HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? XXIX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1191 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 583
  • 584
  • 585
  • 586
  • 587
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? XXIX. és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: -----

#11681 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 14. 21:01

Idézet: Locutus - Dátum: 2009. febr. 14., szombat - 20:48

De jól van átszabva, és ennyi a lényeg. A VW most nagyon eltalálta ezt.
Nyilván túl van árazva mint minden német autó, de akinek amúgy is van pénze új autóra, és ez tetszik neki, az ki fogja csengetni a +1-2 millát.

Ez alapvetően így van, az embereket (vevőket) nem nagyon érdekli, hogy mi miből van "átszabva", szerintem fele nem is tudja.

#11682 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 00:34

Idézet: netcobra - Dátum: 2009. febr. 14., szombat - 12:51

Igen, sajnos ez jellemzo az osszes ilyen autora, hogy szetkuldik.

Jajj, nem is meseltem. Tegnap este, jovok haza ejfel korul a hungarian. Pontositva a lurdy parkolobol indultam, egyutt a streetracerekkel. Egyszerre indultunk a parkolobol, kinnt ugye olyan -2 fok, motor hideg, nem gyorsulok. Hulyegyerekek 4 autoval (vmi clio, egy ujabb fajta crx esi, egy regi kocka civic meg meg egy honda) allnak a lampanal, ami a hungariara kanyarodik a nepliget fele. lampa piros, motorokat bogetik, majd megsuketulok a homasitas kipufogojuktol, raadasul a motornak is biztos jot tesz jeghidegen az 5-6k rpm. Lampa zold, autok bognek, kerekek porognek, lassabban indulnak mint egy trabant. Mondom vicc. kovetkezo lampanal gyorsulnak egy sti-vel, termeszetesen nyer, utana szaguldoznak, cikaznak, en tempomat 75-re, egyszer csak szepen elmegyek mellettuk, rendorauto mogott bealltak 50re, en vissza 70re, utana nem is lattam oket.

Mindenesetre vicces volt, kicsit sajnaltam, hogy mire bemelegedett a motor lemaradtak, ekkor jott egy vti az m3on.  kozepso savban volt forgalom, ezert a belsoben mentem olyan 80-85 korul (80 a megengedett), egyszercsak latom, hogy valami jon hatulrol. Hatranezek, hopp egy szivik , na hajra. szepen lemaradt, szerencs utcai lampanal mellem ert, mondom egy a fene, menjunk egyet. Srac szerintem azota sem erti, hogy hagyhatta ott egy fekete acelfelnis, teligumis, koszos citroen az o csilivili alul kek ledes nagyfelnis, nagykipuffos hondajat. Gondolom vti-volt, mert az elejen egesz jol jott..Az elet apro oromei :D

Ezt az ostoba flame keltő maszlagot. :( minek ilyen baromságokat írni..? Ráadásul sugárzik róla, hogy hol színezted meg a történetet. Én értem, hogy unatkozol, de azért húzzunk már meg egy szintet ;)

#11683 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 07:25

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. febr. 14., szombat - 12:17

Jahh, motorki ...

és mindezt telepi parkolóban játszottátok?
Ciciman is on borda

#11684 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 07:40

Idézet: Boba - Dátum: 2009. febr. 14., szombat - 19:43

Van tovabb is... ez nem a verda, ez az eladot (autolerakat vagy mi a franc...) minositi. Mi ugy mentunk el, hogy szombaton jonnek megnezni az accordot, ha kell akkor elotte mondjuk es lemondja, mert szegedrol jonnek megnezni. Egyik Pecsi ismerosom kuldtem oda szombaton... sehol senki. Felhívja az eladot, aszongya mara senki sincs bejelentve, ezert nem ment be. Hopp... szegedrol sehol senki?

Ismerős trükk, ha kell eljátszák azt is, h 11kor találka veled, 11.25kor csörög a telefon, h kéremittamásikvevő, tessékmondani kelleennekavevőnek, merhanem akkóviszem

téged meg jól behintáztatnak, h ne tudj nyugodtan és higgadtan dönteni.

Felejsd el ezt a Hondát, ettől az arctól ne vegyél semmit. Ahogy írod, nem az autó tehet róla, ember miatt felejtós a biznisz.
Ciciman is on borda

#11685 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 09:10

Idézet: fram - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 7:40

Ismerős trükk, ha kell eljátszák azt is, h 11kor találka veled, 11.25kor csörög a telefon, h kéremittamásikvevő, tessékmondani kelleennekavevőnek, merhanem akkóviszem

Simán van ilyen hajaj... Szomszédom és ismerősöm autokeres volt, hát tőle is csak azért vennék autót mert ismerem,de amúgy nem. Azon kívül amit te mondasz, volt olyan,hogy hoztak neki autót beszámításra, vagy eladásra. Aztán ránéz,hogy szar a lengéscsillapító, "felhívja" a szerelőt aki mondja, hogy húúúúú azt ennél a tipusnál szopás cserélni meg jáááj drága az alkatrész, lesz vagy 100 a 4 gátló (ez volt olyan 5-10éve) és minnyá kevesebbet ér az autó bla bla bla.  :omg: Gerinc kell hozzá. De aszondja az ember, hogy jó sok éve csinálta az autóeladást, kitanulta már, hogy kinek lehet eladni az autót és kinek nem. Mondjuk én ebből nem sokat tapasztaltam haverok autóvásárlásai során a többi kereskedőnél,de biztos igy van.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#11686 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 10:04

Idézet: mcsjunior - Dátum: 2009. febr. 14., szombat - 18:53

Amikor mi rendeltük decemberben, azonos felszereltségű és közel azonos teljesítményű motorral a Focustól 100K-val volt drágább a Golf listaáron.

Tudod mi a vicces? Hogy rendszeresen nézegetek új autó árakat, de a ford még eddig eszembe sem jutott mint autó  :Đ Ezért nem is tudom az árakat, de ha még ráadásul drága is azon felül, hogy totálisan hidegen hagy a márka, hát az duplán lol.

Egyébként vw-nél az alapár még egy dolog, bár már az is marha sok, de az extrák felára is olyan mintha egy mercedes vagy bmw listát néznék. Meg én a DSG-ért sem adnék 400k felárat, sőt inkább azért fizetnék hogy ne legyen az, ki nem állhatom az ilyen váltónak gúnyolt automatizált hülyeségeket. Részemről inkább vennék Astra-t 180Le-s 1.6-al 5.8-as listaáron. Mint siroccot 6.4-ért 160le-vel.

Szerkesztette: Mumia 2009. 02. 15. 10:11 -kor

#11687 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 10:26

Draga? Mitu lenne a Ford draga... amikor neztuk a civicet bementunk focus2-re alkudni. A masodik felszereltsegi szint (bocs, nemtudom melyik) plusz az 1.6-os moci... 3.5-ert elhozhattuk volna. A lustaara meg saccra 4.2 vagy valami ilyesmi. 3 misiert ellehet hozni az 1.4-es focust vatta ujan. Nem olyan veszes az.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#11688 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 10:27

Idézet: Boba - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 10:26

Draga? Mitu lenne a Ford draga... amikor neztuk a civicet bementunk focus2-re alkudni. A masodik felszereltsegi szint (bocs, nemtudom melyik) plusz az 1.6-os moci... 3.5-ert elhozhattuk volna. A lustaara meg saccra 4.2 vagy valami ilyesmi. 3 misiert ellehet hozni az 1.4-es focust vatta ujan. Nem olyan veszes az.

Mondom, hogy én nem tudom mik az árak nem néztem, de elhittem neki, hogy annyi mint a vw, és ha annyi mint a vw akkor drága.

#11689 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 10:31

Idézet: Boba - Dátum: 2009. febr. 14., szombat - 21:30

Inkabb a kamuzason huztam fel az agyam. Azt mondjak, hogy kocc volt itt meg ott azt mondom oke. De, hogy azt mondjak, hogy kituno allapot es serules mentes es valaki csak megkarcolta... hat arra a kereskedore mar sajna ferdeszemmel nezek. :(

De majd meglatjuk mi lesz. Lehet jovo heten mint mondtam odaszolok, hogy 2.6 vagy 2.7ert elviszem oszt mondjon valamit.

Enyém két hónapos, oszt már megtaláltak hátulról. Rendszám és az alsó lökös sérült, (utóbbit cserélték) A lökös ujrafényezve.
Fotóztam a kocsit káresemény után és a javítás után.

Kérdem én, elhinnéd, hogy nem lett szarrátörve a kocsi hátulról? :)
Kétlem. Szerintem néznél egy "sérülésmenteset". :)

Bár igaz ami igaz én azonnal bevallanám, hogy törve ugyan nem volt de volt affér.
RDaneel_hu

#11690 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 10:37

Nekem semmi bajom nincs azzal, ha esetleg koccolva volt az auto. Aprobb toreseket is benezek. De a mentalitas gusztustalan es undorito, hogy azt mondjak, hogy hibatlan, kituno allapotban van az auto, semmi baja nem tortent csak valaki kabattal nekidolt a jobb hatso ajtonal a fenyezesnek es ujrakellett fujni.

Ehelyett megvolt torve az elso lokos (a motorterben is cserelni kellett par aprobb dolgot... szoval nem csak a lokharito lett egy icipicit puklis!), es a tulajt kellett felhivni emiatt (aki szinten nem akarta elsore elismerni!!!)... ezek utan higyjem el, hogy csak egy aprocska kocc volt? Megha az is volt, akkor se hiszem el ezek utan. Nomeg ezek utan ketelkedek abban is, hogy amiatt keletkezett az ajto feletti ujrafenyezes, mert valaki nekidolt. :rolleyes:

Akkor pedig a lonak a nemiszerve a hatsojukba az autoeladoknak, hogy kamu adatokra en levittem a seggem pecsre meg vissza. :mad: Meg szeditenek a masik vasarloval meg hasonlok. Megnezem hetfon a pesti accordot, ha az tetszik akkor megprobalom kipreselni magambol azt a penz mennyiseget. Ha meg nem, akkor meg mondok egy pofatlanul alacsony arat az accordra. Ha nem, akkor nem. Annal jobb.

Szerkesztette: Boba 2009. 02. 15. 10:38 -kor

#11691 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 10:55

Idézet: Boba - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 11:37

Nekem semmi bajom nincs azzal, ha esetleg koccolva volt az auto. Aprobb toreseket is benezek. De a mentalitas gusztustalan es undorito, hogy azt mondjak, hogy hibatlan, kituno allapotban van az auto, semmi baja nem tortent csak valaki kabattal nekidolt a jobb hatso ajtonal a fenyezesnek es ujrakellett fujni.

Ehelyett megvolt torve az elso lokos (a motorterben is cserelni kellett par aprobb dolgot... szoval nem csak a lokharito lett egy icipicit puklis!), es a tulajt kellett felhivni emiatt (aki szinten nem akarta elsore elismerni!!!)... ezek utan higyjem el, hogy csak egy aprocska kocc volt? Megha az is volt, akkor se hiszem el ezek utan. Nomeg ezek utan ketelkedek abban is, hogy amiatt keletkezett az ajto feletti ujrafenyezes, mert valaki nekidolt. :rolleyes:

Akkor pedig a lonak a nemiszerve a hatsojukba az autoeladoknak, hogy kamu adatokra en levittem a seggem pecsre meg vissza. :mad: Meg szeditenek a masik vasarloval meg hasonlok. Megnezem hetfon a pesti accordot, ha az tetszik akkor megprobalom kipreselni magambol azt a penz mennyiseget. Ha meg nem, akkor meg mondok egy pofatlanul alacsony arat az accordra. Ha nem, akkor nem. Annal jobb.

Jah a hozzáállás sokat számít.
Az eleve nem jó ha kereskedővel kell birkózni már az elején.  :mad:

Használt Bravót akartam én is, csak akkor szerencsém volt az újak árával, hogy 300e-es különbséget benyeltem az új vétele miatt. Persze ez minimális egy kocsinál és meg is éri 3 milla felett.

Az OK ha nem zavart a tört "múlt", de azért nézesd meg egy lakatossal/szerelővel is.
Azért ha nagyon megtört én nem venném meg.
RDaneel_hu

#11692 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 11:05

Nemhiszem, hogy megfogom venni az autot. Amugymeg, ha megveszem, akkor meg lett ajanlva egy markaszerviz, ahova betudom vinni. De szerintem az az auto nem lesz megveve, en ugy gondolom.

#11693 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 11:09

Idézet: Boba - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 12:05

Nemhiszem, hogy megfogom venni az autot. Amugymeg, ha megveszem, akkor meg lett ajanlva egy markaszerviz, ahova betudom vinni. De szerintem az az auto nem lesz megveve, en ugy gondolom.

Ha a motortérig megtört az már azért necces.
Vagy nagyon olcsóér' kell adják, vagy küldd el őket a picsába.
RDaneel_hu

#11694 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 11:18

Idézet: fram - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 7:25

és mindezt telepi parkolóban játszottátok?

Igen, pontosabban, a ház előtti aszfaltsávon. Nem egy életveszély, 2 nap alatt megvolt tokkal-vonóval a donorban-akceptorban váltóról-motorról minden lefűz, motor-váltó szétkapcsol, váltó másik motorral összelegóz, motor-váltó vissza, röff. És ebben benne van az is, hogy a 4WDnek más a motoron a vizcső ami a pumpától lejön, más a motortéri kábelköteg, a gyújtás, a légszűrőház, stb. Ami a plusz volt még 2 nap, hogy átraktuk a futóművet, 4 gátló+4 rugó, kicseréltük az első lengőkarokat, kivettük a hátsó difit, összehasonlitottuk a másik tartalékkal, kiderült a tartalék törött, difi összeszerel, visszarak, új olaj difibe, váltóba, motorba, meg plusz 1 nap volt mire egyedül a donor teljes utasterét kárpitokkal, műszerfallal, ülésekkel, övekkel, váltó körüli burkolattal, kézifékkel, egyszóval, mindennel együtt átlegóztam.

#11695 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 11:19

boba: ugyanazt az accordot nézegetjük :) Sosem jártam még ebben a topicban, de most beleolvastam, mert én is vásárlás előtt állok, látom épp egy accord van terítéken, ráadásul pécs... visszaolvastam és ott a link :)

Én csütörtökön néztem meg, ki nem próbáltam, de a faszi nekem is azt mondta, hogy tökéletes törésmentes állapotban van, és hogy a jobb(?) hátsó ajtó mögötti elem lett fényezve, mert volt rajta egy mély karcolás. A motortér tényleg feltűnően tiszta volt, de én semmi rosszra nem gondoltam (sajnos nincs elég tapasztalatom/rutinom).

Néztem egy másik accordot is, a hirdetés alapján elég jó. Következő a sztori hozzá: olaszból hozták be kb 2 éve egy rendelésre, de aztán a megrendelő nem kapott hitelt így rajtuk maradt az autó (tényleg nagyon régen fent van a hirdetés, az autó azóta ott áll a kereskedésben, már se műszakija nincs se semmi). Kívülről rendben van, de először azt mondták, hogy a bal oldali ajtók újra lettek fújva, mert karcosak voltak (úgy látszik most ez a sztenderd duma, és a karc a törés szinonímája). Mikor másodjára mentem már kiderült, hogy tulajdonképpen a motorház is újra lett fújva, sőt, az autó kb 70%-a. Belül kicsit lelakott, a kormányon a fém betétek karcosak és mintha az alattuk lévő bőr sem lenne a helyén teljesen (ehhez az a sztori, hogy a hülye olasz tulaj kapargatta vezetés közben, a váltót szintén, az is karcos). A hátsó ülés egy helyen ki van szakadva vagy égetve a félbőr ülés bőr részén. A motor egyébként gyönyörűen jár, pöccre indult, pedig akksi sem volt benne már vagy egy éve (én kértem, hogy indítsuk be és akkor kotortak elő hozzá valami akksit). A felszereltsége egyébként elég durva (nagy gyári navi és dvd lejátszó, cd, tempomat, esp, bőr kormáyn/váltó, szép 16-os felnik stb.), csakhát ettől a sok mellébeszéléstől már semmit nem hiszek el.

Egyelőre mindegy, mert még a lóvé sincs meg teljesen, csak nézelődök, de bármennyire accordot szeretnék lehet inkább leteszek róla, aztán lesz valami más, most már a vw jettákat nézegetem, barátnőm faterjának van, az 1.6-os 105 lovas 8 szelepes MPI egész szépen mozgatja, 3 milla körül nagyon jó állapotúakat hirdetnek, elég nagy, biztonságos, nagy csomagtartó, stb. Egy baja van, hogy nem accord :)
-ZsOlTi-

#11696 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 11:22

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 11:09

Ha a motortérig megtört az már azért necces.
Vagy nagyon olcsóér' kell adják, vagy küldd el őket a picsába.

Az mit takar, hogy motortérig? Merugye lehet  a hűtő is,de lehet már a tűzfal is  :Đ
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#11697 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 11:32

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 0:34

Ezt az ostoba flame keltő maszlagot. :( minek ilyen baromságokat írni..? Ráadásul sugárzik róla, hogy hol színezted meg a történetet. Én értem, hogy unatkozol, de azért húzzunk már meg egy szintet ;)

És mi legyen az a szint? Hogy egy hongát semmi nem basz oda?

Fi, anno megboldogult cégesautós koromban, az ezres stiftel éjszakánként felpróbáltunk pár arcot, főleg diszkónapokon hazafele, úgyértve, hogy a paraszt jött a muriból, mi meg a melóból. Volt közte pár olyan mikor ment az átvigyorgás meg az integetés, vészvillogózás, meg volt amikor telibe kiröhögtük a szerencsétlenjét. Anyjáig felmatricázott 1,5 DCI kacsaseggű megane az árpád hidon michlein (igen, nem én irtam el, hanem ő) feliratokkal a kerékjáratokon, rongyá spolilerezett kitérdekel-sárga seat a 11esen békásnál, összemugen-meg hondamatricázott, semmit menni nem tudó kombi kuvik ugyanott, mindez, egy retek, 53 lovas ezres swiftel. Ki is volt matricázva igénytelenül a kollegám által a seggére hogy 1.0/53 ló. Képzelheted milyen motor lehetett azokban, meg milyen pilóta, hogyha 70-80ig mind megvolt autóhosszal, onnan tovább meg pff....tán párszor ha elengedtem az autót egyáltalán ilyen utcai arcoskodásokban. Az autó se birta tovább, hely sincs a legtöbb helyen, és ahol van valamennyi, ott is úgyis jön a következő lámpa, a gyökérpálcának meg a következő alázat. Sose értettem, aki alatt nincs valami ütőképes szekér, vagy nem tud vezetni, vagy mindkettő, az a fasznak áll oda erőlködni?
Ellenben meg nyomtak le olyanokkal, hogy csak néztünk, érdekes mód, pont azok voltak a legjobb arcok. Magasitott Transit az árpád hidon, 120nál elhagyott minket mint a szart, két fiatal srác egy lapattant, mentőautónak felmatricázott, se sziréna, se semmi Mitsu L300 csillaghegynél majd békásnál is odabaszott 1-2ben mint a büdösszart,  130+al tudtam csak éppen elhagyni a 11esen kifelé, szentendrén ugyanannyival zúgtak át mellettem a piroson, vagy épp egy kék kombi astra utánfutót húzva békás után az egyenesben ahol hullámosabb az út mint a nevadai kősivatag, szintén rondán kiló fölött. A utánfutónak a legritkább esetben érte a kereke az utat, jórészt csak vitorlázott.
Lehet köpködni hogy tetves cégautógyilkoló, boyracer, akármi. Nem hiszem hogy a valag üres úton éjfél meg még későbbi időpontokban a kutyát is zavartam volna.

#11698 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 11:43

Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 11:19

boba: ugyanazt az accordot nézegetjük :) Sosem jártam még ebben a topicban, de most beleolvastam, mert én is vásárlás előtt állok, látom épp egy accord van terítéken, ráadásul pécs... visszaolvastam és ott a link :)

Hat van ilyen???  :D Van. :Đ Igen, ugyan errol az accordrol van szo. Amugy a feketet is megakartam nezni, de igy, hogy Te megtetted, mar nemfogom. :Đ

Sajnos ez a palya... orultem volna, ha jolett volna a pecsi, mert amugy a motorja jol jart, jol huzott, belul jo allapotban volt. De igy, hogy a fene se tudja mennyire volt torve, igy azert necces a dolog.

Jettakban en nem gondolkodom, nekem az az 1.6-os moci keves. A 2 lityis accord is kisebb, mint amit szeretnek. Holnap nezem meg a masodik 2.4-est, meglassuk az milyen lesz. Azthiszem, 3 misibol nem fogok tudni jo accordot venni.

#11699 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 11:50

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 11:18

Igen, pontosabban, a ház előtti aszfaltsávon. Nem egy életveszély...

Ilyen időben? Fakír vagy  :eek:  :D
Ciciman is on borda

#11700 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 11:52

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 11:32

Lehet köpködni hogy tetves cégautógyilkoló, boyracer, akármi. Nem hiszem hogy a valag üres úton éjfél meg még későbbi időpontokban a kutyát is zavartam volna.

Hát ez itt kevés mentség, főleg a kresztopikba miket kaptan én az ilyen mondatokért anno, leginkább Macikától  :Đ Hiába mondom, hogy lehet eszetlenül menni mindenhol nyélgázon,meg lehet ésszel is.

Kedvencem, suli környékén szokott lenni egy e30, tiptop állapot, semmi extra, minden gyári. Le van ültetve, szép sokküllös 15 vagy 16os felni, ebből látszik,hogy nem tatteré. De télleg tiptop autó. Hátulján felirat: optics is nothing without power.

kitudja mi lehet benne. abban viszont van vmi hogy erre a mondatra a gugli első oldal feléig csak bmw-ket hoz ki.. klikk
BMWパワー
Kép

Téma megosztása:

• (1191 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 583
  • 584
  • 585
  • 586
  • 587
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.