Üdv,

létezik valamilyen orvosság a StrongDC-nél fellépő "no free block" nevű betegség kezelésére? Rettenetesen idegesítő. Ma kezdtem el használni, minden nagyon szép, nagyon jó a fileok letöltésének 95 százalékáig, de utána kínszenvedés.

Érdemes a legújabb verziót használni. Ha jól emlékszem vhol olvastam a changelog-ban, hogy pont ez a hiba javítva volt.

#919 Felhasználó inaktív   suham 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 23. 23:35

Idézet: Peregrinus - Dátum: 2005. jan. 23., vasárnap - 23:32

Érdemes a legújabb verziót használni. Ha jól emlékszem vhol olvastam a changelog-ban, hogy pont ez a hiba javítva volt.

Igen, én is olvastam...de hiába. Szóval a jelek szerint ennek ellenére is...Azért köszönöm a szándékot.

#920 Felhasználó inaktív   Peregrinus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 24. 00:33

Idézet: suham - Dátum: 2005. jan. 23., vasárnap - 23:35

Igen, én is olvastam...de hiába. Szóval a jelek szerint ennek ellenére is...Azért köszönöm a szándékot.

Szívesen :). Amúgy nem tudom, ismered-e ezt az oldalt: http://strongdc.aspweb.cz/ - itt vannak a legújabb, szigorúan béta CVS verziók. Megpróbálkozhatsz velük, hátha ez segít a bajodon. Ha jól látom, most a CVS82 a legfrissebb.
Ami azt illeti, én nem próbáltam őket még, de nálam a hivatalos verziókkal is eddig össz-vissz egyszer jött elő az nfb-probléma.
MIndenesetre egy próbát csak megér.

Szerk.: Viszont ahogy itt elnézem, ez igazából nem bug, hanem a működés elvi hibája, amit elméletben javít, ha újraindítod az SDC-t.

Szerkesztette: Peregrinus 2005. 01. 24. 00:37 -kor

Téma megosztása:

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.