HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple iPhone - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple iPhone 2G / 3G / 3GS

#821 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 05. 09:55

és ha van ilyen adásvételi, akkor egy ikonos hűséges, átlag usertől megvéve mivel kockázatosabb, mint ha tőled veszik? :confused:
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#822 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 10:00

Annyival, hogy a legtobben nem igy adjak el, hanem pont ugy, hogy megveszik 990-ert, eladjak mondjuk 80ert (annyiert 1 nap alatt elviszi barki), aztan basznak fizetni, t-mob meg letiltja par honap utan, a dominos szamuk meg mar nem el. Sok ilyen van sajna, bar szerencsere csak hallomasbol.
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#823 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 10:18

Köszi. Windows van, outlook nincs, csak Openoffice. Synkia.com-ot (lehet, van aki ismeri) már használtam SMS és névjegy tárolásra, kérdés, hogy lehet, szinkronizálni egy másik telefonnal. A névjegyek importálása természetesen fontosabb kérdés.
"Légy szerény mint én..."

#824 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 10:18

hát ha valaki ilyen hülye hogy megveszi ezektől.
szerződésről eddig nem tudtam, de nem is vennék hűséges telefont anélkül se usertől se cégtől.
szerződéssel meg tök8 hogy kitől.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#825 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 10:19

Idézet: zoli62 - Dátum: 2009. aug. 5., szerda - 11:18

Köszi. Windows van, outlook nincs, csak Openoffice.

szerintem outlook express is megteszi talán (bár nem vagyok biztos benne)

#826 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 10:34

Idézet: WiZARD - Dátum: 2009. aug. 5., szerda - 11:19

szerintem outlook express is megteszi talán (bár nem vagyok biztos benne)

Szerintem is, de mostanában már nem használom. Meg nem szeretném az e-mail és telefon kontaktokat összekeverni. Jó lenne valami egyéb használható megoldás.
"Légy szerény mint én..."

#827 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 07. 12:41

Amig itt mindannyian 3GS-eztek addig en beujitottam egy bolti uj 8gigas fekete 3G-t 60k HUF-ert :lollypop: :D

#828 Felhasználó inaktív   Lipy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 07. 13:51

A T-mobile hívja be a független szifonokat.
Akárki is lopta el a hitelkártyámat, kevesebbet költ, mint a feleségem.

#829 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 07. 13:55

Bekeretik a telefont. Oke, de hogy, kotelezik a tulajt, rendori kiseret? Vagy ki az a marha aki egy tort telefont bevisz ep esszel?

#830 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 07. 14:08

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. aug. 7., péntek - 14:55

Bekeretik a telefont. Oke, de hogy, kotelezik a tulajt, rendori kiseret? Vagy ki az a marha aki egy tort telefont bevisz ep esszel?

Az, aki egy idő után már telefonálni sem tud majd vele... :)
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#831 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 07. 14:31

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. aug. 7., péntek - 14:55

Oke, de hogy, kotelezik a tulajt, rendori kiseret?

Vagy ez, vagy letiltják.

#832 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 07. 19:18

Idézet: Lipy - Dátum: 2009. aug. 7., péntek - 14:51

Hülyeség!

Azokat hívják be akiknek nincs komolyabb net előfizetésük és a 3.0 frissítés óta megugrott a forgalmuk. Ennek a következménye a push hibás működése lehet. Ezt akarják kiküszöbölni!
Megint csinálják a fesztivált feleslegesen! :)

#833 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 07. 20:26

http://plastik.hu/20...ailbreak-esete/
Javaslom a hozzászólások értő elolvasását.
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#834 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 08. 07. 20:53

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2009. aug. 7., péntek - 21:26

http://plastik.hu/20...ailbreak-esete/
Javaslom a hozzászólások értő elolvasását.

Azért érdekes, mert a mai csodatelók mellett ezek ha kell, ha nem alapon időnként GPRSezni akarnak, vagy csak júzer szeretné, de közben nincs is előfizuja. Akkor az nem DOS? Ne már, hogy 150 teló letérdeltet valamit, ellenben ilyen 3G csatlakozós próbálkozás más típusnál véletlenül sem fordult elő?

Én HTC-m is megint netezik, oszt le is van tiltva.
Make love not Wor.

#835 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 07. 21:23

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. aug. 7., péntek - 21:53

Azért érdekes, mert a mai csodatelók mellett ezek ha kell, ha nem alapon időnként GPRSezni akarnak, vagy csak júzer szeretné, de közben nincs is előfizuja. Akkor az nem DOS? Ne már, hogy 150 teló letérdeltet valamit, ellenben ilyen 3G csatlakozós próbálkozás más típusnál véletlenül sem fordult elő?

Én HTC-m is megint netezik, oszt le is van tiltva.

"Egy szabályrendszernek megfelelő mobil, ha sikertelen a kapcsolatfelépülés, akkor adott idő (pár s) után próbálkozik újra. Egy nem szabványosan viselkedő telefon pedig EGY SEC alatt kiküld 100 újrakapcsolódási kérést."

#836 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 09. 16:47

Mi a változás az új 3gs-ben a régihez képest? Van olyan kijelzője mint a Samsung omnia hd-nek? (amoled)

#837 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 09. 17:03

Semmi ilyen, gyorsabb proci, tobb memo. A kijelzo es a keszulek merete azonos.

#838 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 09. 18:40

Nem a feltort iphone-okat hivjak vissza, hanem aki netcsomag nelkul general nagy adatforgalmat, ahogy feljebb is irtak. Mondjuk anno en ezt mar tavaly leirtam, hogy folyamatosan probal netre menni, le is tiltattam rola a netet (marmint errol a kartyarol), wifi szinte mindenhol van, masik telefonomon meg van korlatlan net..

Egyebkent probalgattam ma a navi rendszereket, Igo és navigon kipipalva, nem sokat maszkaltam ma, de nalam a navigon a nyero. Szebb, sokkal tobb beallitasi lehetosege van, poik, etc, hibatlan es gyonyoru. Igo olyan, mint anno symbianon a tomtom par eve, csunyacska, de azert majd kiprobalom mit tud. Ugyanott, ahol a navigon par masodpercen belul talalt jelet, ott az igo tobb perc alatt, nem is egeszen ertem, lehet koze a szoftvernek a gps-jelhez?

Kivetelesen volt egy kis idom, probalgattam par jatekot, Worms, Assasin s Creed, Resident evil 4, simcity, sims3, Nfsu, Ferrari GT, megallapitas tomoren: hubazze, a 3 eves laptopomon nem futnak el ilyen grafikaju jatekok.. Iranyithatosag is egesz jo a legtobb esetben, bar mindegyiket csak kiprobaltam, hosszabb tavu tapasztalat nincs (meg valoszinu nem is nagyon lesz)

Es vegre van ujra sms karakter szamlalom, ez volt a fo ok, ami miatt hosszu ido utan ujra feltortem a szifonom. (es persze a navirendszerek kiprobalasa, bar egyelore azert maradok a kocsiban levonel, bar tudasban ezek mar sokkal jobbak)

Szerk: ja es ugy nez ki, megmaradok ennel, tenyleg nincs sok ertelme a 3G-3GS upgradenek, nem is az ar, hanem az ujabb huseg miatt.. Igy legalabb jovore vehetek egy remelhetoleg -sokkal- jobban tovabbfejlesztett iphone-t augusztusban

Szerkesztette: netcobra 2009. 08. 09. 18:42 -kor

#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#839 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 09. 19:09

Szerintem az iGo sracok csak hirtelen jottek ki ezzel. Nem jellemzo a programjukra, hogy osszecsapott lenne. Majd a kovetkezo jobb lesz, tobb idot fognak forditani ra. Nem is igazi iGo, hanem AmiGo ha jol tudom, az vmi butitott verzio amerikai redneckeknek valo 1 gomb mindent megold.

#840 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 09. 19:42

Sosem hasznaltam meg Igo-t, volt a symbianon a tomtom, ugyhogy nincs viszonyitasi alapom. (ami akkor meg csak valami 70%-os lefedettsegu volt, de pesten tokeletes, azonkivul hasznalhato, kulfoldon pedig a legjobb terkeppel rendelkezett, gyors volt, tetszett). Aztan jott a kocsiban a beepitett, ami nem rossz, eddig meg nem volt olyan, amit ne talalt volna meg, de a grafikaja nem tul szep. Most meg jott az igo, meg a navigon, az igo meg a kocsiban levot is alulmulja (najo, ez legalabb 3ds), a navigon viszont nagyon tetszik. Egyebkent most szivom vissza, amit a multkor irtam, hogy nem fog kelleni 32gb-os iphone, mindket navi egyenkent cirka 1.8Gb-ot telepit fel a full terkeppel. Egy egy komolyabb jatek is 100-300mb.. ugyhogy durva azert..

Egyebkent nem tudom ismeri e valaki a payback nevu GTA1 klont, nagyon szorakoztato, erdemes kiprobalni, raadasul vegre egy fejleszto, aki rajott, hogy ha megforditja a kijelzest 180 fokkal, akkor jatek kozben a user nem takarja el az ujjaval a hangszorot.. :respect:

Szerkesztette: netcobra 2009. 08. 09. 19:43 -kor

Téma megosztása:

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.