HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? XXIX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1191 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 591
  • 592
  • 593
  • 594
  • 595
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? XXIX. és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: -----

#11841 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 15. 21:03

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 20:48

Ez azért lehet mert a DSG meg a sima olajos nyomatékváltó közt akkora a különbség, mint a faék meg a lézerágyú között.

én ezt tudom, ezért lett DSG  :D
Munkahelyem: Best Machinery.
A munkagépek, recycling és biomassza hasznosítási berendezések és targoncák hazája :)

#11842 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 21:05

Idézet: Locutus - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 21:02

De ez most ahány idézet annyi helyről ollóztad össze, vagy mi?

Nyilván nem. A használtautós idézetek egyetlen hirdetésből vannak, a totalcaros idézetet pedig aaz itt is írogató hondások téveszméinek megerősítéseképp írtam.
Bocs, most nézem, a linket qrtam el, ebből a hirdetésből vannak: http://www.hasznalta...da_integra_1998

#11843 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 21:06

Idézet: hobizoli - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 21:00

Hat igen, megkimelve...  :p 
Kepzeld, amit hajtanak.  :Đ

hobizoli

Biztos az is véletlen, hogy még a gyulavitéz integrájában is generálozni kellett a motort 100+x ezer kilóméternél, pedig rá aztán sok mindent lehet mondani, hogy hajtja, meg tapossa, de hogy nem az 1600 forintos tesco botondot hugyozta bele, az is biztos.

#11844 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 21:07

Idézet: hobizoli - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 21:03

Addigra ebben mar 2. general fut le ( ha nem a 3. ) :p
Szerintem még mindig olcsobb 250k km-kent egy hengerfej, mint 130k-kent egy-egy motorgeneral. :Đ

hobizoli

Szállj már le erről a baromságról hogy 130k-nál motorgenerál, fingom nincs honnan szedte az idézeteit, de nem is tűnnek egy hirdetésből származónak...

Amúgy a 2.2td himbasorja elvileg direkt ki van könnyítve, hogy az törjön össze ilyen esetben. Szóval lehet hogy nem lesz olyan húzós a javíttatás. Meg neki annyira nem gond, úgyis minden hétvégén ezt bütykölgeti, jut mindig valami  :Đ

#11845 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 21:10

Idézet: Tigger - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 21:05

Nyilván nem. A használtautós idézetek egyetlen hirdetésből vannak, a totalcaros idézetet pedig aaz itt is írogató hondások téveszméinek megerősítéseképp írtam.
Bocs, most nézem, a linket qrtam el, ebből a hirdetésből vannak: http://www.hasznalta...da_integra_1998

Ahm ja, nyilván mert ő megfőzte 130ekm-rel az integráját, az általános érvényű lesz az összes többire is.
Milyen autód is van? keressek idióta hirdető tulajt onnan is, vagy felfogod hogy hülyeséget beszélsz?

#11846 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 21:13

Idézet: Locutus - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 21:10

Ahm ja, nyilván mert ő megfőzte 130ekm-rel az integráját, az általános érvényű lesz az összes többire is.
Milyen autód is van? keressek idióta hirdető tulajt onnan is, vagy felfogod hogy hülyeséget beszélsz?

Csak mertem megkérdezni, hogy egy 130k-t futott, megkímélt Rondán miért kellett motort generálozni. Mea culpa.
Ha nagyon ráérsz, böngészhetsz nekem 130k-s motorgenerálos régi Swiftet. :up:

#11847 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 21:14

Idézet: Tigger - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 21:13

Csak mertem megkérdezni, hogy egy 130k-t futott, megkímélt Rondán miért kellett motort generálozni. Mea culpa.

És aztán még felállitunk egy aránypárt is mennyi integra készült meg mennyi régi swift :D

#11848 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 21:15

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 20:48

Na igen, csak a garit azt vaskosan kifizeted ha újonnan veszed.

Én nem tudom, más márkánál hogy' van, de Toyotánál vásárlás előtt megmutatták az ártáblát.

25k, 45k, 25k, 60k, 25k, 45k, ... volt az évenkénti/15ezres szervízdíj, ehhez képest 1-2k difi volt 5 év alatt.
Ciciman is on borda

#11849 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 21:15

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 21:03

bla bla

Akkor most ez hogy is van, hondás szubkultúrával nem tudsz azonosulni, igy nem veszel hondát, de a suzukissal sem tudsz, azt viszont veszel? Talán azért a saját véleményeddel egyenesbe kéne jönni már :)
Az hogy ki pimpeli ocsmányan, meg ki hogy viselkedik az autójával, az nem a márka függvénye, hanem az emberé.

#11850 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 21:16

Idézet: Tigger - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 21:13

Swiften nem generáloznak motort, mert minden bontóban van 30 db amiből válogathatsz cserét  :Đ

#11851 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 21:19

B+ 2 More életveszélyes téged olvasni ha az ember mellett bármilyen pohárszerű tárgy van, folyadékkal tele, legyen az bármi.  :D
RDaneel_hu

#11852 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 21:19

Idézet: Locutus - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 21:00

elkókadt a rezgéscsillapított ékszíjtárcsa

hogyan tud elkókadni?
Ciciman is on borda

#11853 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 21:20

Idézet: fram - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 21:19

hogyan tud elkókadni?

Hát így... valami gumi réteg van a tárcsa belseje és külseje között, aztán az megfáradt.

#11854 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 21:22

Idézet: Locutus - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 21:15

Akkor most ez hogy is van, hondás szubkultúrával nem tudsz azonosulni, igy nem veszel hondát, de a suzukissal sem tudsz, azt viszont veszel? Talán azért a saját véleményeddel egyenesbe kéne jönni már :)
Az hogy ki pimpeli ocsmányan, meg ki hogy viselkedik az autójával, az nem a márka függvénye, hanem az emberé.

Nem mondtam, hogy a szubkultúra miatt nem veszek hondát, nem tudom honnan szeded. Azt mondtam, bajom van vele. Ahogy azt is mondtam, a swiftessel is van. Sőt, rengeteg másikkal is, jórészt ezért nem azonosulok egyikkel sem. Hondát amugy, ami miatt nem vettem végülis, az az volt, hogy akkorra már nagyon swiftet akartam. Hondából nem tudnám kihozni azt, amit swiftből akarok, több okból sem, jórészt mert nem látom értelmét az anyjáig erősitgetni elsőkerekes autót, a hondából viszont nincsen más. Most tudom hogy beszúrnád az NSXet. Kisebbrészt meg azért, mert külsőre minnél gyérebb, minnél csicskább autót akartam.

Aha értem...nem márka függvénye. Tehát akkor, mivel hondásból semmivel sincs kevesebb igénytelen mucsatunnyer, mint swiftesből, ellenben, a swiftes márcsak az autója miatt is alávalóbb, igy a hondásnak szemlesütve nézzük el az igénytelenségét meg a kivagyiságát. Vágom.

#11855 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 21:23

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 22:03

Savanyú a szőlő...ja. Biztos. Ezért lehet hogy most vettem annyiért 4 gátlót a swift alá, amennyiben kaptam volna egy komplett swiftet. Vagy egy kocka civicet, vagy cerkát. És akkor még a többi motyót meg se emlitem. Meg amit még bele fogok rakni. Ja. Savanyú.

Nem, egyáltalában nem volt sokféle autóm, sőt, mégcsak nem is ültem sokfélében, hondában meg egyenesen egyben sem. Ellenben buzinak sem kell hogy legyek ahhoz hogy tudjam, nem vágyom arra hogy seggbe rakjanak. Mert lehet más hibájából is tanulni, meg adni más véleményére is, főleg, ha tapasztaltabb. Nekem meg akad "pár" ilyen ismerős.

Van egy nagy autóbuzi ismerősőm. Elég sokat vált kocsit, most van neki egy új civic és egy dízel 2.0-as Laguna ami nagyjából fullos. Csajának 1.4-es Bravója volt, de 59000-nél eladták mert meg kellett venni a Lagúnát. :)

Arc azt mondotta, hogy a japcsik meg a németek is lassan csak a hirnevükből élnek, a többi autógyártó is eléggé összeszedte már magát.
Persze úgy is lehet nézni, hogy a japcsik romlottak le.  :D
A civic-et nullába járatta a szervízbe, komplett váltócsere is volt állítólag.  :eek:
RDaneel_hu

#11856 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 21:23

Idézet: Locutus - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 21:20

Hát így... valami gumi réteg van a tárcsa belseje és külseje között, aztán az megfáradt.

nekem is fáradt volt, ennek eredményeképpen úgy vert, mint a p.csa, le is lett cserélve kb. fél év után  :D
azóta kisimult az alapjárat pöttyet
nem volt semmi előjele?
Ciciman is on borda

#11857 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 21:24

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 20:27

A honda is, ahogy az olyannincshogyegytoyotanemindul, csak a hype miatt tartja az árát. Akik meg hondán kivül ültek már másban is, neadja isten értenek is hozzá, azok tudják, hogy a honda is csak egy szaros rizsrakéta, ahogy az összes többi japán talicska is, és messze vannak az autógyártás csúcsától. Alapból nem lenne baj  egyik hondával sem, mint autóval. A gondom nekem a hozzá kapcsolódó tulajdonosi szubkultúrával van.

Én egy idén 20 éves accordból szeretnék átülni egy újabba. A hondás szubkultúrát nem ismerem (mi vele a baj?). Azt tudom, hogy a mostani accordunk 4 éves kora óta van a családban (akkor valami 70e Km-rel vette apám használtan), ez volt az első "nyugati" verda amit vezettem :) És azóta is imádom. Most van benne 175e Km, nem volt agyon hajtva, vidéki autó. Mostanában kezd 1-2 apró elektronikai baja lenni, de eddig szervizben -hiba miatt- sosem volt, a mai napig egy csepp olajat sem eszik és gyönyörűen jár a motorja (2000ccm hengerenkénti injektor(PGMFI), 12 szelepes, asszem olyan 120ló körül van), és még jól is megy. Nem méricskélem mennyit eszik, de kb 8 litert. Nekem ez a honda, és ezért szeretnék megint accordot hosszú távra, de sajnos úgy nézem használtan nem fogok olyat találni 3M alatt, amilyet szeretnék :(

Két kép az öregről:
http://kepfeltoltes.hu/090215/accord_01_ww...ltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/090215/accord_02_ww...ltoltes.hu_.jpg

Szerkesztette: zZsOlTi 2009. 02. 15. 21:53 -kor

-ZsOlTi-

#11858 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 21:25

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 21:22

Nem mondtam, hogy a szubkultúra miatt nem veszek hondát, nem tudom honnan szeded. Azt mondtam, bajom van vele. Ahogy azt is mondtam, a swiftessel is van. Sőt, rengeteg másikkal is, jórészt ezért nem azonosulok egyikkel sem. Hondát amugy, ami miatt nem vettem végülis, az az volt, hogy akkorra már nagyon swiftet akartam. Hondából nem tudnám kihozni azt, amit swiftből akarok, több okból sem, jórészt mert nem látom értelmét az anyjáig erősitgetni elsőkerekes autót, a hondából viszont nincsen más. Most tudom hogy beszúrnád az NSXet. Kisebbrészt meg azért, mert külsőre minnél gyérebb, minnél csicskább autót akartam.

Aha értem...nem márka függvénye. Tehát akkor, mivel hondásból semmivel sincs kevesebb igénytelen mucsatunnyer, mint swiftesből, ellenben, a swiftes márcsak az autója miatt is alávalóbb, igy a hondásnak szemlesütve nézzük el az igénytelenségét meg a kivagyiságát. Vágom.

5gen civicből volt RTSI, 4 kerék meghajtás, D16Z (ESI) motorral. MO-n is fut jópár.

Egyébként hol írtam, hogy bárkinek is elnézném az igénytelenségét, akár hondás akár nem?

#11859 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 21:25

Idézet: fram - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 21:15

Én nem tudom, más márkánál hogy' van, de Toyotánál vásárlás előtt megmutatták az ártáblát.

25k, 45k, 25k, 60k, 25k, 45k, ... volt az évenkénti/15ezres szervízdíj, ehhez képest 1-2k difi volt 5 év alatt.

Itt most a gariról volt szó, nem a szervizárakról. Arról, hogy ki KELL fizesd a garanciát, mert be van épitve az árba, de ha nem ragaszkodsz a márkaszervizhez, akkor elbukod, kvázi kidobod a gari árát az ablakon.

#11860 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 21:29

Idézet: fram - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 21:23

nekem is fáradt volt, ennek eredményeképpen úgy vert, mint a p.csa, le is lett cserélve kb. fél év után  :D
azóta kisimult az alapjárat pöttyet
nem volt semmi előjele?

Annyira nem... ennek az autónak minden hétvégére jutott valami nyűgje, bütykölni valója, szóval ha az alapjárat nem ok, fel se tűnt valszeg. Ha másért nem azért, mert fáradtolajtól kezdve az étolajig mindennel ment már  :Đ

Téma megosztása:

• (1191 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 591
  • 592
  • 593
  • 594
  • 595
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.