Apple iPhone 2G / 3G / 3GS
Elküldve: 2008. 08. 20. 13:08
Talan pont azert mert egy rohadt draga dologrol van szo es ha valami nem tiszta (mert jogosan lehet az hiszen ilyen-olyan infokat lehet csak talalni) akkor az ember jogosan kot bele ezekbe, nehogy kidobjon valamire tobb szazezer forintot es csak utana eszmel ra, hogy hoppa. Nyilvan aki lazan megengedheti maganak a telefont annak k*rvara mindegy. Es most nem kell azzal jonni, hogy de minden rajta van a neten mert ez nem igaz, es meg ha rajta is van akkor nyolcvan fele kell keresgelni. Az, hogy nekem nincs idom a T oldalat agyba-fobe atolvasni es bongeszni egesz nap ezen temaban, hogy rajojjek a turpissagokra, es az, hogy csak a forumra irok mert ide egyszeru/gyors/idotakarekos es itt kotok bele mindenbe hat istenem, amig normalis kultulart modon folyik a beszelgetes addig nem kell OMG-zni meg 200-ig szamolni mintha olyan rohadt nehez lenne megvalaszolni a kotekedes targyat.
Amugy ez az 'elofizeteseseket hivhatok' dolog egy nagy gyokerseg, mert arulja mar el a tisztelt T, hogy neki miert eri meg a Pannonos elofizetessel rendelkezo tagokat kivaltsagban reszesiteni a feltoltos rendszerrel rendelkezo Pannonosokkal szemben? Amekkora kavaras megy itt a cegek kozott ez mar hihetetlen.
Elküldve: 2008. 08. 20. 13:36
Idézet: donphobos - Dátum: 2008. aug. 19., kedd - 21:35
Az angol kifejezéssel élve gondolkozzatok a dobozon kívül. Nem alapvetően nekünk (kelet-európai hadszíntér) szánták ezt a készüléket. Hanem Amerikának. De mivel globalizáció van, ezért persze eladják máshol is.
Nem ez a pofátlanság, hanem az, hogy hogy Mr. Jobs jött először a 299 dollárral, mindenki örült, erre kiderül, hogy csak akkor, ha magas havi sarcot fizetsz, és még előfizetés nélkül sem lehet kapni. Meg tudnám engedni magamnak, ha nagyon akarnám, de ez az átverés, meg a havidíjnak álcázott részlet veszi el az étvágyamat.
Idézet: Krinyo
A T-Mobile az iPhone 3G-hez különleges, lebeszélhető perceket, adatforgalmat és SMS-eket tartalmazó díjcsomagokat alakított ki T-Mobile ikon 400 és T-Mobile ikon 600 néven, és ezeket ajánlja, hiszen a T-Mobile ikon díjcsomagokra előfizetve teljes mértékben kihasználhatók a telefon képességei. Ezzel együtt az iPhone 3G a T-Mobile díjszabásban szereplő díjcsomagjaival (kivéve Mobil Otthon, Mobil Otthon Prémium) megvásárolható. Meglévő havidíjas T-Mobile-előfizetők készülékváltással, hűségnyilatkozat vállalásával is megvehetik az iPhone 3G-t.
Kizárólag akkor vehetek iPhone 3G készüléket, ha új előfizetést vásárolok?
Meglévő előfizetőnkként készülékváltással is vásárolhat iPhone-t! Amennyiben már van havidíjas T-Mobile előfizetése, és meglévő hűségnyilatkozata lejárt, meglévő hívószámára és egy választott tarifacsomagra vállalt új 12 vagy 24 hónapos hűségnyilatkozattal vásárolhat iPhone 3G készüléket.
Ebből nekem az jön le, hogy jó esetben létező T előfizetőknek majd felajánlják, hogy megvehetik más tarifacsomaggal, esetleg új előfizetők bármilyen csomaggal, de olyan áron, amit nem mertek leírni...
Szerkesztette: spidey 2008. 08. 20. 13:59 -kor
Elküldve: 2008. 08. 20. 13:45
Idézet: Cellular - Dátum: 2008. aug. 20., szerda - 14:08
Talan pont azert mert egy rohadt draga dologrol van szo es ha valami nem tiszta (mert jogosan lehet az hiszen ilyen-olyan infokat lehet csak talalni) akkor az ember jogosan kot bele ezekbe, nehogy kidobjon valamire tobb szazezer forintot es csak utana eszmel ra, hogy hoppa. Nyilvan aki lazan megengedheti maganak a telefont annak k*rvara mindegy. Es most nem kell azzal jonni, hogy de minden rajta van a neten mert ez nem igaz, es meg ha rajta is van akkor nyolcvan fele kell keresgelni. Az, hogy nekem nincs idom a T oldalat agyba-fobe atolvasni es bongeszni egesz nap ezen temaban, hogy rajojjek a turpissagokra, es az, hogy csak a forumra irok mert ide egyszeru/gyors/idotakarekos es itt kotok bele mindenbe hat istenem, amig normalis kultulart modon folyik a beszelgetes addig nem kell OMG-zni meg 200-ig szamolni mintha olyan rohadt nehez lenne megvalaszolni a kotekedes targyat.
Amugy ez az 'elofizeteseseket hivhatok' dolog egy nagy gyokerseg, mert arulja mar el a tisztelt T, hogy neki miert eri meg a Pannonos elofizetessel rendelkezo tagokat kivaltsagban reszesiteni a feltoltos rendszerrel rendelkezo Pannonosokkal szemben? Amekkora kavaras megy itt a cegek kozott ez mar hihetetlen.
Most tényleg nem bántásból, de amíg ezt összehoztad, annyi idő alatt szépen el lehetett volna olvasgatni (és felfogni, bár illúzióim már nincsenek) a topicban korábban belinkelt faq-kat, és akkor meg lehetne spórolni egy csomó adok-kapokba fajuló értelmetlen szópárbajt, és fogalom nélküli monológot.
Elküldve: 2008. 08. 20. 14:18
Elküldve: 2008. 08. 20. 14:36
Idézet
előfizető=adott cég ügyfele (mobilnál mindegy, h efi vagy kártyás konstrukció)
belföldi=minden Mo.-i cég ügyfele azok közül amit írtam.
Amúgy a cseheknél állítólag kb. hasonló vagy kicsit kevesebbért fog menni mint az olaszoknál függetlenül (megnéztem az árlistát, és semmi nem utal rá, h független, de ott van egy ilyen ár, majd kiderül)
Ha az akkor lehet h ott egyszerűbb hozzájutni és prága egyszerűbben is elérhető.
Elküldve: 2008. 08. 21. 12:44
Idézet: danielh - Dátum: 2008. aug. 20., szerda - 15:36
Ha az akkor lehet h ott egyszerűbb hozzájutni és prága egyszerűbben is elérhető.
Amen that, brother.
Elküldve: 2008. 08. 21. 13:09
Idézet: Cellular - Dátum: 2008. aug. 20., szerda - 14:08
Szerinted honnét tudná egy mobilszolgáltató egy másik mobilszolgáltató ügyfeléről hogy az az adott időpillanatban, amikor a hívás zajlik előfizetéses vagy kártyás?
Ilyen megkülönböztetés nincs, mielőtt írsz fél oldalakat, picit gondold át a dolgokat.

Elküldve: 2008. 08. 21. 14:01
Amugy szemely szerint azt gondolom, hogy a feltoltokartyas tagok nem tartozhatnak bele az "elofizeto" kategoriaba hiszen ok nem fizetnek elo semmire, ok csak ugyfelek, felhasznalok. Tevednek?
Elküldve: 2008. 08. 21. 14:04
Idézet: Cellular - Dátum: 2008. aug. 21., csütörtök - 15:01
Fakk, nem lenne egyszerűbb bemenni a legközelebbi Té ügyfélszolgálatra, és megkérdezni, mint oldalakon keresztül lovagolni a szavakon?

Szerkesztette: debaj 2008. 08. 21. 14:04 -kor
Elküldve: 2008. 08. 21. 14:09
Elküldve: 2008. 08. 21. 14:11

Elküldve: 2008. 08. 21. 14:18
Idézet: Cellular - Dátum: 2008. aug. 21., csütörtök - 15:01
Előfizető az is, csak pre-paid, vagyis nem utólag fizet a hívásért hanem előre. De attól még "előfizető", szerződéssel.

Elküldve: 2008. 08. 21. 15:39
Formális nyelvben magyarul előfizetőnek hívnak mindenkit aki ilyen telekom izéket igénybevesz (vonalas, mobil, voip, stb.) attól függetlenül h mobil előfizető hétköznapi nyelvben lehet "előfizetéses" vagy "kártyás" (formálisan prepaid vagy postpaid, előre fizető, utólag fizető)
de angolul is subscriber hivatalosan mindenféle gsm user (oroszul sajnos nem tudom

Bocsánat az OMG-ért, akkor ezek szerint félreértés volt.
Elküldve: 2008. 08. 21. 17:55
Valaki rendelt iPhone-t innen? Ha igen, akkor tájékozatták-e őt már arról, hogy mikor veheti át?
Én rendeltem, csakhogy még azt se tudom, hogy feldolgozták-e a rendelésemet, mert pontosan 0 visszajelzést kaptam...
Szerkesztette: [Szauron] 2008. 08. 21. 17:56 -kor
Elküldve: 2008. 08. 22. 04:26
Átnyálaztam a T-Mobile FAQ-jat (http://iphone.t-mobi...s-valaszok.html -jó szar íze volt-) és nemigen tudom értelmezni(lehet nem hajnali 5kor kéne, de ilyenkor megy csak). Ott azt látom, hogy Ikon 400 meg 600 csomaggal lehet meg venni ill. pontosabben ezt az iPhonehoz csinálták és ajánlják(!), de ettől függetlenül megvehetem más előfizetéses csomagban is kivéve Mobil Otthon, Mobil Otthon Prémium. Jól értelmezem?
Példaként: néztem egy havidíjjas csomagot a T-maffiánál(nem ismerem őket) és van ott egy kaméleon nevü. Abban is megvásárolhatom vagy fixálva van és csak ebben az ikon retekben lehet és különben is hülye vagyok?

RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storageOperating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2
Elküldve: 2008. 08. 22. 05:51

Igen ugy van ahogy mondod, mas csomaggal is megveheted (kivetel amit irtal, Mobil Otthon es Mobil Otthon Premium).
Arra ugyelj, hogy net hasznalat nincs a Kameleonban, ha azt szeretned hasznalni akkor kulon elo kell fizetned egy net csomagra. (De ezt azert pontositsd veluk!)
Elküldve: 2008. 08. 22. 06:59

Samott