Idézet: Rina Maan - Dátum: 2009. márc. 2., hétfő - 13:42
Nekünk csak 2,5-4,5 hónapos kora között aludta végig az éjszakákat, aztán elkezdtek jönni a fogai, és akkor leszokott róla.
Az a helyzet, hogy nálunk sosem aludt el úgy, hogy beraktam az ágyába, se simogatással, se énekléssel. Vagy evés közben aludt be, vagy ringatással. Namost ugye az éjszakai evészetről leszokóban, éjjel meg nincs kedvem a 12,5 kg-s gyermeket egy percig sem ringatni :Đ Olyan van nálunk is, hogy csak felsír, és alszik tovább (sőt, olyan is van, hogy felröhög :Đ ), de ha már feláll az ágyban, az komolyabb altatási procedúrát jelentene, ahhoz meg nincs erőm
Az előbb néztem, elindult kifelé a 10. foga, reggel még nem éreztem, most meg kint van a hegye. Ezért nem volt nálunk se alvás az éjjel
Na nálunk a lányom volt olyan, hogy bent voltunk vele, amíg el nem aludt.Na akkor fogadtuk meg, hogy a következőnél másképp lesz.Úgyhogy tentebaba, ágyba be, van egy alvós rongya valami macifejjel, azt gyürkészi közben és simán elalszik egy hang nélkül.Éjszaka is csak felsír, enni pedig abszolút nem eszik.

Súgó
A téma zárva.