HWSW Informatikai Kerekasztal: Megint egy új gép... IX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (356 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 252
  • 253
  • 254
  • 255
  • 256
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megint egy új gép... IX. ide nézz be először, ha új gépet akarsz Értékeld a témát: ***** 3 szavazás

#5061 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 08. 01. 04:40

Konkrétan még ezen is gondolkodok: http://www.asus.hu/M...air_IV_Formula/ Egy fillérrel nem olcsóbb, mint bármelyik Z68-as lap, viszont a hangkártya nagyon is mellette szól: X-Fi és nem a Realtek-hulladék, amitől kiütést kapok. Más júzer gépén is szórakoztam már több műszakot az utóbbival, a sajátomról nem is beszélve. Ebben a P4-ben végül is úgy oldottam meg a dolgot, hogy letiltottam BIOS-ban az alaplapi Realtek istenátkát és vettem bele egy másikat külön és azóta is úgy van, minden rendben. Sajnos még mindig figyelembe kell vennem, hogy a masina le lesz matricázva, tehát belenyúlás a részemről egyhamar nem lesz. És, hogy mit akarok? Hát, új GÉPET! ;D

Szerkesztette: Macikák 2011. 08. 01. 04:47 -kor

Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#5062 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 05:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2011. 08. 01. 05:40

Konkrétan még ezen is gondolkodok: http://www.asus.hu/M...air_IV_Formula/ Egy fillérrel nem olcsóbb, mint bármelyik Z68-as lap, viszont a hangkártya nagyon is mellette szól: X-Fi és nem a Realtek-hulladék, amitől kiütést kapok. Más júzer gépén is szórakoztam már több műszakot az utóbbival, a sajátomról nem is beszélve. Ebben a P4-ben végül is úgy oldottam meg a dolgot, hogy letiltottam BIOS-ban az alaplapi Realtek istenátkát és vettem bele egy másikat külön és azóta is úgy van, minden rendben. Sajnos még mindig figyelembe kell vennem, hogy a masina le lesz matricázva, tehát belenyúlás a részemről egyhamar nem lesz. És, hogy mit akarok? Hát, új GÉPET! ;D

Mi van? Nem tudod, vagy nem mered összerakni a saját gépedet: :eek:
Intel fanatizmus meg a régi téveszmékkel meg van alapozva LYÓL és abból nem szabad engedni?

Raktál te már össze gépet életedben és egyedül?

Uramatyám! :omg:
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#5063 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 05:57

Utoljára tavaly nyáron cseréltem lapot (nem a saját gépemben), nem tudom, ez "gépösszerakásnak" minősül-e? Uramatyám! Az ember ugye azért rakat össze boltban egy gépet, hogyha akármi gebasz van, szopjanak csak ők vele (mármint a gar-időn belül) ami arra elég, hogy kijöjjenek az esetleges hibák, utána meg úgy is azt csinál az ember vele, amit csak akar. Viszont, ha én itthon rakom össze, és valami elfüstöl mégis csak, akkor az ugye "nem garanciális probléma" és jól el leszek hajtva. Így viszont a felelősség az övék (ismétlem, a gari alatt) és ez engem sokkal jobban megnyugtat. Még annyit hozzáteszek, hogy az se mindegy szerintem, hogy használt szutyokról van-e szó, avagy egy zsír új, kb. 250-ezres géppel "játszogat" az ember, mert szerintem van különbség, legalábbis számomra. És még azt is elárulom Neked, hogy vadi új, teljes konfigom még életemben nem volt, mindig csak legóztam és most egyszer majd jól nem fogok, hanem szépen összerakják nekem! Nem fogom sajnálni a munkadíjat...

Szerkesztette: Macikák 2011. 08. 01. 06:14 -kor

#5064 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 06:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2011. 08. 01. 06:57

Utoljára tavaly nyáron cseréltem lapot (nem a saját gépemben), nem tudom, ez "gépösszerakásnak" minősül-e? Uramatyám! Az ember ugye azért rakat össze boltban egy gépet, hogyha akármi gebasz van, szopjanak csak ők vele (mármint a gar-időn belül) ami arra elég, hogy kijöjjenek az esetleges hibák, utána meg úgy is azt csinál az ember vele, amit csak akar. Viszont, ha én itthon rakom össze, és valami elfüstöl mégis csak, akkor az ugye "nem garanciális probléma" és jól el leszek hajtva. Így viszont a felelősség az övék (ismétlem, a gari alatt) és ez engem sokkal jobban megnyugtat. Még annyit hozzáteszek, hogy az se mindegy szerintem, hogy használt szutyokról van-e szó, avagy egy zsír új, kb. 250-ezres géppel "játszogat" az ember, mert szerintem van különbség, legalábbis számomra. És még azt is elárulom Neked, hogy vadi új, teljes konfigom még életemben nem volt, mindig csak legóztam és most egyszer majd jól nem fogok, hanem szépen összerakják nekem! Nem fogom sajnálni a munkadíjat...

Egy vérbeli hardverbuherátor ki nem adná a kezéből a gépösszerakás eseményét. Ez olyan lenne, mint az asszonyt nászéjszaka előtt megdugatni valaki mással, hogy jól működik-e egyáltalán, nem kell-e visszaküldeni az anyóshoz (szervíz) nagyjavításra. :omg:

RTFM -> Ezzel kezdődik a gép építés. Barbár kezében mind a "használt szutyok", mind a "zsír új, kb. 250-ezres gép" is el tud menni a gajdeszba.

Áhhhh.... Minek magyarázok én itten...
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#5065 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 06:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 08. 01. 08:25

>Áhhhh.... Minek magyarázok én itten...

Belefáradtam... Hihetetlen? Persze vehetnék laptopot is, és akkor az maximálisan rendben lenne, igaz? Amúgy már azt is javítottam, még ha meglepő is. RTFM, sure! Ha tudnád, hogy az utóbbi hetekben én hány manuált olvastam... De, egyetértek veled, ne magyarázz. Azt meg külön kösz, hogy ismeretlenül is kinézed a barbárságot belőlem, megtisztelsz! ;D

Szerkesztette: Macikák 2011. 08. 01. 06:34 -kor

#5066 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 07:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2011. 08. 01. 07:31

... Azt meg külön kösz, hogy ismeretlenül is kinézed a barbárságot belőlem, megtisztelsz! ;D

Nem rád céloztam. :omg:

#5067 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 07:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2011. 08. 01. 06:57

Utoljára tavaly nyáron cseréltem lapot (nem a saját gépemben), nem tudom, ez "gépösszerakásnak" minősül-e? Uramatyám! Az ember ugye azért rakat össze boltban egy gépet, hogyha akármi gebasz van, szopjanak csak ők vele (mármint a gar-időn belül) ami arra elég, hogy kijöjjenek az esetleges hibák, utána meg úgy is azt csinál az ember vele, amit csak akar. Viszont, ha én itthon rakom össze, és valami elfüstöl mégis csak, akkor az ugye "nem garanciális probléma" és jól el leszek hajtva.

Ez is egy szempont. De lehet úgy is vásárolni garanciálisan, hogy nem bolt és te rakod össze. Jóval olcsóbban ki lehet jönni. Én nem vagyok sem IT-s szakember, sem technikus, sem műszerész, egyszerű gyógypedagógiai tanár vagyok, de elég sok gépet raktam össze.Szerintem jó buli. De persze szíved joga, én jobban bízom magamban, mint a boltban. Én látom mit teszek bele.
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#5068 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 07:55

Üzenet megtekintéseIdézet: *Pangea* - Dátum: 2011. 08. 01. 08:47

Ez is egy szempont. De lehet úgy is vásárolni garanciálisan, hogy nem bolt és te rakod össze. Jóval olcsóbban ki lehet jönni. Én nem vagyok sem IT-s szakember, sem technikus, sem műszerész, egyszerű gyógypedagógiai tanár vagyok, de elég sok gépet raktam össze.Szerintem jó buli. De persze szíved joga, én jobban bízom magamban, mint a boltban. Én látom mit teszek bele.

A rossz emlékű SuliNet szélhámosság idején erre nagyon oda kellett figyelni, különben -> :lollypop: volt. :D

#5069 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 08:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 08. 01. 08:55

A rossz emlékű SuliNet szélhámosság idején erre nagyon oda kellett figyelni, különben -> :lollypop: volt. :D

Úúúúú, az mekkora lenyúlás volt... Nem is vettem mást, mint egy monitort, meg egy scannert.

#5070 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 08:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 08. 01. 08:55

Nekem mondod jó volt mikor hozták a gépet javítani hogy nem viszi a dvd filmeket.Ránézek ez egy cd iró ami ebbe van jó hogy nem viszi.Persze a sulinetes számlán dvd olvasó vigyorgott,meg ati vga aztán a gépbe az alaplapi s3 adta a delejt.
Egyébként 250 ezres gép már rosszul hangzik ahhoz kevés összeg hogy komoly legyen és legalább 2 évig tartja a lépést,viszont másnak meg sok.Ha intelnél maradunk egy i7 2600k a minimum a 63 ezres árával.Aztán a MSI Z68-GD80 lap szintén 63 rugó hozzá amibe minden új szabvány bennevan a pciex 3.0 usb3 sata 3 esata3 stb is.Aztán ehez alap egy 2000mhz es ddr3 kit pl 8GB 2000MHz DDR3 RAM Corsair XMS3 Kit (2x4GB 26 rugóért.Eddig 152 nél tartunk és megvan a lap proci memória ebböl.Na most ilyen gépekhez már hülyeség sima vinyót tenni a windowsnak.128 gigás ssd az alap már ezeknél,115GB Corsair SSD-SATAII MLC NAND meghajtó (CSSD-F115GB2-BRKT-A) Force 47 rugó.Aztán kéne egy masszív ház meg a táp.Gigabyte GZ-KXA táp nélküli fekete ház 6 rugóért bele meg egy Corsair PSU-500CX 500W tápegység 14000 pénzért.Aztán kell még bele egy sima vinyó is háttértárnak 1.5TB Seagate 3.5" 7200rpm 32MB SATAII winchester ST31500341AS 16 rugó.Aztán kéne még a vga.

Szerkesztette: djculture 2011. 08. 01. 08:35 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#5071 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 08:15

Uraim, akkor most beszéljünk komolyan. Már több teszttel nem untatok senkit, de mondjuk úgy, hogy ez az AMD is elég jól szerepel. Az is kijelenthető (dicsekvés, vagy panasz, ki-ki döntse el), hogy az anyagi nem igazán szempont, ugyanis mint említettem, ha erre nevezek be, ezzel se jövök ki olcsóbban (mondjuk, hogy esetleg nem is akarok). Mielőtt bárki megkérdezi, a Formula V. nem kell, mert nem akarok 3 NVIDIA kártyát belerakni. Találtam még egy mellette szóló szempontot, ami pedig a hagyományos AMI-bios, nem ezek az új klikkelgetős vackok, amik az újabb inteles Asusokban vannak. Ennyi hablaty után a kérdés a következő: kockáztassam meg 15 év után újra az AMD-t, avagy maradjak mégis a "jól bevált" Intelnél? Döntenem azt szabad, sőt! Kell, az apró gond, hogy csak egyszer lehet... És nem műxik a CTRL-Z, tehát nincsen Undo! Nos? ;D

#5072 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 08:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2011. 08. 01. 09:15

Uraim, akkor most beszéljünk komolyan. Már több teszttel nem untatok senkit, de mondjuk úgy, hogy ez az AMD is elég jól szerepel. Az is kijelenthető (dicsekvés, vagy panasz, ki-ki döntse el), hogy az anyagi nem igazán szempont, ugyanis mint említettem, ha erre nevezek be, ezzel se jövök ki olcsóbban (mondjuk, hogy esetleg nem is akarok). Mielőtt bárki megkérdezi, a Formula V. nem kell, mert nem akarok 3 NVIDIA kártyát belerakni. Találtam még egy mellette szóló szempontot, ami pedig a hagyományos AMI-bios, nem ezek az új klikkelgetős vackok, amik az újabb inteles Asusokban vannak. Ennyi hablaty után a kérdés a következő: kockáztassam meg 15 év után újra az AMD-t, avagy maradjak mégis a "jól bevált" Intelnél? Döntenem azt szabad, sőt! Kell, az apró gond, hogy csak egyszer lehet... És nem műxik a CTRL-Z, tehát nincsen Undo! Nos? ;D

A bulldozert kell megvárni másnem arra jó lesz hogy az intelnek árat kell csökkentenie egy idő után.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#5073 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 09:04

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 08. 01. 10:50

A bulldozert kell megvárni másnem arra jó lesz hogy az intelnek árat kell csökkentenie egy idő után.

Köszi, hát igen. Meg akkor várhatom a PCI-E 3.0-át, meg még annyi mindent, a gamék meg szépen laggolnak, diavetítésben! Azt nem mondtam, hogy az új konfig célja a JÁTÉK, és csak az! Köszi, szépen ;o)

#5074 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 09:11

Üzenet megtekintéseIdézet: *Pangea* - Dátum: 2011. 08. 01. 08:47

De ha nincs gyakorlata, akkor cseszheti, teccikérteni? :Đ Egyszer elég ha megremeg a keze, már törnek a kondik, stb.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#5075 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 09:16

Üzenet megtekintéseIdézet: *Pangea* - Dátum: 2011. 08. 01. 10:00

Úúúúú, az mekkora lenyúlás volt... Nem is vettem mást, mint egy monitort, meg egy scannert.

Én is monitort vettem :-)

Egyik ismerősöm a fiának vett egy komplett gépet amit az árlistáról választottak ki. Aztán kiderült, hogy nem is az volt a házban ami a papíron. Visszavitték, hogy ők azt kérik amit kifizettek. A boltos csákó meg bekérdezett nekik: - mé ? ez nem jó ?

:omg:
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

#5076 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 10:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Pietrosz - Dátum: 2011. 08. 01. 10:11

De ha nincs gyakorlata, akkor cseszheti, teccikérteni? :Đ Egyszer elég ha megremeg a keze, már törnek a kondik, stb.

De nem azt írta, hogy nincs gyakorlata, :sandor: ? Hanem, hogy nem akar szívni vele...

#5077 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 11:31

Üzenet megtekintéseIdézet: *Pangea* - Dátum: 2011. 08. 01. 11:00

De nem azt írta, hogy nincs gyakorlata, :sandor: ? Hanem, hogy nem akar szívni vele...

És ezzel megkíméli magát attól az örömtől, hogy "Ezt én raktam össze és úgy működik, ahogy kell." :think:

DjCulture kolléga felsorolta a legfinomabb és legdrágább dolgokat. Én csak alaplap + proci + VGA-ra koncentrálva gyűjtöttek ki árakat mindkét oldalról:

"Aqua Webshop árak:
Intel-Nvidia side:
Akciós Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 alaplap -- 35 735,-Ft

Akciós Intel Core i5 3.3GHz dobozos Socket 1155 i5-2500K -- 48 100,-Ft
Akciós Intel Core i7 3.4GHz dobozos Socket 1155 i7-2600K -- 67 515,-Ft

Akciós ASUS GeForce ENGTX560 TI DCII/2DI/1GD5 1GB GDDR5 PCIExpress -- 55 380,-Ft
Akciós ASUS GeForce ENGTX570 DCII/2DIS/1280MD5 1280MB GDDR5 PCIExpress CUDA -- 88 490,-Ft

Occsó RAM:
4 x 2GB 1333MHz DDR3 RAM Kingston (KVR1333D3N9/2G) CL9 -- 4 x 2 990,-Ft = 11.960 -Ft

AMD-ATI side:
Gigabyte GA-880GM-UD2H alaplap -- 18 265,-Ft
Gigabyte GA-880GMA-UD2H alaplap -- 22 115,-Ft (rendelésre)
Gigabyte GA-880GMA-USB3 alaplap -- 20 370,-Ft (rendelésre)
Gigabyte GA-970A-D3 alaplap -- 22 345,-Ft (rendelésre)

AMD Phenom II X4 965 dobozos AM3 Black Edition -- 28 060,-Ft
AMD Phenom II X6 1100T dobozos Socket AM3 Black Edition -- 43 760,-Ft (rendelésre)

Akciós Gigabyte GV-R685OC-1GD HD6850 1GB GDDR5 PCIExpress -- 40 195,-
Akciós ASUS Radeon EAH6850 DirectCu/2DIS/1GD5/V2 1GB GDDR5 PCIExpress -- 41 605,-Ft
Akciós ASUS Radeon EAH6950 DirectCu II/2DI4S/1GD5 2GB GDDR5 PCIExpress -- 61 715,-Ft
Akciós kiárusítás Gigabyte GV-R697OC2-2GD 2GB DDR5 HD 6970 PCIExpress -- 86 915,-Ft"

Lehet válogatni, a többi körítést mindenki kitalálja magának.
A DjCulture által ajánlott ház + táp minden variációhoz jó lesz.

Ha valaki olyan gépet akar, ami veri a Phenom II X6 legerősebb tagját, az vegyen i7-et.

#5078 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 12:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2011. 08. 01. 10:04

Köszi, hát igen. Meg akkor várhatom a PCI-E 3.0-át, meg még annyi mindent, a gamék meg szépen laggolnak, diavetítésben! Azt nem mondtam, hogy az új konfig célja a JÁTÉK, és csak az! Köszi, szépen ;o)

Már csak 1 - 2 hónap, s itt a Bulldozer. Úgy néz ki, a nyolcmagos csúcsmodell 300 $ lesz, azaz alámegy az Intel Core i7-2600K árának, amely most 315 $. Úgyhogy az Intel árzuhanás mindenképpen borítékolható, a Bull valós teljesítményének ismerete hiányában is.

Ennyi időd már csak van? :)

S AM3+ vonalon is akadnak nagyon szép lapok: :p

ASUS Crosshair V Formula 56.914, Ft

GIGABYTE GA-990FXA-UD7 56.286, Ft

ASUS SABERTOOTH 990FX 53.948, Ft

MSI 990FXA-GD80 48.135, Ft
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#5079 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 13:56

Üzenet megtekintéseIdézet: StSanya - Dátum: 2011. 08. 01. 13:43

Már csak 1 - 2 hónap, s itt a Bulldozer. Úgy néz ki, a nyolcmagos csúcsmodell 300 $ lesz, azaz alámegy az Intel Core i7-2600K árának, amely most 315 $. Úgyhogy az Intel árzuhanás mindenképpen borítékolható, a Bull valós teljesítményének ismerete hiányában is.

S AM3+ vonalon is akadnak nagyon szép lapok: :p

Az árat majd meglátjuk Bulldózer és i7 esetében is.

Ami kurva drága az nagyon szép is egyben? :]

#5080 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 01. 19:17

Üzenet megtekintéseIdézet: StSanya - Dátum: 2011. 08. 01. 14:43

Ennyi időd már csak van?  :)

S AM3+ vonalon is akadnak nagyon szép lapok:  :p

Köszi szépen, ezeket már nézegettem. Nos, hát jól mondják az Asus lapján, hogy AMD a "csábítás", Intel meg a biztos(abb) jövő, szerintem. Azért a tárgyilagosság kedvéért azt megjegyzem, hogy Gamer Benchmark-ok terén azért az í7 jól odatesz akármelyik mostani Phenomnak. A számok makacs dolgok, a hit/élmény pedig ugye megint csak más kérdés, természetesen. Ha pedig a Bulldozer közel annyiba kerül majd, mint az i7, akkor megint csak nagyjából ugyanott vagyok, még anyagilag is (bár mint mondtam, nem ez az elsődleges motiváló tényező). Alaplapokat illetően (ismétlem magamat) az általad felsorolt típusok mindegyike bőven kerül annyiba mint bármelyik Z68, tehát ebben a szegmensben vaéóban el lehet azt felejteni, hogy "occsó AMD", de egyelőre még nem döntöttem semmit. Köszönöm szépen a részletes választ!

Szerkesztette: Macikák 2011. 08. 01. 19:18 -kor

Téma megosztása:

• (356 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 252
  • 253
  • 254
  • 255
  • 256
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.