HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple iPhone - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple iPhone 2G / 3G / 3GS

#701 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 24. 13:21

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. jún. 24., szerda - 14:10

attol fugg mennyi idorol beszelunk?

Techkütyü: ha leülnél és komolyan elgondolkodnál rajta egy napig, akkor rájönnél, hogy semmi értelme megvenni, vagy nagyságrendekkel olcsóbban is elérhetnéd ugyanazt a funkcionalitást, viszont a DO WANT faktor sokkal erősebb, úgyhogy széles vigyorral megveszed. Tipikus képviselők: okostelefon, PDA, lézeres kulcstartó, USB-s gumikacsa, dizájnos laptop, blútúsz billentyűzet, ilyenek. (A lista igény szerint bekarikázható, kihúzható, bővíthető.)

#702 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 24. 13:21

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. jún. 24., szerda - 14:10

@netcobra:
De ki vesz meg elofizeteses konstrukciot, plane cegest? Nem lesz az egy kicsit maceras? Marmint az atiras, stb..vagy ez nem igy megy?

Mutatni nem tudok meg egy olyan telefont de azert hasrautessel valoszinu egy Vertu vagy Sapphire Art Nokia is eleg ertektarto, bar konkret pledat nem tudok felhozni mert nem neztem utana. A helyi boltokban meg az elso generacios N95 is kozel annyiba kerul mint megjeleneskor. Felesegem jo par eves Samsung telefonja is alig vesztett ertekebol (a bolti arakat nezve) 3 ev alatt. Vannak bizonyos modellek amik tudjak magukat tartani azert. Ja, asszony mostani telefonja (LG Prada) is tudta magat tartani kozel 2 evig, most kb eredeti aranak 60-70%-aert megy a boltokban. Nalunk legalabbis.

@debaj:
Egy jo TV mindenkepp, amugy meg kerdesed relativ..attol fugg mennyi idorol beszelunk? Egy evre 150ezres telefont venni nem eri meg (nem netcobra-ra celzok) ellenben 3+ evre mar nem is olyan rossz otlet. Rokonom 7 evvel ezelott vett egy meregdraga (akkori mertekkel) laptopot, mai napig kivaloan mukodik es hasznalja..na pl az is megerte a penzt.

Miert, mi koze az elofizetesnek a telefonhoz? Csak arra celoztam, hogy volt olyan eset (forumokon olvastam), hogy elhoztak az iphone-t 990 forintert a legdragabb ikon dijcsomaggal, eladtak a keszuleket, nem fizettek egy kanyit sem a dijcsomagra, a t-mobile meg 1-2 honap utan szepen letiltotta a keszuleket. Erre celoztam, hogy azt tudom garantalni, hogy ez nem lesz letiltva (foleg, hogy keszulekvaltasra lett elhozva). Vertu nem jo pelda, "kicsi" mas kategoria, egyebkent meg megveszed masfel millioert es el tudod adni masnap jo esetben 1ert, ez nem ertekallosag. Attol hogy hasznaltan is draga valami, nem ertekallo. Sapphire arte szinten nem jo pelda, hasznaltan olyan 150 korul mar lehet valogatni, ujonnan meg majdnem 300k. Szoval egyik sem jo. Nekem sok draga telefonom volt, es egyiket sem tudtam a felar kozeleben sem eladni kesobb, nem hogy ugyanannyiert, vagy tobbert, erre celoztam. Egyebkent nem egy evre tettem a telot, ha nem tudnam ilyen minimalis, vagy nulla rafizetessel elcserelni akkor eszembe nem jutna, tokeletes a mostanim is. De megis jobb lesz egy vadonatuj, ujra 1 (talan mar 2) ev garis gyorsabb telefon, ingyen.
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#703 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 24. 13:36

Idézet: netcobra - Dátum: 2009. jún. 24., szerda - 16:21

Miert, mi koze az elofizetesnek a telefonhoz?

Csak azert kerdeztem mert tudtommal egy elofizetes nevre szol, tehat at kell irni, at kell vallalni, uj cim, stb. Nem tudom mennyi ido ezzel pocsolni, de a par T-pontos kalandom utan azt kell mondjam en oda vissza nem mennek.
Csak felhoztam par peldat. Ha a Vertu vagy Arte-s peldam nem jo azert a masik ketto garantalt hisz a sajat szememmel latom a boltokban. Reszemrol, es ez maganvelemeny, elektronikai eszkozt masodkezbol sose vennek, tehat a hasznalt telefon, tokmindegy mit mond az elado es hogy nez ki, szamomra felejto. Ha sikerul eladnod gratula hozza, legyen aki megveszi.

#704 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 24. 13:43

Idézet: debaj - Dátum: 2009. jún. 24., szerda - 16:21

Techkütyü: ha leülnél és komolyan elgondolkodnál rajta egy napig, akkor rájönnél, hogy semmi értelme megvenni, vagy nagyságrendekkel olcsóbban is elérhetnéd ugyanazt a funkcionalitást, viszont a DO WANT faktor sokkal erősebb, úgyhogy széles vigyorral megveszed. Tipikus képviselők: okostelefon, PDA, lézeres kulcstartó, USB-s gumikacsa, dizájnos laptop, blútúsz billentyűzet, ilyenek. (A lista igény szerint bekarikázható, kihúzható, bővíthető.)

Ez azert kicsit tulzas. Minden termeknek van celcsoportja. Garantalom neked, hogy van olyan ember aki az okostelefon vagy PDA osszes funkciojat kihasznalja, tehat ez akkor mar nem DO WANT kategoria. Persze igazad van abban, hogy az esetek tulnyomo tobbsegeben a kutyuk feleslegesek, de azert megis van ami nem. Radios eger+billentyuzet ugyan azt tudja mint a zsinoros, de hoppa..mobilitasban o a nyero.
Ennyi erovel lazan nezhetnenk meg mindig fekete-feher TV-t hisz tok olyan mint a legujabb LCD.
De nem, mert rengeteg pluszt ad a mai kutyu.
Ellenben ha vki csak azert valt mert "fu nekem a fekete nem tetszik feheret akarok" az DO WANT.
Vagy mert ebben mar 1.66-os Atom processzor van es nem 1.6 na az is DO WANT.
Vegeredmenyben csak azt mondanam, hogy egy kalap ala venni az osszes kutyut ahogyan te is csinalod szerintem nem logikus, mert vannak olyan eszkozok is amik tenyleg mervado ugrast jelentenek a korabbihoz kepest.

#705 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 24. 13:56

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. jún. 24., szerda - 14:43

Vegeredmenyben csak azt mondanam, hogy egy kalap ala venni az osszes kutyut ahogyan te is csinalod szerintem nem logikus, mert vannak olyan eszkozok is amik tenyleg mervado ugrast jelentenek a korabbihoz kepest.

Techkütyünek tipikusan akkor nevezünk egy terméket, ha jóval nagyobb a wow faktora, mint a valódi tudása, haszna. Okostelefon - jó, nem feltétlenül ide tartozik, de azért a vásárlók jelentős része soha a büdös életben nem fogja másra használni, mint telefonálásra, SMS-ezésre meg fényképezésre. PDA - sokan csak navigációra használják, jóval olcsóbban kijönnének egy PNA-val, de azt nem lehet elővenni meetingen. Lézeres kucstartó, USB gumikacsa - no comment. Dizájnos laptop - itt is szokott menni a nyünnyögés, hogy "ez a gép a speckók alapján max 30 ezret ér", aztán a bádogdobozba popszegecselt hardvert senki se veszi 30-ért, az ízléses, dizájnos dobozkát pedig viszik, mint a cukrot - százezerért. Blútúsz billentyűzet - itt a telefonokhoz, PDAkhoz használhatóra gondoltam. Pár százalék használja és szereti, a nagy többség már az előtt megunja, hogy a gyári elem lemerülne.

#706 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 24. 14:04

Idézet: netcobra - Dátum: 2009. jún. 24., szerda - 13:38

Tobbek kozott ezert az ertektartasert nem veszek tobbet masik telefont.

szerintem az nem értéktartás, hogy egy 160k körüli telefont te 60k-ért vettél meg, és utána 100ért adod el...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#707 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 24. 14:06

Az nem ertektartas valoban, hanem mocskos kapitalista profit :D :D (jo, kerdes kozben mennyit fizetett ki havonta, vagy a 60k tukrozi a teljes raforditott osszeget?)

#708 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 24. 14:09

az hogy részletre megveszel valamit, az nem azt jelenti hogy olcsón vetted. (most ne menjünk bele abba a kérdésbe, hogy ez a részlet pontosan milyen konstrukciókkal volt. de egy kötelezően bevállalt drága díjcsomag mellé nem kedvességből adja olcsón a szolgáltató....)

dominóval (részlet nélkül) 160-170K lett volna.
most 100ért lehet eladni.

ezt szinte minden telefon tudja, hogy megjelenésétől számított nem egész 1 év alatt csak ennyit esik....
(tavaly nyár végén jelent meg HTC HD 170-180k körül. most 120 körül mennek a "karcmentesek". én tavaly augusztusban vettem HTC diamondot 108ezerért. 2 hete 65ért lett volna rá vevőm)

Szerkesztette: WiZARD 2009. 06. 24. 14:13 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#709 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 24. 14:20

De oszinten ki az aki vesz hasznalt elektronikat? Mar csak az a teny, hogy az akksija 1-2 even at baszkuralva volt (es ki az aki be tudja bizonyitani, hogy a tulaj nem toltotte ugy mint egy vadbarom) engem biztosit arrol, hogy ilyet csak ujonnan vegyek.

#710 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 25. 07:58

Cellular:  Ugy latszik tenyleg nem erted, pedig szerintem erthetoen irtam le. Az elofizetesnek nincs koze a telefonhoz, a kartyat nem adom a keszulekkel egyutt, vagyis nem kell semmit atiratni, vagy ilyenek. Mivel csak a telefont vettem anno, ezert nem fogjak letiltani sem, hiszen az elofizetest eddig is es ezutanis fizettem/fizetem. Talan most mar vilagos, bar ha megint megkerdezed mennyi ido atiratni, lehet leugrom az emeletrol:) A hasznalt elektronikarol meg csak annyit, hogy eleg sokan veszik. 1-2 eves akksi ugye ebben az esetben nincs, a legidosebb magyar iphone is julius vegen lesz 1 eves, szoval ez sem relevans. Sokan veszik, mert jellemzoen joval olcsobb, mint az uj es az akksi meg egyebek filleres tetel manapsag. Egyebkent en sem nagyon szoktam hasznaltan muszaki cikket venni, de megertem azt, aki igen.

WiZARD: Ki mondta hogy reszletre, vagy draga elofizura vettem ennyiert? Ujra elmondom, keszulekvaltas tortent (ez a hivatalos neve), meglevo elofizetesre es egy forint reszletet, vagy magasabb havidijat nem fizettem erte. Meg csak akcios sem volt, ennyi volt a listaara ehhez a meglevo elofizuhoz. Csak sokan ebben a tevhitben elnek a mai napig, hogy iphone csak ikon dijcsomagokkal hozhato el.. Barmelyik meglevo elofizuhoz vehetted, az ar attol fugg, milyen draga a meglevo dijcsomagod. Enyem valami ceges, majdnem a legdragabb volt igy a keszulek, ha mondjuk valami meglevo relax 500 hoz vettem volna, akkor eleg lett volna 29-et fizetnem.

Vagyis nyugodtan mondhatom, hogy ennyibe kerult a telefon, mert igy is van. Es szamolhatom ebbol az ertekallosagot, hiszen az eddigi telefonjaimat is ugyanilyen konstrukciokkal (keszulekvaltas) hoztam el, es mindegyiken buktam egy ev alatt cirka 60-k-t, esetleg tobbet. Vagyis nem az almat hasonlitottam a kortevel, hanem azonos aru keszulekeket (akkoriban mindegyik telefon fuggetlenul olyan 120-140korul volt, amiket igy vettem) azonos feltetelekkel. Szoval nekem hiaba bizonygatjatok, hogy nem ertekallo, ha a sajat tapasztalataimbol tudom, hogy az eddigiekhez kepest messze a legjobb ilyen teren (is).
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#711 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 25. 08:25

Vegkepp nem ertem. Azt mondod a telefonnak nincs koze az elofizeteshez pedig koztudott, hogy ha nem fizeted akkor a T letilthatja a keszuleket. Meg pont te mondtad tegnap: hogy elhoztak az iphone-t 990 forintert a legdragabb ikon dijcsomaggal, eladtak a keszuleket, nem fizettek egy kanyit sem a dijcsomagra, a t-mobile meg 1-2 honap utan szepen letiltotta a keszuleket
Az mas kerdes, hogy te speciel nem uj elofizetessel vetted a keszuleket ezert a te elofizetesed nincs hozzakotve a telefonhoz.
Tudtommal az akksi nem cserelheto iPhone-ban, vagy a 3.0-ban mar ezt is javitottak?  ;)

#712 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 25. 08:29

ahogy érzed.

dominóval, előfizetés, részlet, szolgáltatói támogatás vagy bármi nélkül (mind1, hogy hogyan hívjuk, lényeg hogy a szolgáltató átvállal belőle egy részt, nem pedig az apple adja 60k-ért a telefont) 160k volt 1 éve (de még most is) egy szifon. használtan 100k körül megy. ennyi.
ha ezzel neked különös értékállóságot testesít meg, és ettől jól érzed magad, akkor nem akarom elrontani az örömöd.

de az apple meg 199$-t mondogat, ahhoz képest még nagyobb királyság 100k körül eladni használtan.
sőt aki 999 forintért vette ikon akármilyen csomaggal az még nagyobb király, neki még nagyobb hasznot hoz a használt telefon eladása...

Szerkesztette: WiZARD 2009. 06. 25. 08:30 -kor

#713 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 25. 08:47

Amúgy nem k*rvára mindegy nektek, hogy netcobra mit csinál a telefonjával? :)

#714 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 25. 08:49

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. jún. 25., csütörtök - 9:25

Vegkepp nem ertem. Azt mondod a telefonnak nincs koze az elofizeteshez pedig koztudott, hogy ha nem fizeted akkor a T letilthatja a keszuleket. Meg pont te mondtad tegnap: hogy elhoztak az iphone-t 990 forintert a legdragabb ikon dijcsomaggal, eladtak a keszuleket, nem fizettek egy kanyit sem a dijcsomagra, a t-mobile meg 1-2 honap utan szepen letiltotta a keszuleket
Az mas kerdes, hogy te speciel nem uj elofizetessel vetted a keszuleket ezert a te elofizetesed nincs hozzakotve a telefonhoz.
Tudtommal az akksi nem cserelheto iPhone-ban, vagy a 3.0-ban mar ezt is javitottak?  ;)

Cellular: Azt mondtam, hogy nalam nincs koze, ezert talan meg tobbet is er, mint egy olyan, amit letilthatnak barmikor. Akksi cserelheto, ha van egy kis batorsagod akkor otthon is (videok, leirasok vannak), ha nincs, akkor meg szervizben.

WiZARD: Abban igazad van, hogy a kartyafuggetlen arat is lehet nezni, de mivel ugyanilyen konstrukcioval vettem az elozo telokat, ezert megallja a helyet az osszehasonlitas. Szamszerusitve: D500-as samsungot anno valami 70k korul hoztam el (fuggetlen ara 140-150 korul mozgott), eladtam 1 ev mulva 25k-ert. Nokia N80-at 80 korul hoztam el (fuggetlen ara olyan 130 korul volt akkor), eladtam 30k-ert egy ev mulva. Ezekhez viszonyitottam az ertekallosagot, nem a fuggetlen ar vs altalam fizetetthez kepest.

#715 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 25. 13:13

Idézet: WiZARD - Dátum: 2009. jún. 22., hétfő - 13:49

http://anandtech.com...doc.aspx?i=3587
elég jól gyorsult.
bár inkább palm pre kéne :)

Palm Pre egy az egyben lelopta az iPhone-t, csak hozzátette a cloud alapú messaginget, ennyi. :)

Egyébként meg durva, hogy az új CPU architektúra a weboldalak töltésében ilyen gyorsulást hoz. Azt gondolná az ember, hogy ugyanannyi memória, egy nagyobb applikáció fut, ugyanaz a hálózat, ugyanolyan sebességgel töltődnek az oldalak... :think:

#716 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 25. 13:31

Idézet: spidey - Dátum: 2009. jún. 25., csütörtök - 14:13

Azt gondolná az ember...

Gyorsabb órajel, hosszabb pipeline, utasítás-párhuzamosítás, több cache, ezek mind gyorsíthatják az adatfeldolgozást. Nem elég a hálózatról lehúzni az adatokat, azt át is kell alakítani olyan formába, ahogy a képernyőn meg fog jelenni.

Szerkesztette: debaj 2009. 06. 25. 13:32 -kor

#717 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 25. 15:17

Ezek utan amugy kivancsi lennek a Toshiba 1 GHz-s keszulekere. Szornyeteg? Bukas? Az teny, hogy jo nagy a kijelzoje es jo vekony, de a gyors proci es nagy megjelenito az akksi halala.

#718 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 25. 17:20

TG01-ben nem tetszik hogy akkora mint egy tepsi :(
amúgy jó kis gépnek tűnik, az alapján amit lehet tudni róla...

#719 Felhasználó inaktív   Klown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 28. 20:38

Üdv!

Sajnos Ipod topic-ot nem találtam. Ill. csak a tématemetőben, az archívumban, ezért ide írok, hátha tud rá valaki megoldást!

A problémám a következő: van egy 4. generációs 8GB-os iPod nano-m. Tavaly novemberben vettem az USA-ban. Kb. 6 héttel ezelőttig nem is volt gond vele. Akkor elindítottam rajta a "golyós, mozgásérzékelős" játékot, de betöltés közben kifagyott. Hard resettel újraindítottam, de utána egyre gyakrabban fagyogatott. Eleinte hetente, utána elég volt csak szinte hozzáérni. Tegnap már arra a szintre jutott, hogy hard resetre sem reagál. Néha-néha megjelenik az alma logo, de utána ki is kapcsol. Ergo teljesen használhatatlan. Itunes fel sem ismeri. A létező összes troubleshoot-on végigmentem már, de hiába. :( (Firmware visszaállítás, Itunes frissítés)

Sajnos a blokk már nincs meg (Costco-ban vettem, ami a magyar METRO áruház amerikai megfelelője), de a doboza igen. Az Apple oldal gari ellenőrzője szerint a kütyü 2009 nov. 16-ig garanciális. (Ami így is van, mert 2008. nov. 16-án vettem.) Vajon mit lehet csinálni?! Van-e itthon olyan cég, amelyik a fenti tények tekintetében garanciálisan tudná javítani? Vagy törődjek bele, hogy 25 ezer Ft-om ment a levesbe?!! :( (Bevallom, hogy nagyot csalódtam az almás cégben. Ez volt az első termékem tőlük. Gondoltam, hogyha már úgyis hype-olják, akkor legalább lesz egy nem olcsó, de megbízható, hosszú élettartamú zenelejátszóm. Eddig úgytűnik sajnos, hogy tévedtem.)

Üdv: Klown
<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

#720 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 28. 22:45

Idézet: Klown - Dátum: 2009. jún. 28., vasárnap - 21:38

Üdv!

Sajnos Ipod topic-ot nem találtam. Ill. csak a tématemetőben, az archívumban, ezért ide írok, hátha tud rá valaki megoldást!

A problémám a következő: van egy 4. generációs 8GB-os iPod nano-m. Tavaly novemberben vettem az USA-ban. Kb. 6 héttel ezelőttig nem is volt gond vele. Akkor elindítottam rajta a "golyós, mozgásérzékelős" játékot, de betöltés közben kifagyott. Hard resettel újraindítottam, de utána egyre gyakrabban fagyogatott. Eleinte hetente, utána elég volt csak szinte hozzáérni. Tegnap már arra a szintre jutott, hogy hard resetre sem reagál. Néha-néha megjelenik az alma logo, de utána ki is kapcsol. Ergo teljesen használhatatlan. Itunes fel sem ismeri. A létező összes troubleshoot-on végigmentem már, de hiába. :( (Firmware visszaállítás, Itunes frissítés)

Sajnos a blokk már nincs meg (Costco-ban vettem, ami a magyar METRO áruház amerikai megfelelője), de a doboza igen. Az Apple oldal gari ellenőrzője szerint a kütyü 2009 nov. 16-ig garanciális. (Ami így is van, mert 2008. nov. 16-án vettem.) Vajon mit lehet csinálni?! Van-e itthon olyan cég, amelyik a fenti tények tekintetében garanciálisan tudná javítani? Vagy törődjek bele, hogy 25 ezer Ft-om ment a levesbe?!! :( (Bevallom, hogy nagyot csalódtam az almás cégben. Ez volt az első termékem tőlük. Gondoltam, hogyha már úgyis hype-olják, akkor legalább lesz egy nem olcsó, de megbízható, hosszú élettartamú zenelejátszóm. Eddig úgytűnik sajnos, hogy tévedtem.)

Üdv: Klown

Serial number alapján intézik a nemzetközi garit itthon!
Ahol próbálkozhatsz: iStyle, Almarium

Sok sikert!

Téma megosztása:

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »