HWSW Informatikai Kerekasztal: Megint egy új gép... IX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (356 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 347
  • 348
  • 349
  • 350
  • 351
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megint egy új gép... IX. ide nézz be először, ha új gépet akarsz Értékeld a témát: ***** 3 szavazás

#6961 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 07. 19. 22:49

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2015. 07. 18. 18:39

Én is így vagyok ezzel, de a régi játékok mai szemmel sajnos nekem már olyanok, mint a Bud Spencer és Terence Hill filmek.
Gyerekkoromban nagyon tetszettek, de ma már inkább nevetségesnek hat.

Ja, és manapság ha véletlenül a film közepén belefutok egy Bűnvadászokba, vagy hasonlóba, akkor azt biza végignézem újra és újra.
Make love not Wor.

#6962 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 07. 20. 07:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 19. 23:46

Azért egy jó Metal Slug vagy társai célhardveres kivitelben nem lesz rossz. Csak kicsit elméreteztem és nehezen lesz szállítható, szóval jó eséllyel eladom és építem a következőt :-D

Hehe.. :)
Ezt a játékot sajnos nem ismertem.
Nézegetve a képeket jópofának és elég kidolgozottnak tűnik.. :up:

#6963 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 20. 07:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 19. 23:49

Ja, és manapság ha véletlenül a film közepén belefutok egy Bűnvadászokba, vagy hasonlóba, akkor azt biza végignézem újra és újra.

Egyébként volt már, hogy én is azon kaptam magam, hogy valamiért ottragadtam egyikén vagy másikán.
Egyfajta retrofeelinget ad, ami jó érzéssel tölt el.

De azért nem zárkózok el a mai dolgoktól sem.
Találni gyöngyszemeket néha azokban is (filmek és játékok témájában egyaránt).

#6964 Felhasználó inaktív   Ironjesus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 13:39

Sziasztok tanácsot szeretnék kérni mert adott egy Phenom II X4 945-ös proci egy gyári fannal de annyira hangos " ilyen melegben" hogy nem lehet megmaradni mellette...
AIDA és CPU FAN szerint láttam már 5800-as fordulatszámot max: 55 fok mellett és ez nagyon kellemetlen!
Segítségeteket kérném egy halk de mégis hatásos "olcsó" fan vásárlással kapcsolatban!
A segítséget előre is köszönöm!

#6965 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 22. 08:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Ironjesus - Dátum: 2015. 07. 21. 14:39

Sziasztok tanácsot szeretnék kérni mert adott egy Phenom II X4 945-ös proci egy gyári fannal de annyira hangos " ilyen melegben" hogy nem lehet megmaradni mellette...
AIDA és CPU FAN szerint láttam már 5800-as fordulatszámot max: 55 fok mellett és ez nagyon kellemetlen!
Segítségeteket kérném egy halk de mégis hatásos "olcsó" fan vásárlással kapcsolatban!

https://www.pcx.hu/t...zor-huto-107995
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#6966 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 22. 09:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Ironjesus - Dátum: 2015. 07. 21. 14:39

ALPENFÖHN SELLA

5.990,- Ft
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#6967 Felhasználó inaktív   Ironjesus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 22. 14:41

Köszönöm a gyors válaszokat!
Őszintén megvallom tartózkodom az ilyen szerelős hűtőktől mert nem érzem magam annyira biztosnak hogy tuti jól fogom felrakni de ahogy néztem nem nagyon lehet találni olyan hűtőt ami olcsó lenne és hatékony és csak felpattintós :mellow:
Azt láttam a leírásában hogy am3-as foglalathoz is jó csak majd meg kell néznem hogy az alaplapomhoz is tuti jó-e "Asrock 960 GC GS"
Még egyszer köszönöm!

Szerkesztette: Ironjesus 2015. 07. 22. 15:08 -kor

#6968 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 22. 18:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Ironjesus - Dátum: 2015. 07. 22. 15:41

Őszintén megvallom tartózkodom az ilyen szerelős hűtőktől mert nem érzem magam annyira biztosnak hogy tuti jól fogom felrakni de ahogy néztem nem nagyon lehet találni olyan hűtőt ami olcsó lenne és hatékony és csak felpattintós :mellow:
Azt láttam a leírásában hogy am3-as foglalathoz is jó csak majd meg kell néznem hogy az alaplapomhoz is tuti jó-e "Asrock 960 GC GS"
Még egyszer köszönöm!

Ezek jórésze felpattintós szintén csak van hozzá különféle foglaltokhoz tartó mechanika. Az amire te gondolsz az hogy még hátlapot is kell szerelni a foglalat másik oldalán merevítőnek. A nehezebb daraboknál az van.
Hádédész..

#6969 Felhasználó inaktív   Ironjesus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 22. 18:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Ironjesus - Dátum: 2015. 07. 22. 15:41

Még egyszer köszönöm!

Bocsánat elírtam az alaplapot: Asrock 960GC-GS FX
A Sella mellett döntenék az oldalon olvasottak alapján mert ott írták hogy nem kell elvileg semmilyen keret meg csavarozás ha amd lapom van nekem "AM3+" de akkor sem értem hogyan illeszkedik az alaplapom socketjéhez, látok ott 4 műanyag csavarfélét de nem tudom hogy akkor azokat kell eltávolítani?
Nézegettem videókat de ott nem találtam amd-s lapot amire felhelyeznék.
Remélem tudok segíteni mert akkor meg is veszem a Sellát :happy:
http://www.asrock.co...=Specifications

#6970 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 22. 19:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Ironjesus - Dátum: 2015. 07. 22. 19:39

A Sella mellett döntenék az oldalon olvasottak alapján mert ott írták hogy nem kell elvileg semmilyen keret meg csavarozás ha amd lapom van nekem "AM3+" de akkor sem értem hogyan illeszkedik az alaplapom socketjéhez, látok ott 4 műanyag csavarfélét de nem tudom hogy akkor azokat kell eltávolítani?

A négy műanyag csavar két hidat tart, mindegyiken van egy kampó, ezekbe kell kb. ugyanúgy beakasztani a fém lenyomót, mint a gyári hűtőn.

Itt egy videó a cuccról: Link

A kör alakú cucc neked nem kell, az Intel procihoz való. A műanyagot ne felejtsd el lehúzni a proci tetejével érintkező részen! Meg a még a ventit kell rárakni, az se ördöngösség.
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#6971 Felhasználó inaktív   Ironjesus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 22. 19:33

Üzenet megtekintéseIdézet: StSanya - Dátum: 2015. 07. 22. 20:28

A négy műanyag csavar két hidat tart, mindegyiken van egy kampó, ezekbe kell kb. ugyanúgy beakasztani a fém lenyomót, mint a gyári hűtőn.

Itt egy videó a cuccról: Link

A kör alakú cucc neked nem kell, az Intel procihoz való. A műanyagot ne felejtsd el lehúzni a proci tetejével érintkező részen! Meg a még a ventit kell rárakni, az se ördöngösség.

Ezt a videót láttam, köszönöm a segítséget!

#6972 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 23. 07:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Ironjesus - Dátum: 2015. 07. 22. 19:39

A te alaplapodon nem kell a műanyag keret szvsz, csak a fémpántot kell beakasztani az alaplapra szerelt foglalat erre szolgáló pöckeibe. Az a műanyagkeret, az intelhez kell szerintem.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#6973 Felhasználó inaktív   Ironjesus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 10. 01:54

Üdv!
Srácok eljött az idő hogy megvegyem a proci hűtőt amit ajánlottatok: Alpenföhn Sella, csak azon gondolkodtam hogy teljesen le tudja fedni a processzor felületét a hűtő fém része?
Egy kicsi furán néz ki szerintem a tesztvideón amit StSanya linket.
Csak azért fordult meg a fejemben hogy írjak még egyszer hogy tutira menjek, biztos jó a processzoromhoz, a foglalatához "csak be kell akasztani mint a gyári fan-t eléggé hűt-e stb.. nem akarok kidobni pénzt rá feleslegesen ha nem jó a procimhoz bár elvileg jónak kell lennie ahogy linkelték is nekem kicsit feljebb!
Köszönöm a válaszokat már csak az tart vissza a vásárlástól hogy itt a szakemberek mit mondanak!
Procim, alaplapom foglalata kicsit feljebb.
Előre is köszönöm! :happy:

#6974 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 10. 10:15

Én is olyasmit olvasgattam a boltoknál, a termék vásárlói hozzászólásaiban, hogy nem fedi el teljesen a procit, ugyanakkor ez állításuk szerint nem okozott semmiféle hűtési problémát..

#6975 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 10. 14:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Ironjesus - Dátum: 2015. 08. 10. 02:54

Üdv!
Srácok eljött az idő hogy megvegyem a proci hűtőt amit ajánlottatok: Alpenföhn Sella, csak azon gondolkodtam hogy teljesen le tudja fedni a processzor felületét a hűtő fém része?
Egy kicsi furán néz ki szerintem a tesztvideón amit StSanya linket.
Csak azért fordult meg a fejemben hogy írjak még egyszer hogy tutira menjek, biztos jó a processzoromhoz, a foglalatához "csak be kell akasztani mint a gyári fan-t eléggé hűt-e stb.. nem akarok kidobni pénzt rá feleslegesen ha nem jó a procimhoz bár elvileg jónak kell lennie ahogy linkelték is nekem kicsit feljebb!
Köszönöm a válaszokat már csak az tart vissza a vásárlástól hogy itt a szakemberek mit mondanak!
Procim, alaplapom foglalata kicsit feljebb.
Előre is köszönöm! :happy:

Teljesen jó csak azt kell megnézni hogy a házba befér e. Ha normális atx vagy microatx és nem vékony ház akkor tuti.
Hádédész..

#6976 Felhasználó inaktív   Ironjesus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 10. 15:15

Nekem csak ez a nagy problémám hogy most akkor le fedi a proci felületét teljesen vagy nem? Komolyan mondom nem tudok dönteni :dry:
Esetleg ha más hűtőt tudnátok ajánlani ami a processzornak és az alaplapnak is megfelel és nem csavarozgatós hanem csak bilincses a felfogatása és természetesen halkan hűt, vagy maradjak meg a Sella-nál és bízzak meg a gyártóban hogy teljesen felfekszik a procira és halkan jól fog hűteni?! " Remélem a Sella-nál tényleg csak bilincsel kell a helyére tenni és nem kell csavarozgatni.."
Előre is köszönöm!

Ezért gondoltam hogy normálisan felfekszik-e a cpura de látodm hogy van és lesz szintkülönbség

Szerkesztette: Ironjesus 2015. 08. 10. 15:38 -kor

#6977 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 10. 18:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Ironjesus - Dátum: 2015. 08. 10. 16:15

Nekem csak ez a nagy problémám hogy most akkor le fedi a proci felületét teljesen vagy nem? Komolyan mondom nem tudok dönteni :dry:
Esetleg ha más hűtőt tudnátok ajánlani ami a processzornak és az alaplapnak is megfelel és nem csavarozgatós hanem csak bilincses a felfogatása és természetesen halkan hűt, vagy maradjak meg a Sella-nál és bízzak meg a gyártóban hogy teljesen felfekszik a procira és halkan jól fog hűteni?! " Remélem a Sella-nál tényleg csak bilincsel kell a helyére tenni és nem kell csavarozgatni.."
Előre is köszönöm!

Ezért gondoltam hogy normálisan felfekszik-e a cpura de látodm hogy van és lesz szintkülönbség

Ne izgulj, az a három hőcső lekapja a kupakról a hőt. A kupak alatt amúgy így néz ki kb. a procid, látható, hogy a ténylegesen melegedő rész kisebb:

Kép

A Sella 129 mm magas, erre célzott a kolléga, hogy ha nagyon vékony a ház.

S tényleg csak rá kell nyomni a fém pántot, ez mondjuk fizikai erőkifejtésével érhető el.
"Mindörökké! Enter."

#6978 Felhasználó inaktív   Ironjesus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 10. 19:03

Üzenet megtekintéseIdézet: StSanya - Dátum: 2015. 08. 10. 19:48

Ne izgulj, az a három hőcső lekapja a kupakról a hőt. A kupak alatt amúgy így néz ki kb. a procid, látható, hogy a ténylegesen melegedő rész kisebb:

Kép

A Sella 129 mm magas, erre célzott a kolléga, hogy ha nagyon vékony a ház.

S tényleg csak rá kell nyomni a fém pántot, ez mondjuk fizikai erőkifejtésével érhető el.

Nagyon köszönöm! :rolleyes: akkor megvételezem!
Mérettel nem lesz bajom mert soha nincs rajta a házon az oldallap :happy:

#6979 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 10:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Ironjesus - Dátum: 2015. 08. 10. 20:03

Nagyon köszönöm! :rolleyes: akkor megvételezem!
Mérettel nem lesz bajom mert soha nincs rajta a házon az oldallap :happy:

Azt amúgy nem biztos, hogy jól teszed..
Nekem mióta bezártam jobb hőmérsékleteket mérek, ugyanis a házat úgy tervezték, hogy zárva húzzon át rajta a hidegebb levegő.
Az elején beszív a hátulján kifúúú..
Mondjuk ehhez két ilyen is hozzájárul..

#6980 Felhasználó inaktív   Ironjesus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 14:25

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2015. 08. 11. 11:46

Azt amúgy nem biztos, hogy jól teszed..
Nekem mióta bezártam jobb hőmérsékleteket mérek, ugyanis a házat úgy tervezték, hogy zárva húzzon át rajta a hidegebb levegő.
Az elején beszív a hátulján kifúúú..
Mondjuk ehhez két ilyen is hozzájárul..

Biztos igazad van, nekem csak a gép hátulján van egy 12-es venti ami kivezeti a levegőt lehet akkor majd beruházok egy másikra is ami behúzza a levegőt!
Köszönöm az információt :happy:

Téma megosztása:

• (356 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 347
  • 348
  • 349
  • 350
  • 351
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.