HWSW Informatikai Kerekasztal: Google Chrome - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Google Chrome Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 02. 22:27

Nekem eddig egyszer csuklott össze, de azt pont akkor, amikor a Crash Control videót néztem volna meg :nevet2: . Magával is rántott mindent (4-5 tab az egyik windowban, 5-6 egy másikban - ez incognito volt, meg vagy 6 letöltést), megcáfolva a sok blablát a biztonságos működésről. Amúgy tetszik, egy-két dolog még hiányzik, de bétának nagyon profi.
 aláírás
Spoiler

#22 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 02. 22:29

könnyen lehet hogy a végleges nem lesz ilyen gyors, de beetetésnek kiváló amit művelnek.

am ja, engem speciel a gyorsasága fogott. érzékelhetően gyorsabb akármelyik weboldalon.
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#23 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 02. 22:46

Idézet: FakeJack - Dátum: 2008. szept. 2., kedd - 21:42

En Logmein-elni akartam vele (szakmai artalom), de az arcomba tolt 6x valami hianyzo Java .dll hibauzenetet.
Amugy egesz erdekes a UI, tetszik. Piszok gyors, de ugy konnyu, hogy egy csomo cucc meg nincs kesz benne. Kivancsi leszek a vegleges verzio sebessegere, mikor feltol ra az ember mondjuk 6 plugint (Java, Flash, mittomen), telirakja konyvjelzovel, tobb 100 mega cachelt tartalommal meg tobb honap browsing historyval. Mindenesetre igeretes, elbol jobb, mint az AT&T Pogo, ami hasonlo elkeszultseggel bir (illetve az closed beta).

Akkor nem töröm magam a java beizzitásán :)
Ja tényleg tetszetős dolgot alkottak,és azért ez csak egy béta.Lehet hogy végre a firefoxnak is akad igazi konkurenciája.Mert ez a mostani firefox ritka egy fos.Ie alól meg csak az netezik aki nem látogat csak megbizható oldalakat. :)
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#24 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 00:06

Hát, első benyomásra engem nem győzött meg.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#25 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 00:07

Idézet: Lipy - Dátum: 2008. szept. 2., kedd - 23:10

Én kipróbáltam ls bejön.
Igaz a magyar helyesírást nem ismeri.

Ha ismerné akkor nem ls-t írtál volna, hanem és-t :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#26 Felhasználó inaktív   Lipy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 06:57

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. szept. 3., szerda - 1:07

Ha ismerné akkor nem ls-t írtál volna, hanem és-t :D

ja tökk sötétben angol kiosztáson ez jött össze.

Szerkesztette: Lipy 2008. 09. 03. 06:58 -kor

Akárki is lopta el a hitelkártyámat, kevesebbet költ, mint a feleségem.

#27 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 06:59

Tényleg csak ~500k a telepítő, vagy ez valami hülye websetup? Nálam már az inicalizálás lefagy (pontosabban egy perc csíkozás után meguntam várni rá). Nincs valami offline "redistributable" verzió?

A többi böngésző topikja a Hálóvilágban van, szvsz ez is mehetne oda.

#28 Felhasználó inaktív   pepe001 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 03. 07:03

Látszik, hogy próbálták a többi böngészőtől átvenni a jó öteleteket, eddig több-kevesebb sikerrel.
A gyorsaság rendben van, viszont a teljes összeomlásmentesség és a kis erőforrásigény eddig nálam nem túl jól muzsikál.
Elég nagy fejlesztés kellene még ahhoz, hogy lecseréljem az Operám! :)

#29 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 07:14

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. szept. 3., szerda - 7:59

Tényleg csak ~500k a telepítő, vagy ez valami hülye websetup? Nálam már az inicalizálás lefagy (pontosabban egy perc csíkozás után meguntam várni rá). Nincs valami offline "redistributable" verzió?

A többi böngésző topikja a Hálóvilágban van, szvsz ez is mehetne oda.

Web Install. Letölti a stuffot felrámolja aztán suhan is. Elméletben.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#30 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 07:25

Jó gagyi szvsz. Lassú a weboldalak letöltése Firefox-hoz képest. Igaz, cache-ből már gyorsabban nyomatja. :) Rengeteg minden nincs benne, így mire használható lesz, szvsz a sebesség még tovább fog csökkenni. :D Nekem nem jött be egyelőre. :(
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#31 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 07:30

Idézet: Csokis - Dátum: 2008. szept. 3., szerda - 8:25

Jó gagyi szvsz. Lassú a weboldalak letöltése Firefox-hoz képest. Igaz, cache-ből már gyorsabban nyomatja. :) Rengeteg minden nincs benne, így mire használható lesz, szvsz a sebesség még tovább fog csökkenni. :D Nekem nem jött be egyelőre. :(

Hátha nállad lassabb mint FF ott valami komoly probléma van.  :D
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
Twittegylet

#32 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 07:32

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2008. szept. 3., szerda - 8:30

Hátha nállad lassabb mint FF ott valami komoly probléma van.  :D

Pedig lasabb bizony, mint ahogy az Opera is lassabb, mint a FF. :) Egyébként egyelőre amúgy is használhatatlan számomra, mert a cookie kezelés még nincs megoldva. Vagy legalábbis nem találtam meg, hogyan kellene letiltott cookie-nál bizonyos oldalakat engedélyezni. :think:

Szerk.: Most fel akartam megint tenni, de leáll ezzel a hibával! :) Ilyenkor mi van? Beesik az eső?! :D

Csatolt fájl:

Szerkesztette: Csokis 2008. 09. 03. 07:38 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#33 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 08:08

Következő a gondom Chrome-al.

A céges gépemen itt le van tiltva az IE. Méghozzá központi szerver policy-ből, igy csak a Firefox működik. Az IE site under constructiont dob csak mindenre, ha megpróbálom használni.

Most felraktam a Chrome-t, és úgytűnik ez sem működik. Ugyanazt csinálja mint az IE, szal le van tiltódva. Ezzel mit lehet kezdeni?

#34 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 08:15

pedig tényleg gyorsabb mint az ff.
JóSebesség

#35 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 08:58

Idézet: Locutus - Dátum: 2008. szept. 3., szerda - 9:08

Következő a gondom Chrome-al.

A céges gépemen itt le van tiltva az IE. Méghozzá központi szerver policy-ből, igy csak a Firefox működik. Az IE site under constructiont dob csak mindenre, ha megpróbálom használni.

Most felraktam a Chrome-t, és úgytűnik ez sem működik. Ugyanazt csinálja mint az IE, szal le van tiltódva. Ezzel mit lehet kezdeni?

szolsz a rendszergazdanak?
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#36 Felhasználó inaktív   Darwin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 09:04

SZVSZ rohadt jó (lesz majd ez egyszer) ,tetszik hogy gyors és átlátható .Mível open source a legtöbb kényelmi funkció ami benne van az Operában és a tűzrókában majd úgy is gyorsan elérhető lesz ehhez is .  :up:

#37 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 09:17

én is most chrome alól vagyok :)
elég jó!

ha lesznek hozzá addonok olyan mennyiségben és mínőségben mint a firefox-hoz, akkor
ütőképes lesz :)
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#38 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 09:44

Idézet: charlie - Dátum: 2008. szept. 3., szerda - 9:58

szolsz a rendszergazdanak?

Na de a firefox megy. Akkor a chrome miért nem?

#39 Felhasználó inaktív   csapdani 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 09:50

Ma reggel próbáltam ki. Lenyűgözött.
Nagyon gyors! Firefoxban az oldalak betöltési, renderelési ideje ehhez képes nagymama tempó.
Letisztult, egyszerű a felülete. Nekem tetszik.
De a legfontosabb, hogy ez egy teljesen új aspektusba helyezi a webböngészést. Ma már az emberek a böngészés mellett videót néznek, chatelnek, vagy épp video-chatelnek, zenét hallgatnak és még ezer más dolgot művelnek a böngészővel. A Google Chrome team ez alapján fejleszt. Továbbá a tabok külön process-ként való kezelését már önmagában imába kéne foglalni.
Tegnap hallottam róla először, de máris fan vagyok  :)
Phenom II 955 Black Edition + Scythe Mugen 2 cooler | Gigabyte MA-770T-UD3 | Kingmax 2x2048 MB DDR3 1333MHz | Gigabyte Radeon HD6970 2GB OC version + Windforce cooler | OCZ Vertex Plus 120 GB SSD + WD 1000GB | Corsair HX650W | Coolermaster RC-335-KKN1-GP Elite | Dell U2412M | Samsung UE-46F5000 | Razer DeathAdder 3.5G | Windows 7 64bit

#40 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 09:58

Idézet: Locutus - Dátum: 2008. szept. 3., szerda - 10:44

Na de a firefox megy. Akkor a chrome miért nem?

Amikre gondolok.

a.) Proxy beállításokat IE-ből veszi.
b.) Nem IE van letiltva, hanem minden ami nem FireFox-nak látszik.
Twittegylet

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.