HWSW Informatikai Kerekasztal: Kínai klón telefonok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kínai klón telefonok copyphone-ok kínából

#81 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 06. 14:36

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. okt. 6., hétfő - 14:47

Bizonyos emberkéknek biztosan megéri megvenni egy P3300-at meg Diamondot eredetiben. Én csak kiránduláskor fogom a GPS-t használni (évente párszor), a PDA funkciókat szintúgy mivel nem kell a munkámhoz meg semmihez sem. Nekem nem érdemes 300+ fontot kolteni egy ilyen csodára mert nem használom ki. Egyszer már beleestem ebbe a hibába (Sony PSP).

Tiszteletben tartom hogy te megvetted az eredeti HTC Diamondot, biztosan megérte neked mert naponta azt nyustolod. De engem csak olyan szinten érdekel hogy lecserélhetem majd a hótprimitív k550i-met egy olyanra. Mindketto ugyanannyiba kerul, akkor miért ne tenném? :) Nekem csak telefonálni kell, az ébresztofunkciót meg a notepadot használom. Ezeket meg a DX-es is tudja.

Ezt találtam az Orange oldalán a HTC-rol:
http://shop.orange.co.uk/imagedata/phones/...diamond_lge.gif
Nem tunik túl csillogósnak, pont olyan matt mint a DX-es képeken :think:

értem hogy nem akarsz ennyiért, nem is ezzel akartam vitetkozni.
és nem is a diamondot akartam védeni. csak írtam hogy míg a p3300 klón az egész korrekt (bár nem venném meg), és winmo, gps, meg minden, addig a diamond klón az nem windowsos és gps sincs benne, egy "egyszerű" dualsim telefon, diamond külsővel...

itt látszik a képeken, hogy mennyire fényes. jól gyűjti az összes ujjlenyomatot...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#82 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 14:39

Idézet: charlie - Dátum: 2008. okt. 6., hétfő - 15:05

ez nagyon baba ennyiért (56e HUF), winmobile6, gps, wifi, blútusz, 43 mega használható ram , és még pofás is.

az a 43 mega ram, az inkább 15 mega szabad ram. winmo 6.0-nál memóriaszivárgást nézve az már elég necces főleg 1-2 nap után...
nemrég 64 mega volt az általános winmo 6.0 mellé, és mindenki kevesellte. manapság inkább 128 mega van a márkás cuccokban (ez se sok), és highend cuccokban 192 vagy mégtöbb van.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#83 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 16:28

Koszi a linket, végig is olvastam az ismertetot. A lassú szoftvert nem szeretem, régebben volt egy Samsungom ami nyokogott, hát sírni tudtam volna kínomban. DX lecserélte az egészet, remélem az gyorsabb :D Azt hittem rendes GPS van benne, nem ilyen google maps az ezredfordulóról. Vagy telepíthetsz rá más szoftvert is?
Késobb venném meg úgyis, most megvárom ezt a P3300, meglátom abból mi lesz.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#84 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 19:46

winmobile-ra tehetsz mindenféle gps progit (igo, tomtom, meg mittudomain mi van még)

#85 Felhasználó inaktív   LML 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 19:55

Idézet: Locutus - Dátum: 2008. okt. 4., szombat - 22:11

Valakinek tapasztalat, vélemény ERRŐL ?

Most egy kicsit e felé billen a mérleg nálam, a P168C-től... kicsit barátságosabb dizájn, nem majmolja feleslegesen az iphonet, van benne fm rádió, és persze dual sim dual standby, szarkamera ez is...

(Gondolom az EU-ban az nem gond, hogy csak dual band, tehét 900/1800, mert ide pont az kell nem?)

Rendeltem kb 10 perccel ezelőtt egy ilyet, mert már a tököm televan hogy 2, de esetenként 3 mobilt kell magammal cipelni.

Majd szólok ha megjött, ha még nem rendeltél akkor meg tudod majd nézni nálam a boltban.
Megrendeltem az EMS+ szolgáltatást is, remélem a hét végéig megkapom, ha már levettek 15 dodóra.

Mai fasza dolár árfolyamon 22k volt az egész hóbelebanc.

Eladom mind2 régi telcsim, még marad is egy rahedli pénzem :D
100%

#86 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 20:14

Idézet: LML - Dátum: 2008. okt. 6., hétfő - 20:55

Rendeltem kb 10 perccel ezelőtt egy ilyet, mert már a tököm televan hogy 2, de esetenként 3 mobilt kell magammal cipelni.

Majd szólok ha megjött, ha még nem rendeltél akkor meg tudod majd nézni nálam a boltban.
Megrendeltem az EMS+ szolgáltatást is, remélem a hét végéig megkapom, ha már levettek 15 dodóra.

Mai fasza dolár árfolyamon 22k volt az egész hóbelebanc.

Eladom mind2 régi telcsim, még marad is egy rahedli pénzem :D

Melyiket rendelted? A J6-ot, vagy az S900-at? Mi lehet különbség közöttük?

Én sem akarok már várni, mert sose lesz telefonom... legkésőbb ma vagy holnap megrendelem.

#87 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 20:16

Idézet: LML - Dátum: 2008. okt. 6., hétfő - 20:55

Megrendeltem az EMS+ szolgáltatást is, remélem a hét végéig megkapom

szerintem kizárt, mert:

- a választott cucc nincs raktáron a DX-nél, így csak a rendelésed megkapva szerzik be ők is a külső beszállítótól, és csak erre 2-5 napot írnak
- ha megkapják, először "beérkezett" státuszba kerül, majd "csomagolás alatt"-ba. Ez a kettő ismét 1-2 nap szokott lenni
- végül jön az "elpostázva" állapot, ami után normál esetben a hong-kongi postával nekem 5-7 nap - egyedül ez gyorsulhat EMS-el. De ha ez mondjuk 3 nap, már akkori is átcsúszik a jövő hétre...

#88 Felhasználó inaktív   LML 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 21:16

Idézet: Locutus - Dátum: 2008. okt. 6., hétfő - 20:14

Melyiket rendelted? A J6-ot, vagy az S900-at? Mi lehet különbség közöttük?

Én sem akarok már várni, mert sose lesz telefonom... legkésőbb ma vagy holnap megrendelem.

s900 at, de láttam megkérdezted a különbséget... Remélem nem szopom be... :)
100%

#89 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 21:21

Idézet: LML - Dátum: 2008. okt. 6., hétfő - 22:16

s900 at, de láttam megkérdezted a különbséget... Remélem nem szopom be... :)

Én eddig semmi kézzelfogható különbséget nem tudtam kideríteni.

Az is csak ködös, de elvileg: Az S900 a dopod féle Diamond Touch (ázsiai verziója a HTC-nek) koppintása, míg a J6 a rendes HTC Touch Diamondnak. Az S900 elvileg hátul fekete, elöl viszont ezüstösebb, tehát a DX képei nem tükrözik a valóságot, ELVILEG. A J6 ami full fekete elöl és hátul is. Meg persze van a J6 gold, de az ocsmány :)

De ez is csak tipp, abból amit a számtalan oldalról összeszedegettem. Volt ahol olyat is irtak, hogy az S900 vékonyabb...

#90 Felhasználó inaktív   LML 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 21:28

Idézet: Locutus - Dátum: 2008. okt. 6., hétfő - 21:21

Én eddig semmi kézzelfogható különbséget nem tudtam kideríteni.

Az is csak ködös, de elvileg: Az S900 a dopod féle Diamond Touch (ázsiai verziója a HTC-nek) koppintása, míg a J6 a rendes HTC Touch Diamondnak. Az S900 elvileg hátul fekete, elöl viszont ezüstösebb, tehát a DX képei nem tükrözik a valóságot, ELVILEG. A J6 ami full fekete elöl és hátul is. Meg persze van a J6 gold, de az ocsmány :)

De ez is csak tipp, abból amit a számtalan oldalról összeszedegettem. Volt ahol olyat is irtak, hogy az S900 vékonyabb...

Én sikeresen J6 ot rendeltem, szóval én is meg vagyok már keveredve ezekkel :D

Mondjuk a 200 neves telefonkönyvet én már be is buktam, mert a melóm miatt kb 350 név/telszám van bent.
Max a régi nőket kiszelektálom, de az a névsor meg még kincset érhet :D
Remélem az csak valami elírás, manapság egy új simre is felfér 240 név ha jóltudom.

Mindkettőhöz dual sim& dual standby supportot írnak. Egyébként SciPhone-t vettem volna, de egyrészt rühellem azt ha nincs külön gomb egy telcsin a hívásfogadás/ befejezéshez, másrészt ezen legalább a fontos funkciók gombosak. Valahogy az I-Mate telcsim óta nem szimpi a full touch-screen.

Ha nem jön be kirakom a boltban, ennyiért úgyis elviszik kb 2-3 nap alatt :D

Szerkesztette: LML 2008. 10. 06. 21:38 -kor

100%

#91 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 22:39

Idézet: LML - Dátum: 2008. okt. 6., hétfő - 19:55

Remélem nem vontak le toled az EMS-ért tobb pénzt. Az van írva a mobilokhoz hogy ha veszel egyet akkor automatikusan felupgradelik Airmail-rol EMS-re ingyen.

Jól van srácok, lesz itt Diamond S900, Diamond J6 meg egy W800 PDA :up: :Đ Mindenképpen írjatok majd véleményt ha megjott a cucc. Én is tervezek egy Diamondot de elobb megvárom a PDA-t meg amúgy sem néztem még meg hogy mi a kulonbség az S900 meg a J6 kozott. Egyet tudok: az aranszínu nem kell :p
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#92 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 23:23

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. okt. 6., hétfő - 23:39

Remélem nem vontak le toled az EMS-ért tobb pénzt. Az van írva a mobilokhoz hogy ha veszel egyet akkor automatikusan felupgradelik Airmail-rol EMS-re ingyen

:omg:
olvasd tovább is: rögtön kiderül, h ez csak az ott felsorolt országokra igaz!
(Magyarország nincs köztük)

#93 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 23:37

Meh, igazad van. Feltételeztem hogy Mo. is ott van de nem néztem végig a listát (UK-t kerestem, azt meg is találtam :)).

Ez alatt vajon mit értenek:
Customers from other countries please contact us for EMS upgrade details.

#94 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 23:41

ems alapból csak a felsorolt országokban van, pénzért is :) ha nincs a listán, ahova kéred, vedd fel velük a kapcsolatot.
ennyi vagyon írva :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#95 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 07. 06:23

Hümm. Szerintem az S900-ra nincs gar. Legalábbis ahova írni szokták ott semmi sincs. Lehet ezért olcsóbb 9 dollárral?

#96 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 07. 06:52

Idézet: WiZARD - Dátum: 2008. okt. 6., hétfő - 15:39

az a 43 mega ram, az inkább 15 mega szabad ram. winmo 6.0-nál memóriaszivárgást nézve az már elég necces főleg 1-2 nap után...
nemrég 64 mega volt az általános winmo 6.0 mellé, és mindenki kevesellte. manapság inkább 128 mega van a márkás cuccokban (ez se sok), és highend cuccokban 192 vagy mégtöbb van.

Akkor mit ajánlasz mi tudja ezt (3g, gps nem kell) ennyiert?
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#97 Felhasználó inaktív   inter15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 07. 07:39

Idézet: Locutus - Dátum: 2008. okt. 7., kedd - 6:23

Hümm. Szerintem az S900-ra nincs gar. Legalábbis ahova írni szokták ott semmi sincs. Lehet ezért olcsóbb 9 dollárral?

Ott szerintem azért nincs semmi mert , még elég friss a cucc az oldalon.
<b><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:#FF8C00'>Gigabyte P35-DS3 , C2D E8200  475x8, Gigabyte 9600 GT  , 2 X DDR2 2048MB 1066Mhz Kingmax , 2X 750 GB Samsung Sata II hdd , FSP 500W , Samsung 223BW" Wide TFT LCD monitor </span></span></b>

#98 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 07. 07:57

Idézet: charlie - Dátum: 2008. okt. 7., kedd - 7:52

Akkor mit ajánlasz mi tudja ezt (3g, gps nem kell) ennyiert?

pasz. főleg ennyiért.
ha használt cucc is jöhet akkor talán egy HTC Touch (128/256 mega memóriával) de az is 30-35K körül lehet imho...

#99 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 07. 08:09

Idézet: Locutus - Dátum: 2008. okt. 7., kedd - 7:23

közben már választ is kaptál a DX-en  :)
(csak tévedésből maradt ki, van gar arra is)

#100 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 07. 08:48

Idézet: Degeczi - Dátum: 2008. okt. 7., kedd - 9:09

közben már választ is kaptál a DX-en  :)
(csak tévedésből maradt ki, van gar arra is)

Ja, de ha úgy rendeltem volna meg, akkor hivatkozhatnak arra, hogy nem volt garanciavállalás :)

Most van amúgy live chat ezekkel a készülékekkel kapcsolatban. Bár nem igazán jutok be a kérdéseimmel.

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.