Idézet: gyuri - Dátum: 2011. 01. 18. 13:51
Hali,
Sok sikert a t-home "digitális" ktv-hez.
Én maradok a nálam jól működő ed3 iptv-nél. Az iptv fórumokon az elégedett felhasználókról is olvashatsz, csak kevesebbet, mint akinél hibák jelentkeznek (kb. 108.000 T-home iptv előfizető volt 2010 évvégén).
Én is jelentettem be több hibákat (javították), 72 óra után pedig kötbért is igényeltem.
Ha digitális ktv-el próbálkozol, akkor ajánlom a CI modult a tv-be stb helyett,de akkor is ki kell fizetni a 850 ft/hó díjat.
Digitális ktv set-top-box-jai nem egy szuper darabok (silány, no hdmi, ...). Én ezért váltottam analógról ed3 iptv-re.
Üdv.: Gyuri
Azért ha belegondolunk kész röhej, illetve agyrém amit a T művel, orbitális szopatás megy a részükről de rendesen. Egyrészt erőfölényükkel visszaélve, ők a legdrágábbak a piacon még a UPC-nek is sokkal jobb és szimpatikusabb ajánlataik vannak akár a tv-t akár a netet nézzük.
Pl hogy a francban mernek digitális kábel tv szolgáltatásnak nevezni egy olyan szolgáltatást, amelynek eszköze egy nyomorult scart összeköttetésen csatlakozik a tv-hez?! És még 840 Ft-ra meg is sarcolnak havonta pluszba ennél a szolgáltatásnál (vagy megvehetem 17500 -ért, de ha egyszer lemondom a szolgáltatás akkor ott marad nekem dísznek...). Megha már a TV-ben ott fityeg az mpeg4 dekóder meg a CI kártyamodul akkor mi a rákért kényszerítik rám azt a rohadt beltérit? Ez nagyon dühítő! Szerintem az STB-t csak eleve azoknak kéne adni akiknek nincs digitális tv-jük CI modullal. Ehh kár is további erőt fecsérelni erre...
Két alternatív megoldás van számomra, az egyik a UPC Direkt sat tv a másik a mindigtv extra, bár ott csak 17 csati can, de az igazán occsó.
Viszont ha egyedüli szolgáltatásként csak a netet veszem igénybe a trétől, akkor máris szinte duplájára emelkedik a havi díj. Na ez a geciség ne továbbja. Igen kiakadtam, mert ez ma a digitális valóság MO-on 2011-ben.
Meg az még a tragédia és ez minden szolgáltatóra igaz, külön kell fizetni plusz pénzeket a HD csomagokért, amikben jobb esetben van 5-6 hd csatorna.
Nagyon sajnáltam amikor elhalasztották a digitális átállást 2015-re, mert szerintem jobb lenne a helyzet ha 2010 dec 31-ével ez megtörtént volna. Így viszont még minimum plusz 5 évig megy a szopatás rendesen.