Na, meggyütt az enyém. Reggel hozta a postás.
4 ropit kellett fizetnem, mindennel együtt (3k vám/áfa, 1k ügyintézés)
Pro:
Láttam ma eredeti HTC-t, és semmi különbség nem vettem észre. Külsőre 1-1. (illetve röhej, de a J6 még jobb is, mert egyszínű az előlap-hátlap. (mert végülis J6 ot kaptam, legalábbis az akkura az van írva

)
Egyedül hívás közben látszik különbség, mert hívásnál az eredeti HTC körjoy nál világítanak körbe a ledek.
Dual sim megy faszán. (itt egy pici bosszantó dolog van, mert minden indított hívásnál felajnánlja a másik sim használatának lehetőségét (ezt lehet ki lehet kapcsolni menüből annyi időm nem volt még).
Pedig ugye van Sim1/Sim2, gondoltam a Sim1 lesz az alapértelmezett....
Pontos a touchscreen.
Szép a kijelző
Menük/beállítások elérhetőek gombokkal is.
Angol nyelvvel kezd, nem kell kínaival bajlódni.
Bennevan a 256 os kártya (látszik kívülről is, vista kapásból megismerte). Telefont lehet webcamként, pendriveként, és modemként is használni.
Ismeri a Vcard formátumot.
Lehet állítani az sms hangot is (ezt írták hibának korábban).
Külön csengőhang, sms-hang minden sim-hez.
Tud simenkénti telefonkönyvet kezelni, és tudja egyben is a kettőt.
Hangminősége jó, bár még egy 10-15% al lehetne hangosabb.
Térereje jó, kiveri a plafont mind2 simnél..

Tud tiltólistát (számokat lehet megadni, ezekről nem fogad hívást)
Pár bakitól eltekintve átgondolt a menüje, de azért még tudnék mit javítani... (mi a faxt keres a bluetooth a határidőnapló meg az ébresztő mellett a teendők menüben) Nem egy villám, de kb egy S60 as telefon szintjét hozza gyorsaságra. A másik baki, hogy híváslistából kikeresve nem tárcsáz a hívó gombbal, csak az Ok gomb lenyomása után.
A főmenüket a jobb menügombbal tudod "elindítani", viszont ha változtatni akarsz valamit, akkor meg a bal oldali gombot kell megnyomni. Néha kényelmetlen, illetve megszokás kérdése.
Contra:
Bosszantó, hogy a nem fogadott hívásokat csak a sim1 esetén lehet elérni a "today stílusú" képernyőről, a sim2 esetében csak egy ikont tesz ki, és külön kell megnyitni a call history-t.
Kritikán aluli a kamerája, kb a régi T30 as Sonyericssonok szintjét hozza. (nekem nem kell a kamera, de van akinek hasznos).
Akkuidőben nem várok sokat, főleg bekapcsolt bluettoth-al nem.
Töltő minősége pocsék, viszont USB kábelen is tölti magát. (itt egy kis pro, hogy szabványos az USB kábele míg az eredeti HTC egyedi kábellel megy.)
Ennyi pénzért viszont NEM lehet még ehhez fogható telefont se, nemhogy jobbat kapni.
Majd még a mai nap folyamán tesztelem, este írok még.