HWSW Informatikai Kerekasztal: T-Home - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

T-Home Együtt. Veled Értékeld a témát: ***-- 2 szavazás

#1441 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 09. 09. 10:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2011. 09. 08. 19:53

Telefonalas lesz belole... kabelen nincs ilyen.

Csatolmány t-kabel.jpg

Samott

Nekem kábel van és van smtp opció

Csatolt fájl  t-home1.jpg (75,52K)
Letöltések:: 40

De úgy látom mindenkinek más a My t-home menüje. :-s

Szerkesztette: rainman35 2011. 09. 09. 10:46 -kor

Tegnap áttértünk alternativ energiaforrás használatára, a szomszédtól lopjuk az áramot. :)
Router beállitása:http://www.sokoldal.hu/lap.php?azonosito=r...oldal=sM3Qjry3x

#1442 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 04. 10:31

Mi volt ez a pár nappal ezelőtti szoftver frissítés T-Home IPTV STB-n? Mi az új? Én semmi változást nem vettem észre eddig.
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#1443 Felhasználó inaktív   mozesapo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 08. 06:41

Üzenet megtekintéseIdézet: McElroy - Dátum: 2011. 10. 04. 11:31

Mi volt ez a pár nappal ezelőtti szoftver frissítés T-Home IPTV STB-n? Mi az új? Én semmi változást nem vettem észre eddig.

Másodlagos boxon is meg tudod állítani az adást, és felvételt is tudsz beállítani, visszanézni, ha az elsődleges box rögzítős.
-Egész biztosan nem fogtok örülni - jegyezte meg Bölcs Elme.
-Ki vele! -Jó - mondta Bölcs Elme. - A Válasz a Nagy Kérdésre. . . -Nos?. . . -Az Élet, a Világmindenség Meg Minden. . . - mondta Bölcs Elme.
-Tehát?. . . -A Válasz. . . - mondta Bölcs Elme, és megállt.
-Igen?... -A Válasz. . .
-Igen???... -Negyvenkettõ - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.

#1444 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 04. 12:49

Ha minden igaz akkor 10-11 én lejár az előfizunk (1 évhűség telefon alap+net 15Mbit), a gond az hogy az adsl modem elég rossz állapotan van mivel ezt már vagy 3 éve kaptuk.

Ha megint meghosszabbítom a szerződést elviekbe nem kapok új modemet... hogy lehetne azt megoldani hogy szünetmentesen újra meghosszabbítsuk a szerződést és új modemet is kapjuk?

Van erre egyátalán valami opció?

#1445 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 05. 13:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Virus9AX - Dátum: 2011. 11. 04. 13:49

Ha minden igaz akkor 10-11 én lejár az előfizunk (1 évhűség telefon alap+net 15Mbit), a gond az hogy az adsl modem elég rossz állapotan van mivel ezt már vagy 3 éve kaptuk.

Ha megint meghosszabbítom a szerződést elviekbe nem kapok új modemet... hogy lehetne azt megoldani hogy szünetmentesen újra meghosszabbítsuk a szerződést és új modemet is kapjuk?

Van erre egyátalán valami opció?

Fasza... kiderült hogy eddig az 5mbites csomagért fizettünk de 15ös volt....mondjuk visszamenőleg nem fizettetik ki.
Úgy lett megoldva hogy az analóg telefont lecseréltük digitálisra így kapunk elvben valami wifis router ami egyben ADSL modem is (van ilyen egyáltalán?) és a jelenlegi 5700 Ftról 6100 ra emelkedett az ár.

#1446 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 05. 14:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Virus9AX - Dátum: 2011. 11. 05. 13:28

így kapunk elvben valami wifis router ami egyben ADSL modem is (van ilyen egyáltalán?) és a jelenlegi 5700 Ftról 6100 ra emelkedett az ár.

Van hát a ronda nagy fekete egybe minden pirelli.Van neki fóruma is itt: https://forum.hwsw.h...d/page__st__150

Szerkesztette: djculture 2011. 11. 05. 14:48 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1447 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 07. 16:40

lemondtam t-s vonalas telót. előbb hívott üfsztől valaki, kérdi az okát. mondtam, hogy áttértem digire, és ennél jobb, olcsóbb szolgáltatást nem tudnak nyújtani. mivelhogy ez a helyzet, ezért 3 hónapig ingyen használhatom, hátha meggondolom magam. na ez lol.
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#1448 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 09. 11:04

Megvolt az elso kellemetlen elmeny a szolgatatassal, szolgaltatoval kapcsolatban: tegnap a negy szelben valahol kiesett valami a lancbol es elment mind a kabeltelefon mind a kabelnet. Ez eddig rendben van, balesetek elofordulnak. De az nagyon gaz volt, hogy otthonrol masfel oras telefonalas, az irodabol meg tobb mint egy ora telefonalas utan se tudtam bejelenteni a hibat. Csak hallgathattam a sz.r zenejuket meg hogy turelmet kernek. Milyen SLA-kkal dolgoznak az ugyfelszolgalaton, hogy ilyen megtortenhet? El kellett mennem egy T pontba, hogy kozolhessem veluk: gond van. Mindenesetre ma delelottre megoldottak, ezzel se volt gond. De hogy egy egyszeru hibabejelentes miatt orakig kell telefonalni es akkor se erek el senkit... ez nevetseges.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1449 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 27. 18:57

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 11. 05. 15:46

Van hát a ronda nagy fekete egybe minden pirelli.Van neki fóruma is itt: https://forum.hwsw.h...d/page__st__150

Huh kicsit megkésve de leírom mi lett a vége.
Átváltottunk digitális Telefonra és emaitt kaptunk ingyen egy szép elég megnyerő külsővel rendelkező ZTE modem/router/wifi/telefon/IPTv kezelő cuccot. (ZTE ZXV10 H201L)
Nagyon meg vagyok elégedve vele. Stabil működés és elég sok kényelmi szolgáltatás is van benne :)

Szerkesztette: Virus9AX 2011. 12. 27. 18:59 -kor

#1450 Felhasználó inaktív   CDman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 06. 09:41

Hali!

Jővő7-en jönnek szerelni az IP TV-t.

Mivel tudtommal felénk nincs kábel (Optikai pláne...), így nem tiszta hogyan is van ez.

Fel lehet használni a meglévő koax-kábeleket, telefonvezetéket v. pedig megint falat kell furkálni az új kábeleknek?

Tudja valaki kb. mire számítsak?

Köszi!
"Gyakori hiba, hogy amikor valami nagyon tökéleteset akarnak tervezni az emberek, alábecsülik a nagyon tökéletlenek leleményességét."

Douglas Adams

#1451 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 06. 09:57

Üzenet megtekintéseIdézet: CDman - Dátum: 2012. 01. 06. 09:41

Hali!

Jővő7-en jönnek szerelni az IP TV-t.

Mivel tudtommal felénk nincs kábel (Optikai pláne...), így nem tiszta hogyan is van ez.

Fel lehet használni a meglévő koax-kábeleket, telefonvezetéket v. pedig megint falat kell furkálni az új kábeleknek?

Tudja valaki kb. mire számítsak?

Köszi!

ip tv mehet adsl en is rendes csavart érpáron /telefon vezeték/.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1452 Felhasználó inaktív   CDman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 06. 11:34

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2012. 01. 06. 09:57

ip tv mehet adsl en is rendes csavart érpáron /telefon vezeték/.

Addig rendben, van ezt gyanítottam. De a házon belül milyen kábelezést igényel a dolog? Koax, telefon, esetleg UTP...?
"Gyakori hiba, hogy amikor valami nagyon tökéleteset akarnak tervezni az emberek, alábecsülik a nagyon tökéletlenek leleményességét."

Douglas Adams

#1453 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 06. 11:38

Üzenet megtekintéseIdézet: CDman - Dátum: 2012. 01. 06. 11:34

Addig rendben, van ezt gyanítottam. De a házon belül milyen kábelezést igényel a dolog? Koax, telefon, esetleg UTP...?

Kapsz egy Home Gateway, erre fog csatlakozni majd UTP kábellel a box(-ok). Drága pénzért kérhetsz wifi-s, áram hálózati és koax elvezetést is.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#1454 Felhasználó inaktív   CDman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 06. 12:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2012. 01. 06. 11:38

Kapsz egy Home Gateway, erre fog csatlakozni majd UTP kábellel a box(-ok). Drága pénzért kérhetsz wifi-s, áram hálózati és koax elvezetést is.

Köszi!

Itt a lényeg.
Falat kell fúrni mert a konyhában is van TV... :(
De így legalább a 7végén megcsinálom előre, ne akkor kelljen mikor már ott vannak a szerelők.

A jó hír h. ez nem a legrosszabb verzió, mert az UTP hálózat már részben megvan! :rolleyes:

Szerkesztette: CDman 2012. 01. 06. 12:03 -kor

Douglas Adams

#1455 Felhasználó inaktív   dozzer 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 01. 06. 20:24

Szervasztok !
Olyan problémám lenne hogy van nekem egy ZTE zxdsl 931 VII tipusú csodarouterem.... Napokban megvásároltam egy játékot TDU2-t na a lényeg az hogy nem indul el a játék mégpedig az oka az ... hogy ennek a routernek a tűzfala nem engedi csatlakozni a játék szerveréhez... a problémám ott van hogy nemtudok portot nyitni mert bármit állitok nemigazán akar működni csináltam virtuális szervert a gépem ip cime alapján persze amit foylamatosan váltogat a router aztán triggering portot is állitottam ( mivel a játéknak csak portos elérése van ) ráadásul azzal fogadtak hogy a t-home-sok pénzért megmondják hogy mit kell hogy tegyek hogy működjön... de ami vicces volt azt mondta hogy csak akkor számláznak hogyhabe tudjuk állitani..:D na mind1.. szakértelem az érdekes... na a lényeg hogy valaki orvoslatzi problémát tud mondani a bajomra? Esetleg segitséget?MEgköszönném nagyon!

#1456 Felhasználó inaktív   Miki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 07. 18:50

Nincs 931-es. Remelem azert segit valamit:
Link

#1457 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 08. 01:05

Egy ismerősöm szeretett volna rendelni tréhóm digitális kábeltévét, azonban az online felületre belépve azt a tájékoztatást kapta, hogy ha már van ilyen előfizetése, azt módosíthatja, de ha nincs, akkor csak iptv-t rendelhet.

Konkrétan Érden lakik, és DOCSIS 3.0-n kapja az internetszolgáltatást és van is analóg kábeltévéje. Természetesen esze ágában nincs iptv-t rendelnie a következő okok miatt:

- a szolgáltatás csak a tré által biztosított HulladékBox™ készüléken nézhető, ő meg a C tuneres tévéjét szeretné használni
- az iptv 'technológia' miatt vélhetően megakadna az adás néha-néha
- felmerült az a gyanú, hogy a tévézés a nem túl gyors, de ugyanakkor nem is túl olcsó internet sávszélességének a rovására menne

Továbbá kérdem én: mi a szarnak kell nyomulni ezzel a hulladék iptv-vel - ráadásul kábelneten -, mikor ott van a jól bevált, akadozásmentes digitális kábeltévé? Valaki bizonyára jó fizetést kap ezért a trénél...

Olyan esetről is hallottam már, ahol ADSL-re akasztottak úgy 3db iptv boxot, hogy a szükséges sávszélesség nem volt meg. Akadozott is szépen a cucc.

Számomra mindig is tiszta volt: normális ember iptv-t nem vesz.

#1458 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 08. 05:11

Kábelnet esetén az IPTV nem vesz el sávszélességet a netezés elől.
Digitális kábeltévéhez fent kell tartani állandóan meghatározott számú frekvenciát de addig IPTV-nél nincs ilyen, gazdaságosabban bánik az erőforrásokkal.
xDSL esetében van csak olyan, hogy a tévé elvesz a net sebességből. Sokat akar a T-Home így annyit értékesít amennyit csak tud és ennek a következményes, hogy nincsen meg a szükséges kapacitás a xDSL-es ügyfeleknél a szolgáltatáshoz.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#1459 Felhasználó inaktív   gageszka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 08. 11:58

Üzenet megtekintéseIdézet: dozzer - Dátum: 2012. 01. 06. 20:24

Szervasztok !
Olyan problémám lenne hogy van nekem egy ZTE zxdsl 931 VII tipusú csodarouterem.... Napokban megvásároltam egy játékot TDU2-t na a lényeg az hogy nem indul el a játék mégpedig az oka az ... hogy ennek a routernek a tűzfala nem engedi csatlakozni a játék szerveréhez... a problémám ott van hogy nemtudok portot nyitni mert bármit állitok nemigazán akar működni csináltam virtuális szervert a gépem ip cime alapján persze amit foylamatosan váltogat a router aztán triggering portot is állitottam ( mivel a játéknak csak portos elérése van ) ráadásul azzal fogadtak hogy a t-home-sok pénzért megmondják hogy mit kell hogy tegyek hogy működjön... de ami vicces volt azt mondta hogy csak akkor számláznak hogyhabe tudjuk állitani..:D na mind1.. szakértelem az érdekes... na a lényeg hogy valaki orvoslatzi problémát tud mondani a bajomra? Esetleg segitséget?MEgköszönném nagyon!

Estetleg próbáld meg kikapcsolni a windows tűzfalat... nekem volt amikor kikapcsolás után már ment az amit akartam.

#1460 Felhasználó inaktív   gageszka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 08. 20:18

Sziasztok!

Más tapasztalt olyat, hogy darsztikusan lecsökkent az internet sebessége?
Jelenlegi sebességem 25/5 és ebből most a garantált 5/1 sebességem van... így hát "nem lehet érte ugatni".
Egy ismerősömnél is ugyan ez a helyzet.
A lényeg nehogy lemaradjon. Gyál az előfizetés helye, kábel net.

Téma megosztása:

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.