Idézet: Bujdy - Dátum: 2012. 03. 26. 12:34
Vitatom. Neki az az érdeke, hogy anyával legyen? A feleségemet úgy altatta az anyja, hogy ott ült az ágy mellett, felvenni nem tudta volna, mert ikrek voltak. Az anyjuk ült az ágy mellett, énekelt, létezett, ott volt.
Asszony most lesz 29 éves, de nem tud egyedül elaludni! Forgolódik sokáig, ha nem vagyok mellette, mikor már majdnem bekómál, akkor alszik el. Ha együtt alszunk (ez a többség, persze), akkor ha éjjel kimegyek a wc-re és éppen nagy dolgomat kell végezni, akkor ébren vár, mert felébred, ha nem szuszog mellette senki! Ez jobb?

Maradjunk annyiban, hogy nem vagyunk egyformák

Én is ültem/feküdtem a fiam mellett az elmúlt 4 évben, amíg el nem aludt, aztán egyik este közölte, hogy ő most egyedül szeretne elaludni a saját ágyában. És azóta megy neki

Hozzá kell persze tennem, hogy nekünk egyetlen szobánk van, tehát akkor is a szobában vagyok, amikor ő egyedül alszik el

De mikor én születtem, a szüleimmel mi is egy szobás lakásban laktunk, helyzet nagyjából ugyanez volt, ennek ellenére éltem tök egyedül egy lakásban 3,5 évig, és csak akkor nem tudtam elaludni, ha nagyon foglalkoztatott valami

Amióta meg gyerekeim vannak, vagyok olyan fáradt, hogy még le se ér a fejem a párnára, már alszom, és arra se ébredek fel már, ha a gyerek önjáróként bemászik mellém, vagy esetleg a férjem reggel elmegy dolgozni

De ha a gyerek sír, vagy szól, hogy anya, akkor kinyílik a szemem, és odamegyek hozzá.