Idézet: sea - Dátum: 2010. 03. 13. 10:15
..jó gyorsan megjött..

..ez pozitív !
mennyi a valódi súlya? .. mert ahány site annyi adat..

a méretét tekintve kényelmes vele telefonálni? arra gondolok hogy kézbe simul-e pl..
Nehéz mint a dög

Ehhez képest az előző, pehelysúly. Érezni hogy van benne fém, meg hardver rendesen. Szóval összeszerelési minőségre nem lehet panasz.
Viszont az adatkábele valszeg halott. Legalábbis kommunikációra nem bírom rávenni a PC-vel, csak tölteni hajlandó rajta... ha bedugom a gépbe fel se ugrik a telefonon meg a pc-n se a dialóg, hogy valami storage lenne... Hétfőn írok nekik, hogy küldjenek egy csere adatkábelt.
Ezt leszámítva viszont nagyon jó. BT-n és WIFI-n is simán lehet adatokat forgalmazni oda-vissza.
A fényképezője (mindkettő) kínaiasan gagyi, viszont a hátulján lévőhöz már tartozik ledes fény, ami elég jó, és így már legalább felismerhető mi van a fotóin sötétebb helyzetben is. És a led elemlámpaként is működik az oldalsó gombbal.
Akksijáról annyit, hogy tegnap kb ilyenkor nyomtam bele a gyári töltési akksit (50%-os volt), aztán ugye közbe-közbe csak lógot az USB-n is amíg próbálgattam, de valójában nem töltöttem sokat. Viszont egész nap ment a WIFI internetezés, TV, Bluetooth próbálkozás, és még most is 30-40%-ot jelez. Ez sokmindent nem árul el még, de azért legalább nem szar mint a régim