HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple iPhone - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple iPhone 2G / 3G / 3GS

#161 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 23. 20:08

Idézet: evone - Dátum: 2008. júl. 23., szerda - 11:48

mukodik itthon is az olaszorszagbol hozott iphone3g, de csak a 8 gigas.

http://kepfeltoltes.hu/080719/20080719007_...ltoltes.hu_.jpg

olvass tobbet ;P

Ez mekkora fosch, hogy odaírja, hogy 'voda...'

Nincs elég hely, rövidíteni kell, aha...
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#162 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 09:24

Idézet: EV6 - Dátum: 2008. júl. 23., szerda - 21:08

Ez mekkora fosch, hogy odaírja, hogy 'voda...'

Nincs elég hely, rövidíteni kell, aha...

biztos az a legerdekesebb  a mostani telefonodban is ahogy kiirja a szolgaltato nevet ugye?

azert egy ilyen telefonnal hol nem szarom/od le hogy a szolgaltato neve le van roviditve? mit szamit?

Szerkesztette: evone 2008. 07. 24. 09:24 -kor

macbook air 2014

#163 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 13:59

Téhus iPhone augusztus 22-től

Idézet

Persze nem fogunk venni, mert drága lesz. A pontos számok nem ismertek, de továbbra is úgy tudni, hogy 180 ezer lesz a csomagfüggetlen, a havi díjas pedig a T-maffia drágára árazott havi 10 ezer forintos csomagja. A legértelmesebb beszerzés továbbra is az olaszországi 499 eurós vásárlás.

Rumour mill warning: mivel egyetlen “T” szakember sem vállalja a nevét ehhez az infóhoz, továbbá nekem mindenki esküdözik, hogy ott benn top secret kódjelzéssel futnak a dolgok, ezért kéretik ennek megfelelően kezelni az információkat. Amint van új, pontosabb, jobb adat, azonnal közöljük.

180 lepedő, szép :eek:

Szerkesztette: debaj 2008. 07. 24. 14:01 -kor

#164 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 15:11

Idézet: debaj - Dátum: 2008. júl. 24., csütörtök - 13:59

Hát ha azt nézem, hogy mekkora hype termék és milyen prémium kategóriát céloz meg, akkor nem sok. Aki meg akarja venni az majd előteremti rá a pénzt úgyis.

Én mint technológiai kuriózumot érdekesnek tartom, de számomra nem jelentene előnyt semmilyen téren, ezért nem is vágyakozom utána.

Üdv!
.
.
.

#165 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 15:15

Idézet: donphobos - Dátum: 2008. júl. 24., csütörtök - 16:11

Aki meg akarja venni az majd előteremti rá a pénzt úgyis.

Nem az a vicces, hanem az, hogy Olaszországban 499 euró a nyolc gigás, függetlenül, feltöltőkártyás konstrukcióban. Ha azt nézed, hogy ~5000 forintért már kinn vagy Rómában busszal, még úgy is megéri inkább onnan hozni.

#166 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 15:47

Idézet: debaj - Dátum: 2008. júl. 24., csütörtök - 15:15

Nem az a vicces, hanem az, hogy Olaszországban 499 euró a nyolc gigás, függetlenül, feltöltőkártyás konstrukcióban. Ha azt nézed, hogy ~5000 forintért már kinn vagy Rómában busszal, még úgy is megéri inkább onnan hozni.

Nadehátakkormileszagaranciávalésamagyarnyelvűleírással?????  :rolleyes:

Én tudom, hogy mindenhol olcsóbb, de amíg a fenti félelem benne van a többségben addig el lehet nekik adni egy gigászi lehúzás keretében mindent 1.5x drágábban. És kap hozzá egy A5-ös cetlit teli fordítási hibákkal jó esetben, a garancia pedig kimerül abban, hogy "ja, ez beázott sajnos, nem garanciális..."

De sok sikert kívánok mindenkinek, ne nekem legyen igazam természetesen...

Üdv!
.
.
.

#167 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 15:51

mi ebben a meglepő?
eddig is lehetett sejteni hogy ennyi lesz. csak páran kellően naívak voltak és elhitték hogy majd 199$-ért megkapják és a havidíj se lesz magas. és milyen qrvajó, mert egy HTC Diamond árának a töredékéért megkapják. hát persze.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#168 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 10:05

Idézet: evone - Dátum: 2008. júl. 24., csütörtök - 10:24

biztos az a legerdekesebb  a mostani telefonodban is ahogy kiirja a szolgaltato nevet ugye?

azert egy ilyen telefonnal hol nem szarom/od le hogy a szolgaltato neve le van roviditve? mit szamit?

Pont egy ilyen 180 ezres, állítólag űberdizájn, meg a végletekig átgondolt telefonnál ne legyen elcseszve még egy ilyen apróság sem.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#169 Felhasználó inaktív   szeder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 10:50

A "voda..." vajon hány pixellel lehet rövidebb, mint a "vodafone"?

#170 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 12:36

Ha már valós használati problémát nem találtok, és a vodán kell lovagolni... Elsősorban az iPhone az AT&T exkluzív telefonnak volt designolva a kezdeteiben, és ekkorára méretezték a textboxot rá... De másodsorban eléggé pocsékul nézne ki bal oldalon egy hosszabb szolgáltatónév, középen óra, jobb szélen meg nagy üresség és aksi. Inkább legyen ilyen.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#171 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 12:59

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2008. júl. 25., péntek - 13:36

Ha már valós használati problémát nem találtok, és a vodán kell lovagolni... Elsősorban az iPhone az AT&T exkluzív telefonnak volt designolva a kezdeteiben, és ekkorára méretezték a textboxot rá... De másodsorban eléggé pocsékul nézne ki bal oldalon egy hosszabb szolgáltatónév, középen óra, jobb szélen meg nagy üresség és aksi. Inkább legyen ilyen.

Vannak olyan fenemód világpolgár egyének, akik néha-néha elroamingolnak az AT&T területről. Ha mondjuk neadjisten Olaszországba tévednek, mondjuk épp a Nextra hálózatára, akkor majd az lesz odaírva, hogy Next... a brunyi meg nyomkodja, mert lapozni akar... :Đ

Egyébként tényleg kár ezen lovagolni, csak szúrta a szemem, lesz ennek bőven nagyobb hibája is, amivel majd lehet foglalkozni. :p

#172 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 26. 19:29

Volt szerencsem az iPod Touchot hasznalni huzamosabb ideig (csaladom belul lett valakinek ilyen). Tudom mas mint az iPhone de szerintem a szoftver egy resze legalabb azonos. Ami nagyon bokte a begyem az az, hogy az email kliens (gmail) keptelen volt CSAK az uj emaileket megjeleniteni vagy azokra ugrani egybol. Ha peldaul a haromszazadik emailt olvasom akkor fel kell tekernem a tetejere (jo nem nagy kunszt de mivan ha 5000 emailem van, ott mar az 2 perc tekeres kb) csak, hogy lassam az ujakat. Ez az iPhone-on is igy van, nem tudjatok?
Es az, hogy a Safari a bongeszes kozben soxor kiirja az Error blokkot, hogy Debug-olni kellene de azon kivul, hogy ezeket Dismiss-elem nem lehet kiiktatni, hogy meg se jelenjenek alapbol?

#173 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 26. 19:59

lehetne sorolni az ilyen ?apróbb? hibákat.
kollegám azt mondja nagyon jó a szifonja, de vannak idegesítő hülyeségei.
sms-t nem lehet forwardolni. emailhez nem lehet csatolni cuccokat, képet csatolva küldeni csak 1esével lehet, és azt is a képek közül indítva. szóval 5 képet 5 külön mailben kell küldeni...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#174 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 26. 21:04

Lehet itt nyafogni, de én csak a szépre emlékezem :Đ  http://plastik.hu/20.../uj-horizontok/
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#175 Felhasználó inaktív   szeder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 31. 10:09

Uh, oh, maradt volna még a MacBook repedezős festékéből? (;

#176 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 31. 19:59

Itt norvégiában nem lehet kapni függetlenül, és a legalacsonyabb ár amiért "megkaphatod" kb 190000 forint.. (egy évre vetítve, 100 perc beszéd, 100 sms, 100 mega adatforgalom)... Úgyhogy azthiszem kihagyom:)

u.i.: Nálunk is bevezethetnék, hogy kötelező kiírni az egy évre vetített összköltséget. Persze tudom nem nehéz kiszámítani..

https://netcom.no/iphone.html

#177 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 31. 22:49

Idézet: szeder - Dátum: 2008. júl. 31., csütörtök - 11:09

Uh, oh, maradt volna még a MacBook repedezős festékéből? (;

iCrack 3.0 :)

#178 Felhasználó inaktív   PLacc 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 01. 10:43

Repednek az 3G-s modellek.

Jól hangzik: http://blogs.zdnet.c...ardware/?p=2321  :rolleyes: