Na, gyors review akkor:
Összerakás, bekapcsolás gond nélkül, 4GB-os kártya jár hozzá, 2 sim bele, akksi bele, és már megy is.
A pinkódok beírása kicsit kihívás, mert a képernyő kalibráció el van mászva. Viszont óriási pozitivum, hogy már itt működik a handwriting, tehát egyszerűen odairtam a képernyőre a pint, és ment is minden

Ezután gyors pen calibration, és már a képernyő is jó. Ujjal MINDEN simán kezelhető rajta. Szövegírás is tök jó, mert viszonylag nagy betűk vannak, és még buborékban fel is ugranak mikor odanyom az ember.
3 oldalas menüje van, simán lapozható, sőt - átrendezhető.
Ezen végre GOMBRA lehet billentyűzárat (vagyis képernyőzárat) aktiválni, nem csak slideolással. Engem ez pl bosszantott az előző telefonomban, és akkoriban még úgy volt, hogy minden chinaphone ilyen. Ezen viszont már simán gombnyomásra zár, és slidera nyit, szóval kényelmes.
Analóg TV, FM rádió tökéletesen működik. Előbbi a beépített antenna kihúzásával, utóbbi anélkül is. A TV-n bejöttek a szokásos magyar adók, bár hangja csak a TV2-nek lett, nemtom miért.
WIFI elsőre simán megy, networkokat listázza, jelszo, és már neteztem is opera minivel. Ezt a böngészési módot erősen szokni kell, dehát ez nem a telefon hibája