HWSW Informatikai Kerekasztal: baba, papa, mama :) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

baba, papa, mama :) Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#781 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 22. 16:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2012. 03. 22. 16:12

Most azt mondod, hogy kell a puska, hogy megvedd a fiuktol. 20 ev mulva azt fogod mondani, hogy kell a puska, hogy valaki vegre elvigye!:-)

Az majd csak később jön. Majd ha "kamaszodnak" akkor akadsz ki először. Én gondolkodtam azon is már, hogy ha akarok tőlük valamit akkor annak az ellenkezőjét kérem, és akkor azt fogják csinálni amire eredetileg célozni akartam!:]:banghead:
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#782 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 20:35

:laugh:

Szerencsére még van egy kis idő, amíg aktuális lesz. Amíg kicsik, addig amúgy is angyal az összes kis szaros...
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#783 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 21:00

Ja, meg gyakran szaros az összes kis angyal. :)

Grat
KomposztWC

#784 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 23. 16:16

Nekünk az a bajunk konkrétan, hogy nem tudunk aludni. Nincs semmi baja, de felkel, 2-3 óránként maximum, de van hogy óránként. És akkor sír, nagy ritkán magától elalszik, de 90%-ban bemenni, ringatni, altatni, vagy anyatej, de persze csak szerintem már megszokás. Van amikor én is jó vagyok, van amikor nem.

Mondjuk nem újdonság, mert az első fiam is 9 hónaposan aludta át először az éjszakát (három napig, aztán utána megint nem, aztán kb. 1,5 éves korától ismét), de már a 7. hónapot töltjük be és egyre rosszabbnak tűnik (?).

Ötlet?

Szerkesztette: Kory 2012. 03. 23. 16:16 -kor

#785 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 23. 18:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Kory - Dátum: 2012. 03. 23. 16:16

Nekünk az a bajunk konkrétan, hogy nem tudunk aludni. Nincs semmi baja, de felkel, 2-3 óránként maximum, de van hogy óránként. És akkor sír, nagy ritkán magától elalszik, de 90%-ban bemenni, ringatni, altatni, vagy anyatej, de persze csak szerintem már megszokás. Van amikor én is jó vagyok, van amikor nem.

Mondjuk nem újdonság, mert az első fiam is 9 hónaposan aludta át először az éjszakát (három napig, aztán utána megint nem, aztán kb. 1,5 éves korától ismét), de már a 7. hónapot töltjük be és egyre rosszabbnak tűnik (?).

Ötlet?

Szívfacsaró, de bejött:
Esti rutin (fontos, hogy rutin legyen, mindig ugyanaz, kb. mindig ugyanakkor!), majd utána gyereket letenni, ahogy szoktátok (van aki szerint ne szopizzon közvetlenül alvás előtt, van aki szerint szopizhat, a lényeg, hogy NEM ALHAT BELE a szopiba!), majd miután letetted és bömböl, akkor 1 perc múlva bemész, megállsz az ágytól minimum 1 méterre (hogy ne higgye azt, hogy fel akarod venni) és 10-15 mp alatt elmondod neki, hogy "meg kell tanulnod egyedül elaludni, hidd el menni, fog, ügyes vagy, nagyon szeretünk, blablabla". Ez után kijössz! Majd folytatódik a bömbölés, 3 perc múlva ugyanez. Majd 5 perc múlva. Aztán 5 percenként, míg el nem alszik. Könyv szerint akár 1,5-2 óra is lehet első éjjel, hogy elaludjon, az idő alatt apa és anya is ki fog készülni! Én mikor bejárta, hozzá, mondtam neki, hogy nekünk is nehéz, de hosszú távon neki is jó lesz!
Másnap az 1-3-5 perc helyett 3-5-7 majd 5-7-9 perc, aztán 7-9-11, 9-11-13, 11-13-15, 13-15-15, végül 15 percenként van csak bemenetel. Mi csaltunk, mert mi maradtunk annyiban, hogy az első bemenetel nem ment 5-7 perc fölé.

Ja, és ha éjjel felkel, akkor ugyanígy altatni! A lényeg: NEM KAPHAT ENNI, CSAK VIZET! Arra rá fog jönni, hogy nem ízlik és nem éri meg felkelni miatta! Nekünk első éjjel 20 perc után elaludt. Az nagy erőt adott, mert utána jött két, 90+ perces este is! Olyan 2-3 hét után nem kelt fel éjjel és kb. 3 hét után (a könyv jó esetben egy hetet ígér, de az mindig "más" gyerekénél van;)) este minimális (2-3 perc) sírás után elalszik. De az már nem is olyan bömbölős sírás, hanem csak nyöszörög...

Fontos: attól, hogy kicsi, nem hülye! Kb. 2-3 hónapos kora óta tud manipulálni, szóval az elején mindent el fog követni, hogy elérje a célját! Nektek kell "győzni", nem szabad felvenni! Üvölteni fog, feláll, vörös fejjel bömböl, még lehet, hogy hányni is fog, de ne törjetek meg!

Megvan pdf-ben a könyv, de sajnos a tönkrement notebook SSD-jén, ami micro sata csatolós, mert 1,8"-os, szóval nem tudom leszedni róla, de asszem az a címe, hogy Szép álmokat gyermekem. Vagy valami hasonló. A fő gondolat az, hogy a gyereket meg kell tanítani elaludni egyedül. Ez nehéz és nem szabad a könnyebb végét megfogni (altatás, ringatás, szopi), mert mikor éjjel felriad, akkor keresi azokat a körülményeket, ami elalváskor volt és ha nincs, akkor visít...

Hajrá, kitartást, menni fog! ;)

#786 Felhasználó inaktív   Rina Maan 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 23. 21:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2012. 03. 23. 18:13

Szívfacsaró,

Fontos: attól, hogy kicsi, nem hülye! Kb. 2-3 hónapos kora óta tud manipulálni, szóval az elején mindent el fog követni, hogy elérje a célját! Nektek kell "győzni", nem szabad felvenni! Üvölteni fog, feláll, vörös fejjel bömböl, még lehet, hogy hányni is fog, de ne törjetek meg!

Igen, valóban szívfacsaró :-( :-( :-(
A "manipuláció" egyetlen oka: túlélés.
- Anya, ne énekelj, én hallom!
.
.
.
- Ha nem hagyod abba a lövöldözést, énekelni fogok!

#787 Felhasználó inaktív   pitius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 25. 16:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2012. 03. 23. 19:13

Szívfacsaró, de bejött:
Esti rutin (fontos, hogy rutin legyen, mindig ugyanaz, kb. mindig ugyanakkor!), majd utána gyereket letenni, ahogy szoktátok (van aki szerint ne szopizzon közvetlenül alvás előtt, van aki szerint szopizhat, a lényeg, hogy NEM ALHAT BELE a szopiba!), majd miután letetted és bömböl, akkor 1 perc múlva bemész, megállsz az ágytól minimum 1 méterre (hogy ne higgye azt, hogy fel akarod venni) és 10-15 mp alatt elmondod neki, hogy "meg kell tanulnod egyedül elaludni, hidd el menni, fog, ügyes vagy, nagyon szeretünk, blablabla". Ez után kijössz! Majd folytatódik a bömbölés, 3 perc múlva ugyanez. Majd 5 perc múlva. Aztán 5 percenként, míg el nem alszik. Könyv szerint akár 1,5-2 óra is lehet első éjjel, hogy elaludjon, az idő alatt apa és anya is ki fog készülni! Én mikor bejárta, hozzá, mondtam neki, hogy nekünk is nehéz, de hosszú távon neki is jó lesz!
Másnap az 1-3-5 perc helyett 3-5-7 majd 5-7-9 perc, aztán 7-9-11, 9-11-13, 11-13-15, 13-15-15, végül 15 percenként van csak bemenetel. Mi csaltunk, mert mi maradtunk annyiban, hogy az első bemenetel nem ment 5-7 perc fölé.

Ja, és ha éjjel felkel, akkor ugyanígy altatni! A lényeg: NEM KAPHAT ENNI, CSAK VIZET! Arra rá fog jönni, hogy nem ízlik és nem éri meg felkelni miatta! Nekünk első éjjel 20 perc után elaludt. Az nagy erőt adott, mert utána jött két, 90+ perces este is! Olyan 2-3 hét után nem kelt fel éjjel és kb. 3 hét után (a könyv jó esetben egy hetet ígér, de az mindig "más" gyerekénél van;)) este minimális (2-3 perc) sírás után elalszik. De az már nem is olyan bömbölős sírás, hanem csak nyöszörög...

Megvan pdf-ben a könyv, de sajnos a tönkrement notebook SSD-jén, ami micro sata csatolós, mert 1,8"-os, szóval nem tudom leszedni róla, de asszem az a címe, hogy Szép álmokat gyermekem. Vagy valami hasonló. A fő gondolat az, hogy a gyereket meg kell tanítani elaludni egyedül. Ez nehéz és nem szabad a könnyebb végét megfogni (altatás, ringatás, szopi), mert mikor éjjel felriad, akkor keresi azokat a körülményeket, ami elalváskor volt és ha nincs, akkor visít...

Hát amit leírtál, ez eléggé hajaz a régi klasszikus módszerre. Egy dologban értek csak egyet az itt leírtakkal, hogy a napi (esti) rutin bizony nagyon fontos. Nyugodt körülmények közt és lehetőleg ugyanúgy.
Egy dolgot vár el egy baba, az pedig a biztonság. Ezt pedig azzal, hogy nem mész be hozzá, nemigazán éred el. Legfeljebb csak felhagy a próbálkozással. Persze ettől függetlenül, lehet majd kiegyensúlyozott kapcsolatotok, de a környezetemben már látni a jeleit annak, ahol a gyereket megtanították éjjel "nem enni és nem felébredni", mert az úgy jó nekem. Na az a gyerek már nem ért a szóból.

Mellesleg amit eddig megtanultam, az az, hogy hiába mondják, javasolják, tanítják, hogy hogyan kell(ene) nevelni a gyereket, mindenki úgy neveli, ahogy tudja. Ki így, ki úgy.

#788 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 25. 16:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2012. 03. 23. 19:13

Szívfacsaró, de bejött:

Akkor mi nagyon szerencsesek vagyunk.
A fiam este kilenctol reggel hetig alszik.
Most mult 5 honapos.

Szerintem butasag nem etetni, a kicsi furdes elott es utan kap 150-180 ml tapszert es utana nem ebred fel mert ehes.
A lenyeg, hogy jollakottan aludjon el.
300-350ml eleg sok (furdes elott es utan osszesen), de ha ettol alszik jol akkor neki es nekunk is jo.
A doktorno szerint ugysem eszik tobbet mint amit ker, nem lehet tuletetni..

#789 Felhasználó inaktív   pitius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 25. 16:53

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 03. 25. 17:29

Most mult 5 honapos.

Szerintem butasag nem etetni, a kicsi furdes elott es utan kap 150-180 ml tapszert es utana nem ebred fel mert ehes.
300-350ml eleg sok (furdes elott es utan osszesen), de ha ettol alszik jol akkor neki es nekunk is jo.

Valószínűleg felébred ő, csak hang nélkül elfoglalja magát és visszaalszik. Mi Panna lányunk is ilyen, egy hangja nem volt, kb. 4 hónapos korától, több, mint 1 éves koráig éjszaka. Második lányunk(Szofi) is ilyen, de őt rajtakaptuk, hogy mit is csinál...ilyenkor szopizza az ujját.
De ez nem általános, inkább sírnak(legalábbis környezetünkben csak mi voltunk ilyen szerencsések). Persze aztán Pannánál is jöttek a szeparációs félelem-szorongás 1 éves kora után, meg minden. Az viszont szép mulatság volt ;-) . Fél év kínlódás után elhatároztuk, hogy én fogok bemenni hozzá, és én altatom vissza. Sok-sok ringatás az elején(bicepszem elég gyakran bedurrant ;-) ), aztán már kevesebb is elég volt, legvégül csak simogatás, aztán csak pár szó és vissza is aludt.

(Panna 3 éves lesz áprilisban, Szofi 5 hónapos múlt)

#790 Felhasználó inaktív   Rina Maan 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 25. 21:27

Most mult 5 honapos.

Ehhehe, a 20 hónapos lányom kétszer annyit eszik vacsorára, mint a 4 éves fiam. Ugyanabból. Könnyű összevetni :-) A 20 hónapos legalább 3szor ébred éjjel. A 4 éves nem nagyon szokott ébredni már.
Mind a kettő kb 13 hónapos volt, mikor már éjjel nem kaptak anyatejet (cumisüveget egyik se ismerte, legalábbis mikor be akartam mutatni őket egymásnak, nagy sírás volt). Azért szoktak le ők is, mert nem bírtam éjjel óránként kelni. Kb 1 hét alatt megszokták, hogy nincs, addig kemény volt. Kislánynál volt, hogy arra ébredtem, hogy nekimentem a szekrénynek ringatás közben :-) Nem jött be, hogy vizet kaptak tej helyett, mert a vizet is megitta. Aki szomjas, az szomjas.
Alvás: a mi ágyunkban alszanak el, mert ott van olvasás/mese, néha belealszanak. Átcuccolom őket a saját ágybuka. A nagy már kb egy éve nem jön át éjjel, a kicsi most kezdte az átjárkálást (nemrég betegek voltak, most jött bele az együtt alvásba).
A nagy 4 évesen volt képes arra, hogy egyedül elaludjon a saját ágyába. A kicsi meg egy majom, utánoz :-)
Minden gyerek más, tuti tanács nincs, tippek vannak, kinek mi jön be :-)
.
.
.

#791 Felhasználó inaktív   Rina Maan 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 25. 21:30

Egyébként meg nem várok el olyat a gyerektől, amit én se szoktam. Én se alszom át az éjszakát, néha felébredek, megszomjazom, iszok. Vagy kimegyek vécére. Ezt kicsiként egyik se tudja önállóan, hát felébred, és jelez. Kicsi sír, nagy meg anyáz :-)
.
.
.

#792 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 25. 21:39

Nagyobbik csajszi most 3,5. Este kap mesét az ágyában és utána egyedül elalszik. Éjszaka, ha felkel pisilni, akkor szól, de utána tudja, hogy egyedül kell visszaaludnia. Kivéve hétvégéken, mert akkor engedélyezett a hálóban alvás... :)
De neki is volt egy időszak, amikor csak úgy volt hajlandó elaludni, ha tudta és hallotta, hogy ott vagy vele a szobában. Az azért elég kemény volt, hogy ott ülsz a bent, majd ha már úgy gondolod, hogy elaludt, ninjaként kilopakodsz a szobájából... :D

Ma hazahoztam a kiscsajszit is. Kíváncsi leszek, milyen lesz az első éjszaka, mert együtt alszik a két csöppség.
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#793 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 25. 21:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Rina Maan - Dátum: 2012. 03. 25. 22:30

Egyébként meg nem várok el olyat a gyerektől, amit én se szoktam. Én se alszom át az éjszakát, néha felébredek, megszomjazom, iszok. Vagy kimegyek vécére. Ezt kicsiként egyik se tudja önállóan, hát felébred, és jelez. Kicsi sír, nagy meg anyáz :-)

Nekunk meg csak egy fiunk van - csodaval hataros modon vegig alussza az ejszakat.
Tapasztalataink szerint tenyleg a jollakashoz van koze a hosszu alvasnak (nalunk).
Meg ugye nem is kolikas hala a Coliprevnek.
Szoval ha jollakik akkor vegig alussza az ejszakat. Ha kevesebbet eszik, akkor negy korul neha felebred.
De utobbi csak kb 1-2x fordult elo.

Talan a furdetes elotti es utani etetes (egy oran belul) az a mennyiseg amitol nyugodtan vegig alussza az ejszakat.
Sokat eszik es a sulya is gyarapodik rendesen. 5 honaposan 7.2 kg. A nejem kb 1 honapos koraig aludt vele - azota visszakoltozott a haloszobaba.
Es reggel is ha felebred szepen mosolyog es jatszik a kisagyba berakott pluss allatokkal. Szinte sosem sir ebredes utan.

A koraszules miatt nem lehetett tejjel taplalni es megszokta a cumisuveget.
Utana meg hiaba fejt a nejem - a tapszer jobban izlett neki (es tej sem volt eleg).

Szerkesztette: FőDudu 2012. 03. 25. 21:52 -kor

#794 Felhasználó inaktív   Rina Maan 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 25. 22:15

Üzenet megtekintéseIdézet: FõDudu - Dátum: 2012. 03. 25. 22:51

Nekunk meg csak egy fiunk van - csodaval hataros modon vegig alussza az ejszakat.
Tapasztalataink szerint tenyleg a jollakashoz van koze a hosszu alvasnak (nalunk).
Meg ugye nem is kolikas hala a Coliprevnek.
Szoval ha jollakik akkor vegig alussza az ejszakat. Ha kevesebbet eszik, akkor negy korul neha felebred.
De utobbi csak kb 1-2x fordult elo.

Talan a furdetes elotti es utani etetes (egy oran belul) az a mennyiseg amitol nyugodtan vegig alussza az ejszakat.
Sokat eszik es a sulya is gyarapodik rendesen. 5 honaposan 7.2 kg. A nejem kb 1 honapos koraig aludt vele - azota visszakoltozott a haloszobaba.
Es reggel is ha felebred szepen mosolyog es jatszik a kisagyba berakott pluss allatokkal. Szinte sosem sir ebredes utan.

A koraszules miatt nem lehetett tejjel taplalni es megszokta a cumisuveget.
Utana meg hiaba fejt a nejem - a tapszer jobban izlett neki (es tej sem volt eleg).

Szép súly :-)
Akkor drukkolok, hogy így is maradjon :-) Nálunk 3-5 hó között mind a kettő végigaludta az éjszakát, de aztán ez elmúlt :Đ
Amennyire témában olvasgattam, tápszert lassabban emésztik meg, mint a tejet, ezért is marad tovább a jóllakottság érzés. Kiscsaj másfél napig kapott tápszert 6 hetes korában, mert valami durva allergiám volt, amire végül szteroidot kaptam, és azzal nem lehet szoptatni. Hát nem cseréltem volna el az állandó ébredéseket se arra, hogy folyamatosan kotyvasztani kelljen a tápszert :Đ
Ébredésnél nálunk sincs sírás, amennyiben kialudta magát. Ha csak felébredt valamiért, akkor azért akad :-)

Szerkesztette: Rina Maan 2012. 03. 25. 22:16 -kor

.
.
.

#795 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 07:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Rina Maan - Dátum: 2012. 03. 25. 23:15

Szép súly :-)
Akkor drukkolok, hogy így is maradjon :-) Nálunk 3-5 hó között mind a kettő végigaludta az éjszakát, de aztán ez elmúlt :Đ
Amennyire témában olvasgattam, tápszert lassabban emésztik meg, mint a tejet, ezért is marad tovább a jóllakottság érzés. Kiscsaj másfél napig kapott tápszert 6 hetes korában, mert valami durva allergiám volt, amire végül szteroidot kaptam, és azzal nem lehet szoptatni. Hát nem cseréltem volna el az állandó ébredéseket se arra, hogy folyamatosan kotyvasztani kelljen a tápszert :Đ
Ébredésnél nálunk sincs sírás, amennyiben kialudta magát. Ha csak felébredt valamiért, akkor azért akad :-)

Azt pedig könnyű elcserélni! Szoptatni csak anya tud, tápszert keverni apa is -> tápszert apa csinál, addig anya tisztába teszi...
Apaként azért nekem is jobb, hogy újra szoptatás van! :D

#796 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 07:16

Üzenet megtekintéseIdézet: pitius - Dátum: 2012. 03. 25. 17:09

Hát amit leírtál, ez eléggé hajaz a régi klasszikus módszerre. Egy dologban értek csak egyet az itt leírtakkal, hogy a napi (esti) rutin bizony nagyon fontos. Nyugodt körülmények közt és lehetőleg ugyanúgy.
Egy dolgot vár el egy baba, az pedig a biztonság. Ezt pedig azzal, hogy nem mész be hozzá, nemigazán éred el. Legfeljebb csak felhagy a próbálkozással. Persze ettől függetlenül, lehet majd kiegyensúlyozott kapcsolatotok, de a környezetemben már látni a jeleit annak, ahol a gyereket megtanították éjjel "nem enni és nem felébredni", mert az úgy jó nekem. Na az a gyerek már nem ért a szóból.

Mellesleg amit eddig megtanultam, az az, hogy hiába mondják, javasolják, tanítják, hogy hogyan kell(ene) nevelni a gyereket, mindenki úgy neveli, ahogy tudja. Ki így, ki úgy.

Ezek a gyerekek milyen idősek jelenleg?

#797 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 07:18

Most mult 5 honapos.

Szóval akkor Ti sem etettek éjszaka? ;)
Ha nem kap éjjel enni, akkor meg fogja tanulni, hogy este annyit egyen, ami elég! Meg is tanulta, látszott is a cumis üvegen, mikor még altatás előtt a tápszer ment, hogy többet eszik.

#798 Felhasználó inaktív   pitius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 07:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2012. 03. 26. 08:18

Szóval akkor Ti sem etettek éjszaka? ;)
Ha nem kap éjjel enni, akkor meg fogja tanulni, hogy este annyit egyen, ami elég! Meg is tanulta, látszott is a cumis üvegen, mikor még altatás előtt a tápszer ment, hogy többet eszik.

Szerintem itt arra gondolt, ha nem ébred fel, akkor nem is kell etetni, de ha felébred? ;-)

#799 Felhasználó inaktív   pitius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 07:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2012. 03. 26. 08:16

Ezek a gyerekek milyen idősek jelenleg?

3 év felettiek...

#800 Felhasználó inaktív   Rina Maan 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 08:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2012. 03. 26. 08:14

Azt pedig könnyű elcserélni! Szoptatni csak anya tud, tápszert keverni apa is -> tápszert apa csinál, addig anya tisztába teszi...
Apaként azért nekem is jobb, hogy újra szoptatás van! :D

Ha a gyerekeim apja nem éjfélkor fejezné be a munkát, és kelne 5-kor, mert dolgozni kell, akkor lehet, hogy fel tudott volna kelni tápszert kotyvasztani :-) Szerencsére szükség nem volt rá, én meg ígyis-úgyis felébredek, ha a gyerek is, akkor minek rázzam fel még az apját is, hogy most te jössz? Egyszer az éjszakázás is elmúlik. Aztán 10 év múlva megint éjszakázhatok, ha elmennek bulizni :Đ
.
.
.

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó