HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple iPhone - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple iPhone 2G / 3G / 3GS

#281 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 22. 07:50

Ezt a felhajtast egy telefonert oregem, jo hogy nem a 20-ai tuzijatekot rendeltek ide :omg:

#282 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 22. 11:44

Hát jah, hozzánk is kezd begyűrűzni ez az agyament fogyasztói társadalmi agymenés. Egyébként meg nem is értem, alternatív útvonalakon már rég be szerezhette bárki ezt a szart.
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#283 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 22. 12:17

Na ismet egy kis ertetlenkedes, kedves barataim oromere :D

Ezt most olvastam az [Origo]-n:

Azok, akik olcsón akarják beszerezni a telefont, már 990 forintért elvihetik, igaz, ebben az esetben kétéves hűségszerződést is alá kell írni, melyben az ügyfél a 16 900 forintos havidíjú, igaz, 600 perc belföldi beszélgetést, 400 darab sms-t és 4 gigabájt adatforgalmat tartalmazó Ikon 600 díjcsomag megfizetését is magára vállalja 24 hónapra.

Ebbol nekem az jon le, hogy a 24 honapos rabnyilatkozattal te 24 honapig fizeted a havi 17k-t. Most ez igy van, vagy csak ugy hangzik es valojaban csak 1 evig kell? Azert nem mindegy :D

#284 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 22. 12:21

Az Origo tudomásom szerint nem a T-Mobile hivatalos információs oldala. A hivatalos információkat pedig megtalálod az iphone.t-mobile.hu oldalon. Értelemszerűen ha valahol máshol olvasol valamit, ami nem teljesen világos, vagy a fenti oldallal ellentmondó információkat közöl, akkor is a hivatalos oldal az irányadó.

SZERK.: múgy már ez a "hova beszélhetek" para is tisztába van téve ott:

Idézet

A T-Mobile ikon 400 és a T-Mobile ikon 600 csomagok ugyanis egyetlen havi díjért

* 400 vagy 600, belföldi irányban lebeszélhető percet
    * 200 vagy 400 hálózaton belülre küldhető SMS-t
    * 2 vagy 4 GB-nyi, internetezésre és e-mailezésre felhasználható adatforgalmat egyaránt tartalmaznak

Szerkesztette: debaj 2008. 08. 22. 12:24 -kor

#285 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 22. 12:40

Attol fugg hol nezed. En pedaul itt neztem es innen ideztem a szoveget ami szamomra nem volt teljesen egyertelmu, hogy akkor megis kit kell erteni elofizeto alatt: http://iphone.t-mobile.hu/tarifak.php De mindegy az mar ki lett targyalva.

Szerk: es akkor vegulis felig megis turpissag, mert lehet beszelni lehet masokkal (Pannon, stb) de SMS-ezni mar nem mert ahogy te is idezed csak "halozaton belul" ervenyes ez a mennyiseg.

Szerkesztette: Cellular 2008. 08. 22. 12:42 -kor

#286 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 22. 12:49

Ez egyébként annyira szokott tetszeni.
- Rohadjon meg XY, mert csak hálózaton belü lehet telefonálni.
- De most írták ki, hogy nem csak hálózaton belül lehet.
- (csend) Rohadjon meg XY, mert csak hálózaton belül lehet SMS-ezni.

#287 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 22. 12:52

Csak most mondom mert emlekeztettel ra :) Amugy engem azert bosszant mert spec sokkal tobbet SMS-ezek mint beszelek, havi 300-500 uzenetet elkuldok es kb 1.5 orat ha beszelek.

#288 Felhasználó inaktív   Tide 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 22. 14:48

Idézet: [Szauron

,2008. aug. 21., csütörtök - 17:55]Akkor most egy témába vágó kérdés:
Valaki rendelt iPhone-t innen? Ha igen, akkor tájékozatták-e őt már arról, hogy mikor veheti át?
Én rendeltem, csakhogy még azt se tudom, hogy feldolgozták-e a rendelésemet, mert pontosan 0 visszajelzést kaptam...

új előfizetéssel szeretnéd vagy már meglévővel? (mint magánszemély?)
előbbi: fel fognak hívni (vagy már hívtak...)
utóbbi: nem is biztos, hogy hívnak, ha megvan a szállítási időpontod, akkor rendelési azonosítóval a dhl-nél tudsz érdeklődni a pontos kiszállításól (40) 45 45 45

#289 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 22. 16:05

Komolyan nem vagytok kepesek ertelmezni ami le van irva? :D Jezusom, durva hogy mar itt tartunk, hogy meg kell magyarazni ki is az az elofizeto... :D
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#290 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 22. 16:17

Idézet: Krinyo - Dátum: 2008. aug. 22., péntek - 17:05

mar itt tartunk, hogy meg kell magyarazni ki is az az elofizeto... :D

:offtopic:

Nem, szerintem ott tartunk, hogy mibe hogy lehet belekötni. Pedig gondolom, a tarifatáblázatokat meg a feltételeket jópárszor átnézik még ügyvédek is, hogy minél kevésbé lehessen belekötni. De fogást mindenen lehet találni, aztán kiragadott félszavakon csámcsogni, hogy hogy át lesz vágva itt a magyar. :)

#291 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 22. 17:58

Sziasztok!

Olvastam a Metro újságban a buszon, hogy sajnos ezt a készüléket is sújtjhatja az akkurobbanás problémája. Egy diáknak felrobbant a töltőn levő 3G-s iPhone-ja, szerencsére a közelben volt és nem lett tűz a lakásban miatta. Lehet, hogy majd lesz visszahívás emiatt. Gondolom az akksit visszaküldeni nem lehet, mert bele van építve.

Nem akarok feszültséget kelteni vagy lejáratni a terméket, csak mint információt írom. Remélem nem a rossz szándékot látjátok benne.

Üdv!
.
.
.

#292 Felhasználó inaktív   Tide 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 22. 18:07

Ennél csak az az új iPhone használó volt jobb, akinek hányingere lett és szédült a készüléktől.
Felhívta az ügyfélszolgálatot, mivel az volt a leírásban, hogy probléma esetén forduljon a Szolgáltatóhoz.
Javaslat:
A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.  :omg:

#293 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 22. 18:11

Talan azert volt mert egesz nap a bolt elott szobrozott? :omg:

#294 Felhasználó inaktív   Tide 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 22. 18:16

Elképzelhető. Vagy nagyon éhes volt... ekkor én a helyében ráütöttem volna egy tojást, amekkora a készülék meg amilyen meleg a cikk szerint, kész lett volna a reggeli és pikk-pakk elmúlt volna minden baja :omg:  :D

Szerkesztette: kedd 2008. 08. 22. 18:17 -kor

#295 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 22. 18:17

:D

#296 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 22. 19:11

Idézet: kedd - Dátum: 2008. aug. 22., péntek - 19:16

Vagy nagyon éhes volt...

Azért ebből mekkorát lehetne szakítani. Csodálkozom, hogy a McDonalds még nem harapott rá az ötletre: egy hersegős almakarika a Big Macbe, és kész is az iMac  :Đ

#297 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 22. 19:25

Komolyan mondom csak beleolvastam ebbe a topikba, de nem tudom hogy sírjak vagy nevessek. Ti nem tudtok olvasni (tisztelet a kivételnek). Megy a fúj de drága, fúj de szar stb... (Nokia N73am van nem szándékozom venni iphone-t mielőtt leharapnátok a fejem!) de senkinek nem fogtak pisztolyt a fejéhez hogy vegyen egy ilyet.

Amúgy 9900 ft ezért a 400 perc, 200 sms, 2gb adatforgalom szerintem teljesen jó a többi díjcsomaghoz képest.. Divatmajom se vagyok, céges telónak se mondanám én magánember fizetem de ilyen 300-400 percért + 10-20 sms ért fizetek 10k fölött havonta, szóval meggondolandó...

BÁRMILYEN másik díjcsomaggal vásárolható, de akkor mások az árak! Itt van egy lista ph-ról kollega linkelte lessétek meg:

Árlista IPHONE 3g másik díjcsomagokkal

Ennyi.  :up:

#298 Felhasználó inaktív   danielh 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 08. 22. 19:43

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2008. Aug. 22., Friday - 20:25

Komolyan mondom csak beleolvastam ebbe a topikba, de nem tudom hogy sírjak vagy nevessek. Ti nem tudtok olvasni (tisztelet a kivételnek). Megy a fúj de drága, fúj de szar stb... (Nokia N73am van nem szándékozom venni iphone-t mielőtt leharapnátok a fejem!) de senkinek nem fogtak pisztolyt a fejéhez hogy vegyen egy ilyet.

Amúgy 9900 ft ezért a 400 perc, 200 sms, 2gb adatforgalom szerintem teljesen jó a többi díjcsomaghoz képest.. Divatmajom se vagyok, céges telónak se mondanám én magánember fizetem de ilyen 300-400 percért + 10-20 sms ért fizetek 10k fölött havonta, szóval meggondolandó...

BÁRMILYEN másik díjcsomaggal vásárolható, de akkor mások az árak! Itt van egy lista ph-ról kollega linkelte lessétek meg:

Árlista IPHONE 3g másik díjcsomagokkal

Ennyi.  :up:

:respect:  :respect:

Csak egyet tudok érteni.

Amióta csak bemutatták, ez folyamatosan ment. Vicces h az emberek útálják a hype-t, közben az ellen hype pont akkora intenzitással ment/megy

Szerencsére a "sztívaztmontahogykéccászdollárlesz, mocskosapple" vonal már leállt (senki nem mondta h függetlenül lesz annyi - az előzőt se adták függetlenül), aztán jött a "mocskostéúgyisméregdrágánfogjaadni" most meg ugye a "mocskosté-énúgysebeszélekannyit" a divat.

Tudomásul kell venni, h ennek a készüléknek az üzleti modellje az olcsó készülék, drágább szolgáltatás. Az olyan Lexmark nyomtatót miért nem köpködik ilyen összehangoltan ahol a patron többe kerül mint maga a gép? (igaz, ott is van mutyizási lehetőség - utántöltött, stb, itt is van - független Olo-ból, talán majd Cseho-ból)
Meg ehhez jönnek ezek a vicces (vagy talán tragikomikus) előítéletek, h aki apple terméket (vagy konkrétan iphone-t) használ, az juppi, divatmajom, stb. stb. A leginkább LOL az vmi rettenet index cikkhez való hozzászólásban szerepelt h "az apple userek 70%-a homoszexuális" v valami ilyesmi.
Az igazsághoz hozzá kell tenni h az apple fanboyok is keményen nyomták a térítést, de a ph-n ált mindig az anti-apple irányból kezdődött a flame.

Ez egy telefon, egy nyák lap, pár chip, egy kijelző meg egy műanyag ház. Nem az örök élet titka és a megváltó, de nem is az ördög maga. ennyi. get over it.

#299 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 23. 09:49

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2008. aug. 22., péntek - 20:25

Thx. Azért gondoljatok bele, hogy egy ilyen ph-ra belinkelt szkennből lehet véletlenül megtudni, hogy mennyi a teló "normális" díjcsomagokkal... Mondjuk, gondolom, boltokban is meglesz valahova eldugva ez a papír.

Szerkesztette: spidey 2008. 08. 23. 09:54 -kor

#300 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 23. 10:41

Nem eldugva, hanem ha bemesz erdeklodni, eledteszik. Vagy ugyfelszolgalat is megmondja pontosan. Nem szajkaratezni meg gorcsolni kell a forumon, hanem erdeklodni.
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

Téma megosztása:

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.