HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? XXIX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1191 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 618
  • 619
  • 620
  • 621
  • 622
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? XXIX. és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: -----

#12371 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 19. 10:33

Emlékeztek még a novemberi csatornafedeles akciómra?
Emlékeztetőül: karácsony és újév között jött levél, amiben az önkormányzat felszólítja a rendőrséget, hogy adják ki a jelentést postafordultával, erről kaptam én egy másolatot. Azóta lapítanak mint szar a fűben. Most hív anyám,hogy jött levél, mondom bontsa ki mi áll benne. Elolvassa, aszondja irtak,hogy a gépjármű okmányait nem mutattam be, és azóta se pótoltam.  :eek: Ezek hülyék, valszeg elvesztették a papirjaimat vagy nemtom, mert amikor a kérvényt leadtam a kártérítésre, a nő minden okmányomról(zk, biztosítás, forgalmi, személyi) csinált fénymásolatot és azt én aláírtam, sőőőőt a kérvényem alján le is lett irva,hogy azt csatolom és ők ezt átvették.... Persze ma nincs félfogadási idő, holnap náluk kezdek és megmondom,hogy mostmár jó lenne ha fizetnének és örüljenek,hogy nem fordulok DAS-hoz vagy vmi feletteshez és szórakozzanak saját magukkal.  :reklamacio:
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#12372 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 19. 10:52

Idézet: Indy - Dátum: 2009. febr. 19., csütörtök - 9:44

Te honnét veszed a km óra állásokat? Nem ebből az adatbázisból, úgye?

Dehogynem. :)

Akkor, amikor még Locutus linkelte, működött a tanúsítvány letöltése gomb, a tanúsítványban pedig benne van a KM, mostanra eltűnt a lehetőség az oldalról. :) A "Meddig érvényes" oszlop után volt még egy oszlop.

szerk, közben már írta blueboi.

Szerkesztette: Kory 2009. 02. 19. 10:54 -kor

#12373 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 19. 10:54

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. febr. 19., csütörtök - 10:33

Emlékeztek még a novemberi csatornafedeles akciómra?
Emlékeztetőül: karácsony és újév között jött levél, amiben az önkormányzat felszólítja a rendőrséget, hogy adják ki a jelentést postafordultával, erről kaptam én egy másolatot. Azóta lapítanak mint szar a fűben. Most hív anyám,hogy jött levél, mondom bontsa ki mi áll benne. Elolvassa, aszondja irtak,hogy a gépjármű okmányait nem mutattam be, és azóta se pótoltam.  :eek: Ezek hülyék, valszeg elvesztették a papirjaimat vagy nemtom, mert amikor a kérvényt leadtam a kártérítésre, a nő minden okmányomról(zk, biztosítás, forgalmi, személyi) csinált fénymásolatot és azt én aláírtam, sőőőőt a kérvényem alján le is lett irva,hogy azt csatolom és ők ezt átvették.... Persze ma nincs félfogadási idő, holnap náluk kezdek és megmondom,hogy mostmár jó lenne ha fizetnének és örüljenek,hogy nem fordulok DAS-hoz vagy vmi feletteshez és szórakozzanak saját magukkal.  :reklamacio:

Ne azt mondd, hogy nem fodulsz, hanem, hogy amennyiben ez abban a pillanatban nem rendeződik, már nyomod is fel őket a DAS-nál és a kártérítés összegére kamatot kérsz!
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#12374 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 19. 10:56

Idézet: keton - Dátum: 2009. febr. 19., csütörtök - 10:31

Na igen, ez a szilentes dolog vicces. Nekem decemberben cserélték (többek közt), 6900 volt/darab, gyári, márkaszervizes ár. Bár, ha jól rémlik, vannak olyan autók, amiken nem lehet cserélni, csak tényleg lengőkarral együtt.

Nálunk Swiftnél se tudták/akarták cserélni szervizben csak a szilenteket, meg őszintén szólva most 10 ezerből megvolt a komplett lengőkar+munkadíj, hát futkorásszon szilentekért meg külön berakatni, aki nagyon ráér. :)

#12375 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 19. 10:59

Idézet: Harlequin - Dátum: 2009. febr. 19., csütörtök - 10:54

Ne azt mondd, hogy nem fodulsz, hanem, hogy amennyiben ez abban a pillanatban nem rendeződik, már nyomod is fel őket a DAS-nál és a kártérítés összegére kamatot kérsz!

Mi az ilyen "jogászkodó" ügyfeleket szoktuk a kupac legaljára tenni. :D Aztán menjen anyjába, ha akar. :)

Szerintem sokmindent normálisan, jogászok nélkül is el lehet intézni. Főleg ilyen pár tízezer (százezer) Ft-os dolgokat.

Szerkesztette: Kory 2009. 02. 19. 11:08 -kor

#12376 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 19. 11:03

Idézet: Kory - Dátum: 2009. febr. 19., csütörtök - 10:52

Dehogynem. :)

Akkor, amikor még Locutus linkelte, működött a tanúsítvány letöltése gomb, a tanúsítványban pedig benne van a KM, mostanra eltűnt a lehetőség az oldalról. :) A "Meddig érvényes" oszlop után volt még egy oszlop.

szerk, közben már írta blueboi.

Külön sorban listázták az összes zöldkártya-látogatást? Mert az enyémnél most csak egyetlenegy bejegyzés van, a legutolsó, november végéről...
"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#12377 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 19. 11:03

Idézet: leslie - Dátum: 2009. febr. 19., csütörtök - 6:36

De ha már ki van szedve, el lehet vinni homokfuvatni/szintereztetni, h szép legyen. :)

Már amennyiben azt szeretnéd, hogy dupla annyi pénzbe és időbe kerüljön. :D

#12378 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 19. 11:05

Idézet: Indy - Dátum: 2009. febr. 19., csütörtök - 11:03

Külön sorban listázták az összes zöldkártya-látogatást? Mert az enyémnél most csak egyetlenegy bejegyzés van, a legutolsó, november végéről...

Igen, de a legrégebbi időpont, ami autókat néztem, az 2006-os volt (és a tanúsítványok is megvoltak).

Valaki azt írta nem volt mindenhol kötelező az internetes jelentés, tehát lehet hogy azért nincs benne minden ZK, mert éppen olyan helyen csináltatták.
Szerintem amúgy ez most valami oldalhiba lehet, hogy nem listázza a tanúsítványokat, nem hinném hogy direkt vették ki.

Szerkesztette: Kory 2009. 02. 19. 11:06 -kor

#12379 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 19. 11:11

Idézet: Kory - Dátum: 2009. febr. 19., csütörtök - 10:59

Mi az ilyen "jogászkodó" ügyfeleket szoktuk a kupac legaljára tenni. :D Aztán menjen anyjába, ha akar. :)

Szerintem sokmindent normálisan, jogászok nélkül is el lehet intézni. Főleg ilyen pár tízezer (százezer) Ft-os dolgokat.

Én meg az ilyen hivatalnokokat szoktam megszivatni akik trehányul végzik a munkájukat.
"Aztán menjen az anyjába, panaszkodni, ha akar."

Szerintem is sok mindent normálisan el lehet intézni, amikor nem sikerül, akkor viszont oda kell csapni, mert ha azt látják, hogy tutyyimutyilófaszjózska vagy, akkor 500ezerért fognak neked motort felújítani.
www.radioQ.hu

#12380 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 19. 11:17

Idézet: Indy - Dátum: 2009. febr. 19., csütörtök - 11:03

Már működik a tanúsítvány megjelenítő alrendszer, példa:

http://www.rkf.hu/hu...jsp?mid=4466509 (eddig ez se működött)

Ha változtatod a "mid=" végén a számot, akkor nézegethetsz, de hogy melyik a tiéd? :D (erre mutató linket listázta az oldal)

#12381 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 19. 11:24

Sorry, nekem továbbra sem működik.  :(

#12382 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 19. 11:30

Idézet: Harlequin - Dátum: 2009. febr. 19., csütörtök - 11:11

Én meg az ilyen hivatalnokokat szoktam megszivatni akik trehányul végzik a munkájukat.

Szerintem is sok mindent normálisan el lehet intézni, amikor nem sikerül, akkor viszont oda kell csapni, mert ha azt látják, hogy tutyyimutyilófaszjózska vagy, akkor 500ezerért fognak neked motort felújítani.

Ritkán szoktam egyetérteni Harlequinnal :D De ebben igazat adok neki. :)

#12383 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 19. 11:33

Idézet: Harlequin - Dátum: 2009. febr. 19., csütörtök - 11:11

Nagyon megszívatni senkit se tudsz, mivel nem ő a felelős, aláíró.

Én speciel utálom azokat, akik három kenyér áráért is jogászkodnak kapásból. Azt, hogy "panaszkodni" én nem írtam a hozzászólásomban!

Szerkesztette: Kory 2009. 02. 19. 11:34 -kor

#12384 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 19. 11:37

Idézet: Kory - Dátum: 2009. febr. 19., csütörtök - 11:33

Nagyon megszívatni senkit se tudsz, mivel nem ő a felelős, aláíró.

Én speciel utálom azokat, akik három kenyér áráért is jogászkodnak kapásból. Azt, hogy "panaszkodni" én nem írtam a hozzászólásomban!

Látom sikerült megragadni a lényeget. Ha megteheted, hogy akármekkora kintlevőségeid legyenek, akkor javaslom neked is vegyél egy BMW-t. "Ismerek" is valakit akinek van egy neked való autója  :Đ
www.radioQ.hu

#12385 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 19. 11:39

Idézet: Indy - Dátum: 2009. febr. 19., csütörtök - 11:24

Sorry, nekem továbbra sem működik.  :(

Azt a linket se nyitja meg, amit írtam?  (csak példaképp hogy hogy néz ki egy tanúsítvány) :think: Az oldalon nem működik annak a listázása, ez OK.

#12386 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 19. 11:40

Idézet: Harlequin - Dátum: 2009. febr. 19., csütörtök - 11:37

Látom sikerült megragadni a lényeget. Ha megteheted, hogy akármekkora kintlevőségeid legyenek, akkor javaslom neked is vegyél egy BMW-t. "Ismerek" is valakit akinek van egy neked való autója  :Đ

Ezek szerint nem nagyon :D Most hogy jön ide a BMW, illetve blueboi problémája vagy ez már a Dextrose-féle drága szerelő és azt kéne felnyomni? Úgy látszik szétszóródtam :)

Azért az "akármekkora" szón lehetne vitatkozni. Hát istenem, elkeverték a papírjait, van ilyen. Majd kifizetik, aztán mehet jogászkodni 865 Ft kamatért. És nem, nem ő vezetett az útviszonyoknak megfelelően. :) A hivatalnokot szívassuk meg. :)

Szerkesztette: Kory 2009. 02. 19. 11:42 -kor

#12387 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 19. 11:44

Idézet: Kory - Dátum: 2009. febr. 19., csütörtök - 11:40

van ilyen

Ne legyen! Ez a dolguk, ezért fizetjük őket.
www.radioQ.hu

#12388 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 19. 11:48

Idézet: Harlequin - Dátum: 2009. febr. 19., csütörtök - 11:44

Ne legyen! Ez a dolguk, ezért fizetjük őket.

Persze, nyilván, sajnálatos dolog. De kátyúnak sem kéne lennie, meg rossz útnak, meg rossz aknafedélnek, stb. Meg gyorshajtónak se. :D

Szerkesztette: Kory 2009. 02. 19. 11:48 -kor

#12389 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 19. 11:50

Idézet: Kory - Dátum: 2009. febr. 19., csütörtök - 11:39

Azt a linket se nyitja meg, amit írtam?  (csak példaképp hogy hogy néz ki egy tanúsítvány) :think: Az oldalon nem működik annak a listázása, ez OK.

De így ok. :) Várok akkor hátha visszakapcsolják...

#12390 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 19. 11:52

Idézet: Kory - Dátum: 2009. febr. 19., csütörtök - 11:48

Persze, nyilván, sajnálatos dolog. De kátyúnak sem kéne lennie, meg rossz útnak, meg rossz aknafedélnek, stb. Meg gyorshajtónak se. :D

Persze vissza lehet vezetni a dinoszauruszokra, de a konkrét eset ennél jóval egyszerűbb.
De tegyük félre a kár rendezésének anyagi részét nézzünk csak annyit, hogy a személyes okmányok másolatairól beszélünk, adatokkal mindennel...Szóval lehet Pató Pál urat játszani....
www.radioQ.hu

Téma megosztása:

• (1191 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 618
  • 619
  • 620
  • 621
  • 622
  • Utolsó »