Idézet: Cellular - Dátum: 2009. jún. 24., szerda - 13:30
Szal most aki tavaly szep summaert vett 3G-t az valtani fog 3GS-re csak mert gyorsabban indulnak egyes programok? Szerintem nem eri meg. Mert ha meg vmi extrat is tudna az uj verzio, de nem tud. Se nem kisebb, se nem okosabb, se nem konyebb. Igen, valoszinu majd igenyesebb jatekok is elfutnak rajta mint a 3G-n, de ez nevetseges indok a valtasra szerintem. A navigacio mukodni fog 3G-n is rendesen, es az a verzio sem nevezheto lassu gepnek. Enyhen parasztvakitasnak tartom ezt az S-t.
~my 2 cents~
Miert ne valtanek? Ahogy nezem az arakat (pl vateran) a karcmentes, garis, 16GB-os iphone-ok hasznaltan is 100felett mennek. Ezt meg letiltani sem fogjak, mert ceges elofizun van, megvan mindene, ujkoratol elol hatul folias, stb. Es vettem asszem kb 60ezerert. Meg ha 100ezert is jelenik meg a T-nel (amit ketlek), akkor is nullan vagyok. szoval miert ne cserelnek? Tobbek kozott ezert az ertektartasert nem veszek tobbet masik telefont. Vicces, hogy meg az elso generacios iphoneok is 60-90ezer korul mennek, gari nelkul, 2 evesen.. Mutass megegy telefont, ami ezt tudja. Szoval en biztos valtani fogok, nem biztos, hogy rogton 7.-en, mert verekedni nem fogok erte, de ha elviszik jo aron ezt, akkor lesz helyette uj.