HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? XXIX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1191 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 611
  • 612
  • 613
  • 614
  • 615
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? XXIX. és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: -----

#12241 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 18. 10:22

Idézet: Kory - Dátum: 2009. febr. 18., szerda - 10:08

Feláras elsőablak-fűtés.  :D

A nagyját jégkaparóval leszedem, utána felemelem kicsit az ablaktörlő lapátot és vissza ütögetem a szélvédőre. Majd indulok. Sokan azt mondják, hogy ez barbár tett. De évek óta így van és azt már sem tudom mióta van meg az ablaktörlőlapát, olyan régóta, amúgy meg jól töröl.
Daedalus is the Internet

#12242 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 10:23

Idézet: Kory - Dátum: 2009. febr. 18., szerda - 10:08

Feláras elsőablak-fűtés.  :D

Ami benne van? Naja, de ahhoz be kell indítani + ki kell kapcsolni a rablásgátlót, különben nem tudok kiszállni. Én meg az üresben járatás-melegítés esküdt ellensége vagyok.

#12243 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 10:23

Idézet: Daedalus - Dátum: 2009. febr. 18., szerda - 10:22

A nagyját jégkaparóval leszedem, utána felemelem kicsit az ablaktörlő lapátot és vissza ütögetem a szélvédőre. Majd indulok. Sokan azt mondják, hogy ez barbár tett. De évek óta így van és azt már sem tudom mióta van meg az ablaktörlőlapát, olyan régóta, amúgy meg jól töröl.

Ott van szopóbb helyzet, ahol az aero miatt rejtett az ablaktörlőlapát és alapból nem lehet felnyitni. Na ha oda a megolvadt hó befagy...
Az ilyen oldalt lévő ablaktörlőlapátok, mint némelyik seatnál ilyen helyzetben viszont nem lehet rossz.
Daedalus is the Internet

#12244 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 10:26

Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. febr. 18., szerda - 10:23

Ami benne van? Naja, de ahhoz be kell indítani + ki kell kapcsolni a rablásgátlót, különben nem tudok kiszállni. Én meg az üresben járatás-melegítés esküdt ellensége vagyok.

De akkor minek van ez az extra?  :think:

Hogyhogy nem tudsz kiszállni? Valami spéci cucc? 3 perc járatás semminek se ártott még meg, amúgy én sem szeretem 10 perceket járatni :) Kivéve, amikor a két napos jégeső volt, és 20 percig se olvadt le a fél centi jég.

#12245 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 10:33

Idézet: Kory - Dátum: 2009. febr. 18., szerda - 10:26

3 perc járatás semminek se ártott még meg, amúgy én sem szeretem 10 perceket járatni :)

igy van. ennyi nem árt neki egyáltalán, a legnagyobb fagyos hidegben jobb ha nincs terhelés amig szépen el nem jut az olaj mindenhova meg valamennyire összeszedi magát a rencer. sztem. én se szoktam egyhelyben melegíteni, kivéve amikor havat kell lesöpörni.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#12246 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 10:38

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. febr. 17., kedd - 17:21

Kiderült, mi a baja a kocsinak. A hajtókarcsapágy szarrá van menve, a dugattyúkat nem tudta megfelelően hajtani, ez okozta a kattogást magas fordulaton. A hajtókar 150 ezer, a csapágy 200 ezer.

A hajtókart is ki kell cserélni. És lehet, hogy a főtengelyt is, ami szintén 200. Hacsak nem tudják megköszörülni.

Megnéztük a futómáűvet is. A lengőkarok teljesen kijárnak, a stabilizátorok is, A két lengőkar 160 ezer, a stabilizátorok 80.  És még ott az olajcsere.

Úgy tűnik ha valaki BMW-t vesz azzal egyidőben elkezd villogni a hátán a "b@sszál át" felirat.
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#12247 Felhasználó inaktív   LML 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 10:38

Idézet: qnadam - Dátum: 2009. febr. 17., kedd - 23:49

szerinted a vámosok elhiszik a gift című mesét? amikor hongkongból és környékéről szerintem egyáltalán nem is érkezik csomag beikszelt gift mező nélkül? :D

Ad 1: 90k alatt nincs vám/áfa ha magánszemélynek jön.
Ad2: nekem simán megjött Japánból Gift ként a TRD sperr difim ami testvérek között is 200e ft volt újonnan akkor.
100%

#12248 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 10:40

Idézet: LML - Dátum: 2009. febr. 18., szerda - 10:38

Ad 1: 90k alatt nincs vám/áfa ha magánszemélynek jön.
Ad2: nekem simán megjött Japánból Gift ként a TRD sperr difim ami testvérek között is 200e ft volt újonnan akkor.

Ha asszonyból indulok ki és női vámos vizsgálta be, akkor simán lehet. Hiszen ezek csak hülye vasak meg csavarok.
Mindig fennakad azon, hogy pár csavarért, meg vasakért adok ki tízezreket :)
Daedalus is the Internet

#12249 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 10:40

Idézet: Daedalus - Dátum: 2009. febr. 18., szerda - 8:31

De pl dízel autóknál teljesen normális egy napra 3-4 sikertelen, majd 1 sikeres. Ha pedig elsőre sikeres, akkor borítékolható, hogy potival adták a fordulatot a gázelemzőnek és alapjáraton pöfögött az autó. :)

Fenéket. Elég fél méterről megmutatni a szondának a kipufogót és/vagy lekötni az EGRt.
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#12250 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 10:45

Idézet: Pitbull - Dátum: 2009. febr. 18., szerda - 10:40

Fenéket. Elég fél méterről megmutatni a szondának a kipufogót és/vagy lekötni az EGRt.

Naja, de igazából ez azért van, hogy a kigyúrt kopasznak, akinek nem telik benzinre, a fostalicska divatterepjárója ne a szeme elött adja be a kulcsot. Az meg alap, hogy a korom miatt trükközni kell.
Tegnap amúgy lecsekkoltam az új hetest.
Daedalus is the Internet

#12251 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 10:49

Idézet: Daedalus - Dátum: 2009. febr. 18., szerda - 9:45

Naja, de igazából ez azért van, hogy a kigyúrt kopasznak, akinek nem telik benzinre, a fostalicska divatterepjárója ne a szeme elött adja be a kulcsot. Az meg alap, hogy a korom miatt trükközni kell.
Tegnap amúgy lecsekkoltam az új hetest.

És?
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#12252 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 10:55

Idézet: Pitbull - Dátum: 2009. febr. 18., szerda - 10:49

És?

Minden rendben volt. Fasza. Egy apró részletet fedeztem fel benne, ami hiba volt, hátul csomagtartó illesztésénél lehetett látni egyik oldalon a kínai műanyag lámpának az elemét.
Sajnos menetpróba nem volt, de kívül, bellül teljesen patent. Mondjuk a lábtértől nem  voltam elájulva, persze ezzel nem azt akarom mondani hogy szűk lenne, mert nem az.
Hátul középen felhajtható púpos az ülés. Szvsz ez tökfelesleges. Ki a tököm akar a púpon ülni középen.

Ajtóbehúzó mechanika ezekben nem alap amúgy? Szinte már gáznak éreztük kollégával, amikor behajtottuk és nem húzta be az ajtót  :D Ajtócsukódásától amúgy nem voltam elájulva, ez volt még a második negatívum. Ez sem volt rossz, de jobbat várnék. Ajtóvastagság tisztességes, még pont átérem. Ebben a 73-as potiac gto viszi a pálmát, de annál a sofőr ülésről nem értem el a másik ajtó ablaktekerőjét, 187cm magasan :)
Daedalus is the Internet

#12253 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 10:59

Idézet: Daedalus - Dátum: 2009. febr. 18., szerda - 10:55

Hátul középen felhajtható púpos az ülés. Szvsz ez tökfelesleges. Ki a tököm akar a púpon ülni középen.

Passatban is púpos, élmény volt Szlovénia, oda-vissza....
www.radioQ.hu

#12254 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 11:06

Idézet: Harlequin - Dátum: 2009. febr. 18., szerda - 10:59

Passatban is púpos, élmény volt Szlovénia, oda-vissza....

Ismerős.. Ezeket az autókat élből nem engedném 5 főre vizsgázni, csak 4-re. Inkább ladában húzzak le 1000km-t középen, mint egy új autóban a púpon.
Alapból csinálhatnák így az elrendezést:
Kép

Azért ebben nem kicsit nagyobb a lábtér, mint 7esben. :)
Daedalus is the Internet

#12255 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 11:10

Idézet: Daedalus - Dátum: 2009. febr. 18., szerda - 11:06

Nem annyival nagyobb a labter, mint amennyivel dragabb szerintem. :Đ
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#12256 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 11:10

CSak ehelyett a faberakás helyett kéne kitalálni valamit, mert kicsit elavult.
www.radioQ.hu

#12257 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 11:17

Idézet: Daedalus - Dátum: 2009. febr. 18., szerda - 10:40

Ha asszonyból indulok ki és női vámos vizsgálta be, akkor simán lehet. Hiszen ezek csak hülye vasak meg csavarok.
Mindig fennakad azon, hogy pár csavarért, meg vasakért adok ki tízezreket :)

:Đ Szar ügy. Nálam belátta,hogy a gátlók milyen fontosak,most hogy jó lett. A sperdifit minden drifteléskor hiányolom és ezt szóva teszem, aztán egy idő után megunta  :Đ toronymerevítő még kimagyarázós lesz  :Đ
nem mintha közös kassza lenne vagy ilyesmi,csak tudja,hogy fontosabb dolgokra fog kelleni a pénz. De mindig megnyugtatom,hogy a sperdifi unique item és bármikor el lehet adni ha úgy alakulna, mindenféle veszteség nélkül.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#12258 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 11:30

Idézet: Daedalus - Dátum: 2009. febr. 18., szerda - 11:06

Ismerős.. Ezeket az autókat élből nem engedném 5 főre vizsgázni, csak 4-re. Inkább ladában húzzak le 1000km-t középen, mint egy új autóban a púpon.
Alapból csinálhatnák így az elrendezést:
Kép

komoly
BMWパワー
Kép

#12259 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 11:30

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. febr. 18., szerda - 11:17

:Đ Szar ügy. Nálam belátta,hogy a gátlók milyen fontosak,most hogy jó lett. A sperdifit minden drifteléskor hiányolom és ezt szóva teszem, aztán egy idő után megunta  :Đ toronymerevítő még kimagyarázós lesz  :Đ
nem mintha közös kassza lenne vagy ilyesmi,csak tudja,hogy fontosabb dolgokra fog kelleni a pénz. De mindig megnyugtatom,hogy a sperdifi unique item és bármikor el lehet adni ha úgy alakulna, mindenféle veszteség nélkül.

Jah, nehéz ügy. Én fedősztorikat gyártok, meg sokszor nem is enyémek a cuccok, hanem másoké, csak javításra vannak itt :)
Mondjuk asszony motorra azóta nem ül fel, mióta egyszer vittem még annó az ETZ-mmel. :) Hiába győzködöm, hogy finoman fogok menni :)

Szerkesztette: Daedalus 2009. 02. 18. 11:31 -kor

Daedalus is the Internet

#12260 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 11:32

Idézet: Harlequin - Dátum: 2009. febr. 18., szerda - 11:10

CSak ehelyett a faberakás helyett kéne kitalálni valamit, mert kicsit elavult.

Attól függ mennyire igényes. A faberakás kicsit régies ugyan, de ugyanakkor természetes hatást kelt. Gondolom te se szeretnél konzervben ülni, ugyanakkor a műanyag az olyan rideg lehet, és mindenhova bőrt rakni meg túlzás.
BMWパワー
Kép

Téma megosztása:

• (1191 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 611
  • 612
  • 613
  • 614
  • 615
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.