HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple iPhone - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple iPhone 2G / 3G / 3GS

#1021 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 19. 19:46

Koleganak van,sztem semmi kulonbseg 3gs es 4 kozott. Gyorsabbnak nem erzodik, kepe szep de a korabbiera sincs szavam. Amugy meg tok ua, csak dragabban. Ja es a 3gs lekerekitett formaja sokkal jobb egy szukebb zsebben, nem kenyelmetlen

#1022 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 20. 16:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2010. 10. 19. 20:46

Koleganak van,sztem semmi kulonbseg 3gs es 4 kozott. Gyorsabbnak nem erzodik, kepe szep de a korabbiera sincs szavam. Amugy meg tok ua, csak dragabban. Ja es a 3gs lekerekitett formaja sokkal jobb egy szukebb zsebben, nem kenyelmetlen

Hat azert a kijelzo mar onnmagaban is eleg, legalabbis nekem:) A hd video is jol fog jonni meg, fotozni nem szoktam, de video az neha kell. Mellesleg a design is eleg utos lett, sokkal jobban tetszik, mint a regi, szerencsere megusztam az antenna hibat es a kozelseg szenzor hibat is, ugyhogy az enyem hibatlan:) Kit erdekel, mibe kerul, ha ket ev mulva is annyit kapok erte?:)
Vegyuk ugy, hogy vettem most egy iphonet 140 ert, az elozot meg ket evig ingyen hasznaltam. GS-t mennyiert kapsz? 120 alatt nem nagyon, meg a T-nel is annyiba kerult volna a 8GB-os.. Annyival nem dragabb.
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#1023 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 25. 08:16

Üzenet megtekintéseIdézet: netcobra - Dátum: 2010. 10. 20. 17:44

Hat azert a kijelzo mar onnmagaban is eleg, legalabbis nekem:) A hd video is jol fog jonni meg, fotozni nem szoktam, de video az neha kell. Mellesleg a design is eleg utos lett, sokkal jobban tetszik, mint a regi, szerencsere megusztam az antenna hibat es a kozelseg szenzor hibat is, ugyhogy az enyem hibatlan:) Kit erdekel, mibe kerul, ha ket ev mulva is annyit kapok erte?:)
Vegyuk ugy, hogy vettem most egy iphonet 140 ert, az elozot meg ket evig ingyen hasznaltam. GS-t mennyiert kapsz? 120 alatt nem nagyon, meg a T-nel is annyiba kerult volna a 8GB-os.. Annyival nem dragabb.

Na akkor beszelgetek magammal, most mar azert hasznaltam sokat, ugyhogy vannak tapasztalatok:

- A kijelzo meg mindig eszmeletlen, imadom
- A sebessege tokeletes, 3G utan eleg eles a valtas, semmire nem kell varni, leginkabb az appstore-ban tunik fel, bar meg mindig nem ertem, miert nem oldottak meg, hogy egy app telepitesenel ne dobjon ki a fokepernyore, hanem maradjon a store-ba, kozben meg telepitse az alkalmazast. 3G-n nagyon zavart, mert orult lassan tudtam visszamenni, itt mar eszre sem veszem, mert azonnal megy minden
- Fenykepezo es kamera is nagyon jo. Összehasonlitva a fenykepek a szinten 5Mpixeles E72-nel sokkal jobbak, a video meg ertelemszeruen ossze sem hasonlíthato, hiszen az 640x480-ban rogzit, ez meg 1280x720 ban
- Az akksija sokkal jobb, mint a 3G-e, csak figyelni kell a hatterben futo programokra
- Minosegre sokkal jobb, mint a 3G, nekem bejon az uveg+fem
- Se antenna, se szenzor hibam nincs, a terero mindenhol jobb, mint a 3G-n (bumper nincs rajta, ma jon az invisible shield)

Kb ennyi, nekem tetszik.
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#1024 Felhasználó inaktív   Fefe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 25. 19:46

netcobra : Abban az esetben ha neked tetszik, akkor más véleményére semmiképp ne hallgass. Én pénteken kaptam meg a telót (London), de azért a biztonság kedvéért még megtartom egy darabig a 3GS-t. Eddig nekem is tetszik, bár még csak kb. 3 napja használom. :)

Rögtön a kibontás után (Link) kapott egy első-hátsó védőfóliát (Link), és egy tokot (Link) is, biztos ami biztos.

Egy kevés tapasztalatot én is írok, és a 3GS viszonylatában pár dolgot hirtelen:
- A kijelző és a kamera egyértelműen jobb, mint a 3GS esetében.
- Nekem egy kicsivel gyorsabb is a net (GPRS/EDGE/3G), ha nem használok wifi-t, mint a 3GS-nél volt.
- Egyes programok tekintetében szintén érezhető egy kis gyorsulás a 3GS-hez viszonyítva.
- Az akksi úgy tűnik többet fog bírni ugyanolyan használat mellett. A 3GS kb. 1 napot bírt egy töltéssel intenzív használat mellett. A 4-es esetében ez 1,5-2 nap.
- A térerő hiba nekem nem jön elő, akárhogy fogom a telót. Kb. ugyanolyan, vagy még jobb is egy kicsit, mint a 3GS-nél volt.
- A Bluetooth adatküldés tökéletesen működik a 3GS és a 4 között (Bluetooth AppBox Pro).
- A GPS szintén jobb, mint a 3GS-nél volt. (Navigon, Google Maps)

Eddig szerencsére nincs negatív tapasztalat.
"Az élet egy félkegyelmű meséje." - William Shakespeare

#1025 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 26. 07:18

En meg olyantol nem nagyon hallottam ra rosszat, akinek valojaban van. Akinek meg nincs, annak a velemenye nem tul relevans:) Baratnom kolleganoje volt az egyetlen, akitol negativ tapasztalatot hallottam, mert nem mukodott a kameraja, de termeszetesen csereltek, elofordulhat barmelyik telonal. Folia nem art ra, en tegnap raktam fel ezt , most pihen szepen meg otthon, de innentol legalabb nem kell felteni:)

#1026 Felhasználó inaktív   Fefe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 26. 19:17

netcobra : Az "Invisible SHIELD" nekem is eszembe jutott, de visszatartott a felrakási művelete, és az egy idő után a sarkoknál történő leválása, valamint szintén a sarkoknál (1-2 hónap után) alákerülő por.

#1027 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 27. 08:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Fefe - Dátum: 2010. 10. 26. 20:17

netcobra : Az "Invisible SHIELD" nekem is eszembe jutott, de visszatartott a felrakási művelete, és az egy idő után a sarkoknál történő leválása, valamint szintén a sarkoknál (1-2 hónap után) alákerülő por.

Hat a felrakassal en is megszenvedtem (kb egy orat), de mentsegemre szoljon, hogy ez volt az elso ilyen foliam es ez ugye az oldalakon is van, maceras volt. Nem is lett teljesen tokeletes, az elolap hibatlan, a hatlap egyelore meg egy picit csunya, de allitolag 2-3 nap es kisimul teljesen, a tobbi is ok. Elsore nem rossz, ha meg feljon, karcos lesz, stb visszakuldom es adnak ujat, erre jo az elettartam gari (ami nalunk is ervenyes). Egyebkent mar most tetszik, ujlenyomat szinte egyaltalan nem latszik meg rajta, a fogasa pedig teljesen stabil lett (pl ha rarakom a tenyeremre a hatlappal, nem esik le. Jopofa

#1028 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 27. 11:18

Most hivtak az arkadbol, hogy megjott a kb masfel honapja megrendelt iphoneom (akkor 15.voltam a varolistan). Mondom koszi, mar meguntam es vettem mashol. Mondjuk nem egeszen hiszem, hogy most ertek el a 15-os sorszamhoz, masfel honap alatt..

#1029 Felhasználó inaktív   Fefe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 27. 12:05

Üzenet megtekintéseIdézet: netcobra - Dátum: 2010. 10. 27. 09:14

Hat a felrakassal en is megszenvedtem (kb egy orat), de mentsegemre szoljon, hogy ez volt az elso ilyen foliam es ez ugye az oldalakon is van, maceras volt. Nem is lett teljesen tokeletes, az elolap hibatlan, a hatlap egyelore meg egy picit csunya, de allitolag 2-3 nap es kisimul teljesen, a tobbi is ok. Elsore nem rossz, ha meg feljon, karcos lesz, stb visszakuldom es adnak ujat, erre jo az elettartam gari (ami nalunk is ervenyes). Egyebkent mar most tetszik, ujlenyomat szinte egyaltalan nem latszik meg rajta, a fogasa pedig teljesen stabil lett (pl ha rarakom a tenyeremre a hatlappal, nem esik le. Jopofa

Az IS mennyit tompít a képernyő élességén/színein, nem lesz kicsit homályos, vagy rosszabbul olvasható a szöveg ? A felrakási macerát csak a youtube-on néztem meg, és nem volt szimpatikus az a "beáztatom a telefont egy fura folyadékba" dolog.

Nem "ragad" egy kicsit a teló tőle ? Ezt úgy értem, hogy összeszedi-e a környezetében, vagy a megfogásakor a port/koszt ?

#1030 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 27. 12:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Fefe - Dátum: 2010. 10. 27. 13:05

Az IS mennyit tompít a képernyő élességén/színein, nem lesz kicsit homályos, vagy rosszabbul olvasható a szöveg ? A felrakási macerát csak a youtube-on néztem meg, és nem volt szimpatikus az a "beáztatom a telefont egy fura folyadékba" dolog.

Nem "ragad" egy kicsit a teló tőle ? Ezt úgy értem, hogy összeszedi-e a környezetében, vagy a megfogásakor a port/koszt ?

Nem vettem eszre semmit, az elolapit sikerult hibatlanul felrakni, egyaltalan nem is latszik, hogy rajta van. Szoszt nem gyujti, legalabbis en zsebben hordom, nem szoszos most sem. Ragadni inkabb a borodhoz ragad, hosszu scrollozasnal furcsa elsore, de nekem ez inkabb szimpi, mert nagyon jo fogast ad a telonak. Folyadekba nem kell aztatni a telefont, a foliat kell nedvesiteni (amugy szerintem a folyadek sima viz), aztan annyi. Utana en amikor kinyomtam a vizet alola arra figyeltem, hogy ne menjen bele a hangszoroba vagy a csatlakozokba, raktam oda egy torlokendot, aztan kesz. Mindenesetre pont aznap raktam fel az E72-re is a foliam, amit 550 forintert vettem, ilyen haromretegu szart, a felhelyezes a kovetkezo volt: kijelzo megtisztit, elso reteg lehuz, rarak, masodik reteg lehuz, kesz. Semmi egyengetes, buborek, akarmi, fel perc volt es hibatlan. Persze biztos nem olyan tartos, meg vehetek ujat ha szetmegy, de azert 8rugo a kulonbseg...

#1031 Felhasználó inaktív   Fefe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 27. 14:28

Köszi a válaszokat. ;) A youtube videóban csak úgy tocsogott a teló abban a folyadékban, amit ráspriccelt egy flakonból. Az új fóliáknál már biztosan javítottak a felhelyezési mókán. Az előlapi IS jó lenne, csak nem szeretném, ha a kijelző sokat veszítene az élességéből/fényerejéből/színeiből. Ha azt mondod, hogy nem észrevehető a különbség, és a felrakás sem annyira bonyolult, akkor nemsokára veszek egy előlapit rá. A mostani "3 rétegű" is nagyon jó (nem észrevehető), de az ujjlenyomatokat sajnos eléggé gyűjti. Talán az IS kevésbé fogja, és még jobb védelmet ad.

#1032 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 28. 07:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Fefe - Dátum: 2010. 10. 27. 15:28

Köszi a válaszokat. ;) A youtube videóban csak úgy tocsogott a teló abban a folyadékban, amit ráspriccelt egy flakonból. Az új fóliáknál már biztosan javítottak a felhelyezési mókán. Az előlapi IS jó lenne, csak nem szeretném, ha a kijelző sokat veszítene az élességéből/fényerejéből/színeiből. Ha azt mondod, hogy nem észrevehető a különbség, és a felrakás sem annyira bonyolult, akkor nemsokára veszek egy előlapit rá. A mostani "3 rétegű" is nagyon jó (nem észrevehető), de az ujjlenyomatokat sajnos eléggé gyűjti. Talán az IS kevésbé fogja, és még jobb védelmet ad.

En csak azert nem beszellek ra, mert az elozo iphone 3G-n nekem egy cirka 800 forintos 3retegu cucc volt, es az is tokeletes volt, masfel evig rajta volt, utana is csak azert vettem le, mert nagyon karcos volt.. Gondoltam kiprobalom ezt az IS-t, tetszik, meg elvileg ugye tenyleg barmikor cserelik, de fene tudja erdemes e majd 9rugot kiadni ra.. Nekem azert kell, mert en valami eszmeletlen modon tudom karcolni a telokat (pedig csak zsebben van, es sosincs mas a telo mellett), de van akinek folia nelkul is karcmentes marad:) Masik amit meg fogok venni a telohoz, az a biztositas a T-nel, annyit meg meger, csak sajnos aki hozta nekem, o nem vette meg ra, en meg meg nem jutottam be t pontba, de vegulis 60 napon belul lehet..

#1033 Felhasználó inaktív   Fefe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 28. 10:20

Elég drága az IS, de ha tényleg jól véd és tartós, akkor érdemes lehet beruházni egyre. Mivel az enyém nem a T-től való, ezért nem hinném, hogy lehetne biztosítást kötni rá, de majd rákérdezek.

Az IS helyett egyébként kinéztem még ezt is : Carbon Fiber Skin komplett fólia szett

#1034 Felhasználó inaktív   mccready 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 29. 10:51

Sziasztok,

lenne egy problémám 3GS telefonnal. Nézelődtem már a neten, kipróbáltam/megcsináltam szinte mindent amit írtak, de nem segített, hátha itt :)
Szóval iPhone 3GS telefon, egy éves. Nincs jailbreakelve. Nemrégiben jött elő egy olyan probléma, hogy elkezdett melegedni a telefon, mintha pörögne valami a háttérben, és az akku iszonyat gyorsan lemerül, max 1-2 óra, és 100%-ról nullára esik, de inkább hamarabb..
Volt teljes restore, majd ikapcsoltam a Push-t, és a Fetch-et mindenhol manuálisra állítottam, úgy tűnt megoldódik a probléma, egy darabig jó is volt.
Aztán előjött újra a gond, majd magától megszűnt restart után. Azóta így random előjön. Van, hogy este fel van töltve 90%-ig, reggel pedig be sem tudom kapcsolni, csutkára merül. Jó esetben észreveszem, hogy melegszik a telefon és kikapcsolom, de ez sem megoldás.
Mit tudnék még csinálni, hogy elmúljon a jelenség?
Köszi,
m

#1035 Felhasználó inaktív   Fefe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 29. 20:19

Üzenet megtekintéseIdézet: mccready - Dátum: 2010. 10. 29. 11:51

Sziasztok,

lenne egy problémám 3GS telefonnal. Nézelődtem már a neten, kipróbáltam/megcsináltam szinte mindent amit írtak, de nem segített, hátha itt :)
Szóval iPhone 3GS telefon, egy éves. Nincs jailbreakelve. Nemrégiben jött elő egy olyan probléma, hogy elkezdett melegedni a telefon, mintha pörögne valami a háttérben, és az akku iszonyat gyorsan lemerül, max 1-2 óra, és 100%-ról nullára esik, de inkább hamarabb..
Volt teljes restore, majd ikapcsoltam a Push-t, és a Fetch-et mindenhol manuálisra állítottam, úgy tűnt megoldódik a probléma, egy darabig jó is volt.
Aztán előjött újra a gond, majd magától megszűnt restart után. Azóta így random előjön. Van, hogy este fel van töltve 90%-ig, reggel pedig be sem tudom kapcsolni, csutkára merül. Jó esetben észreveszem, hogy melegszik a telefon és kikapcsolom, de ez sem megoldás.
Mit tudnék még csinálni, hogy elmúljon a jelenség?
Köszi,
m

- Most milyen szoft van rajta ?
- A teljes restore után, backup-ból volt-e teljes helyreállítás ? (Programokkal együtt)
- Repülőgép módban is nézted már a teló lemerülését/melegedését ?
- A 3G, vagy a Wifi engedélyezve van ?

#1036 Felhasználó inaktív   mccready 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 11. 02. 15:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Fefe - Dátum: 2010. 10. 29. 20:19

- Most milyen szoft van rajta ?
- A teljes restore után, backup-ból volt-e teljes helyreállítás ? (Programokkal együtt)
- Repülőgép módban is nézted már a teló lemerülését/melegedését ?
- A 3G, vagy a Wifi engedélyezve van ?

Szia,

köszi, de úgy néz ki, hogy egy hálózat reseteléssel sikerült megoldani.
ÜdV:
m

#1037 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 14. 12:22

Nekem ilyet akkor csinalt ha vmi nagy progit kezdtem el letolteni wifin, es ugy hagytam este, had toltse le. Nem ment a kijelzo, de megis reggelre halott volt.

#1038 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 24. 00:20

Nemrég jártam kint az osztrákoknál, és eddig nem tűnt fel, de elmentünk egy ottani T-Mobile kirakata előtt.. Hát, azért szerintem a pofátlanságnak is van határa, tmobile.at-n le lehet ellenőrizni náluk mennyivel olcsóbb ez (Iphone 4) a készülék. Gusztustalan, és ezzel hagy mondjak egy mellékeset, ez az alap állapot és a mostani telekom adó miatt természetesen nem lesznek olcsóbbak az ajánlatok, de mivel előtte nem léteztek ilyen adók, csak a profit volt nagyobb (az ajánlatok meg ugyanannyik). Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ilyenkor lehet észrevenni, melyik cégnek ki a kedves ügyfél. Adók ide vagy oda, akkor is jól ment a szekér és most is, csak sírni természetes.

Szerkesztette: Socket 2010. 12. 24. 00:21 -kor

http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#1039 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 27. 07:09

:omg:

#1040 Felhasználó inaktív   chriss 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 01. 14. 19:42

Sziasztok
Remélem ti tudtok segíteni nekem.A problémám a következő: az ingyenes navigon progi, nem működik(iphone 4)ezt a hibaüzenetet kapom:
A kapcsolat nem jött létre.
Lehetséges okok:
-A repülés mód aktív.
- Nincs térerő.

wifi kikapcsolva, hálózat resetelve. Más ötletem sajna nincs :(

Téma megosztása:

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52