Idézet: Harlequin - Dátum: 2009. febr. 18., szerda - 16:37
De "szeretnék" én is egy használt BÉ&WÉ-t....
De hihető a leszarom része. Ha a forgalomban kultúráltan mész, akkor senki nem akar leszorítani, meg senki nem néz át csúnyán meg nem akar legyorsulni meg nem akar gecizni sávváltáskor. Eccerűen ha látják, hogy kultúráltan, nyugisan mész akkor mások is így állnak hozzád.
Utcán kívül élőben senki nem nézett még le az autóm márkája miatt. Tipikusan ennyi van egy párbeszédben:
- húúú de szép állapotban van, vigyázol rá?
-jaja,alap
- sokat eszik?
-hát városba 10korül, pályán 7
- de azér jól megy
- jaja, keresztbe is.
- király lehet.
és innentől kezdve 3 lehetőség van:
1. nekem is/családban is volt bmw imádtuk
2. szeretnék én is,de nincs rá pénzem
3. abbamarad a bmw téma mert a user nem autóbuzi
ennyi.
Szervíz: vagy kőgazdag vagy és márkaszervízbe jársz, vagy van jó szerelőd aki ért a bmw-hez, vagy haverkodsz bmw-sekkel neten és kifejezetten BMW szerelőhöz viszed akit ajánlanak. Én nekem van kontaktom, már másnak is kellett innen a fórumból. Elektronyos szaki az olyan, e30 vezetékeinek szineit vágja fejből. Nem haver mesélte, nem a szomszéd ükanyja, hanem én. Felhívtam még anno az AC-nál és kérdeztem,hogy a kábelkötegből megy 5 vezeték a reléhez,melyik adja a powert és szinre megmondta,hogy melyik megy az AC-hze melyikbe van fix12 melyik jön az ECU-ból éshogy az ECU testre zár, stb stb. Na ez jó elektronyos ember. Van hasonló szervízesem is akinek van e30, épitett 5lityis v12 motorral benne. Az ilyen ember tudja miazaz e30, tudja miazaz autószeretet és tudja,hogy márkatársat nem húzunk le.
Kecskeméti tagnak kellett e30-át lakatolni dúlván,mert megette a fene. 4 általános lakatos küldte el a faszba, mindegyik azt mondta,hogy vegyen másik autót és elzavarták. Az 5ik ember egy idősebb fószer, neki is van%volt bmw-je, rögtön elvállalta korrekt áron, látott benne fantáziát. Múlthéten fújták a vasat, álomszép lett. ennyi.
Mellesleg sokan úgy vannak vele, hogy aha béjemvés akkor tuti van pénze és fizesse meg. Ez az újakra biztos igaz,de aki 15-20éves bmw-t vesz az nem biztos,hogy olyan vastag, ellenben szereti a típust.
Remélem sikerült minden benned felmerülő kérdésre választ kapnod. Ha kiváncsi vagy még valamire akkor kérdezz nyugodtan.