Idézet: Locutus - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 20:55
Érdekes azért ilyeneket egy swift usertől olvasni :Đ Bár gondolom csak mindenki másnak tűnik úgy mintha savanyú lenne a szőlő, neked nem.
Biztos neked van igazad, hisz már annyi sok féle autód volt, főleg egy csomó honda, hogy tudjad miről beszélsz. A tulajdonosi szubkultúra meg külön lol hogy felhoztad, főleg ha a vasalódeszkás kékledes tesco kopoltyús swifteket nézem virsligumival

Savanyú a szőlő...ja. Biztos. Ezért lehet hogy most vettem annyiért 4 gátlót a swift alá, amennyiben kaptam volna egy komplett swiftet. Vagy egy kocka civicet, vagy cerkát. És akkor még a többi motyót meg se emlitem. Meg amit még bele fogok rakni. Ja. Savanyú.
Nem, egyáltalában nem volt sokféle autóm, sőt, mégcsak nem is ültem sokfélében, hondában meg egyenesen egyben sem. Ellenben buzinak sem kell hogy legyek ahhoz hogy tudjam, nem vágyom arra hogy seggbe rakjanak. Mert lehet más hibájából is tanulni, meg adni más véleményére is, főleg, ha tapasztaltabb. Nekem meg akad "pár" ilyen ismerős.
Szubkultúra meg, gondolod, hogy én nem vagyok tisztában a swiftesek milyenek kb 90%ban? Szerinted miért nem járok ki röfögni találkozókra, vagy akárhova? Mert ismerek jóarcot kb vagy 5öt, de velük meg beszélek/találkozok amugy is, akkor meg? Mindeképpen meg kell enni egy tál szart ha swiftet vesz az ember, de én arra szoritkozom, hogy egyszerre ne legyen több egy kanálnyinál.
Ellenben a vasalódeszkára meg a tesco kopoltyúra csak okosan köpködj, mert a te márkatársaidnál minimum ugyanannyira elterjed a fapad modellek mucsatuningolása, mint az enyimeknél.