Idézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 08. 02. 17:58
November, december, január, február tervezés és áresésre várás, oszt március elején szépen sorban megvettem mindent, és semmi sem az volt, amit januárban összeírtam, hanem jobb. 1 TB WD-ből meg kettő lett. Aztán 22" samsumg monitor + zajkeltő + bill. +egér.
A napokban 500 GB-s WD USB-s külső vinyó. Elektronikára költött kiadásom eddig ebben az évben bőven eléri és túl is haladja a 350 k-t.
Összespóroltam, és január óta nem hetente egyszer, hanem havonta csak egyszer megyek be a kedvenc sörözőmbe a régi ismerősökkel dumálni.
Családra, gyerekre, feleségre, egyebekre ne hivatkozz, mert akkor nem 250 k-ból kell új számítógépet venni, hanem monitorral együtt 100-120k-ból.
Egyébként meg : "A tett halála az okoskodás."
Tisztelt Uram, magára vette az inget, ami nem az öné. Én ezt elsősorban egy másik HSZ-ra gondolván nyilvánultam (visszanéztem, de nem találtam így hirtelen), ahol is valamelyik másik fórumozó írta, hogy ugyan, minek már egy új gép, a táp is maradhat, stb. Hát, én ezért tettem be az Everest-es képet, hogy világosan látszódjék, hogy a házon kívül SEMMI nem maradna, még a floppy meghajtó se, mert az új lapokon az már nincsen. Innét kezdve, ugye evidencia, hogy nem fogom megbontani, meg átlegózni a régi gépem, mert az értelme = 0. Ez még elketyeg így netezni, arra tökéletes, aztán ennyi! A tettre pedig, nemsokára sor kerül, csak előbb még vár rám egy műtét... ;D A HSZ legvégét egyébként végképp nem értem, hogy hogy jön ide a család, gyerek, kutya, macska stb. halmaz, de nem probléma. Szerintem én soha egy szót nem írtam ilyesmiről, de mindegy. :o
Szerkesztette: Macikák 2011. 08. 04. 01:13 -kor

Súgó
A téma zárva.