Szerkesztette: csige 2005. 01. 24. 11:45 -kor
DC++
Elküldve: 2005. 01. 24. 11:44
Elküldve: 2005. 01. 24. 15:46
Idézet: csige - Dátum: 2005. jan. 24., hétfő - 11:44
üdv!
nekem ez akkor volt amikor xp hom-ra downgrade-eltem magam
most hogy újra xp prof van, ugyanaz a config megy gond nékül aktív-ként.
Elküldve: 2005. 01. 24. 16:45
Idézet: Peregrinus - Dátum: 2005. jan. 24., hétfő - 0:33
Ami azt illeti, én nem próbáltam őket még, de nálam a hivatalos verziókkal is eddig össz-vissz egyszer jött elő az nfb-probléma.
MIndenesetre egy próbát csak megér.
Szerk.: Viszont ahogy itt elnézem, ez igazából nem bug, hanem a működés elvi hibája, amit elméletben javít, ha újraindítod az SDC-t.
Kösz a címet, majd kipróbálom a legeslegaktuálisabb verziót is. Olvastam a program angol nyelvú fórumán, hogy elvileg az újraindítás segít. Nagyon problémás lehetek, de nálam még a gép újraindítása sem vált be. Viszonylag ritkán használom a programot, így a többi majd idővel kiderül.
Elküldve: 2005. 01. 24. 18:20
Idézet: hgizmo - Dátum: 2005. jan. 24., hétfő - 16:46
nekem ez akkor volt amikor xp hom-ra downgrade-eltem magam
most hogy újra xp prof van, ugyanaz a config megy gond nékül aktív-ként.
De én nem csináltam semmit. Egyszercsak nem akart felmenni azt annyi, pedig csináltam másik hostot is! Lehet hogy az invitelnél xarakodnak vmit? Azt hiszem mostanában van átállás?
Elküldve: 2005. 01. 24. 18:37
Na ez micsoda???
Elküldve: 2005. 01. 27. 20:38
A problémám az, hogy a dc++ mellett ha netlimitert használok újabban azonnal rájönnek és ki is rúgnak a hubról. Startadsles vagyok, norton 2005el, már próbálkoztam tűzfalcserével is (sp2-es, norton internet sec.2004, kerio) egyik sem használt. Ha vkivel történt hasonló és tud rá megoldást légyszi írjon. (ha lehet ne azt hogy ne használjam a netlimitert. köszi!)
Elküldve: 2005. 01. 27. 22:22
Elküldve: 2005. 01. 28. 21:14
Az lenne a kérdésem, hogy az egyik DC++-ba elmentett "Favourite Users" és a félig letöltött fájlokat át lehet-e vinni egy másik verziójú DC-be?
Üdv:Ati_
Elküldve: 2005. 01. 28. 23:32
Idézet: Borg Dolgozo - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 21:38
A problémám az, hogy a dc++ mellett ha netlimitert használok újabban azonnal rájönnek és ki is rúgnak a hubról. Startadsles vagyok, norton 2005el, már próbálkoztam tűzfalcserével is (sp2-es, norton internet sec.2004, kerio) egyik sem használt. Ha vkivel történt hasonló és tud rá megoldást légyszi írjon. (ha lehet ne azt hogy ne használjam a netlimitert. köszi!)
Small send buffer opcióval nekem bevált 1 évvel ezelőtt, most nemtom.
Elküldve: 2005. 01. 28. 23:41
Elküldve: 2005. 01. 29. 00:28
Idézet: Ati_ - Dátum: 2005. jan. 28., péntek - 21:14
Attol fugg, honnan hova.
Nalam az evek soran eljatszott BCDC 0.205 -> BCDC 0.306 -> BCDC 0.401bx -> ZDC 0.401->StrongDC RC8 cvs31(?)- - ->StrongDC RC9 cvs70 -> StrongDC RC9 cvs81 -> StrongDC RC9 cvs73 upgrade-et tulelte a favorites beallitasom, meg a felig letoltott fajljaim.
Mondjuk anno azert ragadtam le a StrongDC-nel, mert a tobbszalu ZDC maskepp kezelte a felig lejott fajlokat, mint az egyszaluak, atkonvertalt mindent az altala preferalt antifrag-ra, igy nem tudtam visszamenni az akkor frissen kijott BCDC 403-ra, mikor elegem lett a ZDC bugjaibol.
StrongDC viszont tudta folytatni a ZDC altal elkezdett antifrag fajlokat. (Nem tudom, hogy bug, vagy feature, de a StrongDC cvs7x csak antifrag modban mukodik, igy meg zabalja a vinyomat a sok felkesz fajl
Meglevo cuccok atmentesehez a teendo: Favorites.xml, es Queue.xml atmasolni az uj DC-d megfelelo konyvtaraba (DC++: C:\Program Files\DC++; StrongDC cvs47(?) elott StrongDC konyvtar; azota StrongDC\Settings), meg ha nem akarsz ujrahashelni, akkor a HashData, HashIndex fajlokat is.
Ha nem akarsz veszodni az uj DC-d beallitgatasaival, akkor a DCPlusPlus.xml-t is rakd at (ez tarolja a beallitasokat), de ezt altalaban csak akkor ajanljak, ha nem tul nagyot ugrik a DC verziok kozott az ember. Kulonbozo tipusu DC-k kozotti ugraskor nem javasoljak, mivel elkepzelheto, hogy a masik tipusu DC beallitasait nem szereti az uj, es borul tole. (Bar, nekem tulelte a BCDC->ZDC->StrongDC valtast)
Legujabb StrongDC-k kornyeken viszont hatarozottan beleirtak a changelog-ba, hogy nem biztos, hogy kompatibilis az elozoekkel, igy ha egyszer atkonvertalta a felkesz letolteseket, meg a queue-t a sajat szaja ize szerint, akkor nem lehet majd visszaterni a korabbira. (Gondolom azert, mert visszakerult a nem antifrag mod, amit kihagytak a cvs7x szeriabol)
Biztos ami biztos alapon megtartottam a cvs70 konyvtaramat a cvs81 probajakor, ugyhogy nem okozott gondot a cvs81 leirtasa
Elküldve: 2005. 01. 29. 00:35
Idézet: Mumia - Dátum: 2005. jan. 28., péntek - 23:41
Tul sok fajl a letoltesi sorban igencsak megfekteti a DC-ket.
Egyszer voltam olyan figyelmetlen/bena, hogy egy kepgyujtemenyre nyomtam Download whole directory-t, es hirtelen 5000+ fajl lett a letoltesi soromban.
StrongDC egybol 90%-on. Azt hittem a DC-m kergult meg, raktam uj verziot, beallitasok atment, hibajelenseg ugyanaz, hasznalhatatlan a gep.
Aztan nekialltam 500-asaval torolni a fajlokat, ugy esett le a terheles, vegul 2500 fajl kornyeken helyreallt az 5-10%-os normal uzem.
Gondolom valami hasonlo lehet a megosztassal is.
Elküldve: 2005. 01. 29. 00:38
Vajon ki merjem probalni, vagy kapasbol ban a legtobb hubrol Netlimiter miatt?
[upd:]Hej, de elrejtettek benne a DC++ emulaciot...
Szerkesztette: nyunyu 2005. 01. 29. 01:19 -kor
Elküldve: 2005. 01. 29. 13:57
Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. jan. 29., szombat - 0:35
Egyszer voltam olyan figyelmetlen/bena, hogy egy kepgyujtemenyre nyomtam Download whole directory-t, es hirtelen 5000+ fajl lett a letoltesi soromban.
StrongDC egybol 90%-on. Azt hittem a DC-m kergult meg, raktam uj verziot, beallitasok atment, hibajelenseg ugyanaz, hasznalhatatlan a gep.
Aztan nekialltam 500-asaval torolni a fajlokat, ugy esett le a terheles, vegul 2500 fajl kornyeken helyreallt az 5-10%-os normal uzem.
Gondolom valami hasonlo lehet a megosztassal is.
Ez hülye, most megint elkezdte, pedig nem szaporodott a megosztásom tegnap óta. Most megint kivettem belőle egy csomót, most megint jó, lehet holnap megint ki kell vennem a felét, hogy jó legyen végül pedig 1 megát fogok megosztani
Elküldve: 2005. 01. 29. 14:11
Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. jan. 29., szombat - 0:38
Vajon ki merjem probalni, vagy kapasbol ban a legtobb hubrol Netlimiter miatt?
[upd:]Hej, de elrejtettek benne a DC++ emulaciot...
Azt az alattomos rohadek qrva anyjukat...
Ejjel egyszer jelentette a rohadek, erre ujra raktam, hatha vmelyik xml-ben rejtozott valami beallitas.
Kezzel ujra beallitottam mindent, 10 oran keresztul rendesen mutatta a kapcsolatomat, egyszercsak azt veszem eszre, hogy leestem az egyik hubrol. Nezem, "tiltott program hasznalata".
Nezem a tobbi hubon, atvaltott a connection tipusom Netlimiter-re.
Szoval a cvs83 sem koser.
Pedig tetszene, mert van par jo dolog benne a 7x-ekhez kepest, meg stabil, csak hat igy nem alkalmas arra, hogy napokra folyamatosan itthagyjam.
Ezen felul van par idegesito dolga, ami nem tetszik: ha lejon valakitol egy blokk, akkor az a szal teljesen leall, es nem szedi a kovetkezo blokkot, holott ugye nalam az illeto slotja.
Csak akkor folytatja, ha a slow speed disconnect szakitja a letoltesi szalat, mert 1KB/sec ala esett az atlaga.
Nagyon nem vicces az, amikor egy T3-as usertol lejon fel perc alatt egy 5-6MB-s blokk, aztan 3 percig semmi adatforgalom...
Harmadreszt megszunt a globalis DC emulacio beallitas, igy minden egyes hubra kulon-kulon meg kell adni a favorites-ben, hogy emulalja.
Uj, eddig nem kedvenc hubra igy nem lehet felmenni, mert nem engednek be...
Negyedik: hiaba van beallitva 2MB/sec-re a hash sebessege, akkor is teljes gozzel hash-el. (Meg jo, hogy 10mp-vel az egyik nagy fajl lejovetele elott kezzel szakitottam a kapcsolatot, mikor eppen TV-rol digiztem
Elküldve: 2005. 01. 30. 07:42
En most bcdc user vagyok, de keresnék egy olyan klienst ami a következök közül mident magaban foglal:
- description format (tag mutatasara szolgalo resz amit szepen ki lehet csicsazni)
- többszalu
- hashel
- ul/dl limit
- nagyjabol tudja amit a bcdc is...
desc. format telleg csak bcdcben van?
úgy összemixelném a kulonfele dc-k tudasat, csakhat tudja halal hogy hogyan kell
van erre vmi leiras? thx
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!
Elküldve: 2005. 01. 31. 10:46
Szeretnék tanácsot/segítséget kérni!
A helyzet, hogy a Strong DC RC9cvs69 verzióval nyomulok a hubokon, de már kezd tele lenni a t@köm. Itthagyom tölteni, és mikor pár óra múlva ránézek, nem tölt semmit, hanem azt irogatja zöldel a chatoldalon, hogy "sears spam detekted" utána felhasználónév és így megy ez folyamatosan. A múltkor éjszaka csak 50 megát szedett le.
A "sima" 401-es BCDC kliens gond nélkül fut napokig is, csak az meg ugye egy szálon tölt szegényke.
Szóval mi fene lehet ez a "spam detekted"?.
XP Pro, SP2, de ugyanezt csinálta az alap és az SP1-es XP-vel is. Ja és NIS2005, a ki-bejövő forgalom engedélyezve a Strong számára.
Előre is köszi!
Lauda
Elküldve: 2005. 01. 31. 11:19
Látom itt már szinte csak mindenféle alternatív kliensekről van szó.
Hát én -konzervatív módon- felraktam a .688 DCPlusPlust.
Kérdésem, ha esetleg más is használja:
Mitől lehet az, hogy fél-egy óra használat után megfagy, ráadásul a taskmanager szerint két dc++.exe fut egy időben, holott megnyitáskor még csak egy indult?
Elküldve: 2005. 01. 31. 17:54
Idézet: Lauda - Dátum: 2005. jan. 31., hétfő - 10:46
Szeretnék tanácsot/segítséget kérni!
A helyzet, hogy a Strong DC RC9cvs69 verzióval nyomulok a hubokon, de már kezd tele lenni a t@köm. Itthagyom tölteni, és mikor pár óra múlva ránézek, nem tölt semmit, hanem azt irogatja zöldel a chatoldalon, hogy "sears spam detekted" utána felhasználónév és így megy ez folyamatosan. A múltkor éjszaka csak 50 megát szedett le.
A "sima" 401-es BCDC kliens gond nélkül fut napokig is, csak az meg ugye egy szálon tölt szegényke.
Szóval mi fene lehet ez a "spam detekted"?.
XP Pro, SP2, de ugyanezt csinálta az alap és az SP1-es XP-vel is. Ja és NIS2005, a ki-bejövő forgalom engedélyezve a Strong számára.
Előre is köszi!
Lauda
Elküldve: 2005. 01. 31. 21:10
Mit kell engedélyezni a Zone-Alarm-ban?

Súgó
A téma zárva.